Forum › Włocławek

Dlaczego w naszym mieście z podwórek i ogródków znikają
Dlaczego w naszym mieście z podwórek i ogródków znikają ławki i boiska a także małe place zabaw na rzecz parkingów itp...? a potem się dziwicie że młodzież pije stoi,pod klatkami lub szuka jeszcze innych miejsc i zajęć?... radzę zmienić ten kierunek działania albo przestać marudzić na niewyżytą...
Komentarzy1
Wyświetleń729
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Toruń buduje dojazd z Szosy Lubickiej z wiaduktem nad
Toruń buduje dojazd z Szosy Lubickiej z wiaduktem nad torami, cyt. za Nowościami "Niespełna kilometrowy odcinek będzie miał dwie jezdnie po trzy pasy każda. Będzie też miał dwa wiadukty nad torami kolejowymi - po jednym dla każdej jezdni". We Włocławku ma być remontowana droga 252, czy ktoś pomyślał żeby wybudować tam wiadukt?...
Komentarzy0
Wyświetleń690
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~DOJAZD DO A1 !!!!!!!!!!!!Włocławek
Przeglądając dziś neta natrafiłem na taki
Przeglądając dziś neta natrafiłem na taki artykuł: http://minakowski.pl/jak-komorowscy-wyludzili-tytul-hrabiowski-i-herb-korczak/ Za przywłaszczenie i posługiwanie się jakimś tytułem zwykłemu człowiekowi groziła by odpowiedzialność karna. Ciekaw jestem jak będzie w przypadku pana marszałka?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez pamarWłocławek
Przed niedzielną debatą zwolennicy PiS-u przed budynkiem
Przed niedzielną debatą zwolennicy PiS-u przed budynkiem TVP śpiewali piosenkę Johna Lennona "Give Peace A Chance" co po polsku (oczywiście z przymrużeniem oka) można zapisać "Giv pis a czens" co w wolnym tłumaczeniu można zapodać "Dajcie PiS(owi) szanse". Ktoś POwie, że oni już raz mieli szansę, ale któż z nas miał pełne...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek
Z obrad dzisiejszej Sesji Rady Miasta zapamiętałem tylko
Z obrad dzisiejszej Sesji Rady Miasta zapamiętałem tylko jedną merytoryczną sprawę wniesioną przez radnego , a mianowicie zaproszenie zebranych na ciacho i kawę . A swoją drogą proszę przyjąć najserdeczniejsze /nieco spóżnione/ życzenia z okazji imienin ,Sto Lat Panie Władysławie, a właściwie Władku.
Komentarzy2
Wyświetleń900
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~nieco starszyWłocławek
w debacie,Jarosław Kaczyński widząc w zygocie człowieka
w debacie,Jarosław Kaczyński widząc w zygocie człowieka ,jasno i klarownie przypomniał co mówi Konstytucja RP o związku małżeńskim jako związku mężczyzny i kobiety i dlatego należy chronić ten przepis. A co mówi Konstytucja o charakterze Państwa Polskiego ? Jest świeckie czy w praktyce wyznaniowe ? a co mówi o poszanowaniu...
Komentarzy0
Wyświetleń640
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jutuWłocławek
Były hrabia Maria Bronisław Komorowski skłamał???// a co
Były hrabia Maria Bronisław Komorowski skłamał???// a co się stało ,że na stronie Komorowskiego nie ma już opisu ,że to hrabia herbu Korcz ?PRAWDOPODOBNIE NIESŁUSZNIE PRZYWŁASZCZYŁ SOBIE TYTUŁ HRABIOWSKI .
Komentarzy1
Wyświetleń666
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~koalicja moherowaWłocławek
BRAWO PO, partia liberalna, anty-policyjna, brawo
BRAWO PO, partia liberalna, anty-policyjna, brawo !!!! http://www.tvn24.pl/-1,1662580,0,1,wraca-wielkinbspbrat-z-tysiacami-fotoradarow,wiadomosc.html Brawo !!!!!
Komentarzy2
Wyświetleń839
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PR,kłamstwo !!!Włocławek
BIADA WAM NIE KATOLICY JAK KATOLIK KACZYNSKI ZOSTANIE
BIADA WAM NIE KATOLICY JAK KATOLIK KACZYNSKI ZOSTANIE PREZYDENTEM
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PiotrWłocławek
od trzech tygodni omijam wielkim łukiem wszystkie SKOKI /
od trzech tygodni omijam wielkim łukiem wszystkie SKOKI / nie , nie , nie skoki na boki / . Zgadnijcie dlaczego zachowuję się tak zachowawczo ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jutuWłocławek
Nie wiem co sądzić o właścicielach piesków puszczanych
Nie wiem co sądzić o właścicielach piesków puszczanych luzem na plaży nad jeziorem Wikaryjskim.Przychodzi mi tylko na myśl słowo "prostactwo". Nie dość że pieski kąpią się pośród dzieci to jeszcze psy,małe i większe biegają puszczane luzem pomiędzy opalającymi się osobami. Zero kultury i odpowiedzialności za swoich...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MagWłocławek
Wizerunkowa zmiana Jarosława Kaczyńskiego przekroczyła
Wizerunkowa zmiana Jarosława Kaczyńskiego przekroczyła kolejne granice. Najpierw z drapieżnego wilka przeistoczył się w owieczkę i przyjaciół Moskali a obecnie stara się udowodnić wszem i wobec, że jest lewicowcem z krwi i kości. Czy jak mówił Jacek Kurski, głupi naród to kupi? Prawdopodobnie tak jeśli spojrzymy na wyborczy...
Komentarzy3
Wyświetleń977
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Portalowy TrolWłocławek
Glosowalem na PO, bo mieli nie byc ulegli wobec Zachodu i
Glosowalem na PO, bo mieli nie byc ulegli wobec Zachodu i Rosji, mieli byc skuteczni, bo podobno nieskuteczny byl Kaczynski. http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,8066792,Gazprom_dostal_w_Polsce_wieksze_ulgi_niz_na_ Bialorusi.html Jak pisze sama Gazeta Wyborcza, ktora jak wiadomo nie cierpi Kaczynskiego, mamy najnizsze stawki za...
Komentarzy0
Wyświetleń615
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Szok !!!!Włocławek
Z okazji słonecznej niedzieli trochę humoru zapodam.
Z okazji słonecznej niedzieli trochę humoru zapodam. Apolitycznego dla złapania oddechu - wszak tu ostatnio tak wojowniczo;)) Na fali sukcesu portalu dla poszukujących znajomych ze starych szkół, ruszyła cała lawina nowych serwisów. Najpierw Polski Związek Hodowców Koni ogłosił, że uruchomił nowy portal: Nasza-Szkapa.pl. Potem...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ranking czasowy wynikający z wystąpień w telewizji
Ranking czasowy wynikający z wystąpień w telewizji publicznej[TVP-1,TVP-2,TVP-info,TVP-Polonia]kandydatów na prezydenta Polski przedstawia się następująco: Komorowski -43:09:37 godz/min/sek Kaczyński -23:19:15 Napieralski -19:38:19 Pawlak -13:31:56 Lepper -03:22:52 Korwin-Mikke-01:41:00 Ziętek -02:05:19 Jurek ...
Komentarzy1
Wyświetleń755
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
ojciec braci Kaczyńskich Rajmund Kaczyński walczył w
ojciec braci Kaczyńskich Rajmund Kaczyński walczył w szeregach Armii Krajowej w Powstaniu Warszawskim w batalionie Baszta. Rajmund Kaczyński od 1941 należał do Związku Walki Zbrojnej a następnie do AK. Odznaczony z rozkazu dowódcy AK orderem Virtuti Militari za udział w Powstaniu Warszawskim. Odznaczony też został Krzyżem Walecznych....
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~dziadek KaczynskiegoWłocławek
Urząd Pracy czy Urząd bez Pracy? Czy Nasze wladze poza
Urząd Pracy czy Urząd bez Pracy? Czy Nasze wladze poza wymianą kostki brukowej, pomagaja w tworzeniu miejsc pracy. Czy Urzad jest Urzedem Pracy, czy UM ma jakis system sprzezenia zwrotnego, czy po prostu to idzie wszystko na zywiol i kazdy sobie kijek skrobie?. http://www.platformaspolecznosciowa.pl/index.php?link=wiecej&id=44
Komentarzy3
Wyświetleń873
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JoblessWłocławek
Pan Generał Petelicki komentuje to, jak to Pan Bronisław
Pan Generał Petelicki komentuje to, jak to Pan Bronisław zwiększa kontynent w Afganistanie, jakie obiecanki zacanki mówi żołnierzom, itd. http://www.youtube.com/watch?v=lZmk2vqIArs&feature=player_embedded#at=174 Wybieram w wyborach mniejsze zło, Bronisław Komorowski mówił w czasie kampanii, że on nie kłamie, że jest czlowiekiem...
Komentarzy1
Wyświetleń712
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Gen.Petelicki AfganistanWłocławek
czy wie ktoś kiedy będą biesiady kasztelanskie i jakie
czy wie ktoś kiedy będą biesiady kasztelanskie i jakie wystąpią zespoły
Komentarzy2
Wyświetleń761
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~łukaszWłocławek
Mam nadzieję że pan Kaczyński nie przyjedzie do
Mam nadzieję że pan Kaczyński nie przyjedzie do Włocławka. Obawiam się o cnotę mojej kotki.
Komentarzy1
Wyświetleń875
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez wesolyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA