Forum › Włocławek

Były milicjant w sądzie: Wałęsa był TW
Były milicjant w sądzie: Wałęsa był TW "Bolkiem" 2010-04-15 11:35 Były funkcjonariusz Milicji Obywatelskiej w Gdańsku, Janusz S. zeznał w czwartek przed Sądem Okręgowym w Gdańsku, że Lech Wałęsa w połowie grudnia 1970 r. został zwerbowany do współpracy ze Służbą Bezpieczeństwa jako agent o pseudonimie "Bolek". 64-letni...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
prawda jest taka, że kto chciał to do Krakowa wczoraj
prawda jest taka, że kto chciał to do Krakowa wczoraj przybył, a tłumaczenie całej reszty nieobecnych ... sraty taty d... w kraty
Komentarzy0
Wyświetleń661
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wicioWłocławek
Komorowski na pożarcie. No cóż, myślę, że plan jest
Komorowski na pożarcie. No cóż, myślę, że plan jest taki. Komorowski na pożarcie i spalenie. -Komorowski podpisuję parę "dobrych ustaw" -obsadza parę dobrych stanowisk plus łańcuszek setek im podległych -przepuszcza to, co Kaczyński miał zablowkować -przejmuje IPN, między innymi pewnie tez "kwity" na siebie i...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~A takie tamWłocławek
Ale numer. Sakaszwili z Gruzji lecial z USA (Waszyngtonu)
Ale numer. Sakaszwili z Gruzji lecial z USA (Waszyngtonu) przez Wlochy do Polski. I przybyl, choc klody pod nogi byly. Czyli zawstydzil USA, Wlochy, Watykan i pare podobnych. Acha, lecial przez Turcje i Ukraine z Wloch bo nie pozwolili mu inaczej. Ciekawe czy nasze "wolne media" to puszcza na fali milosci do Rosji, Putina, Obamy i UE.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ha haWłocławek
Prezydent Kaczyński nie miał szczęścia do ludzi
Prezydent Kaczyński nie miał szczęścia do ludzi odpowiedzialnych za flagi i godła.Zdarzyło się,że na samochodzie prezydenckim miniatura flagi była założona odwrotnie i prezentowała flagę Monako lub Indonezji.Zdarzyło się też,że ktoś pomylił w czasie jakiejś wizyty zagranicznej delegacji flagi rosyjskie z czeskimi (albo na...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~frycWłocławek
czy ktoś wie gdzie jest wypozyczalnia / wypozyczaja kamery
czy ktoś wie gdzie jest wypozyczalnia / wypozyczaja kamery cyfrowe??
Komentarzy1
Wyświetleń721
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ktos tamWłocławek
Cała zachodnia Europa (Unia Europejska) i NATO (w tym USA -
Cała zachodnia Europa (Unia Europejska) i NATO (w tym USA - "najważniejszy nasz sojusznik") w osobach swoich przedstawicieli pokazali gdzie mają polski Naród. Większość oficjeli odwołała swoje reprezentacje na pogrzeb prezydenta, podając oficjalną wersję - unoszący się pył wulkaniczny. No cóż, kolejny raz "przyjaciele i...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek
Złoża łupkowe w prezencie dla Amerykanów Polskie
Złoża łupkowe w prezencie dla Amerykanów Polskie władze oddały prawa do wydobycia gazu łupkowego amerykańskim koncernom i to znacznie poniżej cen obowiązujących na świecie. Tymczasem rosyjski Gazprom z ogromnymi obawami przygląda się planom eksploatacji tych złóż nad Wisłą. Już sam fakt, że licencje na wydobycie gazu...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Przyjaciel USAWłocławek
Byłem pożegnać Prezydenta, około 4.00 mozna bylo wejsc do
Byłem pożegnać Prezydenta, około 4.00 mozna bylo wejsc do kosciola spokojnie i spedzic tam z pol godziny w odleglosci 10-15 minut od trumny :( Ale to co mnie zszkowalo. W Warszawie nawet gumy do zucia nie kupisz, sklepy, MC zamkniete. W Plocku "przelotowo" to samo. A we Włocławku szrto-pchli targ. Panie Palucki czy nie ma Pan wladzy nad...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ha haWłocławek
Myślę ,że Góra ma inne zdanie o całej sprawie i z buta
Myślę ,że Góra ma inne zdanie o całej sprawie i z buta ją Najwyższy potraktował ! http://bi.gazeta.pl/im/2/7775/m7775632.jpg
Komentarzy0
Wyświetleń644
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Terroryści z FSB mordują Prezydenta. The Romaniam
Terroryści z FSB mordują Prezydenta. The Romaniam Global News, jako jedyne w Rumuńskich mediach informowało o ataku międzyanrodowych rosyjskich terrorystów FSB na samolot Polskiego Prezydenta w Smoleńsku, w którym zginęła cała Polska elita. Rumuńskie agencje powołują się na źródła w strukturach bezpieczeństwa NATO. ...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez waldusWłocławek
Wiersz nagrodzony w 1939r przez J.Stalina nagroda
Wiersz nagrodzony w 1939r przez J.Stalina nagroda specjalną tuz po zajęciu terenów przez Armie Sowietską. I.Runą w łumach, spłona w pożarach Krzyże kościołów, krzyże ofiarne I w bezpowrotnym zgubi sie szlaku Z Lechickiej ziemi orzeł Polaków II.Na ziemskim globie flagi czerwone Będą na chwałę grały...
Komentarzy9
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Rosła sobie przy drugiej klatce na ul.Promiennej 23 piękna
Rosła sobie przy drugiej klatce na ul.Promiennej 23 piękna wierzba płacząca Iwa.Dbałem o nią jak o córkę i na piękna dziewczynę wyrosła. Dowiaduję się ,że decyzją oczywiście SM "Zazamcze" wierzbę wycięto ,bo utrudniała jakiejś osobie z I-go piętra dostęp do światła.Myślę ,że wierzbę można było co roku obcinać a nie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~gośćWłocławek
Smoleńsk - anliza filmu,Ludzie
Smoleńsk - anliza filmu,Ludzie żyli.... http://www.smolensk2010.yoyo.pl/
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Witam, Jak jutro z pchlim targiem? Będzie czynny?
Witam, Jak jutro z pchlim targiem? Będzie czynny?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MichaelloWłocławek
Miejcie nadzieję!... Nie tę lichą, marną Co rdzeń
Miejcie nadzieję!... Nie tę lichą, marną Co rdzeń spróchniały w wątły kwiat ubiera, Lecz tę niezłomną, która tkwi jak ziarno Przyszłych poświęceń w duszy bohatera. Miejcie odwagę!... Nie tę jednodniową, Co w rozpaczliwym przedsięwzięciu pryska, Lecz tę, co wiecznie z podniesioną głową Nie da się...
Komentarzy2
Wyświetleń830
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JadwigaWłocławek
gratulacje dla firmy D.... naprawiającej krótki odcinek ul
gratulacje dla firmy D.... naprawiającej krótki odcinek ul wroniej której udało się sparaliżować centrum miasta na cztery dni.panowie byli tak przepracowani że większość czasu odpoczywali w samochodzie.czy MZD i włodarze miasta nie widzą że na 8 godz ich pracy zalewają około 5 metów kwadratowych asfaltu.przecierz to my płacimy...
Komentarzy3
Wyświetleń878
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kazekWłocławek
Dlaczego ludzie stojący pod Pałacem Prezydenckim mówią
Dlaczego ludzie stojący pod Pałacem Prezydenckim mówią innym głosem ,dlaczego chca tam być ? Czyżby mieli już dość zakłamania ,obłudy ,poniżania ,ogłupiania przez wszystkowiedzacych ,nieomylnych ,nadętych politykierów ,pseudopatriotów ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Mam straszliwe podejrzenia Wszystkie dokumenty dotyczące
Mam straszliwe podejrzenia Wszystkie dokumenty dotyczące WSI, także komisji ds. służb specjalnych czy byłych agentów SB zostały przejęte około 2 godziny po informacji o katastrofie. W tamtym momencie nie było jeszcze wiadomo, czy Kurtyka przeżył czy nie. Nastąpiło również przeszukanie warszawskiego mieszkania ś.p. Wassermana....
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Delfin ma być w niedzielę nieczynna- tak jak inne obiekty
Delfin ma być w niedzielę nieczynna- tak jak inne obiekty sportowe -czy to prawda?
Komentarzy0
Wyświetleń766
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PływalniaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA