Forum › Włocławek

Jeszcze woda całkowicie nie słynęła do koryta rzeki,
Jeszcze woda całkowicie nie słynęła do koryta rzeki, jeszcze alarm nie został odwołany a już jedna z lokalnych „dziennikarek” przyznała tytuł Bohatera Włocławka 2010. Bohaterem tym został jeden z włocławskich radnych broniący przed powodzią własną piersią domów na Zawiślu. Podobno sam zorganizował transport...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Powódź po włocławsku Włocławek
We Włocławku skala bezrobocia wynosi 18,5% a możliwość
We Włocławku skala bezrobocia wynosi 18,5% a możliwość znalezienia pracy 99% na "nie". Szukam pracy prawie dwa lata i nic... Analitycy od "pracy" wyliczyli, że średnio w naszym mieście pracę otrzymuje się po około roku szukania - super ujmujące i pocieszające!!! Przez lata m.in.z dobrym podejściem zajmowałam się obsługą...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~luiza Włocławek
McDonalds przyśpiesza w
McDonalds przyśpiesza w Polsce. http://www.hotmoney.pl/artykul/mcdonald-8217-s-przyspiesza-w-polsce-13654 Może powinni więcej czasu i uwagi poświęcić pracownikom żeby zatrybili i nie kładli sterty tacek na małe stoliczki klientom. Byłem ostatnio z rodziną we włocławskiej restauracji (?)Dziwi mnie ta klasyfikacja bo co to za...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BigMacWłocławek
Dziś w skrzynce pocztowej (wzór durnej UE) znalazłem coś
Dziś w skrzynce pocztowej (wzór durnej UE) znalazłem coś co nazywałoby się dumnie przesyłką/fakturą z firmy Orange. Jako dostarczyciela wybrano firmę InPost. Koperta którą znalazłem w skrzynce nosiła ślady oderwanej blaszki.Blaszkę oderwano z duuuuuuużym zapasem koperty. To jednak nie był dla mnie wielki problem. Większy...
Komentarzy1
Wyświetleń729
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~InWkurzonyWłocławek
Chcę się odnieść do artykułu w Kujawskiej, w której to
Chcę się odnieść do artykułu w Kujawskiej, w której to radny Krzemieniewski urósł do rangi bohatera! Podczas powodzi radny Stanisław Krzemieniewski dbał tylko i wyłącznie o siebie! Brał worki, żeby ratować własną działkę. Nie obchodzili go inni. Wiem, bo byłem tam, pomagałem cały czas swojej rodzinie. Według mnie to...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~StasiekWłocławek
BOBRY winne powodzi,taka przyczyne wadliwych walow podal
BOBRY winne powodzi,taka przyczyne wadliwych walow podal minister ci politycy sa tak pewni siebie ze ze poprostu nas zwyklych ludzi zaczeli traktowac jak idiotow brak slow czas na zmiany
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez taki_sobie_ktosWłocławek
Dlaczego Prezes Spółdzielni Mieszkaniowej "Południe" za
Dlaczego Prezes Spółdzielni Mieszkaniowej "Południe" za bezscen chce sprzedać działkę przy Arentowicza, na której niedawno powstał plac zabaw!!! Może znowu chce dorobić :-)
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ArentowiczaWłocławek
apeluję do proboszczów włocławskich parafii aby przez
apeluję do proboszczów włocławskich parafii aby przez ostatnie dwie niedziele zbierali na tacę DLA POWODZIAN.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jpWłocławek
Oto lekcja matematyki - genialne hehehe;))) Że matematyka
Oto lekcja matematyki - genialne hehehe;))) Że matematyka jest królowa nauk to wiemy wszyscy. Ale dopiero poniższe rozumowanie to tak naprawdę unaocznia co to znaczy osiągnąć w życiu 100%? Wielu ludzi mówi, że daje z siebie ponad 100%, ale czy tak jest rzeczywiście? Co to znaczy osiągnąć 100% w życiu? Z pomocą przychodzi nam...
Komentarzy0
Wyświetleń701
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Telebim na Okrzei i Wroniej - widzieliście jaki kolos
Telebim na Okrzei i Wroniej - widzieliście jaki kolos postawili!! Moim zdaniem to powinno być zabronione tak blisko jezdni. Rozpraszać będzie strasznie uwagę kierowców a w nocy bedzie po oczach waliło. Ciekawe kto wydał pozwolenie na takie cos, ehh
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~matiWłocławek
UWAGA!! Na umowy w salonie O..... na w centrum miasta 14-g
UWAGA!! Na umowy w salonie O..... na w centrum miasta 14-g b.m.0 godz 17,zawarłem 24-ro miesięczną umowę na internet mobilny O.... Free z płatną opcją próbną{10 dni}- tak oświadczono.Umowa daje możliwość odstąpienia od niej w terminie 10-ciu dni od daty jej zawarcia.Ponieważ w Miłachówku gdzie dokonywałem próby stwierdziłem...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Stały klient Orange.Włocławek
Dlaczego nigdzie nie ma informacji na temat sprzedaży
Dlaczego nigdzie nie ma informacji na temat sprzedaży stadionu Włocłavii?? Czyżby zarząd chciał załatwić sprawę po cichu żeby upchać własne kieszenie ?? WŁOCŁAVIA TO MY !!!!!
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KibicWłocławek
Wysadzanie wałów. Czy faktycznie przerwali wczoraj wał pod
Wysadzanie wałów. Czy faktycznie przerwali wczoraj wał pod Płockiem? A co zrobili z Popowem koło Annopola żeby ratować Kazimierz i Puławy poczytajcie komentarze pod artykułem i wysłuchać filmiku: ...
Komentarzy0
Wyświetleń601
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~rafi88Włocławek
tama na wiśle jest przejezdna czy niezabardzo??
tama na wiśle jest przejezdna czy niezabardzo??
Komentarzy2
Wyświetleń945
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~zzzziomekWłocławek
I coż zanosi się na to,że tytuł mistrza popłynie nad
I coż zanosi się na to,że tytuł mistrza popłynie nad morze, a Hala Mistrzów będzie Halą Mistrzów... przyjezdnych. Kiedyś wszystko było oparte na prereklamowanym Tomaszu J.oraz sędziwym Igorze. Dzisiaj zabrakło Pluty i okazało się,że mamy ..dziurawe buty.
Komentarzy1
Wyświetleń679
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~gośćWłocławek
Najlepszy kandydat na
Najlepszy kandydat na prezydenta... http://www.asme.pl/najlepszy_kandydat_Niemiec_na_prezia_AD2005.htm Albo weźcie głosujcie na kumpla o. z Torunia. Macie taki tylko wybór "OWCE" 8 innych kandydatów dla Was nie istnieje, kochacie swoich obiecywaczy, a Janusz Korwin-Mikke jako jedyny mówi tak jak jest, nie obiecuje nic za darmo, mówi...
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~wybor 1 z 10Włocławek
Wczoraj jeden ze strażaków na Zawiślu zadał pytanie
Wczoraj jeden ze strażaków na Zawiślu zadał pytanie -Dlaczego na wałach przeciwpowodziowych nie ma Horąziaków ,Kuźniewiczów Kopaczewskich,Sobolewskich,Pawlaków,Kukuckich,Chmielewskich, Skrzypków, i pozostałej ,,elity''oni przecież wszystko wiedzą i potrafią -więc dlaczego tylko gadają....słuszne pytanie ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Pytanie Włocławek
Drodzy parafianie mało chodzicie do kościoła , jeszcze
Drodzy parafianie mało chodzicie do kościoła , jeszcze mniej na tace dajecie i byście chcieli by powodzi nie było a koś. kat. ma potrzeby.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PrzeorWłocławek
powódz we włocławku co sie dzieje na tym swiecie ludzie
powódz we włocławku co sie dzieje na tym swiecie ludzie nie maja gdzie sie schronic traca cały dobytek zwierzeta sie topia koszmar!!! i gdzie tu jest pan BÓG!! ZE TYM BIEDNYM LUDZIA NIE POMOŻE
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mizanowska ewelinaWłocławek
Czy to prawda,ze we Włocławku wzorem innych miast jest
Czy to prawda,ze we Włocławku wzorem innych miast jest organizowana pielgrzymka do grobu Kaczyńskich w Krakowie?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA