Forum › Włocławek

Transparentność POlityki PO POlsku
Transparentność POlityki PO POlsku -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/z-kim-lataly-polskie-vip-y-to-moze-byc-jedna-z-wie,1,5399078,wiadomosc.html - czyste ręce i gęby pełne frazesów ...?
Komentarzy0
Wyświetleń628
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~?????Włocławek
W okolicach Machnacza na Mariankach biega pies haski. Chyba
W okolicach Machnacza na Mariankach biega pies haski. Chyba się zagubił. Ma na szyi kolczatkę.
Komentarzy2
Wyświetleń762
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MagdaWłocławek
Właściciela psa rasy HUSKY, biegającego bardzo często bez
Właściciela psa rasy HUSKY, biegającego bardzo często bez smyczy i kagańca po ul. Brzezinowej w Michelinie prosi się o zainteresowanie swoim pieskiem. Tłumaczenie, żeby, sobie piesek pobiegał,bo on nikomu nic nie zrobi jest śmieszne,bo pies jest agresywny i zaczepialski. Następnym razem jak go zobaczę dzwonię od razu na straż...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~FartWłocławek
Mam pytanie.Czy w ogóle ktoś odsnierza we Włocławku.Nie
Mam pytanie.Czy w ogóle ktoś odsnierza we Włocławku.Nie mówię o ulicach tylko o chodnikach.Na osiedlu Kazimierza Wielkiego chodniki są zasypane śniegiem.WSM odpowiedzialny za porządek nie robi nic.Wiem jest sobota ale jakieś dyżury powinny być.Ale do brania kasy to są pierwsi
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~igorWłocławek
Wszystkim zwolennikom połączenia Pogotowia ze szpitalem:
Wszystkim zwolennikom połączenia Pogotowia ze szpitalem: http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,13261475,Chorzy_leza_w_karetkach__karetki_stoja_prze d_szpitalami.html#LokKrajTxt. Artykuł dla ludzi myślących, ja pozostawiam bez komentarza.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Tomek.LWłocławek
Co się dzieje z zielona wyspą? 18 stycznia 2013 r. Rada
Co się dzieje z zielona wyspą? 18 stycznia 2013 r. Rada Wykonawcza Międzynarodowego Funduszu Walutowego (MFW) zatwierdziła wniosek polskich władz o udostępnienie Elastycznej Linii Kredytowej (Flexible Credit Line - FCL) w wysokości 22 mld SDR, czyli równowartość ok. 33,8 mld dol. - poinformowało w piątek wieczorem Ministerstwo...
Komentarzy26
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Czy ktoœ wie co się dzieje w Zieleni Miejskiej? Podobno
Czy ktoœ wie co się dzieje w Zieleni Miejskiej? Podobno były jakieœ zmiany?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ciekawskiWłocławek
W szpitalu w Bydgoszczy zapanowala grypa AH1N1 w Bydgoszczy.
W szpitalu w Bydgoszczy zapanowala grypa AH1N1 w Bydgoszczy. Szpital zamknięty dla odwiedzających ze względu na ryzyko zakażenia groźnym wirusem. Wstrzymano przyjmowanie pacjentów. A gdzie jest szczepionka ? Wiadomo, ze szpitale przeksztalcono w zaklady na wlasnym rozrachunku oszczedzajace na wszystkim. Na srodkach higieny, liczbie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdamWłocławek
Propaganda POlitykierska sobie .....a szara prawdziwa
Propaganda POlitykierska sobie .....a szara prawdziwa rzeczywistość ..analogicznie do sukcesów polskich ,,piłkarzy-trampkarzy'' -sobie -http://biznes.onet.pl/gus-produkcja-przemyslowa-spadla-o-106-proc-rr,18490,5398067,1,news-detal - POdobno poszukiwany jest wyborca który ostanio widział zielona wyspę z tuskiewiczem na palmie ...Może...
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
zaginął piesek w Szpetalu Górnym, czarna, 10-letnia
zaginął piesek w Szpetalu Górnym, czarna, 10-letnia suczka, rasy mieszaniec (wilk na krótkich łapkach), czeka nagroda, tel. 606 452 107
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~katarzyna zawackaWłocławek
Dlaczego we Włocławku tyle agencji towarzyskich?
Dlaczego we Włocławku tyle agencji towarzyskich?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Dąbrowski 30Włocławek
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie ankiety, która skierowana jest do mieszkańców powiatu włocławskiego. Dotyczy ona rozwoju odnawialnych źródeł energii w powiecie włocławskim. Ankieta jest anonimowa. Odpowiedzi te pomogą mi w napisaniu pracy dyplomowej. Bardzo dziękuję za...
Komentarzy0
Wyświetleń585
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~studentWłocławek
Mówię z góry, że to nie moje klimaty, ale dodaję ze
Mówię z góry, że to nie moje klimaty, ale dodaję ze względu na to, że teledysk nakręcony w podwłocławskiej Kłóbce i ma już ponad 9mln odsłon. Podoba mi się początkowy tekst "babci" http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WvKzyuL7ubQ
Komentarzy1
Wyświetleń956
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez donperchinoWłocławek
Zmarła Mama pana Kaczyńskiego- to już wiemy. Rozpętała
Zmarła Mama pana Kaczyńskiego- to już wiemy. Rozpętała się burza na forach na temat czy powinna i czy będzie pochowana na Wawelu.Prawo i Sprawiedliwość to partia nie z mojej bajki a także pan Kaczyński jest mi w swojej ideologii obcy ale nie jest powód aby takie rzeczy wypisywać i dawać upust swojej niechęci do ugrupowania....
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Popieram akcje kontrolowania autobusow. Zbyt czesto
Popieram akcje kontrolowania autobusow. Zbyt czesto przewoznicy lekcewaza bezpieczenstwo pasazerow.
Komentarzy1
Wyświetleń681
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
uprzejmie prosze pana o kontakt telefoniczny ktory byl
uprzejmie prosze pana o kontakt telefoniczny ktory byl swiadkiem mojego upadku ze schodow przy aptece na ul.promiennej w dniu 14 stycznia 2013r. okolo godziny 16.30 i pomagal mi wraz z moja zona podniesc sie z ziemi tel.607 215 872.W wyniku upadku doznalem urazu kosci ogonowej
Komentarzy2
Wyświetleń842
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~romanWłocławek
SCHRONISKO - przypominam, że można już głosować w
SCHRONISKO - przypominam, że można już głosować w corocznej akcji Tesco "pomóżmy zwierzętom przetrwać zime" :)
Komentarzy3
Wyświetleń884
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~eMeRWłocławek
Chyba podkładaja nam ,,nowego proroka ''...za 50 tyś
Chyba podkładaja nam ,,nowego proroka ''...za 50 tyś miesiecznie na wikcie u Kulczyka ...http://technowinki.onet.pl/inne/wiadomosci/co-w-1987-roku-twierdzil-aleksander-kwasniewski-o-,1,5395992,artykul.html -z Gierkiem nie wypalilo...może starozakonny chwyci ?A ja proponuję tow....Albina Siwaka ....albo ...Felka Dzierżynskiego ..jak...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Ważne, że zbudowano rondo na Toruńskiej, pod przyszłą
Ważne, że zbudowano rondo na Toruńskiej, pod przyszłą Aleję Jadwigi, który w tym roku będzie budowa od tego ronda z Toruńskiej do Promiennej i dalej do Wienieckiej.Do końca tego roku powstanie piękny odcinek, niestety przez niegospodarność tylko ten odcinek w tym roku, ale w przyszłym będzie dokończony aż do Kruszyńskiej....
Komentarzy2
Wyświetleń892
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~SukcesyWłocławek
Prawie wszystkie chodniki ,które powinny być odśnieżane
Prawie wszystkie chodniki ,które powinny być odśnieżane przez Zarząd Dróg sa nie ruszone. Albo ZDM ma nie płacone albo nie wywiązuje się z obowiązków razem ze Strażom Miejską ,która powinna im walić mandat za mandatem.Ale Amber Gold.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~solidarnyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA