Forum › Włocławek

Od głupiego zegarka się zaczęło:) A jak się
Od głupiego zegarka się zaczęło:) A jak się skończy? http://niezalezna.pl/48793-spolka-znajomego-nowaka-doluje-na-gieldzie-infoafera-dobije-kolegow-eksministra
Komentarzy1
Wyświetleń648
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
W Bydgoszczy nowa likwidacja komunikacji miejskiej. To chyba
W Bydgoszczy nowa likwidacja komunikacji miejskiej. To chyba w imie tej ochrony srodowiska. Trzeba bedzie powrocic do konika z wozem. Mniejsze dotacje na komunikacje. Politycy tak ogolocili ludzi z pieniedzy ze juz nie maja z czego czerpac na swoje wybryki.
Komentarzy3
Wyświetleń913
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~?Włocławek
A to ,,na cześć'' pejsatego szczytu klimatycznego
A to ,,na cześć'' pejsatego szczytu klimatycznego -http://wiadomosci.onet.pl/swiat/seria-wybuchow-indonezyjskiego-wulkanu-sejsmolodzy-ostrzegaja/17md5 -którego glównym celem jest usiłowanie ogłupienia kilku miliarów jeszcze normalnie myślących ludzi przez wysłanników pejsatych bankierów dla których CO2 to żyła złota ...
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek
,,Aby POlska rosła w siłę a ludziom się żyło dostatniej
,,Aby POlska rosła w siłę a ludziom się żyło dostatniej '' -http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/pis-za-rzadow-gronkiewicz-waltz-w-warszawie-zatrudniono-3870-urzednikow/40yyv - POdobnie POstęPOwała nieomylna PZPR ..a POtem było tylko ...sztandar wyprowadzić ...i długi spałacone dopiero w latach 90-tych ...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Moim zdaniem jakby Pałucki postąpił tak jak ten burmistrz
Moim zdaniem jakby Pałucki postąpił tak jak ten burmistrz Goleniowa i oddał miasto pod opiekę to też miałby dożywocie prezydenckie. http://www.wloclawek.info.pl/wloclawianie_pisza,tekst,0,1.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Polacy bardziej chcą Ukrainy w UE niż sami mieszkancy
Polacy bardziej chcą Ukrainy w UE niż sami mieszkancy Ukrainy. Ci ostatni sa inteligentsi od nas ?
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Myślę ,że po wypowiedź radnego Bieńkowskiego zostanie
Myślę ,że po wypowiedź radnego Bieńkowskiego zostanie przeanalizowana i wyjaśniona w audycji w Radiu przez Pana Ledwosińskiego w sprawie nadużyć w zakresie wielkości opłat za wywóz śmieci we Włocławku przez Urząd Miasta za aprobatą Rady Miasta.Tam ją przesłałem.Raz już to mętnie i pokrętnie Pan Sołtysiak z UM próbował...
Komentarzy12
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Zapisałem dziecko nA HIP-HOP DO WCK i jestem zadowolony,są
Zapisałem dziecko nA HIP-HOP DO WCK i jestem zadowolony,są postępy w tancu.Ale mam pytanie dlaczego dzieci,ktore uczą się tanca w WCK tak malo występują.Ciągle az do znudzenia występują dzieciaki j.Witkowskiej a z wck prawie nigdy.Dlaczego nie ma tam organizacji i kogoś kto by potrawił promować nasze dzieci.Czy we Wlocławku liczy...
Komentarzy1
Wyświetleń563
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KazikWłocławek
@ GEORGE Bóg stworzył niebo i ziemię. Ziemia zaś była
@ GEORGE Bóg stworzył niebo i ziemię. Ziemia zaś była bezładem i pustkowiem: ciemność była nad powierzchnią bezmiaru wód, a Duch Boży unosił się nad wodami. http://biblijni.pl/Rdz,1,1-31
Komentarzy10
Wyświetleń936
Śledzących1
Ocena3
W Warszawie stu wolontariuszy dzialalo podczas szczytu
W Warszawie stu wolontariuszy dzialalo podczas szczytu klimatycznego. Ten zjazd ladnie nas kosztowal. Pobawili sie na nasz koszt i pojechali. Po co ten cyrk. Z jednej strony ochrona srodowiska a z drugiej strony robi sie odwrotnie. A gdyby tak zlikwidowac ilosc samochodow na drogach i w miastach faworyzujac sprawna siec kolejowa i autobusowa?...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Oglądałem materiał w POLSACIE na temat włocławskiej
Oglądałem materiał w POLSACIE na temat włocławskiej straży miejskiej z którego wynika ze to Radni Rady miasta włocławka kazali komendantowi wlepiać nam mieszkańcom mandaty za byle co ! naprawdę wspaniałe dbają o nas nasi Radni DZIĘKUJEMY .
Komentarzy0
Wyświetleń493
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~darek Włocławek
W Bydgoszczy bedzie ladowanie milionow zlotych na
W Bydgoszczy bedzie ladowanie milionow zlotych na doinwestowanie lotniska. A gdyby tak od strony praktycznej przywrocic bezposrednie polaczenia kolejowe i linie autobusowe, ktore zlikwidowano? To lotnisko to nie zdaje zgzaminu, wiekszosc polaczen jest z przesiadka w Warszawie, czas lotu wydluza sie i koszt biletow bardzo wysoki. Na nowo wyrzucenie...
Komentarzy2
Wyświetleń776
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Nowy pomysł PiS ukrzyżować herb Bydgoski
Nowy pomysł PiS ukrzyżować herb Bydgoski http://sajt.faktyimity.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=758:nowy-pomysl-pis-wkomponowanie-krzyza-w-herb-bydgoszczy&Itemid=244. Jak myślicie kler wyrazi zgodę?
Komentarzy4
Wyświetleń996
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Zaraz, zaraz, czy ja q...brałem 100.000 zł pożyczki? Chyba
Zaraz, zaraz, czy ja q...brałem 100.000 zł pożyczki? Chyba zapomniałem.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Straż miejska we włocławku warto obejrzeć
Straż miejska we włocławku warto obejrzeć http://www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#1329447
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~TomaszWłocławek
Witam Was drodzy mieszkańcy- wpadłam sobie na pomysł, że
Witam Was drodzy mieszkańcy- wpadłam sobie na pomysł, że skoro referendum to ostatnio bardzo popularne słowo ;p i żeby nie poszło w niepamięć- to może warto coś zrobić z Panią, która zarządza włocławską edukacją?? Z tego co się orientuję- nie jest lubiana przez pracowników oświaty i mocno się "panoszyć" i zastraszać!...
Komentarzy4
Wyświetleń944
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~coś nowego...Włocławek
Rolą Polaka - wyborcy jest głosować ,,PO linii'' ,
Rolą Polaka - wyborcy jest głosować ,,PO linii'' , wierzyć w ,,cuda......'' oszczędzać , tyrać do 67 roku życia , płacić mandaty za dziurawe drogi i pękajace ,,autostrady '' zabierać swoim dzieciom dzieciństwo , oddawać majątki żydom .Natomiast POlak-partyjniak może kłamać , oszukiwać , chlac wóde i PO pijanemu prowadzic...
Komentarzy3
Wyświetleń778
Śledzących1
Ocena3
Dzis w Gdańsku koncert Behemoth pewnie Pan Nowak znów
Dzis w Gdańsku koncert Behemoth pewnie Pan Nowak znów będzie protestował .Jutro w Poznaniu o 19 w klubie Eskulap zapraszam muszę naładować baterię przed końcem roku jadę z żoną po koncercie powrót do kraju tulipanów .Przygotujmy stos i spalmy nawiedzonych.
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
przy dawnym kinie polonia zrobiono w związku z remontem przy
przy dawnym kinie polonia zrobiono w związku z remontem przy ul. przedmiejskiej ulicę dwukierunkową; dziś już stoi tam także zakaz zatrzymywania się, żeby można jakoś wyjechać, jak się mieszka przy Przedmiejskiej. I co? żaden z kierowców tego nie respektuje, jeżdzą gamonie na pamięć i tyle. Parkują i nic sobie nie robią z...
Komentarzy0
Wyświetleń574
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~miastowyWłocławek
Na innym forum bardzo proszą .Może ktoś pomoże.Oto
Na innym forum bardzo proszą .Może ktoś pomoże.Oto link: http://forum.gazeta.pl/forum/w,246695,148174018,148174018,Uwaga_Czlowiek_w_Potrzebie_.html
Komentarzy0
Wyświetleń618
Śledzących1
Ocena0

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA