Forum Włocławek

Właśnie rozpoczął się remont ul. Planty II, oddanej z
Właśnie rozpoczął się remont ul. Planty II, oddanej z wielką pompą w tamtym roku. Rozebrano kawał chodnika i ścieżki rowerowej. Sukces Pałuckiego tak jakby zmalał. A co na to tow. Kukucki? Kriss! odezwij się, wytłumacz ciemnemu ludowi o co chodzi!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Gdzie jest prezydent Komorowski?...czyżby pozował
Gdzie jest prezydent Komorowski?...czyżby pozował Radosławowi do portretów mających zawisnąć we wszystkich polskich placówkach dyplomatycznych? Urzędem się jeszcze nie zdążył nacieszyć a już go "wieszać" chcą.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~nemo105Włocławek
Może jest ktoś zoriętowany czy będzie dywidęda w tym
Może jest ktoś zoriętowany czy będzie dywidęda w tym roku w ązotach
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KazekWłocławek
Największe zawody
Największe zawody spadochronowe: http://www.tvn24.pl/-1,1666914,0,1,kolorowy-deszcz-nad-wloclawkiem,wiadomosc.html WE WŁOCŁAWKU !!!!!!!!!!!!!!
Komentarzy0
Wyświetleń640
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~yeaaah!!!! :)))Włocławek
Janusz Palikot - przemilczane fakty: 1) Czy to prawda, że
Janusz Palikot - przemilczane fakty: 1) Czy to prawda, że Marian Palikot, ojciec Janusza Palikota, w czasie II WŚ był szmalcownikiem i za pieniądze wysyłał polskich Żydów do Majdanka i Auschwitz? 2) Czy to prawda, że w latach 1945-47 Marian Palikot stał się nagle człowiekiem niezmiernie zamożnym? A działo się to w tym czasie, gdy...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~czytajcieWłocławek
Czy wiecie co robili po II Wojnie Światowej w Anglii nasi
Czy wiecie co robili po II Wojnie Światowej w Anglii nasi wspaniali waleczni generałowie np. Bór-Komorowski.Ten np. został specjalistą od zakładania w prywatnych domach firan.Szkoda ,że się tym nie zajął od razu w Warszawie, przed posłaniem na śmierć tylu młodych ludzi .Było ich więcej.Obecny Komorowski też się chwali swoimi...
Komentarzy1
Wyświetleń950
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Gdy poprawność polityczna sięga absurdu...
Gdy poprawność polityczna sięga absurdu... hehehehehe http://www.wykop.pl/ramka/408533/smiac-sie-czy-plakac-co-za-debile-wpadaja-na-takie-pomysly/
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
bliżej nie określone bydlęta dopuściły się
bliżej nie określone bydlęta dopuściły się zbeszczeszczenia miejsca pamięci ofiar hitleryzmu na cmentarzu włocławskim. Tę wiadomość podała tv CW... Jakim trzeba być zwyrodnialcem aby takiego aktu się dopuścić. To nie jest zwykły wybryk prymitywnych chuliganów, to przemyślana akcja inspirowana przez skrajnych...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
po dostarczeniu do skrzynki na listy miesięcznika PISMO
po dostarczeniu do skrzynki na listy miesięcznika PISMO WŁOCŁAWSKIE w tym miesiącu doznałam szoku papier na poziomie gazetki reklamowej jednego z marketów wymiętolony jakby psu z gardła wyjął aż się nie chce tego czytać pogniecione brudne co to ma być jestem rozczarowana Panie Łukaszu oszczędności na papierze????????? ...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~sympatyczka PIS-uWłocławek
Kaczyński - Wielki Językoznawca. Stalin był przed nim.
Kaczyński - Wielki Językoznawca. Stalin był przed nim. Jaro dąży do ideału poprzednika. Profesor Magdalena Środa w felietonie dla Wirtualnej Polski napisała m.in.: „Na sobotniej konferencji prasowej, prezes Kaczyński wystąpił w roli Wielkiego Językoznawcy. Próbując chronić posła Macierewicza, który katastrofę smoleńską...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~bómWłocławek
Mam pytanko.Jakiej odmiany ziemniaka preferujecie ? Ja nie
Mam pytanko.Jakiej odmiany ziemniaka preferujecie ? Ja nie jem ziemniaków. Preferuje mieszankę kalafiorów,brokułów.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez rolnikWłocławek
Czy Włocławek ,to znowu miasto rolnicze,czy jeszcze
Czy Włocławek ,to znowu miasto rolnicze,czy jeszcze przemysłowe?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez rolnikWłocławek
Szanowni Internauci.Nie ma już chyba telewizyjnego programu
Szanowni Internauci.Nie ma już chyba telewizyjnego programu w którym nie unosiłby sie zapach gotowanych lub smażonych potraw.Lubię czasmi popatrzeć jak prowadzący przygotowują i podają przepisy na różnego rodzaju jadło.Przedstawiane są kuchnie te bardziej wykwintne i wyszukane jak i kuchnie regionalne z różnych części...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
i znów głośno o naszym włocławskim trzeciosektorowym
i znów głośno o naszym włocławskim trzeciosektorowym harcerzu. dużo w onecie i w machinie: “Pojechaliśmy kiedyś na koncert do Włocławka. Byłam chyba w siódmym miesiącu ciąży – wspomina Monika Gawlińska. – Kiedy Wilki zaczęły grać, organizator poprosił mnie na zaplecze do kantorka i zamiast wypłacić...
Komentarzy1
Wyświetleń826
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~zatroskanyWłocławek
Podpisujcie petycje dla ochrony zwierząt. Uwaga strona
Podpisujcie petycje dla ochrony zwierząt. Uwaga strona zawiera film tylko dla wytrzymałych zawiera drastyczne ujęcia...które niestety pokazują prawdę o naszym "cywilizowanym" świecie... http://www.ptroa.co.il/petition/
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Komorowski to nie mój prezydent!
Komorowski to nie mój prezydent!
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~egotecWłocławek
Wielka ulga.Możemy spać spokojnie. Prawda ujrzy światło
Wielka ulga.Możemy spać spokojnie. Prawda ujrzy światło dzienne i pokona mrok dezinformacji. A dzięki komu to wszystko?. Pozycja nr.131...i wszystko jasne!!!. http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/skladzesp?OpenAgent&78
Komentarzy3
Wyświetleń869
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~sevenWłocławek
Zapraszam do odwiedzenia terenów popowodziowych za Płockiem
Zapraszam do odwiedzenia terenów popowodziowych za Płockiem tam zobaczycie jak wygląda kłamstwo wyborcze Tuska i Hrabiego .Ci ludzie zostali poświęceni dla ratowania tamy we Włocławku ,a teraz śpią w błocie i smrodzie ,nikt się nimi nie interesuje .Gratulacje dla tych co uwierzyli w te brednie PO o pomocy dla powodzian -zapraszam...
Komentarzy1
Wyświetleń863
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Przeczytałam na stronie SM Południe skład Rady Nadzorczej
Przeczytałam na stronie SM Południe skład Rady Nadzorczej mojej Spółdzielni i o mało co nie dostałam zawału serca.Ci sami ludzie chyba od 15 lat to jedna klika. Panie pośle Zbonikowski gdzie Pana obietnice że składy RN w Spółdzielniach będą składały się z nowych członków a tu nadal rządzą KOMUCHY.
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KachaWłocławek
Zlikwidowano Tesco supermarket przy Okrzei, co będzie z tym
Zlikwidowano Tesco supermarket przy Okrzei, co będzie z tym blaszakiem ? Dlaczego nikt nie protestuje, że zlikwidowano supermarket ? Co tam będzie ? I kolejna sprawa: co z Galerią Millenium, co tam powstanie, bo obiekt pusty jest już długie miesiące.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA