Forum › Włocławek

To informacja dla tych wszystkich ,którzy tak bardzo wierzą
To informacja dla tych wszystkich ,którzy tak bardzo wierzą obecnym ,,niezależnym ''mediom i ,,ogromnemu'' wysiłkowi ,,pracowitych'' POlitykierów w celu zapewnienia niezależności energetycznej Polski . Tylko informacja z kilku źródeł może być miarodajna i obiektywna .Zadajcie sobie potem pytanie -kto na tych obecnie prowadzonych...
Komentarzy1
Wyświetleń650
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
A w Islandii naród rozgonił złodziejskie elity bankowe i
A w Islandii naród rozgonił złodziejskie elity bankowe i ich płatnych przedstawicieli w rządzie ,znacjonalizowali banki i ...tylko w polskich ,,wolnych mediach '' o tym cicho sza .Zupełnie jak o strajkach(,,przerwach w pracy'') za propagandy Urbana....
Komentarzy2
Wyświetleń836
Śledzących1
Ocena3
Oto na co nasz rzad wydaje pieniadze. W srode w Afganistanie
Oto na co nasz rzad wydaje pieniadze. W srode w Afganistanie wojska NATO, do ktorego nalezy Polska zabily 7 cywilow , w tym szescioro dzieci, dwie male dziewczynki zranione. To jest zbrodnia, do ktorej przyczynil sie rowniez nasz kraj.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
chyba w um płacą za "minusowanie" na tym portalu
chyba w um płacą za "minusowanie" na tym portalu krytycznych wobec nich komentarzy (a kompów tam jest mnóstwo..). No bo jak inaczej wytłumaczyć to chore zjawisko? Wszystko co na ekipę rządzącą jest na minusie. A to jest nierealne w dzisiejszych czasach... A może się mylę? hmm...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~łojWłocławek
I jak tam pikieta anwilowców.? Będzie 3000 zł na święta
I jak tam pikieta anwilowców.? Będzie 3000 zł na święta dla każdego z Anwilu?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WłoclawianinWłocławek
Super wieści dla Polaków -dłuższy wiek emerytalny
Super wieści dla Polaków -dłuższy wiek emerytalny ,ale..... ,,elity z Gromosławem na czele '' już się zabezpieczyły milionowymi kontami w Szwajcarii i Lichtensztajnie sprzedając za bezcen(za łapówki) polski majątek(Stoen i Lot, stocznie, huty itd... ) Czy w dalszym ciągu NAIWNIE WIERZYMY w ,,uczciwe zamiary prywatyzacyjne ''...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dziś mija 20 rocznica smierci Freddiego Mercury.Czy są we
Dziś mija 20 rocznica smierci Freddiego Mercury.Czy są we Włocławku jacyś fani Freddiego i Queen?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~arekWłocławek
Czy z włocławskich ulic i chodników znikną stragany? To
Czy z włocławskich ulic i chodników znikną stragany? To możliwe. Ale nie zawsze i nie wszędzie. Furtka otworzyła się, gdy straż miejska dostała nowe uprawnienia. W sobotę w kodeksie wykroczeń pojawił się artykuł, który zakazuje prowadzenia handlu poza miejscem wyznaczonym. Za złamanie tego zakazu grozi nie tylko grzywna....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Zniewolenie i ubóstwoWłocławek
Ale się porobiło proszę Wysokiego Sądu
Ale się porobiło proszę Wysokiego Sądu . [IMG]http://i39.tinypic.com/8vudyf.jpg[/IMG]
Komentarzy1
Wyświetleń712
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
zastanawia mnie ze policja taka wspaniała a czemu nie ma
zastanawia mnie ze policja taka wspaniała a czemu nie ma patroli w tym parku zboczeńców kolo pogotowia ,tam aż się roi od tych co lubią te klimaty ,wiec jeżeli czytają to panie to niech tam tedy się nie przechadzają
Komentarzy0
Wyświetleń610
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PakeroWłocławek
Ostrzegam ze po miescie chodza fałszywi "kominiarze
Ostrzegam ze po miescie chodza fałszywi "kominiarze przebierancy" składają życzenia dając ala kalendarz przez co naciagaja ludzi na jakies datki a zwłaszcza starszych ludzi, zgłosiłem to na policje to sie pytaja czy daja czy sprzedaja i powiedział mi ze straz to zglosila, nie pofatygowali sie go wylegitymowac. Moim zdanie jest to...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~maxWłocławek
Rydzyk żeruje na
Rydzyk żeruje na biednych http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/danuta-walesa-tadeusz-rydzyk-zeruje-na-biednych_215161.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OlafWłocławek
Wyremontowano przejście podziemne na dworzec, ale z koszy na
Wyremontowano przejście podziemne na dworzec, ale z koszy na śmieci wysypują się sterty śmieci (od poniedziału). Wygląda to tragicznie i powtarza się dość często. A już pradnę nadmienić że na ścianach pojawiły się pierwsze "malunki". Gdzie jest straż miejska i inne służby porządkowe ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ROBERTWłocławek
Jak wynika z reportarzy i pokazuje zapis monitoringu z
Jak wynika z reportarzy i pokazuje zapis monitoringu z kamer(dostępny w Onet) w tej ,,bandzie huliganów łobuzów ,złodziei, rzezimieszków ,wandali'' ,którzy protestowali 11 listopada w Warszawie przeciwko zakłamanej polityce POlitykierów i niedopuszczaniu zboczeńców do władzy byli :naukowcy, inżynierowie , rodzice z małymi...
Komentarzy2
Wyświetleń877
Śledzących1
Ocena3
Ciekawa wypowiedź z gdańskiej rozgłośni lokalnej - ,,Mój
Ciekawa wypowiedź z gdańskiej rozgłośni lokalnej - ,,Mój dziadek zginął za wolne związki,godne zarobki i prawo do godnego wypoczynku na emeryturze , czy to co robi ten rząd z Tuskiem na czele nie jest zaprzeczeniem porozumień sierpniowych '' ? Czyżby młode pokolenie zaczeło dostrzegać zakłamanie i fałsz tych tuskoideologów , ich...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Państwo Z MPK zainteresujcie się sytuacją Mieszkańców
Państwo Z MPK zainteresujcie się sytuacją Mieszkańców MPK, to kpina MPK ma nas...., przystanek na Wiejskiej,Kto wpadł na taki pomysł,czy ktoś zainteresował się dziećmi, starszymi osobami. kpina
Komentarzy1
Wyświetleń779
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jednostak EWłocławek
We Francji przegoniono niektore firmy amerykanskie, ktore
We Francji przegoniono niektore firmy amerykanskie, ktore chcialy wydobywac gaz lupkowy. A w Polsce ?
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Dwanaście miesiecy czekałem i namierzyłem mieszkańca
Dwanaście miesiecy czekałem i namierzyłem mieszkańca ul.słonecznej pracownika u.m.Włocławek który oskarżał ludzi wypisując głupoty na ich temat.Już wtedy pisałem 'znajde Cię cierpliwie dzień po dniu,znajde Cię lala.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~lala mi toWłocławek
Mam propozycję dla premiera jak szybko załatać
Mam propozycję dla premiera jak szybko załatać dziurę budżetową: 1.zlikwidować senat 2.zmniejszyć do 200 posłów sejm 3.odchudzić potężną armię urzędników ministerstw 4.rozliczyć do końca złodziejskie przekręty na miliardy dolarów, - przykład spółka Art-Bi. PRZESTAĆ WRESZCIE ŻDZIERAĆ Z NAJBIEDNIEJSZYCH.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Idę sobie ulicą Obwodową i oczom nie wierzę.Przed nowym
Idę sobie ulicą Obwodową i oczom nie wierzę.Przed nowym mostem po jednej i drugiej stronie wysokiego nasypu zamiast ułożyć gotową darń z trawy ,piasek opryskano zieloną zaprawą betonową,która już się rozlatuje. Jeszcze lepsze jest wykonanie mostu a właściwie jego zabezpieczenie przed wymyciem przez wody Zgłowiączki.Tego się...
Komentarzy2
Wyświetleń860
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA