Forum › Włocławek

Tyle wpisów o dyskryminacji, prześladowaniu. A czy ktoś
Tyle wpisów o dyskryminacji, prześladowaniu. A czy ktoś przejął się losem mężów dyskryminowanych i prześladowanych przez ich ślubne? Jestem żywą ofiarą dyskryminacji. I mam dowód. Od lat w każdą sobotę kupowałem sobie flaszeczkę albo zgrzewkę piwa. Wczoraj też wziąłem zgrzeweczkę browarka. Położyłem przy stole, przy...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W polsce pieniądze ważniejsze sa od pacjenta. System
W polsce pieniądze ważniejsze sa od pacjenta. System ratownictwa medycznego w Polsce "komercjalizacja" Komorowskiego doprowadzila do tragedii tysiecy pacjentow zmarlych bez opieki lekarskiej.. Tragiczna smierc 2,5 letniej dziewczynki w Skierniewicach, jest obrazem calej Polski. Jak moze byc dobrze, jezeli w rzadzie, ktorego szefem jest potomek...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Poszukiwana osoba mogąca udzielić informacji o sprawcy
Poszukiwana osoba mogąca udzielić informacji o sprawcy kolizji z soboty 9 marca około godziny 15 na ulicy Wysokiej w okolicach sklepu spożywczego. Kierowca WW Passat srebrny sedan spowodował kolizję i zbiegł z miejsca zdarzenia. Za potwierdzone informacje przewidziana nagroda-516303833
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~krzysztof kisielewskiWłocławek
RADA MIASTA POWINNA BYĆ FUNKCJĄ SPOŁECZNĄ (PREZYDENTURA Z
RADA MIASTA POWINNA BYĆ FUNKCJĄ SPOŁECZNĄ (PREZYDENTURA Z RESZTĄ RÓWNIEŻ) PROPONUJĘ ABY KAŻDY RADNY OTRZYMYWAŁ 100 ZŁOTYCH ZA JEDNĄ SESJĘ, 50 ZA POSIEDZENIE KOMISJI I 50 ZA DYŻUR DA MIESZKAŃCÓW. NA CHWILE OBECNĄ WRAZ Z KOMISJAMI WYCHODZI COŚ OKOŁO 2000 ZA 1 SESJE, 1 DYŻUR I JAKIEŚ 2-3 POSIEDZENIA KOMISJI, CZYLI TE NIEROBY...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~RADNI TO SĘPY DARMOZJADYWłocławek
Z okazji DNIA KOBIET,życzę Wam tylko aby uśmiech nie
Z okazji DNIA KOBIET,życzę Wam tylko aby uśmiech nie znikał z waszych twarzyczek .
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~~gośćWłocławek
Naokolo slychac hypokryzyjne zyczenia. Ja dla pan zycze pracy
Naokolo slychac hypokryzyjne zyczenia. Ja dla pan zycze pracy w godziwych warunkach, obnizenia WAT i oplat, godziwego transportu zbiorowego, szkol dla dzieci, dostepu do leczenia sie, obnizenia lat do emerytury, dostepu do legalnerj aborcji i srodkow antykoncepcyjnych, oddalenia kleru od mieszania sie do przywatnego zycia kobiet.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
A w folwarku kolejna afera
A w folwarku kolejna afera -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/uwaga-tvn-ujawnia-afere-miesna-odswiezano-sliskie-,1,5439179,wiadomosc.html - a gdzie Sanepid , gdzie PIH , gdzie słuzby weterynaryjne ? Wszystko zostało ustawowo unieszkodliwione , by złodzieje mogli zarabiać na łapówki dla koryciarzy .A owce zeżrą wszystko, tak jak tą sól...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~?????Włocławek
Czytając posty o tolerowniu par aż nie mogę uwierzyć i
Czytając posty o tolerowniu par aż nie mogę uwierzyć i zgadzam się z tym że Polska to kraj zacofanych buraków.Poruszacie temat gey-ów i lesbijek czy oni wkładaja wam ręce do gaci ?Ludzie czy tak was nauczono w waszej wierze gdzie chrzcice Swoje dzieci.Nie wyobrażam sobie co byście pisali jak we Włocławku zamieszkało by 1000...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
Jestem mlodym, wykształconym i swiadmomym czlowiekiem.
Jestem mlodym, wykształconym i swiadmomym czlowiekiem. Generalnie to nie przeszkadza mi myśl, że gdzieś tam żyja homoseksualiści. Niestey na widok dwóch przytulacjących sie mężczyzn mam odruch wymiotny. Czy jestem nienormalny ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~EuropejczykWłocławek
11 MLN złotych wyda SM Południe na inwestycje. Teraz będą
11 MLN złotych wyda SM Południe na inwestycje. Teraz będą zrywane stare docieplenia w imię tzw, termomodernizacji.To dopiero przekręty Prezesów...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Naduzywanie stolka ciag dalszy. Marszałek i
Naduzywanie stolka ciag dalszy. Marszałek i wicemarszałkowie Sejmu przekazali ponad 170 tys. zł premii, która sami sobie przyznali!!! Marszałek Kopacz dostała ponad 33 tys. zł netto, jej pięciu zastępców (musi miec az 5 ciu zastepcow !)po 29 tys. zł. netto. Kiedy sprawa wyszła na jaw, wspanialomyslnie zadeklarowali, że wynagrodzenie...
Komentarzy3
Wyświetleń881
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
REFERENDUM - nie dla plebsu -samorządy boją się
REFERENDUM - nie dla plebsu -samorządy boją się referendów jak ognia i wyborców traktuja jak stado owiec do strzyżenia -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gazeta-wyborcza-wladza-nie-dla-gminu,1,5438400,wiadomosc.html - a tymczasem w takich krajach jak Austria ,Szwajcaria nawet godziny otwarcia sklepów ustala sie w formie referendów -ale tam...
Komentarzy1
Wyświetleń618
Śledzących1
Ocena1
Napiszcie proszę, czy zgodnie z ustawą bezrobotny będzie
Napiszcie proszę, czy zgodnie z ustawą bezrobotny będzie płacił podatek śmieciowy.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Zachlannosc i lapczywosc wladz w miastach nie ma granic.
Zachlannosc i lapczywosc wladz w miastach nie ma granic. Wszedzie poszerzają strefę płatnego parkowania. Likwiduja transport zbiorowy, wszedzie robia parkingi platne i to coraz drozsze. Krwiopijcy! Rzad i szefowie miast pracuja intensywnie nad niszczeniem Polakow i calego kraju. Przeciez musza wyplacac sobie nagrody. Niedlugo trzeba bedzie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Gigantyczne nagrody od ministra Bartosza
Gigantyczne nagrody od ministra Bartosza Arłukowicza. Prawie 370 tysięcy złotych w ciągu dwóch lat dostało w sumie 5 dyrektorów szpitali podległych Ministerstwu Zdrowia - informuje "Super Express". Wśród suto nagrodzonych jest między innymi były dyrektor warszawskiego Centrum Zdrowia Dziecka, czyli placówki, która balansuje na...
Komentarzy4
Wyświetleń951
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Dla ludzi, którzy myślą o wolności. Jak sądzicie czy
Dla ludzi, którzy myślą o wolności. Jak sądzicie czy jesteśmy obecnie wolni? I czy kapitalizm faktycznie istnieje? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i3AT6HOu02I
Komentarzy1
Wyświetleń711
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Radio_ErewańWłocławek
Kolejny przjaw zależności rządu od zagranicznych
Kolejny przjaw zależności rządu od zagranicznych producentow aut ? - http://moto.onet.pl/1677751,1,rzad-uderza-w-stare-samochody-koniec-ze-sprowadzaniem,artykul.html?node=2 - jak demokracja to demokracja .Za komuny Tuska narzekał ze wysokie podatki na sprowadzanie aut z zachodu to przejaw haniebnego ograniczenia wolności obywatelskich ...a...
Komentarzy0
Wyświetleń593
Śledzących0
Ocena1
Niedawno w Urzędzie Marszałkowskim wręczano nagrody za
Niedawno w Urzędzie Marszałkowskim wręczano nagrody za przystosowanie terenów inwestycyjnych, gdzie Włocławek dostał nagrodę za przygotowanie 14,5 ha przy ulicy Papieżka.
Komentarzy1
Wyświetleń658
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Teren 14,5 ha gdzie?Włocławek
Co się stało z pasami,na nowo oddanym odcinku
Co się stało z pasami,na nowo oddanym odcinku jedynki?Chodzi mi o odcinek od wiaduktu Krzywa Góra do granic miasta.Nie wiem jak jest dalej,bo jeżdzę tylko do ulicy Inowrocławskiej i skręcam w prawo.Ale tam pasy zniknęły, wytarły się.Może plakatówkami były malowane??Inwestycja za grube miliony a jakość żadna.
Komentarzy0
Wyświetleń557
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MwWłocławek
Czasy się zmieniają i obyczajowość też. Pozwolimy gejom
Czasy się zmieniają i obyczajowość też. Pozwolimy gejom na tyci tyci? Niedługo będą chcieli adoptować dzieci. Co dalej? Zoofilia? Nekrofilia? Kanibalizm będzie ok? Wszak czasy się zmieniają i trzeba być "trendy"...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA