Forum › Włocławek

Miejscie sie na bacznosci. Zaczeto produkowac ziemniaki
Miejscie sie na bacznosci. Zaczeto produkowac ziemniaki genetycznie zmodyfikowane. Spozywanie tego wynalazku zmniejsza skutecznosc antybiotykow. Poniewaz nasz rzad bezkrytycznie akceptuje wszystko co jest narzucone przez Zachod jestem sceptyczna co do naszej przyszlosci.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Może się powtarzam ,ale chce pokazać ,ze nie jesteśmy
Może się powtarzam ,ale chce pokazać ,ze nie jesteśmy odosobnieni. My Polacy kochamy bród,smród i udawanie nuworyszów.90% nie ma zdrowych zębów a to już najlepiej świadczy o naszej higienie.50%ludności kąpie się raz na tydzień itd, itp.Więc nie ma sie co dziwić takiemu artykułowi i...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
W autobusie pocieti nozem swego kolege. Sprawcy znani
W autobusie pocieti nozem swego kolege. Sprawcy znani policji. Po wspolnej libacji doszlo do rekoczynow. Co dzieje sie w tej Polsce. Cudowna demokracja poswiecana kropidlem.
Komentarzy0
Wyświetleń683
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Witam, Planujemy zorganizować wesele dla 90 osób w
Witam, Planujemy zorganizować wesele dla 90 osób w restauracji "Pod Kogutem" na ul.Duninowskiej. Napiszcie jakie są opinie o tej restauracji. Czy możecie coś napisać o obsłudze, jedzeniu? Z góry dziękuję, Pozdrawiam
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~GosiaczekWłocławek
Tak gwoli zabierania dzieci przez pracowników socjalnych,
Tak gwoli zabierania dzieci przez pracowników socjalnych, czyli o projekcie ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie, cyt.: "Nad projektem nowelizacji ustawy o zapobieganiu przemocy w rodzinie sejm pracuje od blisko roku. Na czwartek zaplanowano drugie czytanie. Projekt zaostrza przepisy wobec sprawców przemocy. Ma umożliwić jak...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Jestem mieszkanka jednego z blokow na ul Chopina. W jednym z
Jestem mieszkanka jednego z blokow na ul Chopina. W jednym z mieszkan lokatorka urzadzila sobie agencje towarzyska. Apelowalam juz wszedzie bo halasy dobiegajae z tego lokalu sa nie do zniesienia pozatym pijani klienci omylkowo wydzwaniaja po wszystkich lokatorach w srodku nocy. Impreza trwa juz piec lat i jak do tej pory nikt nie interweniuje....
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~TeresaWłocławek
Zaczynaja się odzywać ci co ,,na niczym się nie muszą
Zaczynaja się odzywać ci co ,,na niczym się nie muszą znać ,ale ,jak twierdzą , potrafią zarządzać''-jak myślicie ,o kim mowa ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Uwaga -Włocławek
Straszenie włocławian oraz mieszkańców miejscowości
Straszenie włocławian oraz mieszkańców miejscowości polożonych po obu stronach Wisły w jej biegu poniżej Włocławka [m.innymi Bobrownik,Ciechocinka,Kawki,Lu bania]katastrofą włocławskiej zapory jest ze wszech miar działaniem defetystycznym i destrukcyjnym.Jest wręcz nawoływaniem do niepokojów społecznych i tworzeniem atmosfery...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~cyklista 1Włocławek
Witam Czy ktoś wie gdzie można wyregulowac,wymienic SONDE
Witam Czy ktoś wie gdzie można wyregulowac,wymienic SONDE LAMBDA Golf III 95r.??? Pozdrawiam
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Witek ZobrWłocławek
CZy nie uważacie kochani że pan poseł Palikot przegina
CZy nie uważacie kochani że pan poseł Palikot przegina ?najpierw obrażał jak by nie było Prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach ,teraz chce doprowadzic do rozłamu w PO .Za kogo ten człowiek się uważa ?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~leniwa Włocławek
doszyłem do wniosku ze nie będę wchodził na tego typu
doszyłem do wniosku ze nie będę wchodził na tego typu strony bo nie czytając waszych smetów będę zdrowszy:P i przyznam ze sie już raz zaraziłem pisząc swoje narzekania lepiej weźcie się za siebie albo kupcie sobie coś na depresje...pozdrawiam pozytywnie myślących :) i pewnie zaraz będą oburzone mozgi idących przez ulice ze...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~panekWłocławek
Witam czy ktoś mógłby mi polecić dobrą stację
Witam czy ktoś mógłby mi polecić dobrą stację paliwową. Kupiłem nowy wózek i nie chciał bym od razu go popsuć.
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Endriu-25Włocławek
witam prosze o informacje gdzie( miasto i namiar) najtaniej
witam prosze o informacje gdzie( miasto i namiar) najtaniej mogę założyc aparat ortodontyczny dla nastolatka we Włocławku to koszt 1500,00 jednej cześci aparatu górnej lub dolnej czyli całoaśc 3000,00 koszt dla mnie nie do przeskoczenia.
Komentarzy0
Wyświetleń622
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~agaWłocławek
na poczatku roku miala ruszyc budowa autostrady A1 w naszym
na poczatku roku miala ruszyc budowa autostrady A1 w naszym rejonie-na chwile obecna nie sa wycinane nawet drzewa bod budowe.Obawiam sie ze zaraz rozpocznie sie okres legowy ptactwa i budowa ruszy moze na jesieni
Komentarzy1
Wyświetleń765
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Dawid DolataWłocławek
Witam. Planujemy z narzeczonym zawrzeć związek
Witam. Planujemy z narzeczonym zawrzeć związek małżeński. Myślimy o Portofino. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat obsługi i jedzenia jakie tam serwują?? Tam jest ogólnie restauracja śródziemnomorska ale my chcemy polskie dania. Proszę o komentarze.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AnnaWłocławek
Chcieliśmy podziękować POLICJANTOWI i STRAŻNIKOWI
Chcieliśmy podziękować POLICJANTOWI i STRAŻNIKOWI MIEJSKIEMU, którzy w minioną sobotnią noc na ulicy Kaliskiej zareagowali gdy zostaliśmy napadnięci przez wyrostków. Dzięki nim nie doszło do jeszcze większych urazów oprócz nosa. Dziękujemy panom że nie przejechaliście obojętnie. POZDRAWIENIA.
Komentarzy0
Wyświetleń600
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Wdzięczni Włocławek
witam mam prośbę,czy ktoś mógłby mi polecić dobry
witam mam prośbę,czy ktoś mógłby mi polecić dobry zakład który montuje instalację gazową w samochodach.chodzi o sekwencję a przy okazji cenę.z góry dziękuję i [pozdrawiam
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~piotr śWłocławek
W piątek Sejm przyjąć ma nowelizację ustawy o
W piątek Sejm przyjąć ma nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie. Nowelizację, której warto się przyjrzeć, gdyż da ona pracownikom socjalnym prawo do odbierania dzieci rodzicom bez wyroku sądu! Mało tego, w każdej gminie powstaną specjalne zespoły monitorujące rodziny, w których występuje przemoc - jak i te, na...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Ulice pełne psich odchodów Chodniki,trawniki itp pełne
Ulice pełne psich odchodów Chodniki,trawniki itp pełne w kupach - Czy to tak trudno posprzątać po swoim psie. Woreczek można z domu wziąć. Myślę, że posiadanie psa to nie tylko kupowanie mu obróżek i ubranek ale jest to także sprzątanie po nim nie ważne czy przed blokiem czy w parku. Jeżeli sprzątamy po sobie to sprzątajmy...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ooooojWłocławek
Zdecydowanie nasi politycy zachowuja sie jak kiedys szlachta
Zdecydowanie nasi politycy zachowuja sie jak kiedys szlachta zasciankowa. Sikorski powiedzial w Obecnosci Kaczynskiego ze "mozna byc malego wzrostu ale nie malym". No to ruszyla ich kampania wyborcza. Trzeba glosowac, tylko wedlug mnie jezeli bylaby szansa na istnienie kandydata poza tym klubem w naszym rzadzie. Niezaglosowanie da wlasnie przwage...
Komentarzy2
Wyświetleń885
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA