Forum › Włocławek

Po ułożeniu krawężników na remontowanym skrzyżowaniu
Po ułożeniu krawężników na remontowanym skrzyżowaniu Królewiecka/Stodólna/Cyganka można zauważyć ,że wszystko "po staremu". Jaki był sens "przebudowy"? Poza wymianą nawierzchni i nieznacznym poszerzeniu jezdni nie widać sensownych zmian. Przecież w tym miejscu jest dość miejsca na wybudowanie bardziej funkcjonalnego ronda niż...
Komentarzy4
Wyświetleń489
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OlafWłocławek
Co to za "strzelanina" fajerwerków była wczoraj w centrum?!
Co to za "strzelanina" fajerwerków była wczoraj w centrum?! Czy Włocławianom jeszcze nie znudziły się huki i kolorowe światełka?! Co miesiąc Nowy Rok!
Komentarzy1
Wyświetleń711
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Paweł UszalskiWłocławek
Jak zobaczyłem ten program to ze smiechu padłem .Napewno
Jak zobaczyłem ten program to ze smiechu padłem .Napewno mój przedmówca który tak chwali swą firme siedzi na krześle z lewej strony. Czas na zmiany a nie na żebranie od Państwa http://www.youtube.com/watch?v=byHRKZjkP50
Komentarzy7
Wyświetleń823
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
Witam, wiem, że są święta i czas na odpoczynek, jednak
Witam, wiem, że są święta i czas na odpoczynek, jednak nasuwa mi się pewna myśl i po prostu muszę o tym napisać :) Chodzi mi o rozwój miasta i samych mieszkańców. Od dawna na forach można wyczytać wiele negatywnych komentarzy na temat miasta i włodarzy. Jednak proszę państwa, co robimy My, mieszkańcy i ludzie z po za miasta,...
Komentarzy19
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~DanielWłocławek
Zwyczaje wielkanocne wymagaja ubogie, postne jedzenie.
Zwyczaje wielkanocne wymagaja ubogie, postne jedzenie. Wiekszosc Polakow powinna stac sie swietymi. Poszcza calym rokiem bo nie maja na chleb. Ryby ? Sa zbyt drogie.
Komentarzy11
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Z najlepszymi życzeniami dla was wszystkich ode mnie GEORGE
Z najlepszymi życzeniami dla was wszystkich ode mnie GEORGE BEST http://www.youtube.com/watch?v=wzV-ouF4y8M
Komentarzy14
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Do kretyna motocyklisty jezdzacego o15 po ul Chopina
Do kretyna motocyklisty jezdzacego o15 po ul Chopina -cmentarz , czlowieku kask ci za mocno uwiera w głowę .;;;
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~terWłocławek
Co Chmielewski rozdawal wczoraj okolo godziny 13.30 przed
Co Chmielewski rozdawal wczoraj okolo godziny 13.30 przed pomnikiem na Placu Wolnosci?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez skullWłocławek
No dobra nie będę taki dla was wszystkich co maja teraz
No dobra nie będę taki dla was wszystkich co maja teraz Święta zdrówka życzę smacznych potraw oraz dobrego rządu bez Zusów z podatkiem 8 procent i mniejszymi akcyzami na alko i papieroski.Ciesze się że zaczęli tak te kościoły w Polsce budować będzie miejsce żeby zamieniać je na więzienia dla tych co tak robią zielone wyspy...
Komentarzy0
Wyświetleń602
Śledzących0
Ocena0
SF we Włocławku zniewolił posiadaczy pakietu Rozrywka Lux.
SF we Włocławku zniewolił posiadaczy pakietu Rozrywka Lux. Na swojej witrynie, a jak że, ładnie wyklepane, że nie chcą zniewolić klienta, ale ułatwić mu wybór. Otóż nikogo nie pytając, wciska badziew w kabel dodając chłam który nikomu jest nie potrzebny,wcisnęli katolski program, którego nikt nie cierpi i za to podnieśli...
Komentarzy1
Wyświetleń819
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WpyskgoWłocławek
Pachnie jużŚwiętami.Właśnie dostałem po łapach za
Pachnie jużŚwiętami.Właśnie dostałem po łapach za wyjadanie masy makowej.... Jajka (kurze oczywiście) już udekorowane- w tym roku mają kubraczki w kropki i paski żółto- czerwono- niebiesko zielone!! W tym roku kameralnie bez gości. Wszystkim Forumowiczom spokojnych ,miłych Świąt życzę!
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ozonWłocławek
Lebiedziński,bez pana ,słyszę cię i piszę na
Lebiedziński,bez pana ,słyszę cię i piszę na gorąco,przestań człowieku gadać te bzdury,czy ty się słyszysz ,sam sobie zaprzeczasz,dość programów z twoim udziałem.W kółko o bezrobociu,sam jestem bezrobotny,a,posłuchaj radia,lub tv,to się przekonasz,że temat bezrobocia,to stara śpiewka,we wszystkich miastach.Prezydent,lobbuje,i...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~włocławiakWłocławek
Czy to prawda, ze burmistrz Lubranca kręci z platforma? Tą
Czy to prawda, ze burmistrz Lubranca kręci z platforma? Tą platformą, która POlskę prowadzi do ruiny?
Komentarzy1
Wyświetleń720
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JanekWłocławek
Banderowcowa demokracja samozwanczego rzadu Ukrainy : Nie
Banderowcowa demokracja samozwanczego rzadu Ukrainy : Nie wolno przyznac sie, ze jestes pogladow lewicowych albo chcesz zyc w pokoju, trzeba isc do kosciola bo inaczej dostaniesz po glowie palka ze swastyka, ciekawostka : nie wolno Rosjanom (majacym w Ukrainie bliska rodzine) przyjechac do Ukrainy. Zabroniony wstep dla Rosjan - mezczyzn w wieku od...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Ludzie przestańcie liczyć na Unię ten twór powinien
Ludzie przestańcie liczyć na Unię ten twór powinien paść.Unia zabrania tego,unia zabrania tamtego.Wybierzcie tego co chce zlikwidowac podatek kupno-sprzedaż,obniżyć podatek ,zlikwidować zus .Odłuczcie się że Unia wam da na to na sramto .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Witam po dłuższej przerwie , wpadłem na święta a tu
Witam po dłuższej przerwie , wpadłem na święta a tu Polska za sprawą tuskomatolstwa i specjalisty od ACTA prawie w stanie wojny z Rosją . A miejscowa cichaagentura PO milczy na ten temat jak zaklęta -na szkoleniach partyjnych nie było wytycznych dla tuskomatołków ? Gęby wam pozatykało partyjne pociotki specjaliści odsłuzby zdrowia...
Komentarzy26
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~????Włocławek
Bronisław Komorowski pocieszył dziewczynkę. Płakała bo
Bronisław Komorowski pocieszył dziewczynkę. Płakała bo nie dostała autografu. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Bronislaw-Komorowski-pocieszyl-dziewczynke-Plakala-bo-nie-dostala-autografu,wid,16545139,wiadomosc.html?ticaid=1
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
W ramach kampanii wyborczej do UE, PO i PIS Przygotowuje sie
W ramach kampanii wyborczej do UE, PO i PIS Przygotowuje sie do wojny z Rosja. Nasi przodkowie tracili zycie zeby wyzwolic sie od okupanta, a obecni oddali nasz kraj darmo pod okupacje amerykanska i NATO. Ciekawe ile te nasze marionetki rzadowe kosztowaly Ameryke ale chyba niewiele. Wiecej wojsk NATO w Polsce, ktora niby o to prosila. A...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Coś pechowa ta Kaliska smród we wszystkich łazienkach aż
Coś pechowa ta Kaliska smród we wszystkich łazienkach aż po Fredry z lewej jak i z prawej strony codziennie pompują z studzienek kto za to płaci ano mamy najwyższe opłaty za wodę i ścieki naprawa kanalizacji nie zdała egzaminu i co dalej z tym fantem może jakiś gbur się wypowie medale sobie zawieszali a ty wdychaj o co masz...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Andrzej 5419Włocławek
Psychologiczna bariera przebita! Średnia krajowa brutto w
Psychologiczna bariera przebita! Średnia krajowa brutto w marcu wyniosła 4017,75 zł. Przeciętne wynagrodzenie "na rękę" wyniosło więc 2865 zł - donosi newsweek.pl. A ci tu stale jęczą i kwiczą,że mało.Co za naród a szczególnie te solidaruchy. Bez dna. Mało i mało.
Komentarzy3
Wyświetleń802
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zadowolony komuszekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA