Forum Włocławek

Wiecie Bóm i Cyklista - nie będę w ogóle reagował na
Wiecie Bóm i Cyklista - nie będę w ogóle reagował na wpisy niezalogowanych. Wy jesteście wyjątkami - bo nawet nie logując się, jesteście tak charakterystyczni... nawet nie musicie się logować hehe. Ludzie, czemu nie zrobicie stałego nicka, to tylko kilka minut!
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ludzie potrafią być wyrachowani do szpiku kości. Pewien
Ludzie potrafią być wyrachowani do szpiku kości. Pewien lokalny polityk nieco skompromitował się wybuchem niezrozumiałej agresji. Nie minęło kilka dni i pokazuje się publicznie z innym ze swoich oponentów. A że chyba nic jeszcze w życiu nie zrobił bezinteresownie, to do zademonstrowania swojej rzekomej pobłażliwości kogo wybiera?...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~TakiowakiWłocławek
Mieszkanie za 800 zl/mkw, nowe? A jednak mozna. Tylko po co,
Mieszkanie za 800 zl/mkw, nowe? A jednak mozna. Tylko po co, jak mozna socjalny postawic za 3000/mkw i kolesie zarobia. http://tbs24.pl/artykuly/315-nowe-mieszkania-za-800-zl.html
Komentarzy1
Wyświetleń610
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WowWłocławek
Daj kaczce grzędę - na kolumnie Zygmunta siędę. Pani
Daj kaczce grzędę - na kolumnie Zygmunta siędę. Pani Senyszyn jest wspaniała – zawsze trafi w sedno i tak oceniła prezydenturę Kaczyńskiego: „Najdelikatniej mówiąc, nie był dobrym prezydentem. W czasie kadencji niczym się nie wyróżnił, poza kłótniami i ośmieszaniem Polski. Zwłaszcza na arenie międzynarodowej....
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bómWłocławek
Wczoraj usłyszałem wypowiedź p. Senyszyn i mam w związku
Wczoraj usłyszałem wypowiedź p. Senyszyn i mam w związku z tym pytanie -czy ta Pani połknęła gwizdek ,naśmiewa sie z innych a nie widzi ,że sama może być podporą gminnych kabaretów .
Komentarzy0
Wyświetleń601
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Ciekawostka Włocławek
Telebim we Włocławku... myślałem że to coś fajnego i
Telebim we Włocławku... myślałem że to coś fajnego i się skusiłem ale się zawiodłem:( przez dwa tygodnie jazdy samochodem udało mi się raz zobaczyć swoją reklamę (mojej firmy)... chyba trochę przesadzili z ilością spotów przez co prawie nikt nie widzi mojej reklamy. W Azji jest tego rodzaju nośników dużo ale tam lecą 3...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zawiedzonyWłocławek
Nastepne miasto zalane. Zeby chociaz ten podwyzszony WAT,
Nastepne miasto zalane. Zeby chociaz ten podwyzszony WAT, ktory jest najbardziej niesprawiedliwym podatkiem godzacym w najslabszych, posluszyl na odszkodowania a nie na oplacanie wysokich urzednikow - liberalow wpychajacych panstwo w ruine.
Komentarzy1
Wyświetleń671
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Porąbało już
Porąbało już Jarosława: http://wiadomosci.onet.pl/2207490,11,kaczynski_to_zaprzysiezenie_bylo_wynikiem_smierci_mojego_brata,item.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~NormalnyWłocławek
Pewna telewizja we Włocławku zrobiła SMSowy sondaż
Pewna telewizja we Włocławku zrobiła SMSowy sondaż prezydencki, a gdy zobaczyła, że jest dochodowy, to tak się rozochociła, że zaczęła od wczoraj proponować dodatkowo extra esemesy o sile 20 głosów. Myślałem, że padnę, jak wczoraj zobaczyłem tę propozycję SMSa za kilkanaście złotych. Cwaniaczki wzorowali się na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~TelewidzWłocławek
w sobotę 07 sierpnia zagubiono portfel z dokumentami m.in.
w sobotę 07 sierpnia zagubiono portfel z dokumentami m.in. dowód osobisty, dowody rejestracyjne samochodów, legitymacja żołnierza - dla uczciwego znalazcy - nagroda - 608-413-160.
Komentarzy0
Wyświetleń612
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Tomasz.LWłocławek
Zastanawiam się w którym momencie administratorzy forum
Zastanawiam się w którym momencie administratorzy forum skapitulują :D Forum zbiera pochlebne opinie internautów i jest tu całkiem miło :) Kwestią czasu jest, gdy pod napływem masy nowych postów forum stanie się mało użyteczne jeśli każdy post będzie oczekiwać na akceptację adminów. Można przejść na system zgłaszania...
Komentarzy2
Wyświetleń951
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez rocky_balboaWłocławek
Uczelnie publiczne źródła rzetelnej wiedzy :D uczelnie
Uczelnie publiczne źródła rzetelnej wiedzy :D uczelnie publiczne obsadzone są przez klany np. ojciec profesor, syn i synowa dr, w sekretariacie żona albo siostra itp. Najlepsze są osiągnięcia tej całej świty. Przykładowe publikacje profesora: doktorat o cudach gierka, habilitacja o wyższości marksizmu nad leninizmem. Publikacje...
Komentarzy2
Wyświetleń991
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~widz25_Włocławek
Czy takie samo nazwisko promotora panny P. i przewodniczącej
Czy takie samo nazwisko promotora panny P. i przewodniczącej Rady Nadzorczej włocławskiego MPEC to zbieg okoliczności czy nie? Kriss co Ty na to?
Komentarzy3
Wyświetleń818
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Likwidacja IPN i policji politycznej (CBA) oraz zaprzestanie
Likwidacja IPN i policji politycznej (CBA) oraz zaprzestanie dotowania historyczno-histerycznych przedsięwzięć mohero-PiSowców – to kolejna, może mniej istotna pozycja naprawy finansów publicznych. Oprócz podsycania wojny wolsko-polskiej niepotrzebnie obciążają budżet swoją bezproduktywną egzystencją. IPN dodatkowo generuje...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~bómWłocławek
SKRADZIONO-HYUNDAI ACCENT-NIEAKTUALNE!!!!!!!!!
SKRADZIONO-HYUNDAI ACCENT-NIEAKTUALNE!!!!!!!!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~SKRADZIONO-HYUNDAI ACCENTWłocławek
Od dziś Polska ma nowego prezydent! Brawo! Proponuję by z
Od dziś Polska ma nowego prezydent! Brawo! Proponuję by z tej okazji Komorowski ogłosił amnestię i wypuścił z więzień swój elektorat! Przecież miał on tam prawie 90% poparcia!
Komentarzy1
Wyświetleń762
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~egotecWłocławek
Ostatnio czytałem o kolejnym wzroście bezrobocia i
Ostatnio czytałem o kolejnym wzroście bezrobocia i pogłębiającym się ubóstwie coraz większej ilości włocławian, szczególnie tych, którzy nie mogą wychodzić z domu. Wczoraj znalazłem w internecie stronę, która może odmienić los niektórych z nich. Ja próbuję, bo żadnej pracy się nie wstydzę a moim zdaniem nawet takie próby...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~włocławski bezrobotnyWłocławek
Jestem święcie przekonany,że w wyborach na prezydenta
Jestem święcie przekonany,że w wyborach na prezydenta miasta Włocławka partia polityczna jaką jest "Prawo i Sprawiedliwość" wysunie kandydaturę byłego senatora Najjaśniejszej Rzeczpospolitej Pana B.K. Kandydatura ze wszech miar wskazana,chociażby z uwagi na znajomość spraw polityki krajowej jak i spraw zwiazanych z Naszym Szacownym...
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Bardzo ciekawe spojrzenie na możliwość załatania dziury
Bardzo ciekawe spojrzenie na możliwość załatania dziury budżetowej! http://www.youtube.com/watch?v=hMM_T_PJ0Rs
Komentarzy1
Wyświetleń885
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zxxcWłocławek
Ciekawe co na to pracodawca Kaźmierczaka? Jak byłbym jego
Ciekawe co na to pracodawca Kaźmierczaka? Jak byłbym jego szefem to od razu bym go z roboty wyrzucił. Albo robota albo powiatowa polityka. Ciekawe czy na spotkania Rady Miasta i te inne komisje bierze urlopy czy też ciągnie kasę od Niemca i z naszych podatków? Może ktoś wie?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~SzefWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA