Forum Włocławek

Widziałem relację z procesu prezydenta Pałuckiego i Krut
Widziałem relację z procesu prezydenta Pałuckiego i Krut Horonziak i w TVK i w CW. Cw ewidentnie wprowadziła widzów w błąd. TVK pokazała jak Krut Horonziak czyta na sali sądowej oświadczenie w którym prostuje to co wcześniej powiedziała o finansowaniu kampanii. Ta stacja CW już dawno zasłużyła sobie aby ją kompletnie...
Komentarzy2
Wyświetleń820
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kazikWłocławek
Słyszałam w TVK wypowiedź dziennikarki Kujawskiej, że
Słyszałam w TVK wypowiedź dziennikarki Kujawskiej, że konferencja kandydatów - buntowników odbyła się w ratuszu. Przecież złamali w ten sposób ordynację wyborczą. Mam nadzieję, że pełnomocnik prezydenta do spraw wyborów napisał już stosowne zawiadomienie do komisarza wyborczego.
Komentarzy0
Wyświetleń555
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~obserwatorWłocławek
W niedzielę w TVN 24 Pisowski kandydat na prezydenta
W niedzielę w TVN 24 Pisowski kandydat na prezydenta Włocławka mówił dlaczego kandyduje. Podobno dlatego, że chce być bliżej rodziny i codziennie wracać do domu, bo został ojcem. No, rzeczywiście powody niezwykle istotne, aby startować na prezydenta. Niech lepiej startuje na dyrektora żłobka, albo przedszkola.
Komentarzy0
Wyświetleń658
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~krzychuWłocławek
Przechodziłem wczoraj w okolicy przyszłego basenu i tak
Przechodziłem wczoraj w okolicy przyszłego basenu i tak sobie myślę że jeśli wykonawca będzie budował basen tak jak postawił ogrodzenie, to ja się będę bał tam wykąpać.
Komentarzy0
Wyświetleń614
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~baltazarWłocławek
Pan prezes rottweilerów w przerwie meczu Anwil Włocławek
Pan prezes rottweilerów w przerwie meczu Anwil Włocławek -Alba Berlin transmitowanego przez TV.Bydgoszcz tak wychwalał kandydata na prezydenta Włocławka pana Pałuckiego że dzięki pomocy pana Pałuckiego gramy w euro cup ,ja się pytam prezesie - jeśli wsparł finansowo? to z podatników pieniędzy a nie z własnej kieszeni.Reklamę pan...
Komentarzy0
Wyświetleń605
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Jestem pod wrażeniem telewizji CW {zresztą opinia nie
Jestem pod wrażeniem telewizji CW {zresztą opinia nie odosobniona}.Zajmuje się autentycznie sprawami istotnymi dla WŁOCŁAWKA I JEGO MIESZKAŃCÓW.Jest absolutnie apolityczna.Zwraca uwagę na istotne bolączki mieszkańców,na błędy popełniane przez rządzących miastem,bez względu na przynależność polityczną osoby która je...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~B.K.Włocławek
Dlaczego Zbonikowski, Kazimierczak i Horonziak
Dlaczego Zbonikowski, Kazimierczak i Horonziak stchórzyli?? http://www.radiopik.pl/podcast/?p=episode&name=2010-11-16_polskie_radio_pik__debata_prezydencka_wloclawek.mp3 Boją się Pałuckiego? W Telewizji ich nie było, w gazecie też nie. Czyżby nie mieli nic do powiedzenia? Dobrze, że chociaż wybiitnie obiektywna CW pokazuje...
Komentarzy3
Wyświetleń968
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Debaty...Włocławek
Panie M., w czasie poprzednich wyborów kupował Pan głosy
Panie M., w czasie poprzednich wyborów kupował Pan głosy za alkohol... Jakież było moje zdziwienie gdy dzisiaj z ulotki dowiedziałam się jaką funkcję Pan pełni Radzie Miasta. Czegoś tu brak, wstydu, honoru... Z pewnością nie bezczelności.
Komentarzy0
Wyświetleń625
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zdumionaWłocławek
Widać poziom telewizji i ludzi tam występujących po samcyh
Widać poziom telewizji i ludzi tam występujących po samcyh wypowiedziach. To że coś takiego wygadują i to że coś takeigo puszczają. Żenada...
Komentarzy3
Wyświetleń880
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Debata w WC24Włocławek
Panie prezesie ZNP tak ochoczo podpisał Pan porozumienie
Panie prezesie ZNP tak ochoczo podpisał Pan porozumienie Wyborcze z Panem Prezydentem..Niech mówi Pan swoim głosem ,nie wszystkich ...Pytamy , kiedy podpisze Pan porozumienie w sprawie wynagrodzenia pracowników placówek oświatowych niebędących nauczycielami...
Komentarzy1
Wyświetleń763
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~człowiek - dom - pracaWłocławek
Dziwie sie SLD ze nie bedac na SWIECZNIKU ma tyle pieniedzy
Dziwie sie SLD ze nie bedac na SWIECZNIKU ma tyle pieniedzy na tak BOGATA KAMPANIE WYBORCZA swojego kandydata ANDRZEJA PALUCKIEGO
Komentarzy3
Wyświetleń883
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~TeodorWłocławek
SKANDAL -p. prezes SM Południe ma czelność znowu
SKANDAL -p. prezes SM Południe ma czelność znowu startować do Rady Miasta. W poprzedniej kadencji był gościem na sesjach,ale na ostatniej się zjawił bo były nagrody i dyplomy. Wstyd prosze pana .Wstyd.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LAURAWłocławek
W szkołach ,przedszkolach są zatrudnone Panie nie będące
W szkołach ,przedszkolach są zatrudnone Panie nie będące nauczycielami.Panie z obsługi,tak bardzo potrzebne,kiedy jest się przedszkolakiem..Panie ocierają zasmarkane noski i ubrudzone pupki , małym ludką.Niektórzy z tych ludków, dziś są dorosłymi ludzmi . Ważną włocławską elitą ,decydującą o ich wynagrodzeniu za pracę .I...
Komentarzy1
Wyświetleń705
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~człowiek - dom - pracaWłocławek
Jestem za wyborem prezydenta w pierwszej turze! Chcę i wiem,
Jestem za wyborem prezydenta w pierwszej turze! Chcę i wiem, że wygra Pałucki! Powinien dokończyć to co zaczął, bo kiedy obserwuję innych kandydatów to dochodzę do przekonania, że tylko on potrafi to zrobić. No i ma facet klasę!
Komentarzy1
Wyświetleń791
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~liczy sie wiedzaWłocławek
Niedlugo odwiedze Wloclawek konkretnie w ten weekend to
Niedlugo odwiedze Wloclawek konkretnie w ten weekend to pomyslalem - zaglosuje sobie! Chcialem zobaczyc kto kandyduje i sposrod kandydatow NAJKORZYSTNIEJ dla mnie wypada Zbonikowski sympatyczny, mily i otwarty. Oby slonko tylko bylo :-)
Komentarzy1
Wyświetleń784
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~BoyWłocławek
Wie może ktoś ile pieniędzy na kampanię wydał jeden z
Wie może ktoś ile pieniędzy na kampanię wydał jeden z kandydatów na prezydenta??? Wiadomo o kogo chodzi, bo dosłownie całe miasto jest oblepione jego podobiznami we wszystkich formatach. Partyjka "na wylocie" ale widać bogata...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~J LewickiWłocławek
Już bokiem mi wychodzi kampania prowadzona przez pisowskiego
Już bokiem mi wychodzi kampania prowadzona przez pisowskiego kandydata zbonikowskiego! Po trupach do celu! Zamiast Pan oczerniać innych ludzi i wymyslać jakieś wyssane z palca historyjki przedstaw swój program wyborczy, ale taki w którym nie ma tego co jest już kontynuowane przez obecnego prezydenta pałuckiego! Ale widać kreatywności i...
Komentarzy0
Wyświetleń603
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~adwokacikWłocławek
czy Zbonikowski ma preferencje żeby rządzić miastem,
czy Zbonikowski ma preferencje żeby rządzić miastem, wybieram mniejsze zło, tylko nie jego. Oprócz typowego pijaru nie reprezentuje nic.
Komentarzy0
Wyświetleń656
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kris Włocławek
Odnoszę wrażenie, że Włocławek ma chyba najwięcej i
Odnoszę wrażenie, że Włocławek ma chyba najwięcej i najlepsze spoty wyborcze. Szkoda, że dyskusja polityczna nie jest na takim samym poziomie.
Komentarzy2
Wyświetleń864
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Piotr P.Włocławek
Bohaterska formacja - czyli Straż Miejska - do tej pory
Bohaterska formacja - czyli Straż Miejska - do tej pory wsławiała się blokowaniem kół samochodów bandyckim, źle parkującym kierowcom. Odnotowała liczne sukcesy w zwalczaniu bandytyzmu w postaci babć bazarowych handlujących grzybami lub dość obrzydliwie wyglądającym oskubanym drobiem; zasadzała się na niecnych złoczyńców...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA