Forum › Włocławek

Jest tam także Włocławski aspekt 16-latka pobitego przez
Jest tam także Włocławski aspekt 16-latka pobitego przez policjantów.Spytam dlaczego dostali tylko zawiasy? Spytam ile dostał by kto inny gdyby nie był policjantem w analogicznym przykałdzie:naruszanie prywatnosci osobistej,pobicie,porwanie,molestowanie(bo inaczej bym nie nazwał rozebrania i bicia po genitaliach),nadużycie władzy...
Komentarzy1
Wyświetleń641
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Dzieki kaloryferku za info ale mi chodzi o lowienie metodą
Dzieki kaloryferku za info ale mi chodzi o lowienie metodą splawikową gdzies za miastem gdzie wypoczne z dala od naszego miejskiego zgielku
Komentarzy1
Wyświetleń842
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PiotrWłocławek
Mam prośbę choć nie wiem kto jest jej adresaatem czy
Mam prośbę choć nie wiem kto jest jej adresaatem czy władze miejskie czy spółdzielnia "Południe" Posadzono bardzo dużo drzewek przy ulicy Wiejskiej tuż na wysokości sklepu ogrodniczego. Niestety liści na tych drzewkach jużprawie nie ma, a jeśli są to żółte. Czy tak cieżko wysłać beczkę z wodą ciągniętą przez traktor i...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Ul Wiejska - sklep ogrodnWłocławek
Do Szanownego Cyklisty: przytaczam garść danych
Do Szanownego Cyklisty: przytaczam garść danych statystycznych, które mogą Cię zainteresować, jak również polecam rzetelne opracowanie Barbary Berent "Żydzi we Włocławku w Drugiej Rzeczypospolitej" zamieszczone w "Włocławek - Dzieje miasta" pod red Jacka Staszewskiego, tom II, Lata 1918-1998, WTN, Włocławek 2001, s. 278. W sumie...
Komentarzy1
Wyświetleń821
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Godzine temu wrocilem z kosciola. byla msza za moja mame (moj
Godzine temu wrocilem z kosciola. byla msza za moja mame (moj ojciec je oplaca, tak postanowil i nic na to nie poradze, wiec by nie robic mu przykrosci sa to jedyne msze na jakie uczeszczam). kazanie bylo bardzo krotkie skupilem sie ale niewiele z niego pamietam, mimo iz bardzo sie staralem, jakies ogolniki ze bog ci pomoze (to wiem i bez mszy bo...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Kościół RzymskokatolickiWłocławek
Otworzyłam dzisiaj gazetę i ujrzałam w niej artykuł
Otworzyłam dzisiaj gazetę i ujrzałam w niej artykuł zatytułowany "Starych sikawek czar i moc". Szybciutko zabrałam się do lektury, pełna nadziei, że znajdę w nim pikantne świństewka ujawnione przez ambitnych dziennikarzy śledczych nieustannie tropiących po krzakach bezeceństwa naszych radnych. Jakież było moje zdziwienie, gdy...
Komentarzy0
Wyświetleń521
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Juni LatoWłocławek
Gdzie na Ryby? za wszelkie informacje dziekuje
Gdzie na Ryby? za wszelkie informacje dziekuje
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PiotrWłocławek
Tak sobie poczytałem te wpisy różnych autorów i widzę
Tak sobie poczytałem te wpisy różnych autorów i widzę ,że udziela się tu niejaki cyklista co podnosić by chciał atmosferę w ważnym temacie antysemityzmu. Dla mnie to zwykły .... Sorki za zwrot, ale .... nie znoszę, zwłasza tej uprzedzeniowej.
Komentarzy2
Wyświetleń867
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~BartekWłocławek
Proszę,proszę już teraz jawnie Kośćiół jest
Proszę,proszę już teraz jawnie Kośćiół jest najwyższą władzą w Polsce.Będzie rozstrzygał sprawę pomiędzy Prezydentem ,Rządem a Harcerstwem ,które postawiło krzyż koło pałacu.
Komentarzy2
Wyświetleń885
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
dobrze ze bracia m...mieszkajacy koło kujaw ze jeden jest za
dobrze ze bracia m...mieszkajacy koło kujaw ze jeden jest za lasem a drugi uciekł do angli wkoncu nie beda okradac ludzi
Komentarzy3
Wyświetleń898
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~oszukany!!!Włocławek
Stosunkowo cicho ostatnio z Jarosławem K., zauważyli to
Stosunkowo cicho ostatnio z Jarosławem K., zauważyli to też moi Szanowni przedmówcy. Ale... mam pomysła co on szykuje. Otóż ma on pewne idealne miejsce do budowania IV RP i realizowania swoich chorych wizji. Miejsce z pięknym widokiem na Ziemię. To nasz naturalny satelita, Księżyc, na którym typ ten posiada działkę! Idealne miejsce...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czterdziestu za inwigilacją Czterdziestu polskich
Czterdziestu za inwigilacją Czterdziestu polskich “europosłów” podpisało Deklarację Parlamentu Europejskiego z dnia 23 czerwca 2010 r. w sprawie utworzenia systemu szybkiego ostrzegania przed pedofilami i osobami molestującymi seksualnie. Deklaracja ta między innymi “zwraca się do Rady i Komisji o wdrożenie dyrektywy...
Komentarzy0
Wyświetleń710
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~SOCJALIZMWłocławek
Wreszcie w PKS-ie coś nowego nowa linia na wybrzeże BRAWO!
Wreszcie w PKS-ie coś nowego nowa linia na wybrzeże BRAWO! oby za wcześnie nie zlikwidowali wiadomo że z taborem nienajlepiej ale jeżfzą tym co mają . Ważne że można kupić bilet i jechać a nie liczyć na to czy zabierze czy nie bo dotyuchczas były kursy przelotowe
Komentarzy0
Wyświetleń604
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
Wczoraj ok godziny 13-tej koło mostu zobaczyłem prawdziwy
Wczoraj ok godziny 13-tej koło mostu zobaczyłem prawdziwy cyrk. Nasz dzielny Wódz miasta,jaśnie nam panujący Prezydent P. ujeżdżał nowy pojazd wodny. Towarzyszyło mu kilka osób chcących zapewne za wszelką cenę wkraść się w łaski obecnie panującego.Prawdziwą ucztą dla moich oczu było oglądanie podnieconych dziennikarzyków...
Komentarzy26
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez wesolyWłocławek
Zgodnie ze scenariuszem Donalda i spółki , coraz mniej
Zgodnie ze scenariuszem Donalda i spółki , coraz mniej widzimy materiałów w TV na temat TRAGEDII powodzian .A to znaczy ,że dla ,,naszych '' wszechwiedzących politykierów temat powodzi jest już zamknięty .A może się mylę ?
Komentarzy0
Wyświetleń581
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~TaaaWłocławek
Jutro spotykamy sie na imprezce na lotnisku w Kruszynie,
Jutro spotykamy sie na imprezce na lotnisku w Kruszynie, ciekawe jak bedzie, zapowiada sie ok, ja już mam bilet, start o 17 tej, pogoda ok to najwazniejsze.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MarekWłocławek
Statystycznie polak żyje około 65 lat . Statystycznie
Statystycznie polak żyje około 65 lat . Statystycznie chcą byśmy dostawali emeryturę po śmierci. Faktycznie trzeba chyba przestać płącić ZUS i samemu sie martwić o spokojną starość. http://wolnemedia.net/?p=22745
Komentarzy2
Wyświetleń812
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Emerytura po smierciWłocławek
http://wolnemedia.net/?p=22729 Ja skomentuje tylko
http://wolnemedia.net/?p=22729 Ja skomentuje tylko tak: niech te "..." z rządu same go zapłacą bo ja całe życie płace za wszystko regularnie więc nie będę płacił za ich złodziejstwo a jak kiedyś każą mi za to zapłacić albo dług ten zacznie ograniczać moje życie będę musiał wyjść na ulice... Panie i...
Komentarzy0
Wyświetleń624
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Gdzie jest Jarek ?. Czy odpoczywa i zbiera się do kupy po
Gdzie jest Jarek ?. Czy odpoczywa i zbiera się do kupy po klęsce w kampanii prezydenckiej ?. Podobno widziano go w Egipcie ?.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~sevenWłocławek
Cyklista swoje a ja swoje. Dobry żyd ,to żyd
Cyklista swoje a ja swoje. Dobry żyd ,to żyd ,który........... proszę dokończyć!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA