Forum Włocławek

Zrodlo: http://www.wloclawek.info.pl/nowosci,wiadomosci_wloclawek_i_region,1,1,palucki_i_kuzniewi cz_przeprosza_,14860.html Palucki ani Kuzniewicz nie chce przeprosic/egzekwowac wyroku SADu, co w mojej OPINII DYSKWALIFIKUJE ich JAKO WLODARZY MIASTA WLOCLAWKA!
Komentarzy0
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~HenioWłocławek
Aktyw Paluckiego: Szuja, Patka, ZXXC i podobni skoro
Aktyw Paluckiego: Szuja, Patka, ZXXC i podobni skoro Jestescie tacy SWIENCI i wogole to ujawnijcie swoje PERSONALIA pokazcie co potraficie... Pokazcie mi to, zrobcie to dla WODZA... Pozdry
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~;-[Włocławek
Taka "obiektywna i bezstronna" telewizja WC i jak to się ma
Taka "obiektywna i bezstronna" telewizja WC i jak to się ma do rzeczywistości. Przecież ta kampania miała być taka transparentna ze strony PO i co? Niestety lekceważycie swoich wyborców dopuszczając się niegodnych praktyk. Szkoda, że dopiero raczkująca stacja telewizyjna dała się w to wciągnąć ( a może sama to zorganizowała)?...
Komentarzy0
Wyświetleń594
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AbionWłocławek
dziwne rzeczy dzieją sie na starym portalu! Nie wpuszczają
dziwne rzeczy dzieją sie na starym portalu! Nie wpuszczają negatywnych materiałów o zbonikowskim! Czyzby ich tez miał w kieszeni!? Tak jak pewną stację, w której dzieja się dziwne rzeczy!?
Komentarzy0
Wyświetleń650
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~przerazonyWłocławek
Jestem matka i chce aby moje dzieci znalazly we Wloclawku
Jestem matka i chce aby moje dzieci znalazly we Wloclawku prace a nie tulaly sie po swiecie dlatego wybiore Zbonikowskiego. Paluckiemu juz podziekuje, niech zajmie sie prowadzeniem ogrodka dzialkowego.
Komentarzy3
Wyświetleń934
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~matkaWłocławek
3 miejsce wsrod miast o NAJWIEKSZYM bezrobociu EWIDENTNIE
3 miejsce wsrod miast o NAJWIEKSZYM bezrobociu EWIDENTNIE pokazuje jak dziala Palucki podczas prezydentury. Osobiscie dam szanse Zbonikowskiemu. Pozdrawiam
Komentarzy3
Wyświetleń959
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~maksioWłocławek
Mąż kandydatki na prezydenta Włocławka robi ludziom wodę
Mąż kandydatki na prezydenta Włocławka robi ludziom wodę z mózgu. Opowiada przed kamerą głupoty o strefie rozwoju gospodarczego. Tak się złożyło, że strefa zaczęła mu przeszkadzać dopiero przed wyborami. Prawda, że interesujący zbieg okoliczności?
Komentarzy0
Wyświetleń673
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~widz12Włocławek
Od mlodych dla Paluckiego Witam. My Mlodzi mielismy sie
Od mlodych dla Paluckiego Witam. My Mlodzi mielismy sie odezwac przed wyborami. Chcemy aby impreze BREAK SESSION, ktora byla reklama Wloclawka przywrocic do WLASCIWEJ FORMY i WYMIARU. Pan Palucki sie NIE SPRAWDZIL, ZAPOMNIAL O NAS!!! Obiecalismy wyciagnac konsekwencje w czasie wyborow! Zbonikowski organizuje eventy dla mlodych ludzi(np....
Komentarzy1
Wyświetleń638
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~boyWłocławek
Podsumowanie w przedeniu wyborow... Czytajac Wasze posty na
Podsumowanie w przedeniu wyborow... Czytajac Wasze posty na forach lokalnych, pokusilem sie o podsumowanie NAJCZESCIEJ POJAWIAJACYCH SIE ZARZUTOW odniosnie Zbonikowskiego oraz Paluckiego. Oto one, Najpierw Zobnikowski: 1.Mlody (szeroko rozwijane i interpretowane), 2.Melex, Cypr 3.PIS Teraz Palucki: 1.Trzecie miejsce Wloclawka wsrod miast...
Komentarzy0
Wyświetleń613
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JozekWłocławek
Rozśmieszyła mnie kandydatka na prezydenta prezentująca
Rozśmieszyła mnie kandydatka na prezydenta prezentująca jakiś ranking za lata 2004-2009. I wynik przypisała obecnemu prezydentowi. Przecież większa część tego okresu to była poprzednia kadencja. Niech lepiej rozliczy prezydenta z pozyskanych funduszy.
Komentarzy0
Wyświetleń681
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~wyborca123Włocławek
Wiecie, że naj ciemniej jest pod latarnią? Mówię to w
Wiecie, że naj ciemniej jest pod latarnią? Mówię to w kontekście tych, którzy od dłuższego czasu najgłośniej krzyczą o kupowaniu głosów.
Komentarzy0
Wyświetleń628
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~gośćWłocławek
Piękną ulotkę o Chmielewskim z PiSu dostałem dziś do
Piękną ulotkę o Chmielewskim z PiSu dostałem dziś do skrzynki. Szkoda, że mnie na tej imprezie nie było.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MalkontentWłocławek
Hej, CW, brakuje wam pomysłów na materiały? Dlatego
Hej, CW, brakuje wam pomysłów na materiały? Dlatego czepiacie się baneru prezydenta Pałuckiego? Nie ośmieszajcie się, bo niedługo już nikt nie włączy kanału na którym nadajecie te swoje brednie i złośliwe, jednostronne komentarze.
Komentarzy1
Wyświetleń688
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~zibiWłocławek
Niech Horonziak poczeka, aż prezydent Pałucki skończy
Niech Horonziak poczeka, aż prezydent Pałucki skończy inwestycje jaką jest strefa. Apeluję, aby A H. nie ferował wyroków, gdy drugiej stronie nie daje możliwości do przedstawienia swojego zdania. Jak Pałucki inwestycję skończy to będzie czas na ocenę. Wybieram Pałuckiego, on nąjlepiej sfinalizuję wszystkie budowy.
Komentarzy3
Wyświetleń878
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~tadekWłocławek
H. Kierzkowskiemu nie udało się zostać wójtem Baruchowa,
H. Kierzkowskiemu nie udało się zostać wójtem Baruchowa, a teraz pcha się na fotel prezydenta ! Niech chłop da sobie spokój skoro jego umiejętności ocenili już mieszkańcy gminy Baruchowo i uznali je za tak mizerne, że odpadł.
Komentarzy2
Wyświetleń759
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~lewicaWłocławek
Lubrańcu prawda wyszła na
Lubrańcu prawda wyszła na jaw http://kwwgir.lubraniec.net/
Komentarzy0
Wyświetleń698
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PatkaWłocławek
Tema z z Pomorskiej Czy włocławska PO, podobnie jak firma
Tema z z Pomorskiej Czy włocławska PO, podobnie jak firma Media Walk z Raciborza, stała się ofiarą cudzego przestępstwa? Wykonawca billbordów nie otrzymał pieniędzy za wykonanie zlecenia Kampania kandydatów włocławskiej Platformy Obywatelskiej prowadzona jest na... kradzionych billbordach - wynika z rozmowy, jaką przeprowadziliśmy...
Komentarzy0
Wyświetleń595
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Piotr WojnowskiWłocławek
Czyżby Wysoki Sąd nie widział tego -
Czyżby Wysoki Sąd nie widział tego - http://q4.pl/?id=17&news=127009 Przecież tu jest dowód na to, jak Poseł PiS Łukasz Zbonikowski wraz z Jarosławem Chmielewskim z PiS i Januszem Dębczyńskim z WWS, (reszty nie znam…) PROTESTUJĄ PRZECIWKO PRZEBUDOWIE PLACU WOLNOŚCI!!!! Kochani Włocławianie, nie dajmy się zmanipulować PiSowi,...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~plac WolnościWłocławek
Tak obserwuję ten wyścig po naszą kasę, tzw. wybory
Tak obserwuję ten wyścig po naszą kasę, tzw. wybory samorządowe i zastanawiam się dlaczego SLD wystawia swoich kandydatów? Przecież pomni wyborów prezydenckich i zachowywania się niektórych działaczy (nie tylko w naszym mieście) powinni już scedować swoje głosy i POprzeć jedynie słuszną ideologię.
Komentarzy1
Wyświetleń893
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez pamarWłocławek
Jest napisane -Kierzkowski wygrał w sądzie z Pawlakiem -czy
Jest napisane -Kierzkowski wygrał w sądzie z Pawlakiem -czy to potwierdzenie ,że Pawlak zwalnia ludzi z MPEC łamiąc Kodeks Pracy ? Jeśli tak ,to gdzie zasady lewicy ? Gdzie obrona praw pracowniczych ?
Komentarzy2
Wyświetleń777
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA