Forum › Włocławek

Uwielbiam jak ktoś mi złośliwie zazdrości, bo to oznacza
Uwielbiam jak ktoś mi złośliwie zazdrości, bo to oznacza tylko jedno: osiągnąłem więcej niż ten, który mi zazdrości lub po prostu jestem w czymś lepszy od zazdrośnika a to mnie lepszy a nie gorszy!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~NorbertWłocławek
Włocławscy kierowcy też są sprytni. Korki na
Włocławscy kierowcy też są sprytni. Korki na Toruńskiej? Dla niektórych widać to nie problem. http://www.youtube.com/watch?v=F52FPi9moNQ&feature=g-upl
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez marcusWłocławek
Co byście zrobili gdybyście dowiedzieli się ,że wasz siwy
Co byście zrobili gdybyście dowiedzieli się ,że wasz siwy kolega z którym od 10 lat ,,dzielicie biurko'' , pomagacie mu, cały ten czas donosił na was ( i nie tylko ) do prezesa (elektronika to potęga ) -bo dla mnie to niewytłumaczalna podłość i brak norm moralnych .
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Człnek Zarząu Orlen S.A,Przewodniczący Rady Nadzorczej
Człnek Zarząu Orlen S.A,Przewodniczący Rady Nadzorczej Anwil S.A-Marek S.Siedzi.Jeżeli zarzuty się potwierdzą,może wyjaśni się parę spraw dotyczących Anwilu?(orlen ochrona, prakon i inne spółki?)
Komentarzy2
Wyświetleń817
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JanWłocławek
ABW zatrzymała członka zarządu PKN Orlen, dwóch
ABW zatrzymała członka zarządu PKN Orlen, dwóch dyrektorów koncernu i przedstawiciela zewnętrznej firmy. Cztery osoby - w tym członka zarządu pionu petrochemii PKN Orlen, dwóch dyrektorów i biznesmena z okolic Płocka - zatrzymała ABW na polecenie warszawskiej prokuratury apelacyjnej. Dyrektorzy usłyszeli już zarzuty dot. nadużycia...
Komentarzy1
Wyświetleń676
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~A-1Włocławek
Jeszce malo
Jeszce malo zarabiaja http://nafta.wnp.pl/podejrzenie-o-korupcje-w-pkn-orlen,157278_1_0_0.html
Komentarzy0
Wyświetleń621
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~csiaWłocławek
Trochę udokumentowanej prawdy o Gazie
Trochę udokumentowanej prawdy o Gazie Łupkowym. http://www.youtube.com/watch?v=cl02_faq1_o
Komentarzy3
Wyświetleń874
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~RozliczenieWłocławek
Ja, niżej i wyżej podpisany zbuntowany_kaloryfer specjalnym
Ja, niżej i wyżej podpisany zbuntowany_kaloryfer specjalnym edyktem ustalam wprowadzenie orderu dla szczególnie zasłużonych obywateli Włocławka. W roku 2011 ordery otrzymują Ada, Oliwia i Antydziałkowiec Ps. Uprzejmie proszę o szerzenie większej ilości głupot - zorganizuję więcej orderów;)))
Komentarzy18
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Nacisk USA na Unię Europejską aby wyszła z kryzysu,
Nacisk USA na Unię Europejską aby wyszła z kryzysu, pomimo, że sami mają jeszcze więcej długów. Społeczeństwo tych krajów nie ma nic do powiedzenia. To banki ze sobą "grają". Ameryka -giełdy sa optymistyczne, Francja - brak opinii, Niemcy pesymistyczne. Co nas czeka ? Większa nędza...
Komentarzy3
Wyświetleń949
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Donald Tusk o podwyżkach podatków i rozroście biurokracji
Donald Tusk o podwyżkach podatków i rozroście biurokracji (Gorzów 1993) http://www.youtube.com/watch?v=la35JnhIulg&feature=player_embedded#!
Komentarzy3
Wyświetleń922
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Prosimy o pomoc. Wczoraj popołudniu na Michelinie zaginął
Prosimy o pomoc. Wczoraj popołudniu na Michelinie zaginął mały piesek Czarno-biały ,dłuższa sierść, dłuższe uszy i krótki pyszczek. Piesek jest bardzo łagodny i ufny. Był trakcie poważnego leczenia. Na znalazce czeka nagroda i wielka wdzięczność. 50603033 [email protected]
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Sylwia ŚiątekWłocławek
Gieldy europejskie ciagle niezadowolone. Kraje europejskie
Gieldy europejskie ciagle niezadowolone. Kraje europejskie pod kontrola, miedzy innymi tandem Francja-Niemcy. Finansisci wymagaja od krajow europejskich wiecej gwarancji. A wiec : za malo jest bezrobocia, ludzie otrzymuja za wczesnie emerytury, funkcjonariusze, ktorych jest zbyt wiele sa zbyt dobrze wynagradzani, ludzie zbyt dobrze sa leczeni, za...
Komentarzy2
Wyświetleń822
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Będzie w naszym mieście organizowana jakaś manifestacja
Będzie w naszym mieście organizowana jakaś manifestacja antykomunistyczna z okazji 30rocznicy wprowadzenia stanu wojennego ??
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PolakWłocławek
Pomroczność jasna jest chorobą spotykana tylko w Polsce i
Pomroczność jasna jest chorobą spotykana tylko w Polsce i dotyczy chyba jednej rodziny.Warto przeczytać ten artykuł.Autor pominął jednak jeszcze jednego syna Wałęsy ,który się utopił i to od niego trzeba było zacząć. http://niepoprawni.pl/blog/4873/pomrocznosc-jasna-klanu-walesow
Komentarzy0
Wyświetleń703
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Wybory w Rosji przebiegly bez zarzutu jezeli chodzi o ich
Wybory w Rosji przebiegly bez zarzutu jezeli chodzi o ich poprawnosc i praworzadnosc. Tak stwierdzil Miedwiediew. Bardzo sie cieszymy z tego powodu. To podobnie jak we Wloclawku rok temu. Tak stwierdzila rzecznik policji wloclawskiej. W obu przypadkach gratulujemy obiektywizmu i zyczymy spoleczenstwu wszelkiej pomyslnosci.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OliegWłocławek
to nagroda dla prezydenta Pałuckiego podwyżka dla nas a
to nagroda dla prezydenta Pałuckiego podwyżka dla nas a przed wyborami że nie będzie i tak gruszki na wierzbie a może prezesom wodociągów obniżyć wypłaty a nie nam podnoszenie opłat i znów będzie narzekanie że ja tylko zarabiam 50 tyś jak prezes Lato i jego i innych którzy zarabiają krocie to nie obchodzi wole stare miasto nisz...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~roninWłocławek
Włochy oszczędzają. Premier rezygnuje z pensji, minister
Włochy oszczędzają. Premier rezygnuje z pensji, minister pracy rozpłakała się przed kamerami mysląc o najbiedniejszych rodakach. A u nas ? Nasi panowie przy władzy ? Biorąc tylko gminę Fabianki. Wójt ma co roku wyższe wynagrodzenie, przewodnicząca 1600 zł jej zastępca, który absolutnie nic nie robi 1200 zł radni po 600 zł. Za co...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdamWłocławek
Powiedzcie mi proszę, czy jest sens i zauważalna różnica
Powiedzcie mi proszę, czy jest sens i zauważalna różnica przy zmianie sygnału analogowego na cyfrowy w "naszej" kablówce - S....? Nie chodzi mi o dodatkowe kanały i funkcje, tylko o jakość obrazu. Telewizor przystosowany do odbioru sygnału, full hd itp. moduł cam.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~BoBWłocławek
Perfidna manipulacja euromatołów-Podobno Finowie chcą
Perfidna manipulacja euromatołów-Podobno Finowie chcą pozostać przy Euro ( to oficjalna wiadomość z ONET) -tymczsem mieszkający tam znajomi od początku akcentują niechęć Finów do tej sztucznej waluty , generującej jak w innych krajach WZROST KOSZTÓW UTRZYMANIA ! Kochani -nie dajmy się ogłupić tym propagandziarzom...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Włocławek - ul. P.O.W. - ul. Okrzei telebim . kiedy go
Włocławek - ul. P.O.W. - ul. Okrzei telebim . kiedy go postawili??
Komentarzy2
Wyświetleń838
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~janekkWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA