Forum › Włocławek

oglądam właśnie reportaż Sekielskiego o kłamstwach w
oglądam właśnie reportaż Sekielskiego o kłamstwach w polityce i muszę powiedzieć jedno: NA MÓJ GŁOS NIE LICZCIE!!! ZŁODZIEJE, KARIEROWICZE, CWANIAKI!!!!! Mam nadzieję, ze ludzie się w końcu na was poznają KŁAMCZUCHY P..... mam was w d....
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~lidoWłocławek
Więzienia za pobicie na komendzie
Więzienia za pobicie na komendzie http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3080225.html
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~warto przeczytaćWłocławek
BEZPANSKI PIESEK PRZY ZACHODNIEJ 106 NA MICHELINIE OD KILKU
BEZPANSKI PIESEK PRZY ZACHODNIEJ 106 NA MICHELINIE OD KILKU DNI..., CZARNO-BIAŁY, ŁAGODNY. CAŁY CZAS LEZY W TYM SAMYM MIEJSCU NA ŚNIEGU...Moze ktos nie ma pieska i postanowi sie nim zaopiekowac...
Komentarzy0
Wyświetleń652
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LILAWłocławek
Gruzja ma swoja mafie. Przestepcy (niektorzy szanowani
Gruzja ma swoja mafie. Przestepcy (niektorzy szanowani biznesmeni)prali brudne pieniadze, handlowali narkotykami i bronia, szantazowali. Mieli "wpadke" jak do tej pory okolo 30 osob w Hiszpanii, w Niemczech, we Francji, we Wloszech i w Szwajcarii. Czyzby to wlasnie o tych Gruzinow walczyl nasz pan prezydent Kaczynski?
Komentarzy2
Wyświetleń836
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Poszukuję informacji od osób które widziały wypadek, na
Poszukuję informacji od osób które widziały wypadek, na ul. Jana Pawła II, 15 marca o godz. 6.35.Między rondem Falbanka a blokami Mielęcina. Chodzi o ustalenie sprawcy który uciekł z miejsca wypadku poruszał się szarym, srebrnym lub złotym Peugeotem 307, w stronę miasta. W wypadku ucierpiał pasażer. Bardzo dziękuje za wszelkie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~radoslawWłocławek
Straży Miejskiej-Gdzie można bezpiecznie iść z dzieckiem
Straży Miejskiej-Gdzie można bezpiecznie iść z dzieckiem na spacer nie narażając je na kontakt z PSIMI ODCHODAMI? Sanepid podkreśla ,że psie odchody sa żródłem wielu pasożytów i bakterii niebezpiecznych dla dzieci .Czy Włocławek to miasto dla psów ,czy dla ludzi ?
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Pytanie doWłocławek
Od kilku dni konze prae poznym wieczorem i zmuszona jestem
Od kilku dni konze prae poznym wieczorem i zmuszona jestem isc kilkanascie minut do przystanku autobusowego. Jestem zdziwiona brakiem patroli policyjnych na naszysz ulicach i przyznam szczerze ze nie czuje sie bezpiecznie w naszym miesie. ciagle slyszymy o kradziezach pobiiach i morderstwach ale dlaczego policja nie potrafi im zapobiec. Nasi...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Monika BWłocławek
Kochani nie dajmy sie oglupic smiesznym obietnicom i nie
Kochani nie dajmy sie oglupic smiesznym obietnicom i nie glosujmy w zblizajacyh sie wyborach prezydenckich w naszym kraju. Czy ma to naprawde jakies znaczenie czy wygra Pis,Po czy Sld.W Polsce bylo jest i bedzie do du.. niezaleznie od naszego glosu. A ci ktorzy wciaz wierza w coda niech uza sie na przykladzie USA byl Bush bylo zle jest Obama jest...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MefistoWłocławek
Tablica przy Plantach - 5000PLN Dodatek do lokalnej gazety X
Tablica przy Plantach - 5000PLN Dodatek do lokalnej gazety X PLN 99,9% Poparcie - BEZCENNE Są rzeczy których kupić nie można, za wszystkie inne zapłacisz pieniędzmi PODATNIKÓW.
Komentarzy0
Wyświetleń641
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Marcin1111Włocławek
hehh to jakas paranoja...Tu siedza ludzie SLD i caly czas
hehh to jakas paranoja...Tu siedza ludzie SLD i caly czas naganiaja swoimi ochhhhh i achhhh na swoja partie jacy to oni sa super itp... ps.nie osmieszajcie sie!!
Komentarzy1
Wyświetleń718
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kolesiostwoWłocławek
W pierwszej turze we Francji ogolnie wygraly partie lewicowe.
W pierwszej turze we Francji ogolnie wygraly partie lewicowe. To oznacza, ze Francuzi odrzucaja polityke liberalna obecnego rzadu, bierzmy z nich przyklad jak rowniez z ludnosci greckiej nie zgadzajacej sie z narzucaniem jej nieskonczonego pogarszania sie poziomu zycia.
Komentarzy2
Wyświetleń796
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
hej ludzie co sądzicie o gazetce PISMO WŁOCŁAWSKIE czy
hej ludzie co sądzicie o gazetce PISMO WŁOCŁAWSKIE czy jest ktoś kto to czyta ?????????
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ciekawyWłocławek
Widzę tu na forum dużo geniuszy typu pamir.Czy ktoś
Widzę tu na forum dużo geniuszy typu pamir.Czy ktoś korzystał z ustawienia serwera proxy. Ustawienie serwera proxy Aby wchodzić na strony za pomocą serwera proxy, trzeba wpisać w ustawieniach jego adres i port. W Internet Explorer klikamy "Narzędzia" => "Opcje internetowe..." => zakładka "Połączenia" => "Ustawienia sieci LAN..."...
Komentarzy0
Wyświetleń712
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
Słyszałam od znajomej ,że 42-letni niepełnosprawny
Słyszałam od znajomej ,że 42-letni niepełnosprawny pacjent oczekiwał, że w ramach opieki domowej nad nim, młoda pielęgniarka będzie świadczyć usługi seksualne. Gdy odmówiła, pacjent stwierdził, że jej poprzedniczki nie miały nic przeciwko temu, a ona ''nie nadaje się do tego zawodu''.
Komentarzy1
Wyświetleń844
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
Przed MPEC tłum ludzi czesał trawę i malował krawężniki
Przed MPEC tłum ludzi czesał trawę i malował krawężniki -o co tu chodzi ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~W piątek Włocławek
widze ze czesto Tu sie udzielaja koledzy prezydenta itp i
widze ze czesto Tu sie udzielaja koledzy prezydenta itp i mydla wam oczy i wypisuja same superlatywy!! To jest zenujace i smieszne hahahaha. Myslicie ze ludzie to lykaja??
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~reka reke myjeWłocławek
Znów zaśmiecił mi Zbonikowski skrzynkę pisemkiem, o
Znów zaśmiecił mi Zbonikowski skrzynkę pisemkiem, o które się nie prosiłam! Za jakie grzechy ten pan mnie tak "uszczęśliwia"! Nie dość, że sam nic nie robi oprócz gadania głupot to mi jeszcze cały dzień popsuł, bo nie chcący jak pocztę wyciągałam, to za czym wyrzuciłam to beznadziejne pismo PiSu to niestety ujrzałam twarz...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PiSiorekWłocławek
Część Włocławka zapomniana przez wszystkich. Jak to
Część Włocławka zapomniana przez wszystkich. Jak to możliwe, że w rejonie Rybnickiej nie dzieje się nic. Asfalt, którego właściwie nie ma, ulice przyległe są tak nie równe, że i w hummerze można uszkodzić zawieszenie. Kanalizacji nie ma i raczej szybko nie będzie. Gazu nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. Ciągłe przerwy w...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez profek412Włocławek
"Prezydent Miasta Włocławek, działając na podstawie
"Prezydent Miasta Włocławek, działając na podstawie art.33 ust.1 w związku z art.79 ust.1 ustawy z dnia 3 października 2008 r. o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocenach oddziaływania na środowisko ( Dz. U. z 2008 r. Nr 199, poz.1227 ) zawiadamia, że w dniu...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Ze strony UM WłocławekWłocławek
Drogi we W-ku to tragedia!!!
Drogi we W-ku to tragedia!!!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~matlock (PK)Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA