Forum › Włocławek

słyszałem, że od str. Torunia nadal wjazd do Włocławka
słyszałem, że od str. Torunia nadal wjazd do Włocławka to nie lada wyczyn, to ja poproszę nowy asfalt, bo będę w czwartek jechać? Z góry dziękuję. Józek.
Komentarzy3
Wyświetleń952
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JózekWłocławek
czy ktos we włocławku odnawia lub obszywa kierownice
czy ktos we włocławku odnawia lub obszywa kierownice samochodowe ??
Komentarzy3
Wyświetleń991
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ciekawyWłocławek
Popieram osobe która się wypowiadała na temat sprzątania
Popieram osobe która się wypowiadała na temat sprzątania kup po pieskach w centrum miasta.A ja od czasu kiedy śnieg zaczął znikać z ulic to doszłam do wnioski że mieszkam w "s.r.a.l.n.i." i tutaj chcę zaapelować do właścicieli piesków osiedla Zazamcze aby sprzątali po pieskach,bo jeszcze chwila a zamiast chodzenia po chodnikach...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~anna.P.Włocławek
Mam pytanie- co to za tir leży na tym rozbieranym wiadukcie
Mam pytanie- co to za tir leży na tym rozbieranym wiadukcie w Mikanowie. Czy kierowca nie zauważył, że wiadukt jest zamknięty???
Komentarzy2
Wyświetleń941
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~RobertWłocławek
BŁĄD POTWORNY BŁĄD!! Cyt. "Rząd Hiszpanii zapłaci 5
BŁĄD POTWORNY BŁĄD!! Cyt. "Rząd Hiszpanii zapłaci 5 mln dolarów za uwolnienie trojga pracowników misji humanitarnej, porwanych pod koniec listopada ubiegłego roku przez północnoafrykańskie skrzydło Al-Kaidy w Mauretanii - poinformowały w niedzielę media w Madrycie. Rząd hiszpański doszedł do porozumienia z terrorystami w...
Komentarzy3
Wyświetleń929
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Pan Polanski nietykalny pedofil (wedlug sadu amerykanskiego)
Pan Polanski nietykalny pedofil (wedlug sadu amerykanskiego) dalej zbija pieniadze. Dostal w Berlinie nagrode. Nie ma to jak miec pieniadze wtedy miedzy innymi mozna zafundowac sobie takiego pana Rosola i "tylko" za mala premie (wynoszaca 60 000 wyplacana za kazda przysluge bardziej nielegalna jak legalna) mozna sobie wiele zalatwic.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Prezydent Pałucki rozgłasza,że stara się o rozwój
Prezydent Pałucki rozgłasza,że stara się o rozwój miasta,ale napotyka na przeszkody ze strony radnych.Jednak,nie radni zmieniają plany przedłużenia alei Królowej Jadwigi z ulicy czteropasmowej na wąską uliczkę,kóra połączy dwa najwększe osiedla Zazamcze z Południem.Argument podjęcia takich zmian,to przeciwdziałanie ruchu...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~maksWłocławek
Beatyfikacja "zamiast" - przywiozą fragment Popiełuszki.
Beatyfikacja "zamiast" - przywiozą fragment Popiełuszki. Jaka część ciała (organu, układu) zostanie przydzielona dla Włocławka? Proszę o anatomiczno - topograficzną informację. Czy ta część będzie miała odpowiednią rangę (np. czy będzie tam więcej tkanki nerwowej, czy -tfuj- jakiegoś nabłonka, albo tkanki łącznej?);...
Komentarzy3
Wyświetleń948
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bómWłocławek
jakie kol wiek słowa nie opiszą tego co sadze o naszych
jakie kol wiek słowa nie opiszą tego co sadze o naszych drogach Rumunia to by była pochwała , jesteśmy w unii tak.. to unia powinna nałożyć zakaz poruszania się samochodów po Polsce to by uratowało wiele istnień ludzkich i samochodów przed zniszczeniem .....
Komentarzy3
Wyświetleń952
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~panekWłocławek
Zwolennicy piesków zakasać rękawy i do roboty, bo całe
Zwolennicy piesków zakasać rękawy i do roboty, bo całe miasto z.a.s.r.a.n.e.
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek
O BOŻE -- jaki sukces, nareszcie nie bedzie watu od sms na
O BOŻE -- jaki sukces, nareszcie nie bedzie watu od sms na cele charytatywne, olśnienie premiera. Przecież wielu z nas pisało na tym portalu i krytykowało że płacący jest karany. Czyżby nasz PREMIER czytał ten portal i wpadł na tak wielki pomysł, mnie się wydaje że powinien zająć się tymi nygusami którzy do tej pory kazali...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AZWłocławek
Proponuję aby były gospodarz Lubrańca ponownie został
Proponuję aby były gospodarz Lubrańca ponownie został burmistrzem. Co wy na to mieszkańcy Lubrańca??????????
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MisiekWłocławek
Przeżyłam szok idąc ulica 3-go Maja - deptak ale dla
Przeżyłam szok idąc ulica 3-go Maja - deptak ale dla kogo? To jest umierajaca część miasta - wielki wstyd dla gospodarzy.Coraz wiecej pustych,zabitych dechami witryn sklepowych, kamieniczki popadające w ruinę to chyba skansen.Miała być rewitalizacja - co na to Pani Horonziak? Proponuje spacerek po prawdziwej starówce.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~StachaWłocławek
Witam. Planujemy z narzeczonym zawrzeć związek
Witam. Planujemy z narzeczonym zawrzeć związek małżeński. Myślimy o Portofino. Czy ktos moze się wypowiedzieć na temat obsługi i jedzenia jakie tam serwują?? Tam jest ogólnie restauracja sródziemnomorska ale my chcemy polskie dania. Prosze o komentarze.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AnnaWłocławek
I beatyfikacji nie będzie. Jak mi
I beatyfikacji nie będzie. Jak mi przykro. http://www.youtube.com/watch?v=OIYKLkncTmE
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bómWłocławek
Studenci z rektora się śmieją Jacek Kiełpiński,
Studenci z rektora się śmieją Jacek Kiełpiński, Piątek, 19 Lutego 2010 W Wyższej Szkole Humanistyczno-Ekonomicznej we Włocławku spokój i stabilizacja to pojęcia nieznane. Poza rekordową liczbą siedmiu rektorów w ciągu 14 lat, uczelnia przeżyła wiele sytuacji nielicujących z przymiotnikiem „wyższa” - wyrzucanie...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ŚMIECH Z REKTORA WSHEWłocławek
Proszę o pomoc rodziców którzy posyłają swoje dzieci do
Proszę o pomoc rodziców którzy posyłają swoje dzieci do prywatnych przedszkoli, które polecacie i dlaczego?
Komentarzy0
Wyświetleń713
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~anonimWłocławek
Po 3 latach dobiega końca okres przygotowawczy remontu
Po 3 latach dobiega końca okres przygotowawczy remontu pojedynczego odcinka jednego pasa fragmentu nieukończonej obwodnicy. No panowie, wypiąć piersi na ordery!
Komentarzy1
Wyświetleń757
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pułkownik IsajewWłocławek
Katolickie matki http://www.voila.pl/251/jzfwe/
Katolickie matki http://www.voila.pl/251/jzfwe/
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Proponuję realne hasło na nadchodzące wybory -Ten jest
Proponuję realne hasło na nadchodzące wybory -Ten jest kandydat realny ,który wprowadzi w zarobkach minimum socjalne- ,a teraz poważnie -czy to nie jest jasne kryterium oceny ,bez mydła w oczach i wody w ustach ? Oparte na zasadach stosowanych w UNII ? Jeśli taki się zgłosi ,ja na niego zagłosuję .
Komentarzy3
Wyświetleń888
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Propozycja Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA