Forum › Włocławek

"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować
"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego (...) a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy" Nostradamus
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AniaWłocławek
Tyle szumu jeśli chodzi o pochówek pary prezydenckiej na
Tyle szumu jeśli chodzi o pochówek pary prezydenckiej na Wawelu .Kochani dajcie spokój.Prezydent za życia był tak krytykowany ,nie widział nikt w Nim nic dobrego .Za samo to niech spoczywa w chwale i spokoju .
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~alutka Włocławek
Czy Andrzej Wajda mówił prawdę?Ojciec Pana Andrzeja nie
Czy Andrzej Wajda mówił prawdę?Ojciec Pana Andrzeja nie zginął w Katyniu, o czym Pan Andrzej dobrze wiedział. Ojciec Pana Andrzeja zginął podczas wojny – to fakt. Osoba, do której Pan Andrzej się przyznaje, a która zginęła w Katyniu, nawet nie należała do rodziny Pana Andrzeja, o czym Pan Andrzej dobrze wiedział. Po co...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Pierwszy mecz w rundzie wiosennej mamy już za sobą lecz
Pierwszy mecz w rundzie wiosennej mamy już za sobą lecz frekwencja na tym spotkaniu nie powaliła. Już 21 kwietnia o godz. 17:00 (środa) będziemy mieli okazje pobić frekwencje z meczów z Olimpią i Górnikiem gdyż do Włocłavka wybiera się Legia Chełmża. W ostatniej kolejce do Konina wybrało się ok180 fanów Legii i jej zgód....
Komentarzy1
Wyświetleń819
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez wkp1946Włocławek
Witam mojej mamie ukradli rower który był oznakowany przez
Witam mojej mamie ukradli rower który był oznakowany przez policję i oczywiście zgłoszony niestety po 5 dniach policja umorzyła śledztwo i wolą bawić się w łapanie i oskarżanie niewinnych ludzi a prawdziwi złodzieje normalnie i na legalu chodzą po mieście
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~NataliaWłocławek
Od chwili, gdy poinformowano, że rodziny Lecha i Marii
Od chwili, gdy poinformowano, że rodziny Lecha i Marii Kaczyńskich zdecydowały, iż para prezydencka spocznie w Katedrze Wawelskiej - spadły ostatnie maski obłudy, ukrywanej dotąd umiejętnie za parawanem cynicznego nakazu. Spektakle sprzeciwu wobec tej decyzji, urządzane przez niektóre środowiska i media, obnażyły faktyczny stan...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~aBcWłocławek
Czy w Dzień Pogrzebu Pary Prezydenckiej Zawyją Syreny w
Czy w Dzień Pogrzebu Pary Prezydenckiej Zawyją Syreny w Centrum miasta ?? Przyjadą głowy największych państw Świata Trzeba Godnie oddać Hołd w Ostatniej Drodze Lecha i Marii Kaczyńskich (*) Ps: byłem dziś w Warszawie Oddać hołd Przy Trumnach Naprawdę Można Się Wzruszyć Stałem 8H. Ale opłacało sie tą Chwilę będę...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Rtf3Włocławek
Dlaczego wloclawek.info ani inne portale włocławskie nie
Dlaczego wloclawek.info ani inne portale włocławskie nie pisza o kompletnie pjanym kierowcy granatowego Opla Vectry który z impetem wjechał w tył będącego na przsytanku autobusu mpk? Kierowca ( widziałem na własne oczy) nie mógł utrzymać się na własnych nogach. Z tego co zdążyłem później ustalić, został zwolniony do domu...
Komentarzy3
Wyświetleń985
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Vectra na KaliskiejWłocławek
Jak można jechać rowerem na kradzież postawić koło
Jak można jechać rowerem na kradzież postawić koło sklepu i nic nie ukraść widzę że policji brakuje zajęcia a prawdziwi bandyci na wolności
Komentarzy0
Wyświetleń579
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~lauraWłocławek
No to teraz jeszcze się okaże ze F1 nie będzie można
No to teraz jeszcze się okaże ze F1 nie będzie można obejrzeć. Czyste szaleństwo http://www.pb.pl/a/2010/04/14/Kubica_poza_antena_Polsat_sie_zastanawia?readcomment=1&Comme ntID=e1c2ffcf-fb96-4fe6-b5b9-b66e23ec86dc&readcomment=1#comment
Komentarzy0
Wyświetleń648
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~xyzWłocławek
Już myślano, że będzie normalnie, ale nie. Musi być po
Już myślano, że będzie normalnie, ale nie. Musi być po polsku. Z konfliktem. Czy jestem zdziwiona? Nie. Jak zwykle musi być jakaś fanaberia. Ktoś musi się dowartościować. Wawel. Miejsce szczególne, miejsce historyczne. Miejsce Wielkich tego kraju. Czy ktoś może mi podać merytoryczne przesłanki, ku temu, żeby tam pochować P....
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JadwigaWłocławek
Juz za miesiac na gielde wchodzi PZU, jak myslicie, czy
Juz za miesiac na gielde wchodzi PZU, jak myslicie, czy bedzie tak jak w przypadku PGE, czy moze tym razem da sie na tym zarobic?
Komentarzy2
Wyświetleń896
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pazdziochWłocławek
W sobotę usiadłam w fotelu z filiżanką kawy,
W sobotę usiadłam w fotelu z filiżanką kawy, włączyłam tv i zamarłam. Każdy z nas na pewno inaczej przyjmował tą tragiczną wiadomość, mną ona wstrząsnęła. Nie znani mi osobiście ludzie z pierwszych stron gazet, z tv, ludzie obcy dla mnie, a jednak przez ciągły przekaz mediów wciąż blisko mnie, wciąż się o nich...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~nikt ważnyWłocławek
Szanowni Internauci portalu Włocławek.info ! Jeżeli
Szanowni Internauci portalu Włocławek.info ! Jeżeli mielibyście Państwo ochote obejżeć zdjęcia satelitarne miejsca katastrofy samolotu w Smoleńsku proszę wpisać: www.zdjecia satelitarne katastrofy samolotu.pl(nic wiecej) Jest wiele linków na których obejżeć można miejsce.Wydaje mi się -oglądając zdjecia,że miejsce i kierunek...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Czy żałoba musi byc na pokaz wystarczy gdy ma sie ja w
Czy żałoba musi byc na pokaz wystarczy gdy ma sie ja w sercu nie potrzebna jest histeria
Komentarzy1
Wyświetleń842
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~żabaWłocławek
11 kwiecień 2010 Smoleńska Golgota
11 kwiecień 2010 Smoleńska Golgota Powtórnie kwiaty piją krew , oj ? Ziemio Rosji nienasycona . ...
Komentarzy2
Wyświetleń829
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Stanisław KowalskiWłocławek
aBc i inni to jest odpowiedź na wszystkie wasze wypowiedzi i
aBc i inni to jest odpowiedź na wszystkie wasze wypowiedzi i zwracanie uwag innym ,pełna jadu właśnie takich jak Ty i kleru katolickiego . W czasie mszy w Katedrze Przemyskiej prałat Zbigniew Suchy w homilii powiedział, że katastrofa samolotu mogła wydarzyć się w środę, kiedy do Katynia lecieli premier Donald Tusk, Tadeusz Mazowiecki...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Skopiowałem to specjalnie dla p-osła Górskiego i jemu
Skopiowałem to specjalnie dla p-osła Górskiego i jemu podobnych. Dla mnie i zapewne dla wielu innych ludzi te słowa mają sens w przeciwieństwie do "błyskotliwych" ludzi pokroju wspomnianego pana. My, obywatele Polski, która przez ostatnie siedemdziesiąt lat wciąż nie pogodziła się z utratą swoich najlepszych synów zamordowanych...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez observerWłocławek
Wstyyd mi za gospodarza tego miasta do niedawna chwalony
Wstyyd mi za gospodarza tego miasta do niedawna chwalony przezemnie że wyciga miasta na salony że wkoncu to miasto bedzie mialo swoje plusy nie tylko zachcianek!!WSTYD WSTYD PANIE PAŁUCKI ŻEBY ANI JEDNA FLAGA NIE ZOSTALA POPWIESTPZONA NA GŁOWNYCH UL.MIASTA Z KIM NIE ROZMAWIAM KAZDY AM DO PANA ZAL JUZ NIE JAKO PREZYDENTA ALE JAKO CZLOWIEKA...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~piotrWłocławek
za tych, którzy twierdzą że żal im ofiar a umieszczają
za tych, którzy twierdzą że żal im ofiar a umieszczają na tym forum bezczelne wpisy! Nawet w tak podniosłej chwili muszą uszczypnąć! Nie ma dla nich żadnej świętości! Szkoła PiS! Ludzie opamiętajcie się!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Wstyd mi!Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA