Forum › Włocławek

A to dla wszystkich cichychagentów którzy z uPOrem maniaka
A to dla wszystkich cichychagentów którzy z uPOrem maniaka przekonują trzodę wyborczą ze to co widzi to nie jest to co widzi tylko to co widzień POwinna -http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/wniosek-o-uniewaznienie-wyborow-regionalnych-na-dolnym-slasku/2bhw4 - albo inaczej to PiS jest wszystkiemu winne ...bo u nas w PeŁO jest pełna...
Komentarzy5
Wyświetleń627
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek
Podobno na przyszły rok zapowiadaja się obfite zbiory
Podobno na przyszły rok zapowiadaja się obfite zbiory jabłek w kolicznych sadach. Miejscowy ,,niezależny biznesmen'' już zapowiada że wszystkie skupi i bedzie rozdawał .....POtrzebującym ...Magazynowane będą gdzieś w okolicach ul Płockiej.
Komentarzy0
Wyświetleń582
Śledzących1
Ocena1
Jakoś tak bez echa pozostaje informacja o śmierci Tadeusza
Jakoś tak bez echa pozostaje informacja o śmierci Tadeusza Mazowieckiego! Było nie było to pierwszy premier nowej Polski. Pamiętam a nawet mam notatkę mojej Mamy już śp niestety- z tych wyborów bo była mężem zaufania w jednej z komisji. Działacze PZPR dokładali wszelkich starań aby zafałszować wyniki. Mama walczyła jak lwica i...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Warcholstwo i pieniactwo nie przeszło, choć oczywiście
Warcholstwo i pieniactwo nie przeszło, choć oczywiście wzorem Kaczysława Polskęzbawa odtrąbili sukces. Życzymy więc więcej takich zwycięstw, ale na dostęp do koryta przyjdzie jeszcze poczekać... A do "zastraszonych", przypomnijcie sobie słów NIE LĘKAJCIE SIĘ !!! Trzeba było słuchać i się stosować!!!
Komentarzy4
Wyświetleń683
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~darkbreakerWłocławek
"Newsweek" dotarł do nagrania, które - jak czytamy -
"Newsweek" dotarł do nagrania, które - jak czytamy - pokazuje kulisy zwycięstwa Jacka Protasiewicza na zjeździe dolnośląskiej Platformy Obywatelskiej. Na nagraniu słychać, jak stronnik Protasiewicza, poseł Norbert Wojnarowski, obiecuje jednemu z delegatów załatwienie stanowiska w KGHM w zamian za oddania głosu na Protasiewicza. Jednak...
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MoherWłocławek
Mieszkancy Wloclawka macie ponad 20% bezrobocie a Warszawa o
Mieszkancy Wloclawka macie ponad 20% bezrobocie a Warszawa o 1/4 mniejsze okolo 5% i wy chcecie tak jak SLD porownywac wage referendow w tych dwoch miastach....? zostaliscie w domu... to tak jakbyscie zostali w du..e... Warszawiacy chodza w tygodniu do pracy a Wy .. gdzie do MOPSu?... zal.pl
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~warszawiakWłocławek
Samorządowe igrzyska czyli skok po władzę Administrator
Samorządowe igrzyska czyli skok po władzę Administrator (Masunar) | 2013-10-22 W przyszłym roku na jesieni, zgodnie z Konstytucją i podporządkowanym Jej ustawami będziemy wybierać radnych do naszych samorządów jak również wójtów, burmistrzów i prezydentów.. Już obecnie. Na rok przed ustawowym terminem wyborów...
Komentarzy2
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DziadekWłocławek
@????,że robisz to celowo. Językiem wolski jest to twór
@????,że robisz to celowo. Językiem wolski jest to twór przypominający język polski, jednak różniący się od niego w szczegółach. I tak w języku wolskim następujące po sobie litery P i O zawsze pisane są kapitałką, np. POlska, POsPOlity itp.,itd.
Komentarzy10
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
Wyniki referendum przegrani interpretują w dość śmieszny
Wyniki referendum przegrani interpretują w dość śmieszny i prymitywny sposób. Prawda jest taka: - 90% Włocławian uprawnionych do głosowania nie chciało odwołania prezydenta, - 4 tysiące mniej osób przyszło na referendum niż deklarowało - 169 tyś zł zapłacą wszyscy - 9 osób powinno się w trybie natychmiastowym...
Komentarzy11
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~$$$$Włocławek
@dżordż, w ten sposób ustosunkowujesz się do kwestii,
@dżordż, w ten sposób ustosunkowujesz się do kwestii, którą poruszyłem? Mam na myśli istnienie Wszechświata i wszystkiego. To nie kwestia wiary tylko logiki. Wszystko ma swój początek, nawet nasz Wszechświat Ale coś albo ktoś dało mu początek. To coś musiało być tak potężne i tak rozumne, że przekracza nasze wszelkie...
Komentarzy6
Wyświetleń825
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Jeżeli ja, kaloryfer podejmuję się jakiegoś działania,
Jeżeli ja, kaloryfer podejmuję się jakiegoś działania, rozpoczynam jakąś inwestycję to PŁACĘ za nią. Niezależnie od tego czy inwestycja się opłaci. Teraz koszty referendum powinni ponieść referendyści. Dlaczego ja i moja rodzina mamy płacić za ich fanaberie..? Ja się na to nie godzę. Proponuję zrobić referendum w sprawie...
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Zapraszam do zapoznania się z dokładną rejonową
Zapraszam do zapoznania się z dokładną rejonową dokumentacją,dowiecie się gdzie i jak rozkładał się układ sił i frekwencji: "Referendum gminne w sprawie odwołania Prezydenta Miasta Włocławek przed upływem kadencji, zarządzone na dzień 27 października 2013...
Komentarzy4
Wyświetleń820
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~RaportWłocławek
no,i co lebiedzinski,szczeka ci opadła,swoje`prywatne urazy
no,i co lebiedzinski,szczeka ci opadła,swoje`prywatne urazy zachowaj dla siebie,albo wymień parę ciosów z pałuckim,biorąc na przykład za sekundanta jude chmielewskiego,ocierającą twoje brednie w cw24,nijaką olgę,komentatora dębczyńczyńskiego, analityka bankowego kalinowskiego,ktory z precyzją wyliczy koszty poniesione przez te...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~włocławiakWłocławek
Chciałbym zaprosić do poszerzania swojej wiedzy.Książka
Chciałbym zaprosić do poszerzania swojej wiedzy.Książka pod tytułem "Przewodnik po Demokracji Bezpośredniej" jest w formie pliku PDF a jej prawa pozwalają na udostępnianie i kopiowanie. http://myobywatele.org/wp-content/uploads/2013/09/Przewodnik-po-demokracji-bezpo%C5%9Bredniej.pdf na temat książki: "W „Przewodniku”...
Komentarzy3
Wyświetleń873
Śledzących1
Ocena2
Dla POrównania z POlskim bezrobociem -bezrobocie
Dla POrównania z POlskim bezrobociem -bezrobocie ,,utopionych w kryzysie ponad 60 milionowych Włoszech '' -http://biznes.onet.pl/praca/wlochy-szesc-milionow-niepracujacych,18493,5585076,5451429,462,1,news-detal - POlski bezrobotny ,,autorstwa'' POtajtanej koalicji do włoskiego bezrobotnego to ...żebrak ...bez praw i osłony socjalnej swojego...
Komentarzy17
Wyświetleń873
Śledzących1
Ocena2
Regionalne media z zagranicznym właścicielem.Co o tym
Regionalne media z zagranicznym właścicielem.Co o tym sądzicie?Kolejny krok w złą stronę.Trzeba zacząć tworzyć nowe wydawnictwa i przestać dorabiać regionalne niemieckie. http://wolnemedia.net/gospodarka/90-prasy-regionalnej-nalezy-do-niemcow/ Zapraszam do dyskusji.
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Radny Bieńkowski Fakt ,że ceny za wywóz śmieci są z
Radny Bieńkowski Fakt ,że ceny za wywóz śmieci są z sufitu tak jak diety radnych.Zdaje się najdroższe w Polsce. Niech mnie Pan poprawi jak się mylę. W WYDZIALE KOMUNALNYM MÓWIĄ,ŻE TO WINA RADNYCH.Proszę napisać gdzie się podziewa te 10 mil zł nadpłat .SANIKO bierze 30mil a my płacimy 40mil bo tak radni uchwalili. Przecież...
Komentarzy4
Wyświetleń804
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Dzisiaj jest dzień mierzenia obwodów! Każdy może
Dzisiaj jest dzień mierzenia obwodów! Każdy może zmierzyć swój obwód i nie koniecznie musi to być obwód talii, może być głowy. biustu. bioder czy nawet ud. Im więcej tych OBWODÓD się zmierzy - tym większa szansa dostania się do Księgi Rekordów! No to mierzymy.Pochwalcie się czy już jakiś swój obwód zmierzyliście.....
Komentarzy11
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Tak się zastanawiam czy nasza lokalna CW ma jakąś klasę
Tak się zastanawiam czy nasza lokalna CW ma jakąś klasę zamykając program na sobotę i niedzielę. Świadczy to o tym ,że oprócz siania jadu i nienawiści między włocławianami nic więcej ta stacja nie jest zdolna wyemitować.Tak się zastanawiam czy właścicielem nie jest @dzonny.Pozdrawiam
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Tak sie ostatnio zastanawiałem czy moi bliscy którzy juz
Tak sie ostatnio zastanawiałem czy moi bliscy którzy juz umarli machaja mi z nieba .Pewnie tak razem z Panęm Bogiem w którego nie wierzę.Wyjde przed dom 1 Listopada i popatrzę . Fantastyczne świeto No i kto ma ładniejszy i drozszy pomnik. Zaczynaja sie dni których ne lubie bo to katolickie 1 listopad,6 grudzien i rewia od 24 do 26...
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA