Forum › Włocławek

Milionowe łapówki za przetargi dot. systemów
Milionowe łapówki za przetargi dot. systemów bezpieczeństwa państwa Warszawa. Miliony złotych łapówek w gotówce, wycieczki na Sri Lankę i Malediwy, samochód i motocykl. Takie łapówki miał otrzymywać jeden z wysokich urzędników byłego MSWiA w zamian za ustawianie przetargów na najważniejsze systemy informatyczne w kraju –...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MoherWłocławek
Frakwencja radnych. Gdyby w jakimkolwiek zakladzie by tak
Frakwencja radnych. Gdyby w jakimkolwiek zakladzie by tak olewali to juz byliby wyrzuceni. A tutaj nie dosc ze zabieraja nasze podatki to jeszcze bezczelnie nie przyjda i smieja sie nam w nos. Na pewno beda kandydowac na nastepna kadencje bo to swiezy grosz bez zadnego wysilku. Najlepszy jest pan Grzadziel tylko zastanawia mnie dlaczego ludzie na...
Komentarzy3
Wyświetleń845
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
Jolanta Fedak dostała nową pracę i może zarabiać nawet
Jolanta Fedak dostała nową pracę i może zarabiać nawet 10 tys. zł miesięcznie – donosi „Fakt”. Wraz z odejściem wicepremiera Waldemara Pawlaka z rządu, stanowisko jego doradcy straciła również była minister pracy Jolanta Fedak. Jak informują dziennikarze gazety, Fedak na nową posadę długo czekać nie musiała,...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Chciałbym wiedziec czy oczekujecie już białego dymu z
Chciałbym wiedziec czy oczekujecie już białego dymu z Watykanu?Ja dziś postawiłem 10 euro na wygraną Turksona i oby nim został ciekawe jak na to zareagują puste głowy czyli narodowcy krzyczący słowa Bóg Honor Ojczyzna .
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Nie do pomyslenia tvn mówi otwarcie o pedofilij w kosciele,
Nie do pomyslenia tvn mówi otwarcie o pedofilij w kosciele, wszystko w zwiazku z wyborem papieza, boja sie ze nowy papiez moze im przykrucic uzywanie z dzieciakami w imie wiary, wini ich wszystkich wykastrowac i bylby spokoj
Komentarzy0
Wyświetleń589
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wiechWłocławek
Gazeta Prawna opublikowała listę 646 przedsiębiorców,
Gazeta Prawna opublikowała listę 646 przedsiębiorców, którzy stosowali bądż posiadali sól wypadową. Na tej liście pozycje od 119 do 127 to znane nam firmy włocławskie i około włocławskie .Warto się z listą zapoznać i zapamiętać kto nas truł i komu nie należy ufać.Listę upublicznił Główny Inspektor Sanitarny. MOŻE TA...
Komentarzy2
Wyświetleń933
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~zdziwionyWłocławek
Po 24 latach kłamstw pierwsze PRWDZIWE ZDANIE wypowiedziane
Po 24 latach kłamstw pierwsze PRWDZIWE ZDANIE wypowiedziane przez tego katolika -,,wodza rewolucji SB''http://wiadomosci.onet.pl/kraj/walesa-wszystko-poszlo-inaczej-nie-o-taka-polske-w,1,5442127,wiadomosc.html- tylko dlaczego miła się z prawdą do Polaków do tej POry ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~?????Włocławek
To nie do uwierzenia! Stołeczni urzędnicy wyjeżdżają na
To nie do uwierzenia! Stołeczni urzędnicy wyjeżdżają na Międzynarodowe Targi Nieruchomości MIPIM w Cannes. W ofercie mają aż szesnaście różnego rodzaju działek w siedmiu dzielnicach. Wśród nich jest fragment... pl. Defilad. Oto jak się sprzedaje miejskie nieruchomości! Stołeczni urzędnicy przygotowali specjalna ofertę, z...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Leszek Miller w akcji. Mobilizuje partyjne doły. Nagle stal
Leszek Miller w akcji. Mobilizuje partyjne doły. Nagle stal sie konkurentem Kwasniewskiego. Do sejmu przyjedzie ponad trzystu szefów rad wojewódzkich i powiatowych SLD. Tak dlugo ja beda walesac sie w tej partii takie przezytki jak Kwasniewski czy Miller, SLD nie wyjdzie z dolka. Polityka SLD - powalesowska nie roznila sie od polityki PO czy...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Polska wypłaca więżniom ogromne odszkodowania " za brak
Polska wypłaca więżniom ogromne odszkodowania " za brak siłowni i złe towarzystwo " RZECZ.... Może to jedyny sposób na rządzących - osuszanie koryta.
Komentarzy2
Wyświetleń743
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~~ spWłocławek
Straszne ale prawdziwe zaPOmniano tylko dodać że te dzieci
Straszne ale prawdziwe zaPOmniano tylko dodać że te dzieci to ,,dzieci niejakiego cudotwórcy Balcerowicza'' ,który ludzi z PeGeErów skazał z premedytacją na wykluczenie ,ubóstwo i upokorzenia jak okupant za czasów rozbiorowych ...do dziś można na Mazurach i Podlasiu zobaczyć ,,pomniki roztropnosci i mądrosci '' tego byłego...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~?????Włocławek
Dzień dobry wszystkim. Milczałem żdziebko bo powracałem
Dzień dobry wszystkim. Milczałem żdziebko bo powracałem do zdrowia po wypadku. Trafił się akurat mnie kierowca z "fantazją' i to z niezłymi promilami niestety!Na szczęście i ja i żona cało z tego wyszliśmy z lekka tylko pokiereszowani.Autko w kość dostało- w końcu miało kontakt z TiRem . Jak działają ubezpieczyciele to ręce i...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Byłem świadkiem pewnego zdarzenia. Otóż zmarznięci
Byłem świadkiem pewnego zdarzenia. Otóż zmarznięci Ojciec, Matka i 8 letni synek plądrowali rozpadającą się Kamienicę, która miała być pięknym Hotelem, ale jakoś tak Prezydent nieszczęśliwie ją sprzedał, że nim nie jest. Plądrowali gdyż włocławianie w tych obfitych i radosnych czasach, aby przeżyć zimę szukają drzewa na...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Mam pytanko,kto robi dobrze tatuaże we Włocławku lub
Mam pytanko,kto robi dobrze tatuaże we Włocławku lub okolicach,wiem że studio na Traugutta,ale gość jest za drogi.
Komentarzy7
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~XXXWłocławek
Pijany lekarz przyjmował pacjentów. Lekarza, który po
Pijany lekarz przyjmował pacjentów. Lekarza, który po pijanemu przyjmował pacjentów na terenie przychodni w Wąbrzeźnie (woj. kujawsko-pomorskie), zatrzymała w niedzielę policja. Funkcjonariusze ustalają czy 42-letni medyk mógł narazić pacjentów na niebezpieczeństwo utraty zdrowia lub życia. Jak poinformował w niedzielę oficer...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Łódzka prokuratura umorzyła śledztwo, w którym
Łódzka prokuratura umorzyła śledztwo, w którym sprawdzała, czy syn premiera Donalda Tuska, pracując dla należących do Amber Gold linii lotniczych OLT, działał na szkodę gdańskiego portu lotniczego im. Lecha Wałęsy.
Komentarzy1
Wyświetleń613
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Proszę to obejrzyć sobie cz.2 filmu, to nagranie jest
Proszę to obejrzyć sobie cz.2 filmu, to nagranie jest prawdopodobnie z 2001. https://www.youtube.com/watch?v=rTDKLGtFqak Tak dla jasności czy obraz tego nie jest nadal aktualny.
Komentarzy3
Wyświetleń955
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ciekawostkiWłocławek
Jaka piękna zima za oknami.
Jaka piękna zima za oknami.
Komentarzy2
Wyświetleń763
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~nnWłocławek
Czyzby kolejna perełka architektoniczna we Włocławku
Czyzby kolejna perełka architektoniczna we Włocławku mialaby w niedlugim czasie popasc w ruine - konkretnie chodzi o pietrowy budynek przy ulicy Łegskiej polozony w niedalekim sasiedztwie Gimnazjum Długosza i prowadzonej z wielkim rozmachem inwestycji miejskiej - niejakiego Browaru B. Budynek ten posiada przepiekna elewacje wykonana z...
Komentarzy0
Wyświetleń580
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zabytkiWłocławek
Platforma ma wyrzucic 4,5 tysiąca członków. Tusk
Platforma ma wyrzucic 4,5 tysiąca członków. Tusk zarządził czystkę. Zazyczyl sobie przegląd członków PO miedzy innymi pod katem placenia skladek. Jeden z wielu pretekstow aby wyrzucic osoby chcace sprzeciwic sie naszemu nowemu dyktatorowi. To jest demokracja w wydaniu polskim.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA