Forum › Włocławek

Typowy wyborca Kaczyńskiego i jego
Typowy wyborca Kaczyńskiego i jego argumentacja: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88722,8100159,Klotnia_wyborcow_pod_Palacem_Prezydenckim.html
Komentarzy1
Wyświetleń650
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sevenWłocławek
Chciałbym podziękować wszyskim super radnym z PiS i WWS za
Chciałbym podziękować wszyskim super radnym z PiS i WWS za tą haniebną klęskę J. Kaczyńskiego. Działania Zbonikowskiego, Chmielewskiego i Borowiak to żenada i kpina z ludzi. Czas na zmiany po prawej stronie. Tym destruktorom i pieniaczom dziękujemy.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KlęskaWłocławek
Będzie świetnie przez 500 dni a może i krócej!
Będzie świetnie przez 500 dni a może i krócej!
Komentarzy2
Wyświetleń994
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
A o tym jakoś nie
A o tym jakoś nie słyszałem... http://www.przetargi.egospodarka.pl/190508_Swiadczenie-uslugi-asysty-technicznej-i-konserwacji-oprogramowania-uzytkowego-Zintegrowanego-Systemu-Wspomagania-Zarzadzania-Miastem-System-OTAGO_2010_2.html ciekawe i ukryta magicznie kwota którą trzeba znaleźć w przepisach progów unijnych mówi ze można wydać...
Komentarzy2
Wyświetleń788
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Z ostatniej chwili.Jak podała Państwowa Komisja Wyborcza z
Z ostatniej chwili.Jak podała Państwowa Komisja Wyborcza z danych uzyskanych w 21% obwodów wyborczych wyniki są nastepujące: Komorowski -50,61% Kaczyński -49,39% Pożyjemy-zobaczymy
Komentarzy0
Wyświetleń751
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Dziś, 4 lipca 2010 roku po godz. 20-tej (według
Dziś, 4 lipca 2010 roku po godz. 20-tej (według szacunkowych danych) otworzyliśmy kolejną kartę historii. Śmiem twierdzić, że jeszcze będziemy żałować tej decyzji. Jedyna nadzieja w wyborach parlamentarnych.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek
Zastanawiałem sie ile pieniedzy podatników przeznacza Nasze
Zastanawiałem sie ile pieniedzy podatników przeznacza Nasze państwo na subwencjonowane partyjnych nierobów.A ponieważ cyklista jest lepszy w matematyce niz w zasadach gramatyki i ortografi postanowiłem wyjać kalkulator i policzyć. Subwencje państwa na utrzymanie partii politycznych wyznacza sie na podstawie wzoru(znalazłem w...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Ponownie rusza akcja ściągania bzdurnego dodatkowego
Ponownie rusza akcja ściągania bzdurnego dodatkowego podatku(HARACZU) za posiadanie sprzętu RTV.Pamiętajcie -do domu możecie wpuścić tylko osoby z nakazem prokuratorskim -pozostałym kopa w zadek ,lub po prostu ,,dziekuję'' .Te pieniądze i tak zmarnują politykierzy.
Komentarzy3
Wyświetleń990
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Uwaga Włocławek
Ostatnio czytałem ,że Jadzia ma kłopoty z debilnym
Ostatnio czytałem ,że Jadzia ma kłopoty z debilnym miłośnikiem tzw. muzyki,rezydującym przy ul.Rajskiej 6. Chcę Ciebie , Jadziu pocieszyć,że nie tylko Ty żyjesz wśród debilków. Dzisiaj o 4-tej nad ranem ul. Pogodną w kierunku Hożej i Promiennej / cała jezdnia należała do nich / przeszła sfora dzikusów .Przewodził tej...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~igrekWłocławek
Deszcz kolorowych spadochronów pojawi się na polskim niebie
Deszcz kolorowych spadochronów pojawi się na polskim niebie już w sierpniu. Największa w Europie impreza spadochronowa, EURO BIG WAY CAMP 2010, odbędzie się w tym roku we Włocławku, na lotnisku Kruszyn i weźmie w niej udział ponad 200 skoczków spadochronowych z całego świata. Spadochroniarze postarają się utworzyć aż trzy...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~EURO BIG WAY CAMP 2010 Włocławek
NIe dajcie się
NIe dajcie się zniszczyć: http://www.wykop.pl/link/398634/zatrzymany-za-robienie-zdjec-policji/ Uważajcie na służby mundurowe !
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Kretyństwo w mundurachWłocławek
Zauwazylem, ze nasze mini rondo przy sadzie jest uszkodzone.
Zauwazylem, ze nasze mini rondo przy sadzie jest uszkodzone. Zastanawiam sie czy nie jest to efekt pewnego kierowcy TIRa o rejestracji CBR33.. z naczepa najwiekszego polskiego dyskontu Bie......, ktory to w srode "zachaczyl" naczepa o murek okalajacy rondo.
Komentarzy0
Wyświetleń586
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ mieszkaniecWłocławek
Od kilku dni obserwuję pogorszenie się w działania w/w
Od kilku dni obserwuję pogorszenie się w działania w/w usługi - problemy z wchodzeniem na różne strony www - problemy z pobieraniem poczty - wszystko jakoś tak wolno działa - lub w ogóle nie działa tzn. wyskakuje błąd połączenia z serwerem i żadna strona się nie otwiera. Uprzedzam odpowiedzi - z systemem wszystko jest ok - został...
Komentarzy2
Wyświetleń997
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~zakłopotanyWłocławek
Zadałem na forum pytanie /przyrodnicze/ ,czym się od siebie
Zadałem na forum pytanie /przyrodnicze/ ,czym się od siebie różnią menda i wesz?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
Koniec świata > Wyciek ropy w zatoce meksykańskiej - ile w
Koniec świata > Wyciek ropy w zatoce meksykańskiej - ile w tym prawdy? >> W USA sprawa zaczyna być coraz bardziej napięta i mówi się o wszystkich > koszmarnych scenariuszach od wprowadzenia stanu wojennego, przez > ewakuację Florydy a na eksplozji atomowej na dnie Zatoki skończywszy. > Sytuacja wygląda na krytyczną. I składa...
Komentarzy1
Wyświetleń920
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez rolnikWłocławek
Czy nie macie wrażenia, że ta stronka powoli zamienia się
Czy nie macie wrażenia, że ta stronka powoli zamienia się w forum polityczne? Nie podoba mi się to. Serio. Macie jakieś preferencje? Walcie z nimi na swoje fora, bo jest ich dostatek. Macie do wyboru http://www.bronislawkomorowski.pl/ ,lub http://www.rp.pl/artykul/2,502322_Dobry_finisz_Kaczynskiego__.html Wszystkie swoje żale i...
Komentarzy0
Wyświetleń781
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ananasWłocławek
Wyborco! Już niebawem los Ojczyzny spocznie m.in. w Twoich
Wyborco! Już niebawem los Ojczyzny spocznie m.in. w Twoich rękach. Nieważne jaki masz światopogląd - dla Jarosława K. każdy człowiek niepodzielający jego wizji jest wrogiem. Daj Polsce szansę i zagłosuj na Komorowskiego. Dość kłótni, dość podziałów, dość podejrzliwości wobec wszystkich dookoła. Wyborco, jeżeli oddasz...
Komentarzy0
Wyświetleń622
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Przyjacielu ! Mam do Ciebie ogromną prośbę, ale proszę
Przyjacielu ! Mam do Ciebie ogromną prośbę, ale proszę nie zawiedź mnie - IDŹ 4 LIPCA NA WYBORY ! I zrób wszystko co możesz, aby w niedalekiej przyszłości w czasie spotkań dyplomatycznych Pierwsza Dama nie załatwiała się do kuwety ... Wybierając Prezydenta wybieramy także pierwszą Damę - która jest jego prawą ręką. Uważajmy...
Komentarzy0
Wyświetleń737
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez negocjatorWłocławek
Maja pretensje do lidera SLD, ze nie chce wypowiedziec sie
Maja pretensje do lidera SLD, ze nie chce wypowiedziec sie jasno, na kogo nalezy glosowac. Ma racje. Jeden kandydat zatwardzialy liberal, drugi pod wplywem kosciola nienawidzacy sasiadow, szukajacy dziury w calym, o pogladach bardzo konserwatywnych. Ale wxedlug mnie bardziej socjalne poglady ma Jaroslaw Kaczynski. Komorowski sam liberal, otoczony...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Zrozum
Zrozum to: http://www.youtube.com/watch?v=apNdODoWX2I&feature=player_embedded Czas najwyższy !!!
Komentarzy2
Wyświetleń864
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~3x15%Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA