Forum › Włocławek

W niedzielę przed Pałacem Prezydenckim pod krzyżem
W niedzielę przed Pałacem Prezydenckim pod krzyżem modliła się grupa nawiedzonych "prawdziwych Polaków"paliło się mnóstwo lampek przypominając zaduszki a kilka metrów obok grupa wesołych młodych ludzitańczyła przed wielkim kartonem na którym widniał napis"zburzyć Pałac Prezydencki niech nie zasłania krzyża".Z głosników...
Komentarzy2
Wyświetleń948
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jpWłocławek
Cyklisto szanowny, Ty budowlaniec, Jeżeli na swojej
Cyklisto szanowny, Ty budowlaniec, Jeżeli na swojej działce chcę wybudować ziemiankę - dość duże pomieszczenie, to czy muszę na to stosowne pozwolenie mieć? Drugie pytanie brzmi: jeżeli już mam to zrobić, to ile stempli stalowych jest konieczne na ziemiankę 3m na 4m? No nie mogę zapytać nikogo znajomego oficjalnie, bo pomyślą,...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Mam pytanie do bóm :są przecieki ,że funkcję Prymasa
Mam pytanie do bóm :są przecieki ,że funkcję Prymasa Polski obejmie człowiek z PEŁO,bo tylko ta jeszcze im brakuje.My mohery jesteśmy bardzo zmartwieni tym przeciekiem.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~koalicja moherowaWłocławek
Co do wzmocnienia budżetu Państwa to proponuję
Co do wzmocnienia budżetu Państwa to proponuję opodatkować czarny kler (a nawet iść dalej i założyć im kasy fiskalne). Ostatnio pochowałem mamę i coś na ten temat "co łaska" wiem. Powinni w ogóle ogłosić oficjalny cennik usług (a nie posług) jak to czarni określają.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~RobertWłocławek
Na Placu Konstytucji 10 sierpnia organizowany jest wiec w
Na Placu Konstytucji 10 sierpnia organizowany jest wiec w obronie Konstytucji, w szczególności zachowania świeckiego charakteru państwa. W związku z tym Napieralski napisał: „My, obywatele Rzeczpospolitej, zbulwersowani ostatnimi wydarzeniami przed Pałacem Prezydenckim w Warszawie, które ujawniły słabość instytucji...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~bómWłocławek
brakuje kasy w budżecie państwa? oto
brakuje kasy w budżecie państwa? oto rozwiązanie: http://podatki.wp.pl/kat,66248,title,Jesli-nie-VAT-to-moze-opodatkowac-narkotyki,wid,12545739,wiadomosc.html
Komentarzy0
Wyświetleń582
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~legalizeitWłocławek
Polska zielona wyspą? Przy okazji debaty na temat stanu
Polska zielona wyspą? Przy okazji debaty na temat stanu finansów publicznych przedstawiciele rządu wielokrotnie przypominali, że Polska jest jednym z nielicznych krajów Unii Europejskiej, w którym w czasie kryzysu rósł PKB. Wzrost gospodarczy nie musi jednak bezpośrednio przekładać się na warunki życia obywateli. W Polsce z jego...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MOHERWłocławek
W ubiegłym tygodniu,telewizja komercyjna-zacytowała
W ubiegłym tygodniu,telewizja komercyjna-zacytowała fragment artykułu zamieszczonego w poczytnej gazecie o zasięgu ogólnopolskim następujący tekst cyt."... wielu Duńczyków uważa, że Polacy to Cyganie ,którzy tylko żebrzą i kradną i do tego jedzą byle co..." Nie wiem czy Duńczycy i ich żeńska odmiana to człekopodobni o...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~vistWłocławek
Afery PO: http://markd.pl/afery-po/
Afery PO: http://markd.pl/afery-po/
Komentarzy1
Wyświetleń757
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~całaprawdaWłocławek
Coraz więcej polityków mówi o tym, że nie można dać
Coraz więcej polityków mówi o tym, że nie można dać się zaszczuć przez nachalną propagandę PiS, która wbrew oczywistym faktom, jakie wspólnie obserwowaliśmy przed 10 kwietnia, usiłuje wmówić społeczeństwu ewidentne bzdury o byłym prezydencie. Tym razem głos zabrał Marek Siwiec. Ponieważ Siwiec jest z SLD (a z SLD taka...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Wiecie Bóm i Cyklista - nie będę w ogóle reagował na
Wiecie Bóm i Cyklista - nie będę w ogóle reagował na wpisy niezalogowanych. Wy jesteście wyjątkami - bo nawet nie logując się, jesteście tak charakterystyczni... nawet nie musicie się logować hehe. Ludzie, czemu nie zrobicie stałego nicka, to tylko kilka minut!
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ludzie potrafią być wyrachowani do szpiku kości. Pewien
Ludzie potrafią być wyrachowani do szpiku kości. Pewien lokalny polityk nieco skompromitował się wybuchem niezrozumiałej agresji. Nie minęło kilka dni i pokazuje się publicznie z innym ze swoich oponentów. A że chyba nic jeszcze w życiu nie zrobił bezinteresownie, to do zademonstrowania swojej rzekomej pobłażliwości kogo wybiera?...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~TakiowakiWłocławek
Mieszkanie za 800 zl/mkw, nowe? A jednak mozna. Tylko po co,
Mieszkanie za 800 zl/mkw, nowe? A jednak mozna. Tylko po co, jak mozna socjalny postawic za 3000/mkw i kolesie zarobia. http://tbs24.pl/artykuly/315-nowe-mieszkania-za-800-zl.html
Komentarzy1
Wyświetleń610
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WowWłocławek
Daj kaczce grzędę - na kolumnie Zygmunta siędę. Pani
Daj kaczce grzędę - na kolumnie Zygmunta siędę. Pani Senyszyn jest wspaniała – zawsze trafi w sedno i tak oceniła prezydenturę Kaczyńskiego: „Najdelikatniej mówiąc, nie był dobrym prezydentem. W czasie kadencji niczym się nie wyróżnił, poza kłótniami i ośmieszaniem Polski. Zwłaszcza na arenie międzynarodowej....
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Wczoraj usłyszałem wypowiedź p. Senyszyn i mam w związku
Wczoraj usłyszałem wypowiedź p. Senyszyn i mam w związku z tym pytanie -czy ta Pani połknęła gwizdek ,naśmiewa sie z innych a nie widzi ,że sama może być podporą gminnych kabaretów .
Komentarzy0
Wyświetleń601
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Ciekawostka Włocławek
Telebim we Włocławku... myślałem że to coś fajnego i
Telebim we Włocławku... myślałem że to coś fajnego i się skusiłem ale się zawiodłem:( przez dwa tygodnie jazdy samochodem udało mi się raz zobaczyć swoją reklamę (mojej firmy)... chyba trochę przesadzili z ilością spotów przez co prawie nikt nie widzi mojej reklamy. W Azji jest tego rodzaju nośników dużo ale tam lecą 3...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zawiedzonyWłocławek
Nastepne miasto zalane. Zeby chociaz ten podwyzszony WAT,
Nastepne miasto zalane. Zeby chociaz ten podwyzszony WAT, ktory jest najbardziej niesprawiedliwym podatkiem godzacym w najslabszych, posluszyl na odszkodowania a nie na oplacanie wysokich urzednikow - liberalow wpychajacych panstwo w ruine.
Komentarzy1
Wyświetleń671
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Porąbało już
Porąbało już Jarosława: http://wiadomosci.onet.pl/2207490,11,kaczynski_to_zaprzysiezenie_bylo_wynikiem_smierci_mojego_brata,item.html
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~NormalnyWłocławek
Pewna telewizja we Włocławku zrobiła SMSowy sondaż
Pewna telewizja we Włocławku zrobiła SMSowy sondaż prezydencki, a gdy zobaczyła, że jest dochodowy, to tak się rozochociła, że zaczęła od wczoraj proponować dodatkowo extra esemesy o sile 20 głosów. Myślałem, że padnę, jak wczoraj zobaczyłem tę propozycję SMSa za kilkanaście złotych. Cwaniaczki wzorowali się na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~TelewidzWłocławek
w sobotę 07 sierpnia zagubiono portfel z dokumentami m.in.
w sobotę 07 sierpnia zagubiono portfel z dokumentami m.in. dowód osobisty, dowody rejestracyjne samochodów, legitymacja żołnierza - dla uczciwego znalazcy - nagroda - 608-413-160.
Komentarzy0
Wyświetleń612
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Tomasz.LWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA