Forum › Włocławek

A ja bardzo P.O.dziwiam Eligiusza Niewiadomskiego! Szkoda,
A ja bardzo P.O.dziwiam Eligiusza Niewiadomskiego! Szkoda, że go już nie ma z nami! ;)
Komentarzy0
Wyświetleń534
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~egotecWłocławek
Juz niebawem zaczne byc tymczasowa mieszkanka Włocławka.Czy
Juz niebawem zaczne byc tymczasowa mieszkanka Włocławka.Czy mozecie pocieszyc mnie i podac zalety tego miasteczka? czy znacie ciekawe miejsca gdzie mozna wybrac sie z dziecmi.Szukam tez fajnego placu zabaw.
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AniaWłocławek
Czy nie sądzicie ,że j. Wikaryjskie pachnie piwem ,tylu
Czy nie sądzicie ,że j. Wikaryjskie pachnie piwem ,tylu zapijaczonych mlodzieńców tam się kąpie ,że niedługo ryby będa pływać pijane .
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
W dzisiejszej " Gazecie Pomorskiej" przeczytałem tekst
W dzisiejszej " Gazecie Pomorskiej" przeczytałem tekst dotyczący listy milionerów z woj.kuj.pomorskiego . Oczywiście jest tam również o "naszym " , włocławskim krezusie. Autor tekstu "agad" , z wielką atencją podaje,że " nasz" milioner skromnie mówi o sobie ,że nie jest milionerem. I ma rację , bo nie jest milionerem ,...
Komentarzy13
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~vistWłocławek
Niedawno pokazano, rozpaczliwa sytuacje powodzian. Nie tylko
Niedawno pokazano, rozpaczliwa sytuacje powodzian. Nie tylko zakazona woda trupami zwierzat i wszelkimi niebezpiecznymi nieczystosciami ale rowniez cale tereny zawalone smieciami, postalosciami sprzetow, trupow zwierzat. Tyle mowi sie o Haiti. Przeciez w naszym kraju sytuacja nie jest lepsza. Po przedostaniej powodzi dano ludziom kontenery...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Czy może ktoś wie jak zakończyła się sprawa aktora
Czy może ktoś wie jak zakończyła się sprawa aktora Tomasza Sztokingera, który po pijaku (2 promile) spowodował wypadek na przejściu dla pieszych. Z tego co wiem to za takie przestępstwo nalezy się 2 lata bezwzględnego więzienia, a nie jakieś tam zawiasy.
Komentarzy1
Wyświetleń709
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~SprawiedliwośćWłocławek
DO wszelakiej masci urzedasow zarządzającymi budynkami
DO wszelakiej masci urzedasow zarządzającymi budynkami komunalnymi posadziliscie mlode drzewka to przynajmniej czesc ich jeszcze podlewajcie,bo wiele juz ich nie zostalo wiekszosc juz uschło siedzicie tam w klimatyzowanych pomieszczeniach z tlustymi .....,obrzeracie sie pączkami pijecie kawki a co nie jeden dmucha sekretarke wezcie sie do...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PiotrWłocławek
1. Czy to prawda, że matka Janusza Palikota, Czesława
1. Czy to prawda, że matka Janusza Palikota, Czesława Emilia Palikot, była ocalałą więźniarką nazistowskiego obozu zagłady KL Lublin na Majdanku? 2. Czy to prawda, że ojciec Janusza Palikota, Marian Palikot, był antysemitą, który na takich tragediach jaką cudem przeżyła matka Janusza Palikota, zarabiał brudne...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Ja tylko pytamWłocławek
Mafia żebracza i jej
Mafia żebracza i jej "kultura" http://www.rp.pl/artykul/67352,487872_Cygani_rozpuszczeni_przez_ksiedza.html
Komentarzy1
Wyświetleń769
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~żebractwo biznes Włocławek
Jestem Mieszkańcem Włocławka i mam pytanie czy Orliki we
Jestem Mieszkańcem Włocławka i mam pytanie czy Orliki we Włocławku są otwarte do użytku mieszkańców bo na Zespole Szkół Chemicznych są nowa dwa boiska i jak sie pytałem czy można z nich korzysta to panie które tam pracują poinformowały mnie ze Pan Dyrektor zakazał wstępu a co sie orientuje to dofinansowanie jest z Urzędu Miasta...
Komentarzy0
Wyświetleń661
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MieszkianiecWłocławek
Po krótkim niebycie wrócił Jarek i udzielił wywiadu
Po krótkim niebycie wrócił Jarek i udzielił wywiadu tygodnikowi od prawdziwych Polaków. Maska została zrzucona prawdziwa twarz odsłonięta, na ustach pomówienia,insynuacje,zemsta i jeszcze raz zemsta. Z Bogiem czy bez Boga. Gdzie podziała się ta spokojna,przepełniona ciepłem i dobrocią dla wszystkich twarz. Przecież miało się...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sevenWłocławek
W nocy z 12.07 na 13.07 przy ul.TORUŃSKIEJ 57 zaginęła
W nocy z 12.07 na 13.07 przy ul.TORUŃSKIEJ 57 zaginęła biało czarna kotka.Kotka ma 14 lat na imię ma "MYSZA",tęskni za nią małe dziecko.Uczciwego znalazcę proszę o kontakt czeka NAGRODA !!! tel.721-013-771
Komentarzy0
Wyświetleń654
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~EwelinaWłocławek
Platfuski się cieszą, ciekawe czy udzwigna ciezar sukcesu
Platfuski się cieszą, ciekawe czy udzwigna ciezar sukcesu :-) http://www.platformaspolecznosciowa.pl/index.php?link=wiecej&id=49
Komentarzy2
Wyświetleń841
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PatrzycielWłocławek
"...płonie ognisko i szumią knieje ,drużynowy jest wśród
"...płonie ognisko i szumią knieje ,drużynowy jest wśród nas..." , a może to ognisko szumi a płoną knieje ? bo robi się coraz bardziej zapalnie ? Jak to jest , co to za kraj ? chciałoby się powiedzieć a cóż to za " dziki kraj " ? ,w którym drużynowy ze swoją ciżbą stawia krzyż gdzie chce ,nie pytając nikogo o zgodę! I...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
BRAWO RZĄD PO-PSL, NAJBARDZIEJ "LIBERALNY" RZĄD I
BRAWO RZĄD PO-PSL, NAJBARDZIEJ "LIBERALNY" RZĄD I PRORYNKOWY, BRAWO !!!!!!!!!!!! "Sugerują, by Tusk zmniejszył liczbę urzędników INFO: Analitycy BNP Paribas w najnowszym cotygodniowym komentarzu radzą, by polski rząd rozważył zmniejszenie zatrudnienia w sektorze publicznym jako sposób na redukcję deficytu fiskalnego. Zdaniem...
Komentarzy1
Wyświetleń750
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~POLSKA URZĘDNICZAWłocławek
Zdenerwowała mnie wczoraj sytuacja gdy musiałem czekać na
Zdenerwowała mnie wczoraj sytuacja gdy musiałem czekać na skrzyżowaniu bo "reporterzy" CW 24 wyszli sobie na środek ulicy i przeprowadzali wywiad z kierowcą auta stojącego przede mną blokując obydwa pasy ruchu. Na moje pytanie czy im się coś nie pomyliło odpowiedzieli z uśmiechem ze pracują jakby nie rozumieli problemu. Jeśli tak...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
czy zna ktoś przybliżoną datę rozpoczęcia prac
czy zna ktoś przybliżoną datę rozpoczęcia prac budowlanych basenu na słodowie
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jp Włocławek
honorowy patronat nad koncertem wyglądał tak jedna: butelka
honorowy patronat nad koncertem wyglądał tak jedna: butelka wina hiszpańskiego dla zebranych Włocławian, a druga dla towarzyszy pogratulować ...
Komentarzy1
Wyświetleń681
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~aaaWłocławek
Sprawa Polańskiego to śmiech z wymiaru sprawiedliwości.
Sprawa Polańskiego to śmiech z wymiaru sprawiedliwości. Tzw. wymiar sprawiedliwości dał się wmanewrować w jakieś dyplomatyczne gierki i nic z tego nie wyszło. Zarówno Amerykanie jak i Szwajcarzy ośmieszyli swoje kraje i ich organy. Nie rozpoczyna się spraw i procesów jeśli ich nie mozna wygrać, tak się niestety coraz częściej...
Komentarzy2
Wyświetleń804
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AdwokatWłocławek
SZOK!!! Szwajcaria odmówiła ekstradycji pedofila, który
SZOK!!! Szwajcaria odmówiła ekstradycji pedofila, który powinien stanąć przed wymiarem sprawiedliwości i ponieść surowe konsekwencje. Z tego wnioskuję, że każdy gwałciciel-pedofil, który ma żydowskie pochodzenie może chodzić spokojnie, jest nietykalny.
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA