Forum › Włocławek

Szanowna Redakcjo a gdzie mój wpis o Waszym "Przeglądzie
Szanowna Redakcjo a gdzie mój wpis o Waszym "Przeglądzie prasy na dzień dobry"? Wypadałoby choć odpisać jeśli się ze mną nie zgadzacie. Mimo to pozdrawiam.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wojtekWłocławek
Szkoda ,że w Polsce jeszcze nie wprowadzono do przepisów o
Szkoda ,że w Polsce jeszcze nie wprowadzono do przepisów o ruchu drogowym kar za używanie obraźliwych słów i gestów wobec kierowców i funkcjonariuszy policji. W Niemczech przepisy te obowiązują już od kilku lat i na pewno kultura jazdy była i jest tam o wiele większa. A oto niektóre tłumaczenia. Geldstrafen für folgende...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OlafWłocławek
Temat Studniówki ZST jest ciekawym tematem czy ktoś wie jak
Temat Studniówki ZST jest ciekawym tematem czy ktoś wie jak się dalej potoczyła sprawa w szkole co hotel zrobił w tej sprawie żeby zrekompensować a co na to Pani Marzena B.
Komentarzy3
Wyświetleń866
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Poseł Włocławek
"dlaczego nie daję na
"dlaczego nie daję na Owsiaka" http://www.kontrowersje.net/tresc/owsiak_odsyla_potrzebujacych_do_tabloidu_warzecha_ty_ciezki_frajerze macie swojego bohatera, hehehe
Komentarzy38
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~m.i.b.Włocławek
W jedej ze szkol w Toruniu ewakuowano 65 uczniów. Pękł
W jedej ze szkol w Toruniu ewakuowano 65 uczniów. Pękł strop sali gimnastycznej. Takich niebezbiecznych obiektow jest wiecej. Brak pieniedzy na odpowiednie remonty i konserwacje. Przy budowie nowych obiektow tez jest fuszerka. Rzad postaral sie o to ze brakuje nam ludzi kompetentnych, fachowcow. W kraju zostaly przewaznie samouki.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Czy nie ma mocnych na władze Włocławka.Co robią posłowie
Czy nie ma mocnych na władze Włocławka.Co robią posłowie PO ,żeby wreszcie rozliczyć wszystkie dotychczasowe inwestycje z udziałem funduszy UE?Przecież tutaj pieniądze wyrzuca się w błoto, a władza naśmiewa się z obywatelskiej krytyki. Czas ich rozliczyć i pogonić z tego miasta ,żeby więcej nic nie zepsuli.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OlafWłocławek
Byłem w niedzielę w ambulatorium dyżurnym na Grodzkiej i
Byłem w niedzielę w ambulatorium dyżurnym na Grodzkiej i jestem mile zaskoczony obsługą przemiłą pielęgniarką i panią doktor, najbardziej jednak tym że nie musiałem stać w kolejce tak jak jest na Kilińskiego. Oby tak dalej!!!
Komentarzy1
Wyświetleń731
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pacjentWłocławek
Orientuje się ktoś czy w kręgielni można już drinkować?
Orientuje się ktoś czy w kręgielni można już drinkować? ;p I przy okazji jakie są tam ceny ?
Komentarzy3
Wyświetleń795
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~RRRWłocławek
,,O take Polske walczyliśmy ''?
,,O take Polske walczyliśmy ''? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wojciechowski-grozi-nam-masowy-wykup-polskiej-ziem,1,5387931,wiadomosc.html - a gdzie szumne ,,zakłamania '' ze to jest niemozliwe ? Cichy rozbiór trwa za zgodą sprzedajnych ,,elit'' POlitycznych .A co na to owce , ich wełna jeszcze nie sprzedana ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Szczuka wczoraj w TV oburzyła się na Terlikowkiego, który
Szczuka wczoraj w TV oburzyła się na Terlikowkiego, który zapytał się o to czy Poseł/anka Grodzki/a jest kobietą czy mężczyzną wg Szczuki. I co biedna Kazimiera nie wiedziała co odpowiedzieć, bo Grodzki/Grodzka urodziła się i umrze mężczyzną, bo to fakt biologiczny i żadne słowne zamienniki niczego nie zmienią! Grodzki/a...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MinistraWłocławek
Witam serdecznie. Mam pytanie: w jakim salonie fryzjerskim
Witam serdecznie. Mam pytanie: w jakim salonie fryzjerskim bądź gdzie mogę sprzedać swoje włosy i jaka jest tego cena?? Włosy bardzo długie, brązowe, grube , farbowane 2 razy. Chce je skrócić a szkoda wyrzucić. Dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam!
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~GoldWłocławek
Czy myslicie ze ten specjalista od robienia ruin zostanie
Czy myslicie ze ten specjalista od robienia ruin zostanie ukarany ? Taki pan prezes na pewno bedzie mial kolesiow, ktorzy beda bronic go.
Komentarzy1
Wyświetleń660
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?Włocławek
Sędzia Igor Tuleya dostał zakaz publicznego wypowiadania
Sędzia Igor Tuleya dostał zakaz publicznego wypowiadania się na temat wyroku ws. dr. Mirosława G. Tuleya osobiście poinformował o tym TVP Info. Dodał, że został wezwany do swojego przełożonego.
Komentarzy36
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Niedawno przeczytalam o luksusie po polsku. Wymieniane byly :
Niedawno przeczytalam o luksusie po polsku. Wymieniane byly : Gucci, Dolce&Gabbana, Burberry, Kenzo, Ferrari, Maserati, Rolls-Royce, ktore chcą robić interesy nad Wisłą. Kiedy gospodarka zwalnia, polski rynek dóbr luksusowych przyspiesza. A moze tak dziennikarze porusza nedze po polsku, o ofiarach rzadow ? Ten cynizm i hypokryzja jest...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Studniówka ZST - kto poniesie konsekwencja za zamieszanie na
Studniówka ZST - kto poniesie konsekwencja za zamieszanie na tej studniówce? Za brak miejsc dla uczniów i osób towarzyszących, za nie przygotowanie odpowiednio stołów. Bal zaczął się dużo później, uczniowie zostali wyproszeni z sali aby podostawiać krzesła i zrobić odpowiednią ilość miejsc! A czas i pieniądze uczniów!...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Jan KawalskiWłocławek
Czy dn. 06.01 będzie pchli targ we Włocławku?
Czy dn. 06.01 będzie pchli targ we Włocławku?
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ŁukaszWłocławek
OGŁASZAM telewizję WC2.. najbardziej stronniczą telewizją
OGŁASZAM telewizję WC2.. najbardziej stronniczą telewizją na świecie, treści anty - Pałucki i wniebogłosy wychwalające radnych Chmielewskiego, Borowiak, Bieńkowskiego i innych tylko z PiS i PO to jakaś farsa. ŻENDA - liczyłem na choć 1% bezstronności, ale się niestety zawiodłem!!! Dobrze, że ludzie potrafią sami myśleć, czego...
Komentarzy35
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KamilWłocławek
Szwajcarzy pomogą sprawdzić, czy nie było korupcji przy
Szwajcarzy pomogą sprawdzić, czy nie było korupcji przy zakupie wagonów metra warszawskiego. Powołano specjalną polsko-szwajcarską grupę śledczą. Sledztwo maja prowadzic agenci CBA z Wrocławia, funkcjonariusze dochodzeniowi z Federalnej Policji Kryminalnej z Berna i prokuratorzy z obu krajów. Na pewno cos sie znajdzie, ale chodzi o to...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~?Włocławek
Czy to ponownie państwo milicyjne , czy może następną
Czy to ponownie państwo milicyjne , czy może następną formacją będzie ZOMO -bis ? http://moto.onet.pl/1674177,1,straznicy-nas-lupia,artykul.html?node=2 - czy na tym ma polegać demokracja -czy może pan Korvi-Mikke ma racje nazywajac nasz obecny system reżimową dup.......kracją ? Wyposażenie osobiste mlicjanta lub straznika wiejskiego...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Palikot chce pozbawić straż miejską możliwości karania
Palikot chce pozbawić straż miejską możliwości karania za parkowanie. Zgadzam sie z tym. To powinno nalezec wylacznie do policji.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA