Forum › Włocławek

Czy to prawda, ze piekny skwerek przy sw. Jana przy Bulwarach
Czy to prawda, ze piekny skwerek przy sw. Jana przy Bulwarach ma byc zastapiony polem z marmuru? Znikna trawniki i zielen na korzysc rowno polozonego marmurowego placu? To musial geniusz wymyslec. Nie ma to jak rozwalic cos co ladne na rzecz pustyni. Renowacja i rewitalizacja nie oznacza orania tego co jest i zalewania betonem.
Komentarzy1
Wyświetleń776
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ha haWłocławek
Jeżeli poseł (w tym wypadku Zbonikowski – patrz
Jeżeli poseł (w tym wypadku Zbonikowski – patrz wyżej), zgłasza interpelacje dotyczące spraw wyjaśnionych wcześniej, czy nie marnuje pieniędzy podatnika ? http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100406/ZDROWIE/269374282 Czy jest to markowanie aktywności ? Czy może chęć kolejnego medialnego zaistnienia ? W...
Komentarzy1
Wyświetleń765
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~bómWłocławek
Może Szanowni Internauci po obejżeniu na portalu śledczym
Może Szanowni Internauci po obejżeniu na portalu śledczym www.wikileaks.com 17-to minutowego filmu wykonanego z pokładu śmigłowca "Apache" zrozumieją,że uczestniczac jako Naród w misji "stabilizacyjnej" w Iraku współuczestniczymy w zbrodni ludobójstwa.W wyniku ostrzału pokazanego na filmie zginęło 12 cywilów w tym spieszący z...
Komentarzy3
Wyświetleń951
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Trawnik ,a na nim pan (skóra i komóra) z WALĄCYM na ten
Trawnik ,a na nim pan (skóra i komóra) z WALĄCYM na ten trawnik psem na smyczy.Pan udaje ,że liczy szpaki na drzewie ,a ten pies to nie jego, tylko ta smycz w ręku ...no i zapaskudzony trawnik .
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Ciekawy widok Włocławek
Telewizja Polonia organizuje konkurs "Wspomnienie
Telewizja Polonia organizuje konkurs "Wspomnienie Solidarnosci w mojej rodzinie". Osobiscie czas solidarnosci w Polsce uwazam jako poczatek ruiny naszego kraju. Oczywiscie w wielu rodzinach byly osoby broniace zajadle solidarnosci ale byly rowniez te, ktore kierowaly sie rozsadkiem a nie pasja i trzezwo patrzyly na galopujace zmiany. Solidarnosc...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Proszę ,uważać na zbyt duże ilości świątecznego
Proszę ,uważać na zbyt duże ilości świątecznego posiłku!!!!!!!!!
Komentarzy1
Wyświetleń813
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez rkuligowskaWłocławek
"By uwierzyć, nie potrzeba faktów, lecz osobistego
"By uwierzyć, nie potrzeba faktów, lecz osobistego doświadczenia - mówi w wywiadzie dla "Polski The Times" wybitny biblista ks. prof. Waldemar Chrostowski, konsultor Rady Episkopatu Polski ds. Dialogu Religijnego, profesor zwyczajny Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie. Andrzej Godlewski i Grzegorz Przybyszewski,...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WWWWłocławek
Ostatnio w naszych lokalnych tv leci filmik "Spokój
Ostatnio w naszych lokalnych tv leci filmik "Spokój grabarza". Czy ktoś wie, o co chodzi?
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~grześWłocławek
Bzdury.Kto wychodzi od wróżki po godzinie ? Ja wolę
Bzdury.Kto wychodzi od wróżki po godzinie ? Ja wolę opuścić wróżkę nad ranem.Jak już wróżka postawi-"kabałę",to jak mozna wróżkę opuszczać po godzinie.
Komentarzy0
Wyświetleń719
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Czy i gdzie we Włocławku można uzyskać darmową poradę
Czy i gdzie we Włocławku można uzyskać darmową poradę prawną?
Komentarzy3
Wyświetleń911
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~HalinaWłocławek
Poszukuje dobrego a zarazem niedrogiego mechanika
Poszukuje dobrego a zarazem niedrogiego mechanika samochodowego, który dysponuje diagnostyką komputerową (chodzi o Volkswagena) Jakiego możecie polecić. Pozdrawiam!
Komentarzy1
Wyświetleń864
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohnnyWłocławek
Jakoś tak dziwnie się składa ,że ocenia się zawsze
Jakoś tak dziwnie się składa ,że ocenia się zawsze skrajnie Papieża Jana Pawła II. Zacytuję więc coś, co może zjednoczy nas w tej części. Cyt..Zapewnił generała, że się godzi na socjalizm, jako na rzeczywistość, a tylko chciałby, żeby to był „socjalizm z ludzką twarzą”..koniec...
Komentarzy3
Wyświetleń978
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Chciałam podziękować tym wszystkim wlaścicielom psów
Chciałam podziękować tym wszystkim wlaścicielom psów ,którzy nie pozwalaja im zasrywać piaskownice i trawniki na których bawią się dzieci .Opamiętania życzę tym ,którzy mają za nic warunki do zabawy naszych pociech i wyżej cenią psy niż swoje dzieci .
Komentarzy0
Wyświetleń596
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PodziekowanieWłocławek
....(\__/).......(\__/)
....(\__/).......(\__/) ...(=‘.’=)......(=‘.’=) O( ¯`♥´¯)oO( ¯`♥´¯)o WESOŁYCH ŚWIĄT ....(\__/).......(\__/) ...(=‘.’=)......(=‘.’=) O( ¯`♥´¯)oO( ¯`♥´¯)o ( /)____________________( /) ( . .)*_________________*(....
Komentarzy1
Wyświetleń854
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~StachaWłocławek
„Niech zstąpi Duch Twój I odnowi oblicze
„Niech zstąpi Duch Twój I odnowi oblicze Ziemi... ...Tej Ziemi”. AMEN. ______________________________ I odnowił Duch biedę ludu i bogactwo kleru!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Chciałbym umieścić reklamę na monitorach w autobusach czy
Chciałbym umieścić reklamę na monitorach w autobusach czy ktoś wie do kogo trzeba się zgłosić? Jest tam reklama jakiejś firmy na R ale nie wiem kto tym zarządza...czy mpk czy firma na R. Całkiem fajna sprawa:)
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Robert KWłocławek
Bedąc u kuzyna na ulicy Łanowej 6 miałem ogromny problem
Bedąc u kuzyna na ulicy Łanowej 6 miałem ogromny problem żeby wyjechać z pod bloku i włączyc sie do ruchu ze względu na zaparkowane dwa cięzarowe pojazdy ktore bardzo ograniczają widoczność aut wyjeżdzających zpod wieżowca.Panowie trochę wyobraźni nie jesteście sami,są też tacy ,którym przez bezmyślne parkowanie całkowicie...
Komentarzy1
Wyświetleń760
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZbychWłocławek
Chciałem podziękować obsłudze sklepu motoryzacyjnego przy
Chciałem podziękować obsłudze sklepu motoryzacyjnego przy ul Okrzei za miłą obsługę i pomoc w wyborze zakupu części, dzięki temu mogę bez problemu skorzystać w okresie świąt z samochodu
Komentarzy2
Wyświetleń968
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AZWłocławek
Czy gdy otwieram każda stronę internetowa związaną z
Czy gdy otwieram każda stronę internetowa związaną z włocławkiem, pierwsze co widzę to musi byc zawsze pan Łukasz Z. Bo gdy to widzę to już odechciewa mi się czytac jakichkolwiek nowości.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~hehWłocławek
najlepsze życzenia świąteczne ... specjalnie dla was link
najlepsze życzenia świąteczne ... specjalnie dla was link .... http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf
Komentarzy0
Wyświetleń780
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez negocjatorWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA