Forum › Włocławek

Poszukuję dobrego neurologa oraz ortopedy! Dziękuję za
Poszukuję dobrego neurologa oraz ortopedy! Dziękuję za pomoc
Komentarzy2
Wyświetleń550
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~btkWłocławek
Tego jeszcze nie bylo w naszym cyrku europejskim. Biurokraci
Tego jeszcze nie bylo w naszym cyrku europejskim. Biurokraci z Brukseli do produktu narodowego chca doliczać dochody osiągane z prostytucji, przemytu, handlu narkotykami, bimbrownictwa. W Polsce ma tym zajac sie tym GUS. Nielegalną działalność nie udało się jeszcze opodatkować. Niestety, z działalności przestępczej zysków nie może...
Komentarzy6
Wyświetleń568
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Wiadomość z ostatniej chwili! Drodzy Forumowicze
Wiadomość z ostatniej chwili! Drodzy Forumowicze zapamiętajcie ,że zanim zechcecie dokonać jakiegoś wpisu czy wrzucic nowy temat- skonsultujcie to najpierw z "pytajnikiem" vel "antydziałkowcem" "bazyliszkiem "naczelnym bacą".Jakie kary grożą- a tego już "wiarygodne żródła" prosto z Torunia nie zdradzają- myslę ,że łamanie kołem...
Komentarzy16
Wyświetleń860
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Huuura dostalem gazete Paluckiego o bumie inwestcyjnym we
Huuura dostalem gazete Paluckiego o bumie inwestcyjnym we Wloclawku... teraz mam pytanie do Paluckiego gdzie mam skladac CV? i kiedy zaczne prace? Pozdrawiam ucieszony Gienek
Komentarzy8
Wyświetleń736
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~gienekWłocławek
Noo prosze Palucki wydal propagandowy folder gdzie chwali sie
Noo prosze Palucki wydal propagandowy folder gdzie chwali sie "uratowaniem" wloclawskiego ketchupu jednak szkoda ze to nie jego zasluga ... zalosne... rowniez malo tam mozna znalezc REALNYCH rzeczy same wirtualizacje... szok...
Komentarzy2
Wyświetleń597
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~;-/Włocławek
Ruch Palikota we Włocławku zginął na szczęście jak
Ruch Palikota we Włocławku zginął na szczęście jak polna trawa. Teraz czas na jeszcze kilku innych tzw. włocławskich polityków promujących się nachalnie w jednej z włocławskich stacji telewizyjnych
Komentarzy8
Wyświetleń681
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KajaWłocławek
To jest Unia Europejska czy ,,burdel europejski '' ?
To jest Unia Europejska czy ,,burdel europejski '' ? http://biznes.onet.pl/nierzad-ucieszy-rzad,18490,5565532,1,prasa-detal - można sie domyślać że przez starozakonne banki wyprowadzono o wiele więcej NASZEJ gotówki niż nas POlitykierzy informują skoro ,,kwiat europejskiej polityki'' zaczyna dotykać rynsztoka .
Komentarzy18
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~????Włocławek
Papież Franciszek naraza sie naszym swietym krowom.
Papież Franciszek naraza sie naszym swietym krowom. Powołał specjalną komisję, która zbada działalność banku watykańskiego. Smiale posuniecie majace uporządkować sytuację Watykanu wstrząsanego skandalami i krytykowanego za niejasne interesy i zatajanie danych o posiadaczach kont. Tylko czy ta czarna mafia nie sprzatnie go wczesniej ?
Komentarzy6
Wyświetleń861
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Właśnie spojrzałem w CW na wypowiedź wybitnego
Właśnie spojrzałem w CW na wypowiedź wybitnego specjalisty od wszechproblemów - tym razem wypowiadał się o bankructwie miasta Detroit. Byłem zażenowany. Jeśli to ma być personalna alternatywa dla Pałuckiego to ja wysiadam z tego miasta!
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SWWłocławek
No nie! Poseł Wojtkowski śmie krytykować remont "jedynki",
No nie! Poseł Wojtkowski śmie krytykować remont "jedynki", że źle i nie terminowo? Chyba ze wstydu bym się spaliła na Jego miejscu - przecież SKANDALEM są: wykonawstwo i terminowość "autostrad" ze szczególnym uwzględnieniem odcinka Kowal-Toruń! Panie Wojtkowski z PLATFORMY, która nieudolnie rządzi tym krajem, na Pana miejscu...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LidkaWłocławek
..a tak a propos mojego wpisu dotyczącego Kościoła i wiary
..a tak a propos mojego wpisu dotyczącego Kościoła i wiary - to usłyszałem dzisiaj rano w PR "Jedynka" wypowiedż Głównego Inspektora od ochrony danych osobowych,że wpływa wiele skarg od obywateli ,że Kościół nie stosuje się do przepisów i przetwarza dane osobowe tych ,którzy wystąpili formalnie z Kościoła. Inne mniejszości...
Komentarzy6
Wyświetleń800
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ozonWłocławek
Sznowni platformesi co wam to przyPOmina ? 10 obietnic
Sznowni platformesi co wam to przyPOmina ? 10 obietnic Tuska zniknęło ze strony www Platformy. Ale pamiętamy! 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy. 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty. 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic. 4. Zagwarantujemy...
Komentarzy10
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~????Włocławek
REFERENDUM: Już za 10 dni okaże się czy "grupka
REFERENDUM: Już za 10 dni okaże się czy "grupka referendalna" ma wystarczającą - jak deklarował Lebiedziński - ilość podpisów za przeprowadzeniem we Włocławku referendum. Czy zbieranie podpisów idzie dobrze czy FATALNIE. Lebiedziński powiedział, że do końca lipca złożą podpisy u komisarza. Fakt, że Gawrysiak na początku...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KamilekWłocławek
Warszawiacy chca odwołania Hanny Gronkiewicz-Waltz.Zbieraja
Warszawiacy chca odwołania Hanny Gronkiewicz-Waltz.Zbieraja podpisy. Kosciol miesza sie. Wiernych 
poproszą o wsparcie. WWS, republikanie, Ruch Palikota i PiS chca zrzucic Waltz. Kto bedzie nowym kandydatem? Na pewno bedzie lepszy ?
Komentarzy2
Wyświetleń753
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Przyszłość Włocławka??? Ciekawe czy dołączymy do
Przyszłość Włocławka??? Ciekawe czy dołączymy do takich miast jak Detroit? Głupcy u szczytach władzy i społeczne przyzwolenie pod postacią obojętności miejscowej społeczności zawsze prowadzi do takich rzeczy! Kryzys jest oczywiście w USA a u nas jest właściwie dobrze, bo jesteśmy zieloną wyspą:) Szczególnie dobrze we...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Chore spoleczenstwo. W Bydgoszczy zgwalcono i pobito
Chore spoleczenstwo. W Bydgoszczy zgwalcono i pobito 10-letniego chłopca. Policjanci szukają sprawcy. Polska patologia ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Kiedy w 2007 roku Jacek Rostowski (62 l.) wchodził do
Kiedy w 2007 roku Jacek Rostowski (62 l.) wchodził do rządu, dług publiczny wynosił około 527 mld zł. Teraz zadłużenie Polski wzrosło do 874 mld zł. W tym samym czasie minister finansów zarobił 2,7 miliona złotych. To m.in. my, Polacy, składaliśmy się na jego pensje! Mamy więc prawo zapytać: ministrze, dlaczego tak nas...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MoherWłocławek
Mam pytanie do zorientowanych, kiedy ruszą z budową i czy
Mam pytanie do zorientowanych, kiedy ruszą z budową i czy wogóle powstanie restauracja KFC niedaleko TESCO, przy zjeździe z wiaduktu na Wroniej?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KFCWłocławek
Troszkę o sądach w Polsce oraz o byłych Stalinowskich
Troszkę o sądach w Polsce oraz o byłych Stalinowskich sędziach, którzy świetnie się urządzili w naszym, jak że przyjaznym dla takich ludzi kraju! Ciekawe jak to wygląda w naszej „lewicowej” enklawie:) https://www.youtube.com/watch?v=7whPioKwnp8
Komentarzy9
Wyświetleń872
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Słyszeliście plotkę, że PO nie ma w ogóle poparcia we
Słyszeliście plotkę, że PO nie ma w ogóle poparcia we Włocławku? Podobno zebrali tak mało głosów w sprawie referendum za odwołaniem Pałuckiego, że śmiech na sali. Jak myślicie plotka to czy prawda? Chyba, ze za tydzień zwołają konferencje i pochwalą się, że zebrali 7 tyś głosów.
Komentarzy2
Wyświetleń583
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Ciekawość Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA