Forum › Włocławek

SZUKAM DOBREGO FRYZJERA! Witam, planuje radykalną zmianę
SZUKAM DOBREGO FRYZJERA! Witam, planuje radykalną zmianę fryzury i szukam fryzjera który zrobił by to o co proszę. Mam przykre doświadczenia z niektórymi salonami gdzie fryzjer nie widzi różnicy 1cm a 10cm przy podcinaniu końcówek. Chciałabym także poszaleć z kolorami wiec salon musi dysponować rożnymi odcieniami farb (np....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~DługowłosaWłocławek
Droga dzieci do szkoły na Łanowej to istny koszmar przed 8
Droga dzieci do szkoły na Łanowej to istny koszmar przed 8 rano ruch jest jak w Rzymie .Pelno samochodów jadących nie zawsze z dozwoloną prędkością,autobusy no i oczywiście "L"-ki,które wjeżdżąją na parkingi,cofają,mają egzaminy i kręcą sie w obydwu kierunkach.Może tak ktoś rozsądny pomyślałby i założył światła tak jak...
Komentarzy2
Wyświetleń860
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~BożenkaWłocławek
Panie Prezydencie ! Proszę o interwencję w sprawie
Panie Prezydencie ! Proszę o interwencję w sprawie remontu ul. Toruńskiej. Codziennie zmuszony jestem przejeżdzać tą trasą. Po zamnkięciu kolejnego odcinka, tworzą się ogromne korki. Czy naprawdę nic nie da się zrobić by: 1. Przyśpieszyć tempo prac remontowych - tam prawie nic się nie dzieje 2. Upłynnić ruch 3. Po...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mieszkaniec ZazamczaWłocławek
Cos mam tu skojarzenia jakies, czy taka sytuacja wam cos
Cos mam tu skojarzenia jakies, czy taka sytuacja wam cos przypomina? http://www.tvn24.pl/-1,1727093,0,1,heniek-bierze-zbyt-oficjalnie-chyba-go-wypli,wiadomosc.html
Komentarzy0
Wyświetleń647
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WlocekWłocławek
Czy to jest możliwe żeby za zwiedzanie WOPR-u pobierano od
Czy to jest możliwe żeby za zwiedzanie WOPR-u pobierano od dzieci 7 zł opłaty. Taki mi dzisiaj mówiła mama jednego maluszka na Zazamczu,który wybierał się z klasą właśnie tam na wycieczkę.WOPR to przecież nie prywatny folwark Dyrektora na dodatek radnego z Zazamcza.Chyba nie wprowadzono mnie w błąd. Jeżeli tak to od razu...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Jest z nami Ada - jest i Oliwia. Kobiety wszechstronne i
Jest z nami Ada - jest i Oliwia. Kobiety wszechstronne i zorientowane;) Ale być może nie na wszystkim. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo naszych Pań udzielę Im ultrakrótkiej lekcji przetrwania na polu walki;) 1. Przeciętna broń strzelecka składa się z dwóch części: właściwej i niewłaściwej. Niewłaściwa część to ta...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Może zorganizujemy na parkingu pod kauflandem akcję z
Może zorganizujemy na parkingu pod kauflandem akcję z karnymi k....... za złe parkowanie ? Jak myślicie coś by to zmieniło ?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~tiaaWłocławek
Ciekawe czy Zboniu maszerował wczoraj w tym bezsensownym
Ciekawe czy Zboniu maszerował wczoraj w tym bezsensownym marszu "niepodległości" a tak naprawdę "wściekłości" PiSu na to, że większość Polaków ma ich opinie w głębokim poważaniu. Demokracja świetnie sobie radzi z takimi jak J. Kaczyński.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ManiekWłocławek
Co będą robić dziennikarze ? Jest kryzys, prasa jest
Co będą robić dziennikarze ? Jest kryzys, prasa jest czytana w internecie. Na zachodzie dziennikarstwo prasowe jest coraz mniej popularne, dziennikarze są zwalniani, zaczynają być zwalniani nawet ci co popierali władze. Nie przewidzieli jaki los ich czeka. Nieliczni są uratowani szczegolnie Ci co nie wyhylą się żeby przeciwstawić się...
Komentarzy2
Wyświetleń735
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
A co zrobił Jarosław Kaczyński? "Obudziłem się więc w
A co zrobił Jarosław Kaczyński? "Obudziłem się więc w południe i poszedłem do kościoła w kompletnej nieświadomości. Słyszałem tylko, jak mama ma pretensje do ojca, że nie zapłacił rachunku, bo telefon jest wyłączony. W kościele panował potworny tłok, ale akurat tego dnia był u nas Obraz NMP. Kazanie ks. Boguckiego wydawało...
Komentarzy2
Wyświetleń782
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZawodufkaimercedesWłocławek
Pan Jezus już się
Pan Jezus już się zbliża,już....... http://www.schodamidonieba.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1167:emv-electro-magnetic-vehicules&catid=44:swoje&Itemid=125
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
A nie wie ktoś co za linia MPK będzie podłączona na ul.
A nie wie ktoś co za linia MPK będzie podłączona na ul. Obwodową.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Strefa euro pod naciskiem giełd światowych. Rygor wydatków
Strefa euro pod naciskiem giełd światowych. Rygor wydatków budżetowych "nie przekonał" spekulatorów. Klimat niepewny dla banków.Dług krajów europejskich powoduje nadal "panikę" na giełdach światowych. Na nowo mają zebrać się w Brukseli aby narzucić krajom jeszcze większe oszczędności. I pomysleć, ze mamy w kraju zwolenników...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Filozofia reklam bankowych -,,Swięta na kredyt'' -czyli
Filozofia reklam bankowych -,,Swięta na kredyt'' -czyli zastaw się a postaw sie a potem .......spłacaj cały rok. Jak oni godzą namawianie do oszczędności z życiem na kredyt ? A jak widać nie na reklamach tylko w rzeczywistości -życie na kredyt ,to życie w iluzji ...jak bańka mydlana .
Komentarzy2
Wyświetleń873
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Islandzka lekcja dla całego świata Przesyłam otrzymaną
Islandzka lekcja dla całego świata Przesyłam otrzymaną ze Stanów informację jak to Islandczycy radzą sobie z manipulacjami Unii doprowadzającymi poszczególne kraje do upadku. Islandzka lekcja dla całego świata Ciekawy i zdecydowanie wart upowszechnienia tekst dotarł do mnie w mailu: Islandczycy sprawili, że rząd, który...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Unia Europejska=ZSRR !!!! tylko ciekawe jaki będzie finał
Unia Europejska=ZSRR !!!! tylko ciekawe jaki będzie finał tego związku http://www.cda.pl/video/26464b3/Unia-Europejska-_-ZSRR
Komentarzy3
Wyświetleń938
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PakeroWłocławek
czemu mieszkancy ul. Rozinowskiej i okolic sa pozbawienie
czemu mieszkancy ul. Rozinowskiej i okolic sa pozbawienie przystanku autobusowego w strone centrum. Przeciez sa tu ludzie starsi sa dzieci ktore chodza do szkoly i musimy isc do przystanek znajdujacy sie przy Sp. Inwalidow. Ciekawe jak dlugo jeszcze.
Komentarzy2
Wyświetleń858
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~zofia Włocławek
Pytanie do MZD. Po kiego grzyba zamkęliście południową
Pytanie do MZD. Po kiego grzyba zamkęliście południową nitkę ul. Toruńskiej w dwóch miejscach (na wys. Wodociągów i na wys. Spółdzielni Inwalidów) przed zimą? Czekam na konstruktywną i sensowną odpowiedź, bo ledwo powstrzymałem się od użycia wulgaryzmów.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~LemurWłocławek
Nauczyciele znowu dostaną podwyżki!
Nauczyciele znowu dostaną podwyżki! http://www.dziennikpolski24.pl/pl/aktualnosci/kraj/1197006-nauczyciele-rujnuja-budzety-polskich-gmin.html
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pikpokWłocławek
We Wloszech strajkuja przeciw podwyzkom, wydluzeniu lat
We Wloszech strajkuja przeciw podwyzkom, wydluzeniu lat pracy, zamrozeniu wynagrodzen, bezrobociu.Banki, szczegolnie Natixis,ktory narobil wiele nieczystych kombinacji proponuja Wlochom wykupic dlugi w formie Bonu Wartosciowego. Man nadzieje, ze Wlosi nie beda naiwni i nie wykupia tego. W Polsce wszyscy sa zadowoleni, nikt nie przeciwstawia sie...
Komentarzy2
Wyświetleń807
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZofiaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA