Forum › Włocławek

Ze zdumieniem słuchałem Pani prof. Środy - mówiła, że
Ze zdumieniem słuchałem Pani prof. Środy - mówiła, że granice autonomii człowieka wyznacza krzywdzenie innych ludzi. I wg tej Pani samobójcy nie krzywdzą innych i mają prawo w imię własnej autonomicznej decyzji zakończyć swoje życie. Jestem w szoku! Ja nie mam żadnego tytułu naukowego, ale jasne dla mnie jest to i oczywiste, że...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MarekWłocławek
Byłem przed świętami w Klubie P...... ,fajny klub ochrony
Byłem przed świętami w Klubie P...... ,fajny klub ochrony brak,dostałem po ryju, głowa trochę popękała ale się ubawiłem.Tylko ktoś niepotrzebnie po gliny zadzwonił i tych ziomali cośmy się z nimi pobili na dołek wywieźli.Teraz byłem jak Owsiak grał, ochrony też nie było ale i po ryju komu też dać nie było.
Komentarzy1
Wyświetleń758
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~stasiek wielanekWłocławek
Polska kupila nastepny zlom od USA. Dreamlinery psują się.
Polska kupila nastepny zlom od USA. Dreamlinery psują się. LOT "nie boi" się awarii tych maszyn. Maszyna bedzie kursować do Stanów Zjednoczonych. Twierdzą, że pasażerom nic nie grozi. Niedawna awaria Dreamlinera, wycieki z silnika samolot zapalił się na lotnisku. Samolot z usterka wrócił do Warszawy pusty. Drugi Dreamliner też się...
Komentarzy27
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
W przyszłym roku POdobno na licytacji u Owsiaka będą ...
W przyszłym roku POdobno na licytacji u Owsiaka będą ... koszerne ..cebula i ...czosnek ....http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/65-tys-zl-za-prezent-od-j-kaczynskiego-gronkiewicz,1,5395241,wiadomosc.html ...a w licytacjach będzie obowiązywać ...dyscyplina partyjna ....a kolejki do specjalistów jak były tak będą...i o to im chodzi .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
kto zadecydowal ze spoldzielni zazamcze o doborze feralnych
kto zadecydowal ze spoldzielni zazamcze o doborze feralnych plytek przy pawilonie na ul. Promiennej.Ludzie slizgaja sie na nich i przewracaja sie na schodach .Niska temperatura i opady zalegajacego sniegu na schodach powoduja wywrotki i upadki ludzi, czas aby ktos sie tym zajal i skontrolowal ten stan rzeczy
Komentarzy4
Wyświetleń954
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zosiaWłocławek
dlaczego nie jest odsniezana kladka dla pieszych przy Wuceku
dlaczego nie jest odsniezana kladka dla pieszych przy Wuceku na ul.torunskiej.Dzwonilam do strazy miejskiej i powiedziano mi ze kladka jest w remoncie i nie wyloniono firmy odsniezajacej.To dlaczego jest dopuszczona do eksploatacji skoro jest w remoncie.Kto bedzie odpowiadal jak dojdzie do urazu w czasie zimy.
Komentarzy0
Wyświetleń593
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zosiaWłocławek
serdecznie prosze o kontakt pana ktory byl swiadkiem mojego
serdecznie prosze o kontakt pana ktory byl swiadkiem mojego upadku na schodach przy aptece przy ulicy Promiennej ,ktory pomogl mi sie podniesc ze sniegu.moj tel.607215872
Komentarzy0
Wyświetleń523
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~romanWłocławek
Właśnie patrze na oświadczenia majątkowe naszych
Właśnie patrze na oświadczenia majątkowe naszych lokalnych władz w Biuletynie Informacji Publicznych i zastanawia mnie oświadczenie Pana komendanta Straży Miejskiej we Wlocławku. W 2011 roku ten Pan z tytułu umowy o prace zarobił 74 051,40 pln i 77 484,94 z tytułu emerytury. Zastanawia mnie kim ten człowiek był w przeszłości, jak...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez adams452Włocławek
W Warszawie zarzadzono płatny przejazd Trasą Toruńską dla
W Warszawie zarzadzono płatny przejazd Trasą Toruńską dla miejskich autobusów. Trasa Toruńska stala sie drogą ekspresową, a kursujące nią autobusy miejskie zapłacą tzw. e-myto, jak wszystkie ciężkie pojazdy. Bedzie wzrost kosztów w transporcie zbiorowym, który poniosą pasażerowie. Nasze nie daj sie boze Ministerstwo Transportu...
Komentarzy2
Wyświetleń780
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Jak sądzicie ile to jeszcze potrwa zanim się zawali cały
Jak sądzicie ile to jeszcze potrwa zanim się zawali cały systemik? http://biznes.onet.pl/dziura-w-zus-ie-bedzie-znacznie-wieksza-niz-zaklad,18490,5394553,1,news-detal
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Wizytówka tego rządu ,jak odbić sobie na kierowcach
Wizytówka tego rządu ,jak odbić sobie na kierowcach niedokończone i pękające PŁATNE autostrady i dziurawe drogi jednocześnie odwracajac uwagę Polaków od niekompetencji politykierów i marnotrawstwa pieniędzy podatników -http://vod.pl/tomasz-lis-na-zywo,105392,w.html - stara szkoła POkomunistyczna . A niech sie boją ,będą płacić...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?????Włocławek
Warto obejrzeć wywiad dziennikarki amerykańskiej z
Warto obejrzeć wywiad dziennikarki amerykańskiej z prezydentem Białorusi Aleksandrem Łukaszenko: http://www.youtube.com/watch?v=GPGJCLpdufY Oczywiście to dla tych co chcą wiedzieć więcej. Trwa to około 45 minut.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~VIDEOWłocławek
Fordończyk po pijanemu awanturawal sie z domownikami i
Fordończyk po pijanemu awanturawal sie z domownikami i skatowal pieska. Policjanci interweniowali.Zwierzę z obrażeniami przewieziono do weterynarza. Polska patologia? Niektorzy sami nie maja co jesc a trzymaja zwierzeta. Zwierzyna zaglodzona wloczy sie i czesto jest grozna. Juz najwyzszy czas aby zajac sie takimi wlascicielami zwierzat.
Komentarzy2
Wyświetleń740
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~?Włocławek
Mam takie zapytanie czy MTBS nie stać na zakup troszke
Mam takie zapytanie czy MTBS nie stać na zakup troszke piachu, soli ? po ostatnich opadach śniegu na Celulozowej owszem odśnieżono ale żeby nie posypać ??? za co my płacimy ponad 700 zł czynszu ?
Komentarzy4
Wyświetleń990
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Piotr WrockiWłocławek
Gdzie są miejsca parkingowe na osiedlu POŁUDNIE!!! Prezes
Gdzie są miejsca parkingowe na osiedlu POŁUDNIE!!! Prezes tylko obiecuje a prawda jest taka, że to przerosło jego umiejętności. Gdzie ....... honor.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZIBIWłocławek
Dramat w Sanoku,nazywanie dziecka "17-letnią kobietą" jest
Dramat w Sanoku,nazywanie dziecka "17-letnią kobietą" jest niewiarygodną manipulacją ze strony policji.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~spWłocławek
Czy nie myslicie, ze urzadzanie akcji harytatywnych to jest
Czy nie myslicie, ze urzadzanie akcji harytatywnych to jest mydlenie oczu ? Podwyzsza sie ludziom WAT, rujnuje zaklady, likwiduje fundusz zdrowia, podwyzsza oplaty, pomnaza sie polska nedze...
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
ostatnio z dobrego źródła usłyszałem że , w naszej
ostatnio z dobrego źródła usłyszałem że , w naszej straży miejskiej zaczęła się jakaś wojna pracownicy kontra komendant. Podobno idzie o jakies naruszenia prawa, jakies bezpodstawne zwolnienia pracowników pomijając tych którzy sami odchodzą bo brakuje im na życie z pensji. Tak sobie myślę nie mając żadnych z nimi doświadczeń...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~hokuspokusWłocławek
A jak tam nasi strażnicy :http://youtu.be/_r52-cFWquc
A jak tam nasi strażnicy :http://youtu.be/_r52-cFWquc
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez amityrWłocławek
Dla ludzi lubiących myśleć:) Oczywiście wszystko zawsze
Dla ludzi lubiących myśleć:) Oczywiście wszystko zawsze trzeba interpretować według swojego mniemania:) https://www.youtube.com/watch?v=qrS-u8dbuuQ
Komentarzy3
Wyświetleń964
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA