Forum › Włocławek

Ja wiem że Pałucki nigdy nie chciał likwidacji Przedszkola
Ja wiem że Pałucki nigdy nie chciał likwidacji Przedszkola na Zazamczu. Ktoś w sposób brzydki go wkręca. Nawet on wie że przedszkola są potrzebne! Ludzie - robią Wam wodę z mózgu. Zamiast sieć zamęt trzeba było pójść zapytać a nie wychwalać ludzi którzy nie mają wpływu na losy placówek hehehehe
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~matkaWłocławek
Czy ktoś może miarodajnie podać zarobki prezesów
Czy ktoś może miarodajnie podać zarobki prezesów włocławskich spółdzielni mieszkaniowych ? Czy maja oni obowiązek składać jawne oświadczenia majątkowe ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Mój syn przystępuje do sakramentu Bierzmowania. Co
Mój syn przystępuje do sakramentu Bierzmowania. Co niedziela musi zasuwać z zeszytem i potwierdzać obecność na mszy. Niezłe zaufanie do wiernych mają księża. Proponuję żeby syn przyniósł zaświadczenie od nich że oni nie molestują,nie współpracowali z SB itp. Skoro oni nie ufają to dlaczego im mamy ufać?
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AntyWłocławek
WIELKI PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH W SPRAWIE RATOWANIA
WIELKI PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH W SPRAWIE RATOWANIA PRZEDSZKOLA NR 14 - WŁOCŁAWSKIM MEDIOM, PANU RADNEMU CHMIELEWSKIEMU, MIESZKAŃCOM MIASTA I RODZICOM PRZEDSZKOLAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~URATOWANE PRZEDSZKOLE!Włocławek
pszygotujmy sie na wysoka wode i zrubmy cos z tyum na
pszygotujmy sie na wysoka wode i zrubmy cos z tyum na przyszlosc remontujmy i wzmacniajmy budujmy nastepny zbiornik kolotorunia jaki jest w planach
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~przybylowski mariuszWłocławek
No to teraz dopiero się zacznie.Odsyłam
No to teraz dopiero się zacznie.Odsyłam do: http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7890290,Publicysta__Radia_Maryja__agitowal_w_lodzkim _kosciele.html http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7896113,Proboszcz_lodzkiej_parafii__mozna_agitowac_w _kosciele.html
Komentarzy0
Wyświetleń634
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~bert.Włocławek
Ostrzegam, firma budowlana mieszcząca się we Włocławku
Ostrzegam, firma budowlana mieszcząca się we Włocławku przy Toruńskiej pana D. NIE WYPŁACA WYNAGRODZENIA.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~oszukany Włocławek
Odwołajmy zarząd SM Południe. Precz z nimi. Ludzie nie
Odwołajmy zarząd SM Południe. Precz z nimi. Ludzie nie dajmy się już więcej omamiać.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~członek SM PołudnieWłocławek
Dzisiejsza wypowiedź Andrzeja Stankiewicza z "Newsweeka" na
Dzisiejsza wypowiedź Andrzeja Stankiewicza z "Newsweeka" na antenie Tok FM : Jest taka nieoficjalna informacja, krążąca wśród dziennikarzy, pewna historia nigdzie nie podawana, ale ją opowiem, bo to co ostatnio robi Bartoszewski uwiarygadnia tę historię. On podobno, kiedy zadzwonił do niego jeden z dziennikarzy w dniu katastrofy, miał...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
HONOROWI LUDZIE POLITYKA I HONOR chyba wam sie w glowach
HONOROWI LUDZIE POLITYKA I HONOR chyba wam sie w glowach poprzewracalo politycy to zaprzeczenie honoru i godnosci do nich pasuje bardziej slowo cwaniacy.......
Komentarzy1
Wyświetleń785
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PiotrWłocławek
Pani Dyr PUP we Włocławku opowiada w tv ile to jest pracy w
Pani Dyr PUP we Włocławku opowiada w tv ile to jest pracy w naszym mieście .Jak można siac taką propagandę ? ogłoszenia zamieszczone na tablicy są od kilku miesięcy te same i nie aktualne .Czy według pracowników PUP latanie z akwizycją ,jakieś wciskanie ludziom kitu to jest praca ?Przecież to na fleki do butów się nie zarabia .
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~alutka Włocławek
PRZEDSZKOLE NR 14 WE WŁOCŁAWKU CHCĄ PRZENIEŚĆ DO SZKOŁY
PRZEDSZKOLE NR 14 WE WŁOCŁAWKU CHCĄ PRZENIEŚĆ DO SZKOŁY NR 18. Jestem mama dziecka które od wrzesnia będzie tam chodzic i jestem załamana tym pomysłem, żeby przenosić maluchy do szkoły. Gdzie niby te dzieci bedą się bawić na dworzu na boisku? obok 13 latków biegajacych, grających w piłke i rzucających palantówką?podobno chcą...
Komentarzy1
Wyświetleń988
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kafiWłocławek
Ogladając w CW idywidualne wystąpienia radnych zastanawiam
Ogladając w CW idywidualne wystąpienia radnych zastanawiam się jak zostali wybrani tacy jak: Wypijewski, Stelmasik, Chmielewski, Horonziakowie czy Raczyński i "wschodząca gwiazda" junior Jarzembowski. Mam nadzieję, że ich ostatnie "parcie na szkło" nie wpłynie na wynik najbliższych wyborów.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ciosWłocławek
zagłosuję na Kaczyńskiego jak publicznie poprze
zagłosuję na Kaczyńskiego jak publicznie poprze mniejszości seksualne.
Komentarzy0
Wyświetleń599
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jpWłocławek
Jak już chyba wszem i wobec wiadomo, w skład komitetu
Jak już chyba wszem i wobec wiadomo, w skład komitetu poparcia dla prezydentury B. Komorowskiego wchodzi elita naszego narodu, ludzie wybitni i zasłużeni w różnych dziedzinach i na różnych płaszczyznach życia publicznego. Ludzie znani i szanowani w Europie i na świecie, ludzie, z których możemy być dumni iż są naszymi rodakami. To...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
kandydat na prezydenta Pan Kaczyński zaskakuje coraz
kandydat na prezydenta Pan Kaczyński zaskakuje coraz bardziej .Co dzień się zmienia ,wprowadza w swoje życie zmiany ,dziś się dowiedziałam że zaczął intensywnie uprawiac sport .Zobaczycie do czerwca nas zaskoczy i się ożeni w związku z tym będzie pierwsza dama .Jego sztab na pewno postara się o to aby była bardziej reprezentatywna...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kleczkosia Włocławek
Byłem ostatnio w Toruniu na ul. Majdany.Cudowny widok
Byłem ostatnio w Toruniu na ul. Majdany.Cudowny widok panoramy tego miasta w nocy.Coś pięknego.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Czyje to przesłanie -zapytanie ? Na pewno nie jesteś z
Czyje to przesłanie -zapytanie ? Na pewno nie jesteś z Poznania, ani z Krakowa, ani tym bardziej nie jesteś Szkotem, skoro robisz taki cenny prezent.
Komentarzy1
Wyświetleń786
Śledzących1
Ocena2
Wolacy, czyli pIsowski elektorat i jego powalająca
Wolacy, czyli pIsowski elektorat i jego powalająca argumentacja. Perełki...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W najbliższym czasie zostanie zlikwidowane (dla
W najbliższym czasie zostanie zlikwidowane (dla usprawiedliwienia: przeniesione) przedszkole na ul. Hutniczej. W przedszkolu ma powstać biblioteka, a w szkole mają być zaadoptowane pomieszczenia dla potrzeb przedszkola. UWAŻAM, ŻE PROŚCIEJ POZOSTAWIĆ PRZEDSZKOLE W SPOKOJU, A JEŻELI SĄ WOLNE POMIESZCZENIA W SZKOLE SP. 18 TO (JEŻELI...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~zawiedziony rodzicWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA