Forum › Włocławek

Przydałaby się znowu taka formacja jak ZOMO Rząd PO
Przydałaby się znowu taka formacja jak ZOMO Rząd PO okazał się totalnie wykastrowaną z resztek nanoodwagi, grupą tchórzliwych frustratów. Panów bez jaj przerazili krzykliwi moherowi psychole w liczbie około DZIESIĘCIU. Zamiast ich przykładnie spacyfikować i oczyścić oznakowany teren, położyli uszki po sobie i odstąpili. W ten...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~bómWłocławek
Czy zgłoszenie przez Panią Domicelę Kopaczewską Pana
Czy zgłoszenie przez Panią Domicelę Kopaczewską Pana Kazimierczaka na Prezydenta Włocławka to jakiś żart? Zawsze głosuje na Platformę,ale to co przedstawiają sobą jej Przedstawiciele we Włocławku to PORAŻKA!!!!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ankaWłocławek
Facet, który ledwo wpełz do Rady Miasta z wynikiem 127
Facet, który ledwo wpełz do Rady Miasta z wynikiem 127 głosów jest kandydatem PO na prezydenta Włocławka. To chyba jakieś kpiny!!! W dodatku ten człowiek jeszcze chyba w życiu nic mądrego nie powiedział. Paranoja. Jeszcze trzeba, żeby PiS Łukaszka wystawiło dopiero będzie komedia w kampanii. Ci ludzie nie znają sie na niczym, a...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Ale jaja...Włocławek
Skoro to była karykatura, że partia PIS obniżyła podatki,
Skoro to była karykatura, że partia PIS obniżyła podatki, składki rentowe, zlikwidowała podatek od spadków i darowizn, to ja się pytam, czym jest to co robi POPSL, mieniące się partią liberalną, przypominam: 3 razy 15 % 15 podatek dochodowy, 15 vat 15 podatek dla...
Komentarzy1
Wyświetleń789
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~POLSKA URZĘDNICZAWłocławek
Trzy zadania... do wykonania. Pierwsze zadanie zostało
Trzy zadania... do wykonania. Pierwsze zadanie zostało wykonane Prezydentem RP został B.Komorowski. Człowiek który gwarantuje "normalność" tak ważnego urzędu w państwie. Nie będzie ciągłych awantur o rzeczy małe i nie istotne w rządzeniu państwem. Drugie zadanie to wybory samorządowe.Trzeba wyeliminować Pisomatołków. PO i...
Komentarzy2
Wyświetleń842
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~seven.Włocławek
Żeby w środku Europy działy się takie jaja i to przed
Żeby w środku Europy działy się takie jaja i to przed Pałacem Prezydenckim.To jest kraj nie katolików i chrześcijan ale oszołomów,dziki kraj. Brawo pośle Drzewiecki i Kurski.Piszecie ,ze we Włocławku panuje zacofanie i ciemnota ,ale jak przykład idzie z takiej Warszawy!Brawo solidaruszki! Hahaha
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Na sesji rady bajkowego miasta pęka szklanka. Komentarz
Na sesji rady bajkowego miasta pęka szklanka. Komentarz bajkowego radnego: "o, pękła szklanka, przyniosę nową". Komentarz bajkowego prezydenta: "Na skutek niekompetencji moich poprzedników, niewłaściwej eksploatacji mienia komunalnego i wieloletnich napięć wewnętrznych zmienia się struktura szkła znajdującego się w zasobach naszej...
Komentarzy1
Wyświetleń745
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~BajkopisarzWłocławek
"Przeglądając" dzisiaj Internet natrafiłem na taki
"Przeglądając" dzisiaj Internet natrafiłem na taki artykuł http://wiadomosci.onet.pl/2204654,12,polski_oboz_zaglady_w_gazecie_odmowa_sprostowania,item.html tak myślę sobie czy jeszcze ktoś na tym świecie liczy się z Polską? W nawiązaniu do owego artykułu napiszę coś jeszcze: Ostatnio miałem przyjemność, w ramach urlopu,...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez pamarWłocławek
ja,podziwiam Paluckiego,że on z takim spokojem odpowiada tym
ja,podziwiam Paluckiego,że on z takim spokojem odpowiada tym rajcom podworkowym,poszedlem specjalnie na ul.Planty,nic nie jest rozkopane,obok chodnika pękła rura,zjawisko naturalne,i jak słuchać takich wypocin,Dębczyńskiego,tego posła przez przypadek Zbonikowskiego,oni jak by mogli,to by konferencje prasowe org. 2 razy dziennie,aby ich...
Komentarzy2
Wyświetleń844
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jan.Włocławek
Panie Prezydencie Pałucki, dziękujemy Panu za Pana
Panie Prezydencie Pałucki, dziękujemy Panu za Pana inteligencję. Aż żal słuchać pana posła z PiSu czy jego "kolegów" z prawicy. Dobrze, że my mieszkańcy Włocławka nie musimy się wstydzić za Pana Pałuckiego! Pokazał od 2006 roku, że jest Prezydentem wszystkich a nie jednej partii, nie przepłaca na "opiekę" społeczną tak jak...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PisuArekWłocławek
Panie Pośle dziękujemy za tak wspaniały festyn.Mieszkańcy
Panie Pośle dziękujemy za tak wspaniały festyn.Mieszkańcy mogli w miłej atmosferze i przy fajnej muzyce oderwac się od dnia codziennego.Szkoda że włodarze naszego miasta tak mało myślą o mieszkńcach i nie organizują więcej takich festynów.Jeszcze raz serdeczne dzięki.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Impreza na WiejskiejWłocławek
"Liberalna" POlska według
"Liberalna" POlska według PO: http://www.hotmoney.pl/artykul/prawo-urzednicy-fiskusa-chca-wiedziec-o-nas-wszystko-14721 Porównanie faktów, kto jest liberalny a kto socjalistyczny i obłudny: http://crusader.salon24.pl/212983,socjalisci-i-liberalowie
Komentarzy2
Wyświetleń974
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~FAKTY a OBIETNICEWłocławek
UWAGA
UWAGA KOMUNIKAT: http://www.youtube.com/watch?v=JrnhFZilEeg&feature=player_embedded DZIEKUJE!
Komentarzy0
Wyświetleń585
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~UWAGA KOMUNIKATWłocławek
sobotnia impreza na wiejskiej była super więcej takich
sobotnia impreza na wiejskiej była super więcej takich panie pośle najemy się darmowa grochówką szkoda że piwa nie dawali za darmo
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~imprezowicz grochówkowyWłocławek
Na serce ,czy to zanaczy ,że platformersi przed wyborami
Na serce ,czy to zanaczy ,że platformersi przed wyborami okłamali wyborców i on sam również ? A co mówi ordynacja wyborcza o informacji na temat stanu zdrowia kandydatatów ?
Komentarzy1
Wyświetleń709
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Komorowski chory Włocławek
Panie Ryszardzie Czarnecki na swoim blogu na onecie pisze Pan
Panie Ryszardzie Czarnecki na swoim blogu na onecie pisze Pan zaczepne,wredne i bardzo niedorozwinięte wpisy zwłaszcza ten o "zimnym lechu"nikt z kulawą nogą nie pomyślał by o co chodzi gdyby nie taki pisior jak Ty.Pozdrawiam wszystkie zaszczute,wredne,nerwowe i chore z zawiści PISIORAKI!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentarzy3
Wyświetleń927
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ciastekWłocławek
Do niejakiego ~bóm (komentatora forum "Włocławianie
Do niejakiego ~bóm (komentatora forum "Włocławianie piszą") Wkurzasz mnie - wyskoczysz na solówkę?!
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~egotecWłocławek
POdobno rząd zataił informację o stanie zdrowia hrabiego
POdobno rząd zataił informację o stanie zdrowia hrabiego ,a terz kombinuje jak z tego wybrnąć ,czy Wiecie coś o tym ?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Postanowiłem przeprowadzić prywatny ranking stron z
Postanowiłem przeprowadzić prywatny ranking stron z Włocławka i muszę przyznać, że jesteście niekwestionowanym liderem. Tak trzymać. Odwiedzam Was codziennie i za każdym razem jestem czymś zaskoczony.
Komentarzy2
Wyświetleń935
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~fanWłocławek
Wlasnie slucham naszych wlodarzy miasta krew mnie zalewawa
Wlasnie slucham naszych wlodarzy miasta krew mnie zalewawa pon tym co slysze Ja jestem rodowitym szczecinanem przyjecham za zona pierwszy raz sie tu wypowiadam bo krew mnie zalewa jak slysze te wypowiedzi naszych rajcow pana Depczynskiego pana Kazimierczaka pana posla co oni zrobili dla Wloclawka co solidarnosc ...
Komentarzy3
Wyświetleń986
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~rico majerWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA