Forum › Włocławek

Mam pytanie. Podobno od jakiegos czsu istnieje jakis wykup
Mam pytanie. Podobno od jakiegos czsu istnieje jakis wykup gruntow we Wloclawskiej Spoldzielni Mieszkaniowej. Czy ktos moze juz to zalatwial i moze sie podzielic wiedza na ten temat? Czy jesli to jest blok z ilomas tam mieszkaniami to tez to trzeba zalatwic? czy to jest obowiazkowe? i jaki jest cel tego? Prosze tylko o rzeczowe wpisy. Pozdrawiam.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Janek K.Włocławek
Czy ktoś może mi wytłumaczyć w przystępny sposób po co
Czy ktoś może mi wytłumaczyć w przystępny sposób po co mam się zarejestrować na Facebook, czemu to służy i co to jest?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ha haWłocławek
Od nieruchomości głosami SLD i PO to ,,dobra wiadomość
Od nieruchomości głosami SLD i PO to ,,dobra wiadomość ''dla ewentualnych wyborców -strzyżenie zaczęto już przed wyborami,nie licząc się z naszą opinią ...
Komentarzy1
Wyświetleń734
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~POdwyżka POdatkówWłocławek
Jetem mieszkańcem Siniarzewa (gm. Zakrzewo) niepodoba mi
Jetem mieszkańcem Siniarzewa (gm. Zakrzewo) niepodoba mi się, że na drogach leży śnieg. Dzieci dojeżdżające do szkoły autobusem szkolnym, spóźniają się na zajęcia. Władze gminy nic z tym nie robią. Dzieci z sąsiedniej wioski wcale nie chodzą do szkoły. Proszę, żeby wójt gminy się tym zainteresował.
Komentarzy2
Wyświetleń823
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~xxxWłocławek
Przy wyjeździe z Włocławka w stronę Torunia rozebrano
Przy wyjeździe z Włocławka w stronę Torunia rozebrano wiadukt, nie ma go, w ciagu 2-3 tygodni, drogi tymczasowe zrobine, a praca ma być zakończona budowa nowe, lepszego wiaduktu już w te wakacje. Gadanina o tym wiadukcie w gazetach czy radiu włocławskim była żadna. Wniosek mniej gadania, szybciej robota idzie. Natomiast: A teraz...
Komentarzy1
Wyświetleń732
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~GadaninaWłocławek
Pisano niedawno o stażach jak to pracodawcy pomiatają
Pisano niedawno o stażach jak to pracodawcy pomiatają stażystami .a ja chcę powiedziec że nie tylko nimi .Uczennice w jednym ze spożywczych sklepów muszą odgarniac śnieg przed sklepem .Skandal .na miejscu rodziców zgłosiła bym sprawę do Państwowej Inspekcji Pracy . .
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wemi Włocławek
Dzisiaj zolnierze Koalicji sa dumni. Zabili duzo
Dzisiaj zolnierze Koalicji sa dumni. Zabili duzo Afgastanczykow. Bez komentarza.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
ucichła sprawa pobitego listonosza przy ul łęgskiej.czy
ucichła sprawa pobitego listonosza przy ul łęgskiej.czy złapano już sprawców? i jak on się czuje?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~BeataWłocławek
W czoraj gdy niefortunnie uszlyszalem tv temat zarobkow
W czoraj gdy niefortunnie uszlyszalem tv temat zarobkow meszczyzn 3900 akobiet 3500 trafił mnie szlag nie mam pomysla skąt oni biorą dane
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jako ktoWłocławek
Zastanawiam się co za .... wydaje zgodę na klejenie dziur w
Zastanawiam się co za .... wydaje zgodę na klejenie dziur w jezdniach przy temperaturze +1 w dzień kiedy wiadomo że w nocy temperatura spadnie do ujemnych i woda która została pod nowym asfaltem wszystko rozsadzi. Efekty są takie jakie widzimy to znaczy tam gdzie łatano dziury są one po dwóch dniach znacznie większe niż były....
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KierowcaWłocławek
Hasbara: Żydzi przejmują kontrolę nad
Hasbara: Żydzi przejmują kontrolę nad internetem! Uwaga, blogerzy na usługach Izraela są wśród nas. Całkiem poważnie i formalnie zwerbowani przez izraelskie Ministerstwo Integracji Imigrantów. Chodzi o słynną już a tajemniczą "hasbarę". Bójcie się bardzo. Za: http://www.pardon.pl/artykul/7932/hasbara_zydzi_pr...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Okazuje sie ze nasi biznesmeni to po prostu gangsterzy,
Okazuje sie ze nasi biznesmeni to po prostu gangsterzy, ktorzy dostali sie do polityki i teraz rozliczaja sie w absolutnie ponizajacy sposob
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
CO ROBI S A N E P I D ????? II Oddział Dziecięcy we
CO ROBI S A N E P I D ????? II Oddział Dziecięcy we Włocławku kwitnie brudem, obdrapanymi ścianami,toaletami sprzed 30 lat !!! Jak można pozwolić na to ,żeby chore dzieci przebywały w takich warunkach ? Lepiej chyba wyglądają lecznice dla zwierząt! Może najwyższy czas by Panie z Sanepidu ruszyły się i zajęły tą sprawą!!!
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~a.s.Włocławek
Nie wiedziałem że w lasach pod Włocławkiem jest bardzo
Nie wiedziałem że w lasach pod Włocławkiem jest bardzo wesoło.Kiedyś widziałem nawet tablice z napisem leśny kompleks promocyjny.Jednak z tego co ostatnio usłyszałem promowana jest jedynie prostytucja przydrożna.Od strony Kowala do Włocławka jest się trochę panienek świadczących seks usługi.Niedaleko granic miasta stoi podobno...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~IrischWłocławek
jazda w autobusie, na dłuższej trasie; za mną babeczka,
jazda w autobusie, na dłuższej trasie; za mną babeczka, wcale nie stara rozmawia z inną: pani! jak długo jeszcze ta zima? kto to widział, żeby tak długo śnieg leżał? za zimno, zdecydowanie za zimno! a ta wzorcownia? po co to otworzyli jak i tak nikt tam nie kupuje, bo ludzie nie maja pieniedzy? a w tym realu to pani już taka drożyzna!...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~antekWłocławek
Dla zwolenników PO, to dzisiejszy ,,występ mistrza
Dla zwolenników PO, to dzisiejszy ,,występ mistrza biznesu'' Sobiesiaka -czy za taką Polską cudów i ,,sobiesiaków''głosowaliście ? Chyba nie ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Nauczka ......Włocławek
we wloclawku nie ma wogole lokali handlowych do sprzedazy a
we wloclawku nie ma wogole lokali handlowych do sprzedazy a jesli sa to ceny 2x wyzsze od tych w Toruniu lub Bydgoszczy, dlaczego spoldzielnie nie buduja lokali zeby pozniej sprzedac lub wynajac?
Komentarzy2
Wyświetleń995
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Strasznie się zmartwiłem widząc p. Prezeskę SM
Strasznie się zmartwiłem widząc p. Prezeskę SM "ZAZAMCZE". Patrzę i myśle bieda zaglądnęła do SM ,Prezeska zrobiła się z taaaaaakiej kobiety ,taka filigranowa dziewczyna!!!!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
zastanawiam się co sie niedługo stanie z naszym miastem.i
zastanawiam się co sie niedługo stanie z naszym miastem.i kto ostatni zgasi światło ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wemi Włocławek
Znowusz mamy kwiatek Caritasu, kto dzis ogladał uwage w TVN
Znowusz mamy kwiatek Caritasu, kto dzis ogladał uwage w TVN to wie o co chodzi, nastepny przekret jaki robia księża i są bezkarni, ich nie obowiazuje prawo, ich prawo to pieniadz, pieniadz i jeszcze raz pieniadz. Ja już od kilku lat nie daje grosza księżom nawet po kolędzie, to jedyny sposób żeby ich nawrócić, od tej pory nigdy nie...
Komentarzy1
Wyświetleń698
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MariaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA