Forum › Włocławek

Oto coś na czasie: słownik wyrazów i zwrotów politycznie
Oto coś na czasie: słownik wyrazów i zwrotów politycznie poprawnych Niepoprawne | Politycznie poprawne Niemowa - osoba o wzmożonej werbalizacji ruchowej Głuchy - zorientowany wizualnie, czytający z ruchu warg Ślepy - zorientowany słuchowo, osoba o orientacji kontaktowej, widzący inaczej Kurdupel - osoba o obniżonym środku...
Komentarzy2
Wyświetleń878
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
witam wszystkich którzy zainteresowani są łowieniem ryb na
witam wszystkich którzy zainteresowani są łowieniem ryb na łowiskach prywatnych (stawy) Serdecznie zapraszam do Bogucina (12 km od wlocławka na trasie włocławek - Lipno) wstęp to jedyne 15 zł. Cisza, spokój, wkoło lasy. Więcej pod numerem tel. 507-805-159
Komentarzy2
Wyświetleń843
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrzysiekWłocławek
Zastanawiam się kiedy Policja i wydział komunikacji zrobią
Zastanawiam się kiedy Policja i wydział komunikacji zrobią porządek z instruktorami i szkołami jazdy. Jechałem dzisiaj za citroenem c3 szkoły P.... To co zobaczyłem po prostu mnie przeraziło, a mianowicie: samochód z pękniętą przednią szybą (pęknięcie w polu widzenia zarówno kierowcy jak i instruktora). Natomiast sam instruktor w...
Komentarzy1
Wyświetleń700
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~przerażonyWłocławek
Wiem z podsłuchanej zupełnie przypadkiem rozmowy na
Wiem z podsłuchanej zupełnie przypadkiem rozmowy na przystanku autobusowym jak jeden z proboszczów włocławskich mając córkę już na studiach ,nie chciał ochrzcić dziecka urodzonego bez zawarcia związku małżeńskiego.To proboszcz z Z... ma ślubne dziecko ?Słyszałem/znowu/, że ukradkiem śluby brali członkowie PZPR a okazuje się...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Wojciech Cejrowski raz już wziął ślub kościelny. Z
Wojciech Cejrowski raz już wziął ślub kościelny. Z podróżniczką i dziennikarką Beatą Pawlikowską.Tamten związek związek został w świetle prawa kanonicznego unieważniony.Jak to jest ?Teraz zagorzały katolik i katoliczka Joanna Najfeld wzięli wzięli znowu kościelny ślub.Życzę im na nowej drodze życia wszystkiego...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Panie Prezydencie Pałucki widziałam dziś jak na ulicy
Panie Prezydencie Pałucki widziałam dziś jak na ulicy Kaliskiej naprawiano chodniki - chcę podziękować. Wreszcie moja babcia spokojnie będzie mogła chodzić do kościoła bez obawy że skęci nogę. Radni mieli moje prośby o naprawienie chodników w nosie.
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ADAWłocławek
Oglądałem wczoraj w "Faktach po faktach" w TVN,rozmowę
Oglądałem wczoraj w "Faktach po faktach" w TVN,rozmowę Durczoka z Leperem.Żenada http://www.tvn24.pl/28377,1655888,0,1,fakty-po-faktach,fakty_wiadomosc.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
20 lat mija od powstania PC, protoplasty pIs. Garść
20 lat mija od powstania PC, protoplasty pIs. Garść faktów: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7872366,20_lat_temu_powstalo_Porozumienie_Centrum__pierwsza.html
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Czy KUADY są wyłączone z Prawa o Ruchu Drogowym ,czy Sraż
Czy KUADY są wyłączone z Prawa o Ruchu Drogowym ,czy Sraż Miejska i Policja nie mają obowiązku kontrolowania tych pojazdów .Czy musi dojść do tragedii by SŁUŻBY się tymi szalejacymi pojazdami zainteresowały .KTO BĘDZIE PLACIŁ ODSZKODOWANIA OFIAROM TYCH SZALEŃCÓW -skoro Straż Miejska i Policja udają ,że nie widzą problemu .
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
a co by bylo gdyby powrocila komuna zamkli granice a co
a co by bylo gdyby powrocila komuna zamkli granice a co najwazniejsze kler by dostal po ...?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KOMUNAWłocławek
Szanowni Internauci.Zadam Czcigodnym Internautom
Szanowni Internauci.Zadam Czcigodnym Internautom zagadkę-ciekawostkę. Proszę podać nazwiska dwóch polskich aktorek pochodzących z Włocławka.Dla ułatwienia dodam,że jedna z nich ukończyła Szkołę Podstawową Nr.10- druga Szkołę Podstawową Nr.6,zaś obie były absolwentkami Liceum im.Marii Konopnickiej(obie wystepowały w teatrzyku...
Komentarzy21
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Czytałem ostatnio jak wyjęto z grobu szczątki Popiełuszki
Czytałem ostatnio jak wyjęto z grobu szczątki Popiełuszki i dalej się nad nimi pastwiono ,jakby za życia miał mało.Narobiono z rej zgnilizny relikwii.Teraz pajace typu niektórych nawiedzonych m.in. z tego forum będą się do tych relikwii modlić zamiast do Boga.Dziwne bo przecież nie zrobiono go jeszcze nawet świętym.Innego zgnilaka...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Ach, jak bylo zabawnie :-) Ale kto to w 6:10
Ach, jak bylo zabawnie :-) Ale kto to w 6:10 jest? http://www.wykop.pl/link/364238/powrocmy-jak-za-dawnych-lat-wybory-1991/ Nasza lokalna gwiazda i promotor.
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~stare czasyWłocławek
Prosze o pomoc w znależeniu dobrego okólisty we Włocławku
Prosze o pomoc w znależeniu dobrego okólisty we Włocławku
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Lidia HumiennaWłocławek
W zastraszającym tempie przybywa w naszym mieście
W zastraszającym tempie przybywa w naszym mieście trzydziestek. I wcale nie chodzi tu o wiek włocławianek, bo te, niezależnie od wieku są najpiękniejsze!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pamarWłocławek
gdzie w Naszym mieście wybrać się na balety?chodzi mi
gdzie w Naszym mieście wybrać się na balety?chodzi mi kulturke bez bijatyk bez małolatów bez zaczepek!!!!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~małpaWłocławek
No i proszę, jeżeli chodzi o kampanię wyborczą Kaczoka
No i proszę, jeżeli chodzi o kampanię wyborczą Kaczoka wszystko zaczyna odbywać się wg scenariusza, który niedawno przedstawiłem. Oto patrzy na nas z plakatu twarz cherubinka: prosi wyborców o głos, zmiłowanie i modlitwę. Fotka wypacykowana niczym ilustracja z jakiegoś pisma dla Jehowych. Wczoraj społeczeństwo mogło się...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Oto zjawiam się niezalogowany i mam pytanie do ogółu
Oto zjawiam się niezalogowany i mam pytanie do ogółu forumowiczów. Ale od początku: dotąd używałem firefoxa, a dziś postanowiłem przerzucić się na google chrome. No i nie mogę się zalogować. Tu i jeszcze w kilka innych miejsc. Jedynie faceebok przyjmuje hasło i login. Wie ktoś czym może to być spowodowane? O co tu do diabła...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zbuntowany_kaloryfer_qwa_Włocławek
Zarząd Pchloża (bo inaczej o tym burdelu nie można
Zarząd Pchloża (bo inaczej o tym burdelu nie można powiedzieć) kpi sobie z ludzi w żywe oczy. Biorą ciężkie pieniądze od handlarzy a co oferują w zamian? To co się dzieje na powiększonym niedawno terenie woła o pomstę do nieba, warunki są tam po prostu koszmarne, niedługo będzie tam wody po kolana.To samo dzieje się na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~RobertWłocławek
Drodzy internauci co o tym wszystkim
Drodzy internauci co o tym wszystkim sądziciehttp://www.google.pl/search?q=komentarz+z+rosji&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
Komentarzy3
Wyświetleń922
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA