Forum › Włocławek

poszukuje jakieś kwatery, pensjonatu w Zakopanem bo
poszukuje jakieś kwatery, pensjonatu w Zakopanem bo chciałbym się wybrać do Zakopanego w sierpniu, może ktoś coś poleci i poda jakiś link czy numer telefonu. Z góry dzięki!!!!
Komentarzy0
Wyświetleń591
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
Cyklista nieźle sie kompromitujesz. Oj wypływa oliwa. Dla
Cyklista nieźle sie kompromitujesz. Oj wypływa oliwa. Dla mnie twój nick został obłożony embargiem na czytanie tych głupot.
Komentarzy0
Wyświetleń651
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Roman Włocławek
Gdzie we Włocławku mogę kupić metkownicę dwurzędową
Gdzie we Włocławku mogę kupić metkownicę dwurzędową żeby drukowała kod towaru i cenę. Dzięki za podpowiedź!
Komentarzy1
Wyświetleń665
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~małaWłocławek
dobrze ze bracia m...mieszkajacy koło kujaw ze jeden jest za
dobrze ze bracia m...mieszkajacy koło kujaw ze jeden jest za lasem a drugi uciekł do angli wkoncu nie beda okradac ludzi
Komentarzy0
Wyświetleń649
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~oszukanyWłocławek
w Michelinie na ul. Jana Pawła w okolicach ul.Pocztowej
w Michelinie na ul. Jana Pawła w okolicach ul.Pocztowej stoją pojemniki do segregacji plastiku i szkła, to co ludzie wyrabiają to się w głowie nie mieści, wyrzucają tam wszystko, jak tak można, czy to tak trudno wrzucić plastiki czy też szkło do pojemników, brudasy czy u siebie też tak robicie, że śmieci zamiast do kosza obok...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ewaWłocławek
Szanowni Internauci portalu włocławek.info Pozwoliłem
Szanowni Internauci portalu włocławek.info Pozwoliłem sobie zadać kilka pytań i udzielić jednocześnie na nie odpowiedzi.Trochę na wzór "Wielkiej Gry",którą onegdaj prowadziła Pani Stanisława Ryster w telewizji. A zatem bez zbędnych przedłużających wywodów pozwolę sobie zacząć. 1.Czy prawdą jest,że Pani Aleksandra...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
Od 04.07.2010 roku za wjazd na pchli targ dla sprzedających
Od 04.07.2010 roku za wjazd na pchli targ dla sprzedających trzeba zapłacić 54 zł za jedno miejsce a przed podwyżką kosztowało 28 zł Prezes Pchli ego Targu Robi co chce co on sobie myśli że ludzie miliony zarabiają na handlu
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Marcin MolendzWłocławek
Jest ciepło ,a ma być jeszcze bardzo gorąco.To może
Jest ciepło ,a ma być jeszcze bardzo gorąco.To może trochę o tym jak producent i handlowcy robią " w karolka" spragnionych ochłody czyli pożeraczy lodów. W niektórych sieciach można kupić lody ,których nazwa kojarzy się z zawołaniem gladiatorów " ave cezar " . Ładnie opakowane , w wersji z migdałami i bez .KAŻDY KUPUJĄCY MA...
Komentarzy3
Wyświetleń974
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~centWłocławek
Gielda owocowo-warzywna Mares (przy Ursusie) Chyba komus
Gielda owocowo-warzywna Mares (przy Ursusie) Chyba komus tam odwalilo: -za wejscie placi sie 10zl (piesze) -za wjazd samochodem 20zl Aby cos wejsc cos kupic (skrzynke pomidorow) placisz 10zl Aby sprawdzic ceny 10zl Core, chore, chore, kupujacych jak na lekarstwo, gielda pada, chyba komus odwalilo z tymi oplatami. Nie pisze o...
Komentarzy2
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wlocekWłocławek
Czy Włocławek musi być miastem zaściankowym? Czy nie
Czy Włocławek musi być miastem zaściankowym? Czy nie możemy byc miastem wolnym od wszelkich skępowań? Dlaczegóżby nie zorganizować nad Zalewem Wiślanym plaży dla naturystów. Miejsce niezwykle urokliwe,wody pod dostatkiem,a w poblizu tereny leśne.Przy tym zaś organizowanie imprez rozrywkowych dla naturystów zwiazany z wodą...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Czy ktoś może wie co się stało z komisem odzieży
Czy ktoś może wie co się stało z komisem odzieży używanej na ul. Kaliskiej ?? Telefon właścicielki nie odbiera... Pani wzięła ubrania w komis i ślad po niej zniknął? Jak coś wiecie - napiszcie, Dzięki
Komentarzy2
Wyświetleń827
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~jusaWłocławek
Aleksandra Kulińska została nowym dyrektorem
Aleksandra Kulińska została nowym dyrektorem Włocławskiego Centrum Kultury. A jakieś sukcesy tej Pani ?
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~q66Włocławek
Spółdzielnia Mieszkaniowa Południe wywiesiła na klatkach
Spółdzielnia Mieszkaniowa Południe wywiesiła na klatkach schodowych ogłoszenie zabraniające wywieszać kwiatów w skrzynkach na zewnętrznej stronie balkonów. Podobno woda cieknaca ze skrzynek niszczy elewacje budynków i zalewa siąsiadów. Na całym ŚWIECI kwiaty balkonowe sa odzobą betonowych osiedli. Czy my cofamy się z estetyką na...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~aaaWłocławek
Szanowni Internauci. Czyżby kończyła się internetowa
Szanowni Internauci. Czyżby kończyła się internetowa wolność słowa.Wszelkie znaki na na kopule sejmowej wskazuja,że jest to pewne jak w banku Goldman-Sachs(tego bym Szanownym nie polecał-jak na tym wyszli Grecy) Oczywiście mam na myśli litery alfabetu hebrajskiego.Nawet te nie posiadajace- dla zmylenia gojów w poprawnym odczytywaniu...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
zgadnijcie kto wczoraj podczas ogłaszania wyników myślał
zgadnijcie kto wczoraj podczas ogłaszania wyników myślał wciąż o jedzeniu??
Komentarzy4
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~newsWłocławek
Drogie solidaruszki to jest obrazek waszych
Drogie solidaruszki to jest obrazek waszych dążeń.Pamiętajcie tych obrazków będzie coraz więcej. http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/frontpage
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
Ciekaw jestem czy ktokolwiek będzie mógł bezkarnie
Ciekaw jestem czy ktokolwiek będzie mógł bezkarnie "jeździć" po nowo wybranym prezydencie tak, jak niektórzy po dotychczasowym śp. Lechu Kaczyńskim? Czy też będzie można mówić, że to prezydent tylko części Polaków, bo przecież do urn poszło ok.55% obywateli z czego tylko 53% ich głosów otrzymał pan Komorowski?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez pamarWłocławek
no to wszystko
no to wszystko jasne... http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Pa%C5%82ucki
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Dlaczego w kronikach policyjnych brak informacji o wypadku na
Dlaczego w kronikach policyjnych brak informacji o wypadku na skrzyżowaniu przy poczcie ,czyżby to tajemnica? Do wypadku doszło w nocy z 3 na 4 ok.godz.2. Ścięte słupki zdemolowany kosz na śmieci rozrzucone części auta leżą jeszcze dzisiaj i tablica rej.CW +++++.
Komentarzy1
Wyświetleń661
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~koloWłocławek
Ja jako nikomu nieznany jasnowidz / j-3 /, żyjący w okolicy
Ja jako nikomu nieznany jasnowidz / j-3 /, żyjący w okolicy ,objawiłem moje widzenie i obwieściłem tutaj wszystkim , kto wygra Pałac na Krakowskim. Żeby jednak postawić kropkę nad i, czy też x w krateczce , poszedłem i ja do lokalu wyborczego dedykując " X " Bronisławowi ,Marii. - wybrałem mniejsze ZŁO , - bez głosów...
Komentarzy1
Wyświetleń909
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~j-3Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA