Forum › Włocławek

Tak patrze i mam pytanie. Ktore z rozwiazan jest lepsze i co
Tak patrze i mam pytanie. Ktore z rozwiazan jest lepsze i co sie bardziej oplaca dla mieszkancow? I co bylo takiego niewygodnego w tych materialach? http://slawomirbienkowski.pl/index.php?link=wiecej&id=26
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Pytanie do ekonomistyWłocławek
oglądając transmisję rady miasta Włocławek aż łza
oglądając transmisję rady miasta Włocławek aż łza mi poleciała z oczu Jestem dumny że mamy takich mieszkańców jak te matki które bronią wytrwale szkoły swoich dzieci jak pani Aleksandra Ciarka Pięknie to Powiedziała "nie przyszliśmy tu dla nas tylko dla dzieci prosimy" Wielki Szacunek Dla was !!! Brawo należy też...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~absolwentszóstkiWłocławek
Zobaczcie i pomyślcie do czego solidaruchy doprowadziły
Zobaczcie i pomyślcie do czego solidaruchy doprowadziły kraj a tak krzyczano.Miała być Ja-pan a wyszłą Ja -żebraczka. http://wyborcza.pl/1,75478,9143949,Praca_ani_dyplom_nie_chronia_przed_bieda.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Glosujmy na Wloclawek na www.monopoly.pl. Trzeba sie
Glosujmy na Wloclawek na www.monopoly.pl. Trzeba sie zarejestrowac aby glos byl wazny. Jestesmy na 20 miejscu a mozemy byc na 1 jak sie zmobilizujemy. Przed nami nie ma wiekszych miast niz Wloclawek dlatego osiagniecie 1 miejsca jest w zaciegu 100 tys. miasta
Komentarzy0
Wyświetleń552
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WloclawWłocławek
Jak nazwać POlitykę prorodzinną w imię której POdobno
Jak nazwać POlitykę prorodzinną w imię której POdobno dla naszego dobra podwyższa się drastycznie podatek wat na artykuły dla dzieci .Jesteśmy jedynym państwem w unii ,które tak ,,dba'' o dzieci i o RODZINĘ .Czy w tym Tuskolandzie obłuda ma jakieś granice ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Witam! Proszę o informację na temat przedszkoli w Chodczu i
Witam! Proszę o informację na temat przedszkoli w Chodczu i Choceniu.Jaka atmosfera panuje w tych placówkach,jak opieka nad dziećmi i jakie są panie przedszkolanki w tych oddziałach? Chciałabym posłać swą pociechę,ale mam pewne obawy i nie wiem jeszcze na które przedszkole się zdecydować... Bardzo proszę o informacje!
Komentarzy0
Wyświetleń572
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~karolina32Włocławek
Witam, jeśli mieszkacie na Zazamczu i w jakiś magiczny
Witam, jeśli mieszkacie na Zazamczu i w jakiś magiczny sposób nieopodal was powstają kupki usypane z żużlu lub szlaki z pieca przyjrzyjcie się kto to wyrzuca, wczoraj przyłapałem panią która jeździ niebieskim Fiatem Uno CW54... i wysypuje z reklamówek to ustrojstwo. jeśli spotkacie takie osoby które w tak prymitywny sposób...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JRLWłocławek
http://wolnemedia.net/gospodarka/kto-rozdaje-karty-na-swiecie/ Proszę sobie przeczytać. Artykuł przedstawia pokrótce jak to się kręci aktualnie.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez mr.betterknowWłocławek
To co?Saniko łączy się z Zielenią Miejską i powstaje
To co?Saniko łączy się z Zielenią Miejską i powstaje Zakład Usług Komunalnych?Nie mają wyjścia.Oddzielnie by padli.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~szperaczWłocławek
Prosty system podatkowy, mniej biurokracji po stronie
Prosty system podatkowy, mniej biurokracji po stronie przedsiębiorców i po stronie państwie, korzyści dla wszystkich. http://zpp.net.pl/pub/img/ZPP_proponuje_dodatkowe_32_miliardy_do_budzetu_Panstwa_kopia.jpg Ciekawe co na to "liberalny" obecny rząd ?
Komentarzy0
Wyświetleń594
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZPPWłocławek
Fatalne były cztery reformy rządu Buzka, których głównym
Fatalne były cztery reformy rządu Buzka, których głównym celem była ogromna ilość posad dla „naszych”. Najgorsza – emerytalna służy jako źródło ogromnych dochodów dla instytucji finansowych, w lwiej części zagranicznych kosztem przyszłych emerytów. Prof. Józef Blass, mieszkający w USA specjalista zajmujący...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PrzeczytajcieWłocławek
Witam. Poszukuje kamerzysty na ślub,który nagra niedrogo
Witam. Poszukuje kamerzysty na ślub,który nagra niedrogo film. mam na myśli ok 2 godz.(ślub + kawałek wesela)znacie?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~teofilWłocławek
Dzień dobry Polsko, Czy Polska to tylko takie bicie
Dzień dobry Polsko, Czy Polska to tylko takie bicie pokłonów i ślepe posłuszeństwo: http://www.youtube.com/watch?v=K7UMW_0b6sw Polsko, obudź się, nie było tutaj Reformacji, nie było tutaj Oświecenia, nie było tu rewolucji. Głupota jest większa niż na Zachodzie, o zgrozo. Kraju mój ojczysty, ja krwawie gdy widzę, gdy Twoje...
Komentarzy2
Wyświetleń807
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Dzień dobry Polsko !Włocławek
Dzień dobry! No i zaczęła się szopka w dzisieszej
Dzień dobry! No i zaczęła się szopka w dzisieszej włocławskiej "radzie miejskiej"!!!!!!!!!!!!!ISTNA FARSA!!!!!!!!!!Szkoda prądu na te oświetlenie , głośniki,by słuchać takich pierdół sld.MASAKRA!!!!!!!!!!!!!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Ciekawy jestem skąd Powiatowy Urząd Pracy bierze
Ciekawy jestem skąd Powiatowy Urząd Pracy bierze pieniądze na bankiety,który miał ostatnio miejsce w RATUSZOWEJ,-ogólnie bieda i nędza a szanowni państwo bawią się i piją do utraty tchu.
Komentarzy3
Wyświetleń934
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Stefan MarkowskiWłocławek
Czy ktoś zna wyrok w sprawie wyborów do Włocławskiej
Czy ktoś zna wyrok w sprawie wyborów do Włocławskiej (kolesiowskiej) Spółdzielni Mieszkaniowej?
Komentarzy3
Wyświetleń929
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
W razie, gdyby Włocławianki nie wiedziały jak budzić
W razie, gdyby Włocławianki nie wiedziały jak budzić swoich facetów przedstawiam wynik pewnej sondy ulicznej :) http://www.youtube.com/watch?v=odybISto2-w
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zxxcWłocławek
Oddajcie glosy na Wloclawek na Monopoly.pl Kliknac na
Oddajcie glosy na Wloclawek na Monopoly.pl Kliknac na Ranking, Dodaj miasto do dzikiej karty.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WloclawWłocławek
Dla ludzi myślących w morzu niemyślących. Nie wszyscy są
Dla ludzi myślących w morzu niemyślących. Nie wszyscy są jeszcze ubezwłasnowolnieni psychicznie i umysłowo. Polecam, przekazujcie dalej te informacje, jeśli chcecie zdrowia psychicznego, samodzielnego myślenia i bycia podmiotem, a nie przedmiotem w tej machinie pierwszego koncernu zagranicznego w Polsce, który niszczył lokalne podmioty...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Myślenie daje wolność !Włocławek
Przeczytałem Księgę Gości restauracji N..... Jeść mi
Przeczytałem Księgę Gości restauracji N..... Jeść mi się odechciało.
Komentarzy1
Wyświetleń855
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~GŁODNYWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA