Forum › Włocławek

Muszę sprawdzić klimę w oplu. Który serwis jest godny
Muszę sprawdzić klimę w oplu. Który serwis jest godny polecenia? Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Komentarzy2
Wyświetleń806
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WojtekWłocławek
Mam pytanie. Czy na terenie naszego miasta istnieją
Mam pytanie. Czy na terenie naszego miasta istnieją prywatne przedszkola. Będę wdzięczna za informację.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KasiaWłocławek
Poszukuję skradzionego we Włocławku mojemu małemu synkowi
Poszukuję skradzionego we Włocławku mojemu małemu synkowi głębokiego wózka MUTSY SLIDER w kolorze NEW WHITE. Niżej podaję link prezentujący wygląd poszukiwanego wózka. http://www.mutsy.nl/products/slider/colors Osoba, która przyczyni się do odnalezienia wózka zostanie nagrodzona. Telefon kontaktowy: 697-97-26-21 Za pomoc w...
Komentarzy2
Wyświetleń882
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SlawekWłocławek
gdzie moge sprzedać butelki po browarze? bo butelki niby
gdzie moge sprzedać butelki po browarze? bo butelki niby zwrotne, a nikt ich nie chce przyjmować (kolejna paranoja w tym chorym kraju). Sprzątając piwnice zebrałem około 120 butelek (głónie kasztelan). Jest w okolicy jakiś skup??
Komentarzy4
Wyświetleń6K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~d&dWłocławek
przy świeżych grobach rząd Platformy zawiera bardzo
przy świeżych grobach rząd Platformy zawiera bardzo kontrowersyjną transakcję dostaw i transferu gazu do roku 2037 względnie 2045. Transakcja ma wartość ok. 100 miliardów dolarów (288 mld PLN). “Polskaweb” pyta, dlaczego transakcja zawierana jest akurat w chwili obecnej, skoro do roku 2022 zawarto inną umowę pomiędzy...
Komentarzy1
Wyświetleń939
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~czadWłocławek
Cała "prawica" w mieście na każdym kroku się
Cała "prawica" w mieście na każdym kroku się kompromituje, radni WWS, PiS i PO znów dali PO PiS nieodpowiedzialności za miasto,im gorzej dla Włocławka tym im się wydaje, że bliżej dla nich do "koryta". Zresztą jak zawsze, Pałucki na "tak", prawica dla zasady na "nie". Już nie mogę się doczekać końca kadencji i istnienia w radzie...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Znów kompromitacja PiS...Włocławek
Czy ktoś robił wesele w Casinie przy ul. Żytniej? Proszę
Czy ktoś robił wesele w Casinie przy ul. Żytniej? Proszę o opinie w sprawie jakości potraw i określenie organizacji ze strony Casina
Komentarzy1
Wyświetleń656
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Anna KowalczykWłocławek
Wszędzie usunięto a może tu ktoś wklei- Solidarni 2010 -
Wszędzie usunięto a może tu ktoś wklei- Solidarni 2010 - film dokumentalny nadany 26.04.10 po 20,25 w TVP I program.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Bohater afery hazardowej Ryszard Sobiesiak zmienił zeznania,
Bohater afery hazardowej Ryszard Sobiesiak zmienił zeznania, które składał przed komisją śledczą. Teraz są one korzystne dla byłego ministra sportu Mirosława Drzewieckiego, który został przyłapany na kłamstwie - wynika z informacji Radia ZET. Chodziło o fragment zeznań biznesmena dotyczący ostatniego spotkania z ministrem...
Komentarzy0
Wyświetleń652
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Z dotychczasowych uwag mieszkańców można wysnuć wniosek
Z dotychczasowych uwag mieszkańców można wysnuć wniosek ,że przebudowę ulicy Kapitulnej projektował szewc i robił to na złość mieszkańcom ,a nie z poszanowaniem ich własności ,czy nie odnosicie podobnego wrażenia ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Kapitulna Włocławek
No cóż, jak widac na ponizszym filmiku z uroczystosci
No cóż, jak widac na ponizszym filmiku z uroczystosci zalobnych, Niesiolek musial cos "golnac" wiekszego albo mial po prostu chora "golen" albo chorobe "filipinska". http://www.wykop.pl/link/353264/niewypoczety-stanislaw-niesiolowski/
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~"Niewypoczęty" z POWłocławek
witam, może to głupie ale mam pytanie, nie widział może
witam, może to głupie ale mam pytanie, nie widział może ktoś psa(mały, brązowa sierść) w okolicy stodólnej,zielony rynek strasznie wychudzonego , widać mu było wszystkie kości!! widok przerażający :(:( szedłem za nim przez pewnien czas, ale przez wzmożony ruch straciłem go z oczu! bardzo chciałbym mu pomóc!!
Komentarzy0
Wyświetleń639
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~smutnyWłocławek
We włocławskim szpitalu na oddziale ratunkowym odmawia się
We włocławskim szpitalu na oddziale ratunkowym odmawia się przyjęcia pacjenta bez skierowania z przychodni na ul. Kilińskiego. Pacjent ma mieć skierowanie lub ma być przywieziony przez pogotowie jeśli osobiście się zgłosi nie zostanie przyjęty, a pomoc mu zostanie odmówiona przez lekarza. Nie ma takiego prawa by lekarz w szpitalu...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~M.W.MWłocławek
Pan Jarosław Kaczyński oznajmił że będzie startował w
Pan Jarosław Kaczyński oznajmił że będzie startował w wyborach na Prezydenta naszego kraju i jakoś w związku z tym jest mi smutno ,ponieważ nie będzie pierwszej damy -chyba że kot .
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~osaWłocławek
szukam wyższej szkoły w naszym mieście i łatwy kierunek
szukam wyższej szkoły w naszym mieście i łatwy kierunek studiów.chodzi o studia zaoczne.może coś polecicie.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~daberWłocławek
Sami powiedzcie czy p.Rydzyk nie ma racji mówiąc o
Sami powiedzcie czy p.Rydzyk nie ma racji mówiąc o solidaruszkach cyt. za Gazeta Pomorską ....Tadeusz Rydzyk: - Tragedia narodowa sprzed dwóch tygodni, która w takich rozmiarach nie zdarzyła się jeszcze nigdy w żadnym państwie, jest także wynikiem zdeprawowania m.in. w najwyższych organach władzy....koniec...
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Od kandydata PiS, ktokolwiek nim będzie, dużo będzie
Od kandydata PiS, ktokolwiek nim będzie, dużo będzie zależało, jeśli chodzi o język i styl całej kampanii. Czy będziemy mieli do czynienia z nową jakością, czy wróci stare - mówi Bronisław Komorowski Zapomniał dodać ,że on sam zna tylko j.polski a jeszcze z wymową ma problemy.Buhaha
Komentarzy1
Wyświetleń871
Śledzących0
Ocena1
może ktoś wie jak to działa i mi wyjaśni ,chodzi o to że
może ktoś wie jak to działa i mi wyjaśni ,chodzi o to że ogłoszenie o pracy które dzis wyszło na tym portalu już o 8:30 jest nie aktualne .przecież jak było do pracodawcy kilka tel to co już przez telefon zatrudnił osobę .nawet nie ma mowy o spotkaniu i jakiejkolwiek rekrutacji ?I tak jest nie pierwszy już raz .albo pomyłki bo nikt...
Komentarzy1
Wyświetleń728
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kleczkoska.Włocławek
Jaką firmę we Włocławku wybrać do montażu drzwi
Jaką firmę we Włocławku wybrać do montażu drzwi antywłamaniowych.Chodzi o solidność , cenę i szybki termin realizacji.Za pomoc w wyborze z góry dziękuję.
Komentarzy13
Wyświetleń9K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AngelaWłocławek
Wie ktoś może z jakich dni wydawane są teraz zwroty
Wie ktoś może z jakich dni wydawane są teraz zwroty podatku z Urzędu Skarbowego?
Komentarzy1
Wyświetleń660
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~elfWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA