Forum › Włocławek

Mam pytanko.Jakiej odmiany ziemniaka preferujecie ? Ja nie
Mam pytanko.Jakiej odmiany ziemniaka preferujecie ? Ja nie jem ziemniaków. Preferuje mieszankę kalafiorów,brokułów.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez rolnikWłocławek
Czy Włocławek ,to znowu miasto rolnicze,czy jeszcze
Czy Włocławek ,to znowu miasto rolnicze,czy jeszcze przemysłowe?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez rolnikWłocławek
Szanowni Internauci.Nie ma już chyba telewizyjnego programu
Szanowni Internauci.Nie ma już chyba telewizyjnego programu w którym nie unosiłby sie zapach gotowanych lub smażonych potraw.Lubię czasmi popatrzeć jak prowadzący przygotowują i podają przepisy na różnego rodzaju jadło.Przedstawiane są kuchnie te bardziej wykwintne i wyszukane jak i kuchnie regionalne z różnych części...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
i znów głośno o naszym włocławskim trzeciosektorowym
i znów głośno o naszym włocławskim trzeciosektorowym harcerzu. dużo w onecie i w machinie: “Pojechaliśmy kiedyś na koncert do Włocławka. Byłam chyba w siódmym miesiącu ciąży – wspomina Monika Gawlińska. – Kiedy Wilki zaczęły grać, organizator poprosił mnie na zaplecze do kantorka i zamiast wypłacić...
Komentarzy1
Wyświetleń826
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zatroskanyWłocławek
Podpisujcie petycje dla ochrony zwierząt. Uwaga strona
Podpisujcie petycje dla ochrony zwierząt. Uwaga strona zawiera film tylko dla wytrzymałych zawiera drastyczne ujęcia...które niestety pokazują prawdę o naszym "cywilizowanym" świecie... http://www.ptroa.co.il/petition/
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Komorowski to nie mój prezydent!
Komorowski to nie mój prezydent!
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~egotecWłocławek
Wielka ulga.Możemy spać spokojnie. Prawda ujrzy światło
Wielka ulga.Możemy spać spokojnie. Prawda ujrzy światło dzienne i pokona mrok dezinformacji. A dzięki komu to wszystko?. Pozycja nr.131...i wszystko jasne!!!. http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/skladzesp?OpenAgent&78
Komentarzy3
Wyświetleń869
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~sevenWłocławek
Zapraszam do odwiedzenia terenów popowodziowych za Płockiem
Zapraszam do odwiedzenia terenów popowodziowych za Płockiem tam zobaczycie jak wygląda kłamstwo wyborcze Tuska i Hrabiego .Ci ludzie zostali poświęceni dla ratowania tamy we Włocławku ,a teraz śpią w błocie i smrodzie ,nikt się nimi nie interesuje .Gratulacje dla tych co uwierzyli w te brednie PO o pomocy dla powodzian -zapraszam...
Komentarzy1
Wyświetleń863
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Przeczytałam na stronie SM Południe skład Rady Nadzorczej
Przeczytałam na stronie SM Południe skład Rady Nadzorczej mojej Spółdzielni i o mało co nie dostałam zawału serca.Ci sami ludzie chyba od 15 lat to jedna klika. Panie pośle Zbonikowski gdzie Pana obietnice że składy RN w Spółdzielniach będą składały się z nowych członków a tu nadal rządzą KOMUCHY.
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KachaWłocławek
Zlikwidowano Tesco supermarket przy Okrzei, co będzie z tym
Zlikwidowano Tesco supermarket przy Okrzei, co będzie z tym blaszakiem ? Dlaczego nikt nie protestuje, że zlikwidowano supermarket ? Co tam będzie ? I kolejna sprawa: co z Galerią Millenium, co tam powstanie, bo obiekt pusty jest już długie miesiące.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
ZAKAZ POSIADANIA GOTÓWKI !!!!!!!! Po Grecji i Włochach
ZAKAZ POSIADANIA GOTÓWKI !!!!!!!! Po Grecji i Włochach teraz Szwecji może grozić zakaz posiadania gotówki. Jednak z „małą” różnicą: podczas gdy w krajach południowej Europy niewielkie kwoty będą mogły być nadal wypłacane w gotówce, Szwecja chce znieść całkowicie pieniądz papierowy jaki znamy...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~"KOCHANE" PAŃSTWOWłocławek
kto mi powie kim jest lekarz orzecznik Zus pan J.......?bo
kto mi powie kim jest lekarz orzecznik Zus pan J.......?bo chyba raczej nie lekarzem.wydaje mi się,że lekarz nie potraktowałby tak chorego człowieka jak on potraktował mojego tatę. ja rozumiem-można być zmęczonym,można mieć ciężki charakter,ale nic nie tłumaczy jego tekstów kierowanych w kierunku mojego taty.kiedy ww lekarz...
Komentarzy6
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~NikitaWłocławek
Polecam wszystkim nudzącym sie w domu kupno karnetu w naszym
Polecam wszystkim nudzącym sie w domu kupno karnetu w naszym Multikinie za 36zł !!!! Ja kupiłem ten karnet tydzień temu i jestem codziennie w kinie:))) Super promocja
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ Rajdowiec15Włocławek
Czy drodzy platformersi orientują się, czy może ich pan
Czy drodzy platformersi orientują się, czy może ich pan prezydent po zaprzysiężeniu wybiera się na jakąś wystawę do warszawskiej "Zachęty" ? Łapiecie?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~egotecWłocławek
22 lipca 1944 roku ogłoszono Manifest PKWN. Dało to
22 lipca 1944 roku ogłoszono Manifest PKWN. Dało to dziesiątkom milionów biednych ludzi nadzieję na poprawę losu. Oprócz znanych (bo bezustannie powtarzanych), niewątpliwie gorszych momentów historii Polski Ludowej, umożliwiła ona m.in.: - migrację ogromnej rzeszy ludzi ze wsi do miast, a tym samym znaczne polepszenie ich warunków...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~bómWłocławek
coś specjalnie dla kobiet ...
coś specjalnie dla kobiet ... http://www.youtube.com/watch?v=nI5I39Gv84k&feature=related
Komentarzy1
Wyświetleń862
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez negocjatorWłocławek
Nareszcie rząd ma sukces /dzwony powinny bić/ w sprawie
Nareszcie rząd ma sukces /dzwony powinny bić/ w sprawie krzyża, choć nie jest to pewne bo może harcerze się nie zgodzą / hehe/ - cyrk w Polskim państwie rządzi kościół ze swymi "dostojnikami", uważam że wybór prezydenta był zbędny jesli oni dalej rządzą. Róbcie tak dalej to będziemy chodzić boso i na kolanach.
Komentarzy2
Wyświetleń932
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~A-ZWłocławek
Mam 58 lat.w tym wieku po stracie pracy ,otrzymanie nowej
Mam 58 lat.w tym wieku po stracie pracy ,otrzymanie nowej jest bardzo ciężko dlatego chciałem podziękowac P,Prezydentowi że umozliwia nam prace w MZUK wloclawek choc na 5 miesięcy ,ja mam z tego duża satyskfację
Komentarzy0
Wyświetleń589
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~kubaWłocławek
Dzisiaj odbyła się uroczystość wmurowania kamienia
Dzisiaj odbyła się uroczystość wmurowania kamienia węgielnego pod budowę przystani na Zalewie Włocławskim. To się nie może udać,tam nie było Kropidła !
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~bywalecWłocławek
Dzisiaj, w najstarszej telewizji lokalnej widziałem "
Dzisiaj, w najstarszej telewizji lokalnej widziałem " jasełka odznaczeniowe". Chyba z pół kilometra ludzi dekorowali. Była klapa i rąsia , klapa i rąsia...prawie jak w PRl-u , brakowało tylko gożdzika. Z jakiej okazji ? nie wiem .Kogo ? tez nie wiem, może weteranów z Wietnamu ? a może z Afganistanu ? a może byłych komuszków ? a...
Komentarzy2
Wyświetleń909
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~vistWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA