Forum › Włocławek

To mamy posłankę ,,przyklejoną do stołka'' ? rolnicy z
To mamy posłankę ,,przyklejoną do stołka'' ? rolnicy z okolic Włocławka narzekają na brak przedstawiciela-obroncy ich interesów (zamknięta cukrownia Brześć) , a tu posłanka tyle lat ,,chodzi ze stołkiem ''? Ciekawe czy wszędzie ?...
Komentarzy4
Wyświetleń921
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Niektore samorzady stawiaja sobie pytanie czy nie trzeba
Niektore samorzady stawiaja sobie pytanie czy nie trzeba zlikwidowac straz miejska. Czy straz miejska jest potrzebna ? Jest to instytucja coraz bardziej niepopularna od kiedy stala sie organem scigania. Straz powinna sluzyc spoleczenstwu pomoca a nie spelniac role policji.
Komentarzy4
Wyświetleń968
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdamWłocławek
Teraz mogliśmy zobaczyć TVKuj... jak blado wypada Pan Radny
Teraz mogliśmy zobaczyć TVKuj... jak blado wypada Pan Radny Chmielewski z kontr rozmówcą, akurat Radnym Pawlakiem. W TV WC tylko Chmielewski, Bieńkowski, Borowiak "walą" w zarząd Włocławka bo tam bezrefleksyjnie nie mają kontr rozmówców. A dlaczego nie mają, bo TV WC>>. to stronnicza telewizja, anty Pałucka...!
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MichałWłocławek
Jakiś czas temu, powstała inicjatywa, mająca na celu
Jakiś czas temu, powstała inicjatywa, mająca na celu prowadzenie ze stacją TV4 rozmów, dotyczących emisji przez nią, kultowego już anime "DRAGON BALL". Dla wielu z Nas / Was "DRAGON BALL" to niezapomniany okres dzieciństwa, który długo pozostanie w naszej pamięci, jak gra w kapsle, pierwsza strzelona bramka na boisku, czy też pierwsza...
Komentarzy1
Wyświetleń737
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AlfonsikWłocławek
Nie gdzieś indziej tylko na tym forum jakiś pisowiec
Nie gdzieś indziej tylko na tym forum jakiś pisowiec wkleił sagę rodu Komorowskich i zarzucał ,że ojciec miłościwie nam panującego Prezydenta był agentem KGB. Proszę przeczytać prawdziwy artykuł o rodzie Komorowskiego. http://www.wilnoteka.lt/pl/video/kowaliszki-skad-prezydenta-rod
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez amityrWłocławek
W Polsce mozna pozwolic sobie na wszystko ale pod warunkiem
W Polsce mozna pozwolic sobie na wszystko ale pod warunkiem ze jest sie przy korycie. Zrobiono specjalne przystanki pociągów dalekobieżnych w Legionowie dla wpływowych urzędników. Aż trzy dalekobieżne pociągi będą się zatrzymywać w podwarszawskim Legionowie, w tym samym czasie linie autobusowe, dworce, pociagi masowo sa likwidowane. I...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
W Polsce partyjne matoły testują inne rozwiazanie -
W Polsce partyjne matoły testują inne rozwiazanie - pękajace autostrady i pasy startowe na lotniskach , radary , ,,schetynowki'' analogicznie do gierkówek , bo jeszcze nie wszyscy przy korycie założyli konta w Szwajcarii więc kradną w ramach ustawy o zamowieniach publicznych ... z naszych podatków ......
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Technikum Elektryczne we Włocławku 23 miejsce w
Technikum Elektryczne we Włocławku 23 miejsce w ogólnopolskim rankingu techników, ale 12 !!! w wynikach PAŃSTWOWEGO i dającego jasny pogląd na poziom, egzaminu maturalnego. BRAWO !!!
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Chcę założyć gaz do auta ASTRA 2 1.4 i nie wiem na
Chcę założyć gaz do auta ASTRA 2 1.4 i nie wiem na którą firmę się zdecydować?Jest kilka w naszym mieście,proszę o pomoc,opinie.Bo naprawdę trudno wybrać.Można również kierować odpowiedzi na mojego emaila:[email protected]ę potraktować to poważnie.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Magda FrasWłocławek
Romantyzm i honor
Romantyzm i honor Polaków: http://www.youtube.com/watch?v=pDBE7Ub5FFk&list=UU1m55jOrRYPXT9g7X_BczOg&index=50 Warto posłuchać.
Komentarzy1
Wyświetleń609
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Warto obejrzećiposłuchaćWłocławek
I znów propaganda sukcesu,usuwa się posty niewygodne dla
I znów propaganda sukcesu,usuwa się posty niewygodne dla władzy,bo wiadomo nikt i nigdy nie wygra w pojedynkę,do tego trzeba całego narodu,rząd banda ....., podążył za eurolandem
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ha,haWłocławek
No to p.PREZYDENT POJECHAŁ PO CAŁEJ BANDZIE!!!ZA
No to p.PREZYDENT POJECHAŁ PO CAŁEJ BANDZIE!!!ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW ZAFUNDOWAŁ SOBIE LIMUZYNĘ I TERAZ ZAPRASZA ABY WŁOCŁAWIANIE LICYTOWALI SIĘ O PRZEJAŻDŻKĘ OWĄ LIMUZYNĄ I JESZCZE RAZ ZAPŁACILI.!!! TO JEST NIBY DAR DLA ORKIESTRY ŚWIĄTECZNEJ POMOCY!KPINA CZY CO?!
Komentarzy3
Wyświetleń763
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~obiektywnaWłocławek
Hahaha! No to musiałem wkleić - tak w ramach karnawału.
Hahaha! No to musiałem wkleić - tak w ramach karnawału. Zobaczcie ludziska kolekcję starych zdjęć rodzinnych: na niektórych najwyraźniej uwieczniono rodziny zombiech, inni kojarzą się z Rodziną Addamsów (i z gośćmi, których Addamsowie zaprosili na bal), a jeszcze inni przypominają familię z horroru "Dom 1000...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Kontrolujace sluzby pstrykają kierowcom fotki, oślepiają
Kontrolujace sluzby pstrykają kierowcom fotki, oślepiają lampami błyskowymi. Eksperci zastanawiaja sie czy zamontowano je zgodnie z przepisami, mają co do tego wątpliwości. Niestety, rozpowszechniany jest w naszym kraju terror zalegalizowany przez rzad. Straz nie powinna miec prawa do kontrolowania obywateli.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
SĘDZIA TULEJA WYCOFUJE SIĘ!!! Od kilku dni trwa medialny
SĘDZIA TULEJA WYCOFUJE SIĘ!!! Od kilku dni trwa medialny spektakl z sędzią Igorem Tuleyą w roli głównej. Sporo uwagi poświęcono doniesieniom, które sędzia miał złożyć w związku z rzekomymi nieprawidłowościami podczas akcji Centralnego Biura Antykorupcyjnego w sprawie doktora Mirosława G. I wiadomość z ostatniej chwili –...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Wieniecki Zakątek czy Podgrodzie w Kowalu na wesele 100
Wieniecki Zakątek czy Podgrodzie w Kowalu na wesele 100 osobowe?
Komentarzy9
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Patrycja PawlakWłocławek
ze specjalną dedykacją dla antydziałkowca vel ?????? vel
ze specjalną dedykacją dla antydziałkowca vel ?????? vel nie wiadomo co jeszcze.On często coś tam o czosnku pisuje więc powinno mu się spodobać http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Szwecja-wydala-nakaz-aresztowania-szmuglerow-czosnku-z-Chin,wid,15237453,wiadomosc.html
Komentarzy3
Wyświetleń851
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pionierWłocławek
MPEC - wywiad z v-ce prezesem tej spółki to czysta
MPEC - wywiad z v-ce prezesem tej spółki to czysta żenada.Argumenty jakich używa wobec Chmielewskiego to jakiś żart.Wspomnę tu o szkoleniach(imprezach okolicznościowych)jestem w posiadaniu zdjęc z imprez MPEC i uwierzcie mi też jest na co popatrzeć.Pawlak wspominał o fachowości swojej,wspomniał że spółka cukrowa ma się dobrze-tak...
Komentarzy1
Wyświetleń719
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~widz tv KujawyWłocławek
Kolega "po fachu" Lecha Kaczyńskiego prezydent Klaus dał
Kolega "po fachu" Lecha Kaczyńskiego prezydent Klaus dał plamę! Następny "mąż stanu"!Podoba mnie się akcja Czechów. Tam ściągają portrety a u nas obwożna wystawa naszego"męża stanu" trwa w najlepsze! Tak sobie myślę czy to jeszcze były prezydent czy już celebryta?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ozonWłocławek
A tak robi się w konia ogłupione społeczeństwa Unii , a
A tak robi się w konia ogłupione społeczeństwa Unii , a kasa płynie przez walące czosnkiem banki i pejsacze się cieszą - http://wiadomosci.onet.pl/nauka/globalne-ocieplenie-wyhamowalo-zaskakujace-wyniki-,1,5389047,wiadomosc.html- kiedy to ogłupianie ociepleniem się skończy -chyba po upadku (niedługim) eurokołchozu .
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA