Forum › Włocławek

Ja współczuję mundurowym. Trzy patrole policji, dwa
Ja współczuję mundurowym. Trzy patrole policji, dwa Straży Miejskiej na zmianie i maję ochronić całe miasto. Włodarze państwa i miasta siedzą cicho za ich plecami i liczą pozyskane oszczędności a złość mieszkańców spada na Bogu ducha winnych strażników i policjantów bo nie mogą być naraz wszędzie. Toć w hipermarketach jest...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
W Syrii w krótkim czasie już jest 4 tys zabitych. Gdzie sa
W Syrii w krótkim czasie już jest 4 tys zabitych. Gdzie sa ci co bronią ludnosci cywilnej i bombardują wszędzie "dyktaturę ? Ale jak to zrobić? Syria jest sojusznikiem Izraela. A może by tak panowie Sikorski i Kaczynski udali się tam ?
Komentarzy3
Wyświetleń945
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Rozumiejąc trudną sytuację eurobankierów z eurokołchozu
Rozumiejąc trudną sytuację eurobankierów z eurokołchozu proponuję podniesienie wieku emerytalnego Polaków i Polek do ...80 lat ,i obowiązkowy zapis majątku dla politykierow z sejmu ....a przed ,,zejściem '' podpisanie pożyczki na pochówek -spłacać będa wnuki ....to fragment listu otwartego do niejakiego Tuska -euroentuzjasty...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Okazuje się ,ze konopie to nie tylko narkotyk ale lek na
Okazuje się ,ze konopie to nie tylko narkotyk ale lek na raka. Warto przeczytać. Różnie w życiu bywa.Gdyby o tym śp. cykluś wiedział może by się uratował. http://konopialeczy.pl/news.php?readmore=253
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Ludzie manifestują z powodu pogarszania się sytuacji
Ludzie manifestują z powodu pogarszania się sytuacji ekonomicznej i ponoszenia konsekwencji z powodu kryzysu, podwyżek, przedłużania lat pracy, bezrobocia, płacenia podatków... W Grecji, w Anglii, w Niemczech, w Belgii, W Hiszpanii. W Polsce też manifestują z okazji.. 20 tej rocznicy Radia Maryja. Rząd zadowolony, ludzie są zajeci. Bez...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Odwieczny problem polskiej
Odwieczny problem polskiej kultury: http://i42.tinypic.com/vomohk.jpg
Komentarzy1
Wyświetleń676
Śledzących1
Ocena3
jak ustawić naziemną cyfrówkę? łapię tylko kanały
jak ustawić naziemną cyfrówkę? łapię tylko kanały polsat, tv4, 6, tvn7 i polsat sport news (chyba z Elbląga), chciałbym jeszcze pakiet tvp, ale nie moge w żaden sposób złapać sygnału. pomóżcie towarzysze :P
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~tvWłocławek
Tandem Merkel - Sarkozy a raczej Merkel chcą stworzyć unię
Tandem Merkel - Sarkozy a raczej Merkel chcą stworzyć unię budżetową, jakby nie wystarczyło tego co jest. Teraz żeby wypłacić becikowe, kupić maszynę do szpitala, krzesło na dworcu, chodnik przy drodze, trzeba będzie otrzymać zgodę z Brukseli, gdzie zebrał się cały śmietnik polityczny. Ludzie, na których nie głosowano...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OlgaWłocławek
Co wy na to ? Mnie się wydaje w miarę uczciwe i dobre dla
Co wy na to ? Mnie się wydaje w miarę uczciwe i dobre dla tych co maja stale włączony komp. http://kamilpiechocki.blog.onet.pl/1,DA2010-11-12,index.html
Komentarzy1
Wyświetleń733
Śledzących1
Ocena0
Coś dla naszych Pań. http://i40.tinypic.com/10hoffd.jpg
Coś dla naszych Pań. http://i40.tinypic.com/10hoffd.jpg
Komentarzy2
Wyświetleń811
Śledzących1
Ocena0
Nasi politycy wpychają nas w coraz wiekszą biedę,
Nasi politycy wpychają nas w coraz wiekszą biedę, pociagają nasz kraj w absurdalne przdsięwziecia liberalno-kapitalistyczne. Polska straciła suwerenność. Pan Komorowski sprzadaje nas Ameryce spelniając wszystkie żądania zza Oceanu. Polska finansuje wojny które nas nie dotyczą zmiast pomóc naszym powodzianom i ludności polskiej bez...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
jak można być katolikiem i za karą śmierci? czy prezesso
jak można być katolikiem i za karą śmierci? czy prezesso przestał brać leki? Pod zakładem pracy brata składać kwiaty w miesięcznicę jego śmierci. Mówić o tym, że brat poległ, choć przecież na wojnie nie był? Organizować marsze w rocznicę stanu wojennego, choć jakoś w tamtym czasie preziowi się nie chciało maszerować?...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~żal, żenada, masakraWłocławek
Ciekawostką jest fakt, że dwie konkurencyjne ze sobą firmy
Ciekawostką jest fakt, że dwie konkurencyjne ze sobą firmy zostały połączone a co za tym idzie alternatywa w postaci tańszych usług dostępu do sieci internet oraz TV została zaniechana. Stracą na tym użytkownicy obydwu operatorów - szkoda im więcej konkurencji na rynku tym większa możliwość uatrakcyjnienia cen na powyższe...
Komentarzy4
Wyświetleń983
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~obiektywnyWłocławek
Kolegi starszy brat (chemik z dyplomem) udał się do znanego
Kolegi starszy brat (chemik z dyplomem) udał się do znanego we Włocławku zakładu pracy w sprawie zatrudnienia .W kadrach o nic innego jego nie zapytano tylko ....,,a ile masz Pan lat'' ? -58 -odpowiedział . A kadrowiec na to , ,,przepraszam ale takich emerytów nie zatrudniamy'' .A na protesty podparte cytatem z expoze Donalda kadrowiec ...
Komentarzy1
Wyświetleń755
Śledzących1
Ocena0
Anglicy strajkują. Nie zgadzają się z podniesieniem wieku
Anglicy strajkują. Nie zgadzają się z podniesieniem wieku emerytalnego do 66 lat i podniesieniem składki. Coś nie tak z tym wspaniałym systemem liberalno-kapitalistycznym. A w Polsce ? Ludzie chyba zadowoleni są. Nie chodzą na wybory, siedzą w domu przy flaszce...W to graj grupie PO-PISowej.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
ORLEN SKUPUJE AKCJE ANWILU PO 87 ZŁ A OD PRACOWNIKÓW!! CZY
ORLEN SKUPUJE AKCJE ANWILU PO 87 ZŁ A OD PRACOWNIKÓW!! CZY TO JUŻ KONIEC WŁOCŁAWSKIEJ FABRYKI!!!
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jan kowalskiWłocławek
Polecam artykuły w ONET przedstawiające opinie organizacji
Polecam artykuły w ONET przedstawiające opinie organizacji i stowarzyszeń kobiecych na temat wydłużenia wieku emerytalnego pań - krótko mówiąc - Tusk szykuje się do zapłodnienia in-vitro i samodzielnego wychowywania dzieci(zamiast grać ,,w gałę'') -panie ,,zadowolone'' z jego ,,cudownego'' projektu zapewnią mu becikowe i...
Komentarzy1
Wyświetleń765
Śledzących0
Ocena0
Fanatyk skrajno-prawicowy z Norwegii, ktory zmasakrowal 77
Fanatyk skrajno-prawicowy z Norwegii, ktory zmasakrowal 77 osob, zostal uznany za nieodpowiedzialnego swojego czynu. Pochodzi z bogatej rodziny bardzo religijnej, lubiacy bron, nalezacy do partii nacjonalistycznej, zwalczajacej emigrantow, szczegolnie tych wyznajacych islam. Wedlug niego jest przykladem czystej razy, blondyn o niebieskich oczach....
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Zofia Włocławek
Jechałem dziś sobie ul. Wojska Polskiego (godz. 13.50).
Jechałem dziś sobie ul. Wojska Polskiego (godz. 13.50). Nagle korek. Trzeba było skręcać w Słowackiego, bo blokada policyjna. Gdy się wynurzyłem przez okno i zapytałem stojących najbliżej - powiedzieli, że podobno w szkole bomba. tyle wiem.
Komentarzy2
Wyświetleń790
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Pani radna J. Borowiak nie chce wprost powiedzieć o swoim
Pani radna J. Borowiak nie chce wprost powiedzieć o swoim wykształceniu, a przecież to żadna tajemnica. Sama apeluje bez przerwy o przejrzystość osób publicznych! Ja znalazłem wszystkie ważne info o doktoracie Pani radnej: http://nauka-polska.pl/dhtml/raporty/ludzieNauki?rtype=opis&objectId=132969&lang=pl, wszystko ładnie i...
Komentarzy2
Wyświetleń742
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PiwowarWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA