Forum › Włocławek

Zastanawiam się w którym momencie administratorzy forum
Zastanawiam się w którym momencie administratorzy forum skapitulują :D Forum zbiera pochlebne opinie internautów i jest tu całkiem miło :) Kwestią czasu jest, gdy pod napływem masy nowych postów forum stanie się mało użyteczne jeśli każdy post będzie oczekiwać na akceptację adminów. Można przejść na system zgłaszania...
Komentarzy2
Wyświetleń951
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez rocky_balboaWłocławek
Uczelnie publiczne źródła rzetelnej wiedzy :D uczelnie
Uczelnie publiczne źródła rzetelnej wiedzy :D uczelnie publiczne obsadzone są przez klany np. ojciec profesor, syn i synowa dr, w sekretariacie żona albo siostra itp. Najlepsze są osiągnięcia tej całej świty. Przykładowe publikacje profesora: doktorat o cudach gierka, habilitacja o wyższości marksizmu nad leninizmem. Publikacje...
Komentarzy2
Wyświetleń991
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~widz25_Włocławek
Czy takie samo nazwisko promotora panny P. i przewodniczącej
Czy takie samo nazwisko promotora panny P. i przewodniczącej Rady Nadzorczej włocławskiego MPEC to zbieg okoliczności czy nie? Kriss co Ty na to?
Komentarzy3
Wyświetleń818
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Likwidacja IPN i policji politycznej (CBA) oraz zaprzestanie
Likwidacja IPN i policji politycznej (CBA) oraz zaprzestanie dotowania historyczno-histerycznych przedsięwzięć mohero-PiSowców – to kolejna, może mniej istotna pozycja naprawy finansów publicznych. Oprócz podsycania wojny wolsko-polskiej niepotrzebnie obciążają budżet swoją bezproduktywną egzystencją. IPN dodatkowo generuje...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~bómWłocławek
SKRADZIONO-HYUNDAI ACCENT-NIEAKTUALNE!!!!!!!!!
SKRADZIONO-HYUNDAI ACCENT-NIEAKTUALNE!!!!!!!!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~SKRADZIONO-HYUNDAI ACCENTWłocławek
Od dziś Polska ma nowego prezydent! Brawo! Proponuję by z
Od dziś Polska ma nowego prezydent! Brawo! Proponuję by z tej okazji Komorowski ogłosił amnestię i wypuścił z więzień swój elektorat! Przecież miał on tam prawie 90% poparcia!
Komentarzy1
Wyświetleń762
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~egotecWłocławek
Ostatnio czytałem o kolejnym wzroście bezrobocia i
Ostatnio czytałem o kolejnym wzroście bezrobocia i pogłębiającym się ubóstwie coraz większej ilości włocławian, szczególnie tych, którzy nie mogą wychodzić z domu. Wczoraj znalazłem w internecie stronę, która może odmienić los niektórych z nich. Ja próbuję, bo żadnej pracy się nie wstydzę a moim zdaniem nawet takie próby...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~włocławski bezrobotnyWłocławek
Jestem święcie przekonany,że w wyborach na prezydenta
Jestem święcie przekonany,że w wyborach na prezydenta miasta Włocławka partia polityczna jaką jest "Prawo i Sprawiedliwość" wysunie kandydaturę byłego senatora Najjaśniejszej Rzeczpospolitej Pana B.K. Kandydatura ze wszech miar wskazana,chociażby z uwagi na znajomość spraw polityki krajowej jak i spraw zwiazanych z Naszym Szacownym...
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Bardzo ciekawe spojrzenie na możliwość załatania dziury
Bardzo ciekawe spojrzenie na możliwość załatania dziury budżetowej! http://www.youtube.com/watch?v=hMM_T_PJ0Rs
Komentarzy1
Wyświetleń885
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zxxcWłocławek
Ciekawe co na to pracodawca Kaźmierczaka? Jak byłbym jego
Ciekawe co na to pracodawca Kaźmierczaka? Jak byłbym jego szefem to od razu bym go z roboty wyrzucił. Albo robota albo powiatowa polityka. Ciekawe czy na spotkania Rady Miasta i te inne komisje bierze urlopy czy też ciągnie kasę od Niemca i z naszych podatków? Może ktoś wie?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~SzefWłocławek
A co powiecie na to? http://yfrog.com/2cc4dae86a22j
A co powiecie na to? http://yfrog.com/2cc4dae86a22j
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez rolnikWłocławek
W NOCY Z 04 NA O5.08.2010 NA OSIEDLU POŁUDNIE SKRADZIONO
W NOCY Z 04 NA O5.08.2010 NA OSIEDLU POŁUDNIE SKRADZIONO SAMOCHÓD MARKI HYUNDAI ACCENT (NIEBIESKI METALIK, HATCHBACK, TRZY DRZWIOWY, 2001R.) JEŚLI KTOŚ WIDZIAŁ AUTO PROSZĘ O KONTAKT NA NR TEL.697 334 266, ZA POMOC W ODNALEZIENIU AUTA NAGRODA!!!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~SKRADZIONO-HYUNDAI ACCENTWłocławek
W wielu wątkach pojawiają się apele o wysyłanie zażaleń
W wielu wątkach pojawiają się apele o wysyłanie zażaleń do instytucji Państwowych i najważniejszych osób w Rządzie, lecz mało kto zwraca uwagę na fakt istnienia pewnych wymogów formalnych, które nadawca wiadomości musi spełnić, aby jego skarga została w ogóle przeczytana. Wymogi owe opisane są szczegółowo na stronach...
Komentarzy2
Wyświetleń953
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Piotr DopartWłocławek
Zabrać przywileje finansowe klerowi – europosłanka
Zabrać przywileje finansowe klerowi – europosłanka Senyszyn podobnie jak ja widzi ISTOTNY element naprawy finansów publicznych: „Rząd Tuska teraz, jak i wtedy, boi się wykonać jakikolwiek ruch bez błogosławieństwa kościelnej hierarchii. A w Kościele można znaleźć kilka miliardów złotych, które rokrocznie traci budżet...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Szanowni Internauci. Zastanawiałem się. Czy nadejdzie
Szanowni Internauci. Zastanawiałem się. Czy nadejdzie kiedyś taki czas, że My Polacy potrafimy sie kiedys zjednoczyć.Przypomniałem sobie rok, kiedy wracaliśmy z Uniwersjady "Sofia 1977" i w drodze powrotnej "zachaczyliśmy" o Budapest.Ostrzegano nas. W żadnym przypadku nie próbujcie rozmawiac w języku rosyjskim.W tym w którym cały...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
POdobno paliwo w Polsce jest jeszcze zbyt tanie -tylko czy
POdobno paliwo w Polsce jest jeszcze zbyt tanie -tylko czy mamy świadomość , ile paliwa może zatankować za najniższą pensję Szwed , Francuz lub Niemiec ,A ILE dla porównania POLAK . Bo to jest podstawa , by ministerstwo finansów na POlecenie donka nie robiło z Polaków idiotów dokonując takich POrównań ,a jak wieść gminna niesie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Z krzyża PO zrobiło sobie idealną przykrywkę na na
Z krzyża PO zrobiło sobie idealną przykrywkę na na nieudolność finansową państwa.Media prawie nic nie mówią o ucieczce z Polski dużych podatników np. p. Kulczyk do Szwajcarii.A podwyżka VAT to dopiero wstęp do preludium.Nie pomoże już dalsze sztuczne trzymanie kursu złotego.Od 01.01.2011 będzie się dziać ,oj będzie.W jakim...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
PO dały ciała dwa razy w ciągu jednego dnia. Najpierw
PO dały ciała dwa razy w ciągu jednego dnia. Najpierw pokazały miękkiego, bo strach ich obleciał na widok kilku znakujących teren oszolomów. I drugi raz, też zapewne ze strachu przed PiSoirami, gdy nie zaprosili gen. Jaruzelskiego na uroczystość zaprzysiężenia prezydenta. To kto w końcu rządzi? Chyba jednak PiS. A razy będą...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
już nie wiadomo czy lepszy PIS u władzy ,czy w opozycji ?
już nie wiadomo czy lepszy PIS u władzy ,czy w opozycji ? tak czy tak istne szaleństwo .
Komentarzy4
Wyświetleń966
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~alutka Włocławek
Znowu zaczęło padać,oj dolo ,moja dolo, będę jeździł
Znowu zaczęło padać,oj dolo ,moja dolo, będę jeździł na rowerze solo.
Komentarzy2
Wyświetleń931
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA