Forum › Włocławek

Dlaczego w tym roku,tylko 5 firm ubrało choinki na
Dlaczego w tym roku,tylko 5 firm ubrało choinki na pl.Wolności,6 jest miasta,poprzednio było ubieranych do 13,od czego lub od kogo to żależy,Od lat tylko jeden Anwil,i MPC są niezawodni.Bardzo ładnie stroili drzewka,DGS,hotel Aleksander,Wodociągi,a teraz pustka.Nie wspominam tu o MPK, a jako sp.miejska,powinni pierwsi ozdobić jedną z...
Komentarzy3
Wyświetleń758
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Co się dzieje z MPK,jak dostać się na al.K.Wielkiego w
Co się dzieje z MPK,jak dostać się na al.K.Wielkiego w godż.7-13,ani linii nr 12,a ani14,tak nie może być.Może należy szukać oszczędności w kieszeniach tzw.kadry kierowniczej,na czele zbędnym prezesem,a firma przewozowa ma służyć mieszkańcom.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pasażerWłocławek
czy ktos moze mi powiedziec czy to normalna procedura
czy ktos moze mi powiedziec czy to normalna procedura bankowa?do rzeczy,wyslalem wieksza sume pieniedzy na konto zony przez internet(mam konto we francuskim banku)minelo 6 dni i pieniedzy nie ma,ani na koncie zony ani na koncie u mnie.wczoraj wyslalem mniejsza kwote(pierwszy i drugi przelew w euro)ktora dzis wplynela na konto mojej zony.dziwi mnie...
Komentarzy1
Wyświetleń642
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~danonekWłocławek
Drogie Panie! Często narzekacie, że my, polscy faceci tacy
Drogie Panie! Często narzekacie, że my, polscy faceci tacy niedobrzy, że lubimy wypić, że mało zaradni itp. bzdury - pierdoły. Więc wychodźcie za Pakistańców i innych wyznawców Allaha. I obyście nie skończyły tak: http://superwizjer.tvn.pl/53926,pierwsze-w-polsce-_zabojstwo-honorowe_,aktualnosc.html
Komentarzy4
Wyświetleń955
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Stojąc dzisiaj rano w korku na ul. Toruńskiej, dodzedłem
Stojąc dzisiaj rano w korku na ul. Toruńskiej, dodzedłem do smutnej refleksji. Jak się nie spojrzeć, to wokół tylko rejestracje: powiatu, Lipna, Radziejowa, itp. Chyba znalazłem przyczynę bezrobocia wśród włocławian.
Komentarzy3
Wyświetleń801
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PomponWłocławek
Wydaje mi się ,że niepotrzebnie ludzie tak utyskują na
Wydaje mi się ,że niepotrzebnie ludzie tak utyskują na posłankę Kopaczewską i darmowe skorzystanie z karetki. Przecież przykład idzie z góry. Premier wozi za darmo przyszłego zięcia samolotem.A co posłanka ma być...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez amityrWłocławek
Nasi eurofanatycy przekonują, że powinniśmy w ramach
Nasi eurofanatycy przekonują, że powinniśmy w ramach solidarności zrzucić się na ratowanie bogaczy ze strefy euro. Tymczasem: - Rezerwy NBP mają służyć stabilizacji kursu naszej waluty, a nie ratowaniu obcych. - Banki centralne nie mogą wspierać finansowo rządów, bo może to być katastrofalne dla finansów i gospodarki. -...
Komentarzy2
Wyświetleń770
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pietreqWłocławek
szukam dobrego dentysty dla dzieci ! wyrozumiałego, takiego
szukam dobrego dentysty dla dzieci ! wyrozumiałego, takiego co to nie denerwuje się i nie marudzi że dziecko się wyrywa i płacze bo się boi na fotelu dentysty ... proszę o jakieś namiary ... dziękuję
Komentarzy12
Wyświetleń7K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~negocjator...Włocławek
We Francji lotniska prawie nie funkcjonuja. Personel
We Francji lotniska prawie nie funkcjonuja. Personel odpowiedzialny za kontrole pasazerow strajkuje. Maja coraz wiecej pracy i jest ich coraz mniej. W Polsce sytuacja jest podobna a moze nawet gorsza i ludzie cicho siedza. Rzad organizuje msze, modlitwy, glupie marsze, rocznice... wszystko w porzadku. Ludzie cierpia w domach, nie smia reagowac....
Komentarzy2
Wyświetleń777
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
O życiu miasta decyduje sprawna publiczna komunikacja
O życiu miasta decyduje sprawna publiczna komunikacja miejska.Jak wygląda komunikacja w mieście jeszcze pomad 100 tys.w sobotnie przedpołudnie.Chcę udać się na Południe,ale z przed nosa ucieka mi autobus nr.2,godz.1046 z przystanku Pl.Wolności-Kościuszki.następny godz.1124,a więc za 38min.Trudno,udaję się na przystanek...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~maksWłocławek
Mam 10 lat i chodzę do czwartej klasy szkoły podstawowej.
Mam 10 lat i chodzę do czwartej klasy szkoły podstawowej. Wczoraj wieczorem byłam we Wzorcowni i zobaczyłam coś co mi się bardzo nie podobało. Były to dwa renifery w małej zagrodzie. Mają tam stać od rana do wieczora do poniedziałku. Muzyka grała bardzo głośno, a renifery ledwo się ruszały. Uważam, że te renifery bardzo się...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Agata RogozińskaWłocławek
BOGACZE I BOGACZO-URZEDNICY tak chetnie wyjezdzaja do
BOGACZE I BOGACZO-URZEDNICY tak chetnie wyjezdzaja do Warszawy i innych wiekszych miast Polski i Swiata bo..... ;-) No wlasnie dlaczego? Dlaczego nie konsumuja dobr, na ktore ciezko zapracowali "innowacyjna mysla gospodarcza" - tutaj wsrod swoich? Ano dlatego ze sie na codzien zle z tym czuja bo widza jak kazdy im sie sztucznie przymila, schlebia,...
Komentarzy3
Wyświetleń919
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kameraWłocławek
Co za ściema z firmą poszukującą osoby do roznoszenia
Co za ściema z firmą poszukującą osoby do roznoszenia ulotek w mieście. Kiedy chcą zmienić ekipę bezczelnie wmawiają że ulotki nie dotarły do skrzynek mieszkańców. Sami pobierają opłaty od każdej firmy która zleca im rozniesienie gazetek a tym którzy roznoszą płacą jak za rozniesienie jednej kiedy ta osoba dźwiga np. cztery...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KlarysaWłocławek
Znaleziono psa na zazamczu, w okolicach manhattanu. Posiada
Znaleziono psa na zazamczu, w okolicach manhattanu. Posiada charakterystyczne oczy, jedno inne od drugiego. Jest średnio-dużego wzrostu, udomowiony, wytresowany. Kontakt: 601-668-140 lub [email protected]
Komentarzy1
Wyświetleń661
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AlfredWłocławek
Na początek powiem wszystkim na tym forum Dzień dobry
Na początek powiem wszystkim na tym forum Dzień dobry bardzo.Od dawna czytam i w końcu podąłem decyzje zalogowania się. Na początku chciałem się poradzić.Mam parę złotych i chciałem gdzieś zainwestować . Nie żeby to były jakieś grube pieniądze . Znalazłem ciekawą stronkę . Co na ten temat sądzicie?...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez amityrWłocławek
Jak zakłada sie firme w Angli / zasłyszane w tvn
Jak zakłada sie firme w Angli / zasłyszane w tvn biznes/zgłoszenie 18funtów,załozenie konta /trzeba przedstawic dokument oplaty za media/ to jest dowodem ze sie zamieszkuje w Angli,to juz wszystko, oplata ala zusu to kwota od 40 do 100funtów/miesiac, czas zalatwienia to 3godziny /o Boże widzisz i nie grzmisz a taki religijny naród. Po co...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~maxWłocławek
Po 18 latach pertraktacji Organizacja Handu Międzynarodowego
Po 18 latach pertraktacji Organizacja Handu Międzynarodowego przyjęla Rosję do swych szeregów. Czy to coś zmieni dla nas ? Raczej nie i tam mamy tylko podróbki chińskie. W Rosji będzie jak u nas. Krajowe produkty giną, rzemiosło na poziomie zerowym,wzrastają tylko ceny, ziemia rolnicza betonowana. Możemy upajać się mondializacją. W...
Komentarzy2
Wyświetleń979
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Ustawowa eutanazja ????-Konstytucja gwarantuje Polakom
Ustawowa eutanazja ????-Konstytucja gwarantuje Polakom bezpłatne leczenie i w tym refundację leków -a tymczasem rząd toczy spór , czy pacjent(za którym podobno idą pieniądze z systemu ) ma prawo do refundacji leków i dostęp do lekarzy specjalistów -czy to nie są jawne kpiny i igranie z życiem Polaków ? Czy tylko bogaty (czytaj...
Komentarzy3
Wyświetleń852
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
wczoraj w godzinach południowych zagubiono telefon Sony
wczoraj w godzinach południowych zagubiono telefon Sony Ericsson Xperia Neo w okolicach ulicy Kaliskiej, mam tam wiele bardzo waznych kontaktów, nagroda dla znalazcy, kontakt 602738005, dziekuje.
Komentarzy0
Wyświetleń627
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~gosiaWłocławek
Czyja prawda? Konferencja prasowa - Stanowisko Ruchu Palikota
Czyja prawda? Konferencja prasowa - Stanowisko Ruchu Palikota ws. krzyża w Sejmie. Ruch Palikota - Biuro Prasowe Klubu Janusz Palikot, Roman Kotliński, Andrzej Rozenek (RP) http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/transmisje.xsp?unid=D633EAACBBA8990BC1257968002FAE90
Komentarzy1
Wyświetleń588
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OczytanyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA