Forum › Włocławek

Panie Palucki znowu poprawka na ulicy Kaliskiej ktora ponoc
Panie Palucki znowu poprawka na ulicy Kaliskiej ktora ponoc juz oddana i wyremontowana (odcinek od ronda Falbanka) znowu jest pozastawiana pacholkami PYTAM ile mozna jak tak to ma wygladac bede musial wybrac kogos innego do rzadzenia. Nie pozdrawiam- mieszkaniec Wloclawka!
Komentarzy0
Wyświetleń686
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pies_robi_kupeWłocławek
Pan Marek będzie dalej toczył sprawę o wygraną z Iskrą i
Pan Marek będzie dalej toczył sprawę o wygraną z Iskrą i wniósł apelację i bardzo dobrze. Oto materiał, w którym znajdziecie również kilka sekund z "P2". Polecam. http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/samochod-stoi-ale-radar-pokazuje-ze-jedzie,889558.html
Komentarzy0
Wyświetleń885
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez donperchinoWłocławek
Opublikowany przez PO film z Donaldem Tuskiem podczas
Opublikowany przez PO film z Donaldem Tuskiem podczas obchodów rocznicy katastrofy smoleńskiej zniknął z sieci. Widniała w nim informacja, ze został sfinansowany z pieniędzy na kampanię wyborczą - informuje "Rzeczpospolita".
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MoherWłocławek
Wystartowała pielgrzymka z Polic do Watykanu-2500km - 10
Wystartowała pielgrzymka z Polic do Watykanu-2500km - 10 dni. Ci "nawiedzeni" nie chcieliby zrobic cos bardziej pozytecznego? Usunac smieci z drog i lasow, pomoc osobom starszym, cos zrobic dla biednych ludzi...Pielgrzymka ogranizowana jest przez Rade Miejska - radnego Rogowskiego, oczywiscie z naszych podatkow. Mozna tez dodac Allah jest wielki!...
Komentarzy9
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Wstydu nie mają. A u
Wstydu nie mają. A u nas? http://www.sfora.pl/polska/Jak-spojrza-ludziom-w-oczy-Zapis-wstydu-z-Opola-s66740
Komentarzy1
Wyświetleń564
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~?Włocławek
witam - myślałem ,że przynajmniej do zimy nie będę
witam - myślałem ,że przynajmniej do zimy nie będę musiał o tym pisać a jednak! Moja żona choruje na serce, ma kłopoty z funkcjonowaniem układu oddechowego - tymczasem mieszkańcy Bojańczyka 1 (kamienice pod nosem Urzędu Miasta! ) wypalają co się da w piecach! Nie można oddychać , pojawiają się zawroty głowy i duszności....
Komentarzy2
Wyświetleń546
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Paweł UszalskiWłocławek
Nie ma jak być córka premiera. Kasia ze swojej stronki w
Nie ma jak być córka premiera. Kasia ze swojej stronki w necie żyje jak przysłowiowa hrabina. Najnowszy mercedes, willa w Gdyni, druga na Saskiej. Teraz dostała ochranę, bo ludzie to widzą i bluźnią. Wcale się im nie dziwię. Syn czerwonego Jaroszewicza nie miał ochrany.
Komentarzy6
Wyświetleń766
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Córeczka tatusiaWłocławek
Co powinno być w koszyczku do święcenia: Co powinno się
Co powinno być w koszyczku do święcenia: Co powinno się znaleźć w takim koszyczku. Jest jeszcze czas żeby uzupełnić brakujące składniki. Chrzan - oznaka ludzkiej siły. Jest pikantny w smaku i wyciska z oczu łzy. Najlepiej jeżeli jego korzeń jest w kawałku. Gdy trzeba częstować gości, to się kroi na cienkie...
Komentarzy9
Wyświetleń872
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BogdanWłocławek
TO INFO POJAWILO SIE NA INTERI W NOCY Z NIEDZIELI NA
TO INFO POJAWILO SIE NA INTERI W NOCY Z NIEDZIELI NA PONIEDZIALEK żeby nie było, że nie POdali, no to podali i zaraz schowali.- "Tusk hojny dla urzędników" - €‹Prawie 14 tysięcy osób zatrudnionych w ministerstwach odebrało właśnie dodatkowe pensje. Poszły na nie gigantyczne pieniądze z naszych podatków - aż 95 mln zł - wyliczył...
Komentarzy4
Wyświetleń548
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~$$$$Włocławek
Dla nugusow co poszukują pracy a nadal jej nie ma i
Dla nugusow co poszukują pracy a nadal jej nie ma i pobierają jałmużne z opieki dla nich ten film http://www.youtube.com/watch?v=gnqd7lUpgIw
Komentarzy12
Wyświetleń925
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~george bestWłocławek
Nowa kosztowna lipa PKP. Nowy system informacji na dworcu
Nowa kosztowna lipa PKP. Nowy system informacji na dworcu Warszawa Wileńska. Zainstalowano system "dynamicznej" informacji pasażerskiej. Tablice w technologii LCD. Problem. Nie zawsze pociagi jezdza zgodnie z informacja. Ekrany te mogą pracować wylacznie w temperaturze od -30 do +40 stopni Celsjusza...Nie lepiej te pieniadze przekazac na...
Komentarzy0
Wyświetleń547
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Strzyżenie Baranów! Przez Banki! Niestety w murzynowie,
Strzyżenie Baranów! Przez Banki! Niestety w murzynowie, jakim stała się POlska Banki zarabiają jak nigdzie indziej no chyba, że w Krajach 3-go świata:) Gdzie również mają wielką przychylność władzy:) http://www.biztok.pl/biznes/banki-w-polsce-zarabiaja-krocie-w-europie-maja-z-tym-problem_a15979
Komentarzy0
Wyświetleń579
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Z trudnościami ale udało się ! W Szwecji nie trzeba mieć
Z trudnościami ale udało się ! W Szwecji nie trzeba mieć przy sobie ani gotówki, ani karty płatniczej ani telefonu aby zapłacić rachunek. Wystarczy położyć dłoń na specjalnym skanerze i ...gotowe. Mam nadzieję,ze po testach (a te odbywają się na południu kraju) sposób ten zostanie pozytywnie przyjęty przez...
Komentarzy7
Wyświetleń710
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ozonWłocławek
W naszym miescie rowniez jezdza taksowkarze przebierancy.
W naszym miescie rowniez jezdza taksowkarze przebierancy. Widzialem dzisiaj taksowke, ktorej nazwa korporacji byla bardzo podobna do tej od lat juz istniejacej (w nazwie zamiast V miala W dla zmylenia klienta). Logo rowniez bylo bardzo podobne. Radze uwazac.
Komentarzy0
Wyświetleń710
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez skullWłocławek
26 Kwiecień Dzień Króla dawniej Królowej w Holandii
26 Kwiecień Dzień Króla dawniej Królowej w Holandii sobota .Oj bedzie się działo bierzcie wolne i w droge .Kraj wolny wolni ludzie bez kościołów modlitw zabawa targi kibeling (dobre rybki)browarki ,dymki i na koniec chwile nienawiści z kobitką .Postaram się o jakiś film w tym roku jeśli nie odjadę na rowerze.
Komentarzy0
Wyświetleń567
Śledzących0
Ocena0
Dziś mija już 4 lata jak pożegnaliśmy wykonawcę TYPE O
Dziś mija już 4 lata jak pożegnaliśmy wykonawcę TYPE O NEGATIVE .
Komentarzy8
Wyświetleń579
Śledzących1
Ocena0
Ludzie jak chcecie zmian musicie w przyszłych wyborach dać
Ludzie jak chcecie zmian musicie w przyszłych wyborach dać gloś na Korwina.Bo czytając wiele artykułów na tym portalu aż się prosi aby w kraju zapanowal spokoj.Żal najbardziej tych ludzi którzy pokończyli szkoły studia i tyrają za 2 klocki na miesiac.Opłacając dom prąd mogą kupić tylko gaz do samochodu.
Komentarzy3
Wyświetleń412
Śledzących1
Ocena1
Dlaczego sołtys z Wąchocka trzyma puste butelki po wódce w
Dlaczego sołtys z Wąchocka trzyma puste butelki po wódce w lodówce?
Komentarzy2
Wyświetleń490
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RPWłocławek
Od kilku tygodni na "Pchlim Targu" zadomowiła się grupa
Od kilku tygodni na "Pchlim Targu" zadomowiła się grupa oszustów (trzech osobników i niewiasta) grających w tzw. "3karty", w tym akurat przypadku w cukierki. Dzisiaj byłem świadkiem jak "przekręcili" jakiegoś przybysza z okolic na kilkaset złotych. Kiedys po targu chodzili ochroniarze, teraz już ich nie widać... O Policji i Straży...
Komentarzy15
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~darkbreakerWłocławek
Zobaczcie co nam sprzedają i gdzie jest kontrola znalazłem
Zobaczcie co nam sprzedają i gdzie jest kontrola znalazłem to w necie: Zakupiłam na niedziele schab w dużym markecie.W sobotę zrobiłam kotlety schabowe i były miękkie, ale mdłe. Po zjedzeniu rozmyślałam co to za mięso,czym te świnie były karmione... I bingo,mam! Tak smakowała wieprzowina z Chin w okresie PRL.Za nic nie można...
Komentarzy8
Wyświetleń725
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Wieprzowina made in chinaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA