Forum › Włocławek

Na jednym z włocławskich portali przeczytałem informację
Na jednym z włocławskich portali przeczytałem informację o głodnych zwierzętach w podwłocławskich lasach. Ciekawe co robią panowie w zielonych mundurkach,kapelusikach z piórkami. Czy tylko mają zamiar pięknie opisywać etos myśliwego i polować? Przecież do ich zadań należy też dokarmianie zwierzyny zimą. Chyba że coś się...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~12/70Włocławek
Nasi politycy sa bardzo rozgoraczkowani i zajeci wybieraniem
Nasi politycy sa bardzo rozgoraczkowani i zajeci wybieraniem oczywiscie miedzy soba kantydata, ktory pomoze im pozostac przy zlobie. Nie maja zadnych programow a juz najbardziej oddaleni sa od polepszenia egzystencji spoleczenstwa. Jedynym programem dla nich to jak najdluzej utrzymac sie przy wladzy, co pomoze im bezkarnie pozwalac sobie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Czy może ktoś z forumowiczów wie, ile jest kapelanów we
Czy może ktoś z forumowiczów wie, ile jest kapelanów we Włocławku i ile wynosi pensja miesięczna kapelana?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Płacacy podatekWłocławek
Pozwolilem sobie skopiowac tresc wypowiedzi jednego z
Pozwolilem sobie skopiowac tresc wypowiedzi jednego z internautow innego portalu "Wczoraj odbyło się zebranie w sprawie I Komunii Św. w Kościele Najświętszego Serca Jezusowego. Żenada, proboszcz zachowuje się jak właściciel folwarku, rodzice nie mają nic do powiedzenia, z góry wiadomo, że alby, jaki fotograf (nie ma wyboru.)...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez pazdziochWłocławek
I niech mi ktoś powie, że Polska nie jest krajem
I niech mi ktoś powie, że Polska nie jest krajem wyznaniowym - cytat z Wikipedii: "Elementy państwa wyznaniowego # materialne uprzywilejowanie hierarchów religijnych jednej, państwowej religii w porównaniu z innymi grupami społecznymi # uprzywilejowanie jednej instytucji wyznaniowej w porównaniu z innymi instytucjami działającymi w...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek
Oto wizytowka naszego kraju : nasi bezdomni rodacy wyjezdaja
Oto wizytowka naszego kraju : nasi bezdomni rodacy wyjezdaja masowo na Zachod, szczegolnie do Niemiec by tam przetrwac zime. W polsce ryzyzuja albo smierc z zimna a czasem z glodu. Tam koczuja na ulicy, instytucje dobroczynne "zbieraja ich" z ulicy aby dac cieply posilek, spanie w czystej poscieli i oczywiscie przeczekac w ogrzewanych...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Witam chciał bym się dowiedzieć co myślicie o założeniu
Witam chciał bym się dowiedzieć co myślicie o założeniu w naszym mieście Muzeum pojazdów zabytkowych które oferowało by oprócz samej możliwości obejrzenia pojazdów wynajem pojazdu na jakąś ważną uroczystość posiadał by klub zrzeszający fanów motoryzacji oraz Własne zaplecze warsztatowe oferujące również oferty...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MWWKWłocławek
Czy to prawda ,ze Kalryfer wstąpił do
Czy to prawda ,ze Kalryfer wstąpił do zakonu??????? http://wyborcza.pl/1,75248,7536460,Jak_zakony_lowia_na_PR.html
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Ktoś tu pytał o pobicie
Ktoś tu pytał o pobicie nauczyciela? http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100204/WLOCLAWEK01/739158575
Komentarzy0
Wyświetleń604
Śledzących1
Ocena3
Bardzo prosze o rewitalizację Placu Wolności - prywatni
Bardzo prosze o rewitalizację Placu Wolności - prywatni właściciele nie wywożą sniegu zalegającego przy ich posesjach i w efekcie jest bajzel! Panie Preyzdencie - nie słuchaj Pan tych radnych bezradnych! Rób Pan swoje porządki!!! i odnów plac wolności!!!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~adamWłocławek
Szukam informacji oraz opini dotyczacych p.Andrzeja
Szukam informacji oraz opini dotyczacych p.Andrzeja Kozinskiego.Chodzi mi o zatrudnienie p.Andrzeja na moje wesele.Jestem ciekawa czy juz ktos z was mojoi drodzy wspolpracowal z nim jesli tak to w jakich waronkach przebiegala wasza wspolpraca...Dziekowac wszystkim :-)
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Panna Włocławek
Witam,Bardzo prosze o informacje!Szukam informacji o
Witam,Bardzo prosze o informacje!Szukam informacji o samobojstwie chlopaka w wieku 20 lat(nie chce tutaj pisac danych personalnych)powiesil sie on na klatce swojej dziewczyny (choc nie jestem pewna czy to prawda!?Ta tragedia miala miejesce miej wiecej na przelomie pazdziernik-listopad...Bardzo brosze o jakies szczegoly i nie chodzi mi tu o wzykla...
Komentarzy2
Wyświetleń892
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kozicaWłocławek
Poszukuję stomatologa chirurga , który dobrze (najlepiej
Poszukuję stomatologa chirurga , który dobrze (najlepiej pod narkozą ) usunie korzeń zęba . Z góry dziękuję za informacje.
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bajka19olaWłocławek
Ludzie, ludzie bądźmy dla siebie milsi, jak czytam te wasze
Ludzie, ludzie bądźmy dla siebie milsi, jak czytam te wasze posty i komentarze to płakać mi się chce - i po co ta zgryzota i wredota względem siebie? Zero tolerancji, wyrozumiałości czy zrozumienia! Jutro jest nowy, kolejny dzień wypadało by go jakoś miło zacząć:))
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez madzikWłocławek
hej mam pytanie odnosnie wesela, szukam jakies naprawde
hej mam pytanie odnosnie wesela, szukam jakies naprawde ładnej sali we wloclawku lub w okolicach jEsli ma ktos fotki prosze o przeslanie na maila [email protected]. Wiem,ze ten temat byl juz poruszony na forum,ale nie moge znalezc postu. Naprawde z gory dziekuje za pomoc. kamila
Komentarzy1
Wyświetleń856
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez gwiazdkkka81Włocławek
Jak to właściwie jest z tym darmowym internetem na pl
Jak to właściwie jest z tym darmowym internetem na pl Wolności dla kupców? Co jest w pakiecie.Kompa też dają ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Jego Szujowatośc czy nigdy nie byłes bezrobotny ?
Jego Szujowatośc czy nigdy nie byłes bezrobotny ?
Komentarzy2
Wyświetleń889
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~radek robot Włocławek
śmieszy mnie to jak "miastowi" narzekają na stan
śmieszy mnie to jak "miastowi" narzekają na stan nieodśnieżonych dróg, ja mam takie pytanko: a co mają powiedzieć i zrobić ludzie którzy mieszkają na wsi??? Bo tu moi mili jest porostu KOSZMAR!!!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~tolekWłocławek
Czy ktoś orientuje się może ile teraz wynosi "co łaska"
Czy ktoś orientuje się może ile teraz wynosi "co łaska" za ślub w Kościele?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZainteresowanyWłocławek
Jakiego radia słuchacie najczęściej siedząc przy kompie w
Jakiego radia słuchacie najczęściej siedząc przy kompie w necie.Bardzo lubię TOKFM.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA