Forum › Włocławek

Szanowni Internauci zapodam po jednej z mniej znanych
Szanowni Internauci zapodam po jednej z mniej znanych mini-dzielnic włocławskich z różnych rejonów Włocławka.Czy ktoś z Czcigodnych Państwa potrafi wymienic jeszcze inne. Sahara,Czerwonka,Syberyjka.
Komentarzy25
Wyświetleń6K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Pana Komorowskiego niektore media juz wzniosly na tron.
Pana Komorowskiego niektore media juz wzniosly na tron. Pokazuja zdjecia z jego dziecinstwa, miejsce urodzenia, rodzicow... Nastepny kandydat na Wawel ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Warto o tym wiedzieć przed podejmowaniem ważnych decyzji
Warto o tym wiedzieć przed podejmowaniem ważnych decyzji wyborczych - http://www.niezalezna.pl/article/show/id/35049. Szczególnie polecam "zbuntowanemu grzejnikowi".
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Młodzi powstała piekna knajpa przy ul. Toruńskiej 104
Młodzi powstała piekna knajpa przy ul. Toruńskiej 104 byłem w sobotę na otwarciu imreska za darmo ,wlaściciel musiał się wykosztować .Bo mieć taki gest takich ludzi teraz jest mało.Bodzio
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~BodzioWłocławek
Czy to prawda że w Hali Mistrzów otwierają sklep z
Czy to prawda że w Hali Mistrzów otwierają sklep z pizzą-czyj to pomysł ?
Komentarzy3
Wyświetleń965
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Czy to prawdaWłocławek
Czy wszystko już będzie na na PO- *POlicja *POwódź
Czy wszystko już będzie na na PO- *POlicja *POwódź
Komentarzy1
Wyświetleń821
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez rolnikWłocławek
Dostałem dzisiaj list od marszałka Komorowskiego ,zebym na
Dostałem dzisiaj list od marszałka Komorowskiego ,zebym na niego głosował.Podejzewam ,ze takich listów dostało około 10ml rodzin polskich .Koszt na Skarb Państwa myślę skromnie wynosi 3zł.Jakby te 30ml Komora przeznaczył na powodzian to by była reklama.Ale ch..... PO .
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez rolnikWłocławek
Mam dylemat.Kandydaci liczący się w starciu to Komorowski
Mam dylemat.Kandydaci liczący się w starciu to Komorowski któremu nie ufam,bo prowadzi grę kombinacyjną z Donaldem którego nie uważam i Kaczorowski co do którego mam obawy że zaprzeda Polskę kościołowi rzymsko-katolickiemu bardziej jak ostatni prezydent.
Komentarzy2
Wyświetleń780
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
" zło dobrem zwyciężaj " -jasne , zrozumiałem,
" zło dobrem zwyciężaj " -jasne , zrozumiałem, zagłosuję na Komorowskiego.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~igrekWłocławek
Zalanych terenów przez specgrupę Donalda- jaki jest ich cel
Zalanych terenów przez specgrupę Donalda- jaki jest ich cel ?Może odpowiedzią jest stwierdzenie jednego z powodzian -ONI PATRZĄ NA EFEKTY SWOJEGO NIERÓBSTWA ! Że też ludzie ich nie zagnają do sypania worków ?
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Wizytacje Włocławek
Mamy znowu niedzielę i znowu jaki by nie włączył polski
Mamy znowu niedzielę i znowu jaki by nie włączył polski kanał telewizyjny to msza.Nawet żydowski Polsat już wchodzi klerowi po paluszku, o TVN-ie to już nie wspomnę.Dzisiaj na dodatek wnoszą na ołtarze Popiełuszkę,który myślał ,że już mu wszystko wolno i go zamordowali.Ciekawe ile teraz będzie kosztował wykopany zgniły palec?....
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
tak sobie myślę i myślę...czy dorosły syn ,który nie
tak sobie myślę i myślę...czy dorosły syn ,który nie mówi prawdy rodzicom / bez względu na okoliczności / a w szczególności matce , jest wiarygodny ? czy nie może wyprowadzić w pole wszystkich innych napotkanych ludzi? a nawet cały naród ? uważam,że takiemu osobnikowi raczej nie należy wierzyć.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~voxWłocławek
Z jakiej okazji wywieszono dzisiaj/obok flagi Włocławka/
Z jakiej okazji wywieszono dzisiaj/obok flagi Włocławka/ flagę Egiptu? Czyżby to inicjatywa prezesa PIS-u?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~korwinWłocławek
Szanowny Cyklisto - wspominałeś jakiś czas temu o pewnym
Szanowny Cyklisto - wspominałeś jakiś czas temu o pewnym jeziorku, gdzie karasie biorą. Możesz przypomnieć co to za jezioro i jak tam dojechać? Pzdr.
Komentarzy10
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Prosze o ściganie wszelkich przestępstw w naszym mieście.
Prosze o ściganie wszelkich przestępstw w naszym mieście. Apeluję do obywateli tego miasta aby donosili na wszystkich, którzy dopuszczają się takich przestępstw. Podstawa to społeczeństwo obywatelskie. Nie siedźcie bezczynnie tylko donoście na tego co wyrzuca śmieci w niedozwolonym miejscu, myje samochód pod domem albo blokiem,...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Do PolicjiWłocławek
Do Włocławka zbliżają się następne fale powodziowe
Do Włocławka zbliżają się następne fale powodziowe .Gdzie tym razem ,, przypadkowo woda uszkodzi wały ''( zaleje ludzi z dobytkiem) by rząd mógł wykazać się ,,przygotowaniem do walki z powodzią''.Rząd ,który wykreślił remonty wałów w ramach pomocy unijnej -Niemcy to potrafili wykorzystać !
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Zwracam się do kierowcy bordowego, pięciodrzwiowego seata
Zwracam się do kierowcy bordowego, pięciodrzwiowego seata ibizy z Włocławka, który wczoraj przy cofaniu zarysował moje auto na parkingu pod Juraparkiem w Solcu Kujawskim. Kolego / Koleżanko, jak robi się takie rzeczy, to przyzwoitość nakazuje, aby pozostawić za wycieraczką jakieś dane kontaktowe, a nie uciekasz jak szczur z tonącego...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Małymi kroczkami zbliża się moment, gdy każdy z nas
Małymi kroczkami zbliża się moment, gdy każdy z nas będzie musiał podjąć decyzję. Głosować czy nie? A jeżeli tak, to na kogo? Może zrobimy sobie małą sondę, niezależną od wszelkiej maści mediów? Taką małą, zaściankową, małomiasteczkową, włocławską? U mnie trzy głosy na Komorowskiego.
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ananasWłocławek
Dziękuję Straży Pożarnej która wczoraj pomogła
Dziękuję Straży Pożarnej która wczoraj pomogła wypompować wodę na działkach łęg
Komentarzy1
Wyświetleń836
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MartaWłocławek
Bardzo proszę policję o zainteresowanie się prezesem
Bardzo proszę policję o zainteresowanie się prezesem działek łęg we włocławku bez pozwolenia chodzi po działkach nagrywa na dyktafon i robi zdjęcia przecież to jest karalne
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~NataliaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA