Forum Włocławek

Ada ,to nie wypada...,p.Komorowski trafi na urząd dopiero w
Ada ,to nie wypada...,p.Komorowski trafi na urząd dopiero w sierpniu br. , a Ty już atakujesz. Czy to jedna z wielu gierek Pisu ? Daj mu szansę ,niech najpierw będzie zaprzysiężony . Pomyśl raczej co zrobić i jak godnie usunąć harcerski totem sprzed pałacu.Oj narozrabiali ci zuchowie - druhowie. Oczywiście nie widziałaś druha...
Komentarzy2
Wyświetleń884
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~vistWłocławek
Czy pan Komorowski mysli troche o mlodziezy, ktora majac
Czy pan Komorowski mysli troche o mlodziezy, ktora majac dyplom wyzszych studiow wyjezdza do pracy na Zachod do rolnictwa gdzie sa ponizani i poniewierani? Lament, ze jest za malo dzieci. Ma byc wiecej bezdomnych, kalek, dzieci glodnych, bez rodzicow bo zabrano im prawa rodzicielskie ? Najpierw trzeba stworzyc godne warunki egzystencji.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Zastanawiałem się jak mają sie do siebie -Polska
Zastanawiałem się jak mają sie do siebie -Polska kultura,obyczaje,tradycja z propagowaniem zboczeń seksualnych.Bo czymże jest pokazywanie na 15 platformach w Warszawie grup pederastów,lesbijek i transseksualistów jak nie manifestacja swoich ułomności seksualnych? Czy oglądanie przez małe dzieci i młodzież tych wyzywajaco umalowanych...
Komentarzy43
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Karetki w nocy chyba trochę przeginają-przez puste ulice o
Karetki w nocy chyba trochę przeginają-przez puste ulice o 1-3 w nocy jeżdżą na sygnale dźwiękowym.jest bardzo gorąco ledwo człowiek zaśnie a te syreny zaraz budzą.masakra
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AgatWłocławek
Byłem w piątek w urzedzie - bardzo wspolczuje pracownikom,
Byłem w piątek w urzedzie - bardzo wspolczuje pracownikom, bylem w kilku pokojach gdyż zalatwialem sprawy. Masakra goraco goraco i jeszcze raz goraco!! Tam sie siedziec nie da!! Wiem ze pewnie takich miejsc we Włocławku jest duzo, ale czy urzad miasta nie powinien pomyslec o jakiejs klimatyzacji??? Ja tam wysiedziec nie moglem, a pracownicy -...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cieplo cieploWłocławek
Czy wy tez nie wiecie co z soba zrobic w domu gdy jest tak
Czy wy tez nie wiecie co z soba zrobic w domu gdy jest tak cieplo. Ja normalnie zastanawiam się w domu siedziec sie nie chce bo goraco na dworzu nie jest lepiej. Jak tutaj pracowac i cokolwiek robic?
Komentarzy0
Wyświetleń690
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~niraWłocławek
pis do nory ! wasz wódz chyba czuje się niezdrów bo
pis do nory ! wasz wódz chyba czuje się niezdrów bo opowiada "głodne kawałki " . A przy okazji ,to należy powiedzieć i to , że od dzisiaj wiadomo kto inspirował harcerzy do zamontowania tej instalacji przed pałacem. Sami by tego nie wymyślili,dzisiejsi harcerze są sprawni inaczej. Fakt, zbłażnili się a teraz będą musieli zbierać...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~poconamtobyłoWłocławek
Mam 65lat . Jestem osobą samotną, chciałabym w jakiś
Mam 65lat . Jestem osobą samotną, chciałabym w jakiś ciekawy ,zorganizowany sposób spędzać wolny czas. Proszę o informacje czy istnieją w naszym mieście jakieś kluby seniora czy też inne organizacje , które mają ciekawe propozycje zajęć dla seniorów.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Jolanta S.Włocławek
Wielka wtopa ludzi MPEC-u. MPEC jest właścicielem odrapanej
Wielka wtopa ludzi MPEC-u. MPEC jest właścicielem odrapanej rudery w środku miasta (węzeł ciepłowniczy przy Zduńskiej), a na zwoływanych przez siebie konferencjach prasowych niejaki K. z MPEC-u krytykuje radnych, że to oni stoją na przeszkodzie rewitalizacji miasta. Syfu we własnej spółce nie zauważa, a czepia się innych. Tekst o...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~CzytadłoWłocławek
Czy obserwator może być niedoładowany Gdy mu się
Czy obserwator może być niedoładowany Gdy mu się wleje Kwas solny Zamiast śmietany Zjadł barszcz zabielany
Komentarzy3
Wyświetleń923
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
A ja bardzo P.O.dziwiam Eligiusza Niewiadomskiego! Szkoda,
A ja bardzo P.O.dziwiam Eligiusza Niewiadomskiego! Szkoda, że go już nie ma z nami! ;)
Komentarzy0
Wyświetleń533
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~egotecWłocławek
Juz niebawem zaczne byc tymczasowa mieszkanka Włocławka.Czy
Juz niebawem zaczne byc tymczasowa mieszkanka Włocławka.Czy mozecie pocieszyc mnie i podac zalety tego miasteczka? czy znacie ciekawe miejsca gdzie mozna wybrac sie z dziecmi.Szukam tez fajnego placu zabaw.
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AniaWłocławek
Czy nie sądzicie ,że j. Wikaryjskie pachnie piwem ,tylu
Czy nie sądzicie ,że j. Wikaryjskie pachnie piwem ,tylu zapijaczonych mlodzieńców tam się kąpie ,że niedługo ryby będa pływać pijane .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
W dzisiejszej " Gazecie Pomorskiej" przeczytałem tekst
W dzisiejszej " Gazecie Pomorskiej" przeczytałem tekst dotyczący listy milionerów z woj.kuj.pomorskiego . Oczywiście jest tam również o "naszym " , włocławskim krezusie. Autor tekstu "agad" , z wielką atencją podaje,że " nasz" milioner skromnie mówi o sobie ,że nie jest milionerem. I ma rację , bo nie jest milionerem ,...
Komentarzy13
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~vistWłocławek
Niedawno pokazano, rozpaczliwa sytuacje powodzian. Nie tylko
Niedawno pokazano, rozpaczliwa sytuacje powodzian. Nie tylko zakazona woda trupami zwierzat i wszelkimi niebezpiecznymi nieczystosciami ale rowniez cale tereny zawalone smieciami, postalosciami sprzetow, trupow zwierzat. Tyle mowi sie o Haiti. Przeciez w naszym kraju sytuacja nie jest lepsza. Po przedostaniej powodzi dano ludziom kontenery...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Czy może ktoś wie jak zakończyła się sprawa aktora
Czy może ktoś wie jak zakończyła się sprawa aktora Tomasza Sztokingera, który po pijaku (2 promile) spowodował wypadek na przejściu dla pieszych. Z tego co wiem to za takie przestępstwo nalezy się 2 lata bezwzględnego więzienia, a nie jakieś tam zawiasy.
Komentarzy1
Wyświetleń708
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~SprawiedliwośćWłocławek
DO wszelakiej masci urzedasow zarządzającymi budynkami
DO wszelakiej masci urzedasow zarządzającymi budynkami komunalnymi posadziliscie mlode drzewka to przynajmniej czesc ich jeszcze podlewajcie,bo wiele juz ich nie zostalo wiekszosc juz uschło siedzicie tam w klimatyzowanych pomieszczeniach z tlustymi .....,obrzeracie sie pączkami pijecie kawki a co nie jeden dmucha sekretarke wezcie sie do...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PiotrWłocławek
1. Czy to prawda, że matka Janusza Palikota, Czesława
1. Czy to prawda, że matka Janusza Palikota, Czesława Emilia Palikot, była ocalałą więźniarką nazistowskiego obozu zagłady KL Lublin na Majdanku? 2. Czy to prawda, że ojciec Janusza Palikota, Marian Palikot, był antysemitą, który na takich tragediach jaką cudem przeżyła matka Janusza Palikota, zarabiał brudne...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Ja tylko pytamWłocławek
Mafia żebracza i jej
Mafia żebracza i jej "kultura" http://www.rp.pl/artykul/67352,487872_Cygani_rozpuszczeni_przez_ksiedza.html
Komentarzy1
Wyświetleń768
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~żebractwo biznes Włocławek
Jestem Mieszkańcem Włocławka i mam pytanie czy Orliki we
Jestem Mieszkańcem Włocławka i mam pytanie czy Orliki we Włocławku są otwarte do użytku mieszkańców bo na Zespole Szkół Chemicznych są nowa dwa boiska i jak sie pytałem czy można z nich korzysta to panie które tam pracują poinformowały mnie ze Pan Dyrektor zakazał wstępu a co sie orientuje to dofinansowanie jest z Urzędu Miasta...
Komentarzy0
Wyświetleń660
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MieszkianiecWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA