Forum › Włocławek

portal niech wreszcie przegoni te karaluchy,wstrętne.Tak
portal niech wreszcie przegoni te karaluchy,wstrętne.Tak trzymać ,brawo!!!!Najważniejszy pieniądz,nie kultura i dobry smak,fe.DNO DNA.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~xWłocławek
Mialam glosowac na Komorowskiego. Zmienilam zdanie. Mowi o
Mialam glosowac na Komorowskiego. Zmienilam zdanie. Mowi o Afganistanie. Przeciez jak dowiedzialam sie wczoraj w przyszlym roku wiekszosc panstw odchodzi z Afganistanu. To wcale nie bedzie jego zasluga. Nie chce rozmawiac o funduszu zdrowia bo naprawde chce wszystko do reszty sprywatyzowac. Przypomnialo mi sie, ze chce aby tylko na gorze...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Postanowiłem zmienić swoj wizerunek.Nie chcę być
Postanowiłem zmienić swoj wizerunek.Nie chcę być postrzegany jako ksenofob,antysemita,człowiek o poglądach ultraprawicowca i rasisty.Jestem za pełną swobodą jak najszybszego otrzymywania przez wyznawców Mahometa obywatelstwa polskiego.Dlaczego akurat taka zmiana.Jestem za pełna demokracją na wszystkich płaszczyznach. Budowa meczetów...
Komentarzy1
Wyświetleń787
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
A ja dziś byłem z dzieckiem na placu zabaw w parku
A ja dziś byłem z dzieckiem na placu zabaw w parku sienkiewicza i co widzę? Przewrócona lokomotywa. nikt się tym faktem nie przejął. Nawet monitoring nie pomaga hehehe mają w D... dzieci. Panie Pałucki zrób Pan porządek z ludźmi co odpowiadjaą za place zabaw. Dzieci mają się nam pokaleczyć? PS. W tym parku po powodzi chyba ze 3...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~rodzicWłocławek
Gratuluję wszystkim którzy będą głosować na
Gratuluję wszystkim którzy będą głosować na Komorowskiego.Wasze towarzystwo to Urban,Kiszczak,Jaruzelski;zbrodniarze komunistyczni,Piotrowski;zabójca księdza Popiełuszki,Maleszka;kapuś komunistyczny[przyczynił się do zabójstwa S.Pyjasa]i wielu innych kryminalistów komunistycznych,są to fakty medialne.Dziwię się tym...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~platformersWłocławek
Mam pytanie, czy uprawianie miłości w miejscu publicznym
Mam pytanie, czy uprawianie miłości w miejscu publicznym nie powinno być karalne. Ostatnio musiałam wytłumaczyć dziecku co robi pewna para na parkingu na masce samochodu. Jakiś normalny człowiek chwycił za telefon i zgłosił to na policję. Mój mąż z ciekawości poczekał na rozwój wydarzeń i reakcję funkcjonariuszy policji. Moje...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~WłocławiankaWłocławek
Niedawno Jarosław Kaczyński chwalił rządy PiS lat 2005
Niedawno Jarosław Kaczyński chwalił rządy PiS lat 2005 – 2007 twierdząc, że zastał Polskę: z wysokimi podatkami, z wysoką przestępczością i z wysokim bezrobociem. Zapomniał dodać, że jego rząd miał wyjątkowe szczęście. Nie dość, że po wejściu do Unii Europejskiej w 2004 roku, pozbył sie 2 mllionów bezrobotnych,...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~VikiWłocławek
jestem mamą dziecka uczęszczającego do sp nr 2 dla
jestem mamą dziecka uczęszczającego do sp nr 2 dla bezpieczeństwa dzieci droga przy szkole jest oznaczona jako " strefa zamieszkania" moze gdyby bezmyslni kierowcy nie parkowali samochodów gdzie popadnie to było by bezpiecznie w dniu dzisiejszym stało ok 20 autek na chodniku a piesi zmuszeni byli do schodzenia na trawniki, jeden...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KROPKAWłocławek
Proszę zobaczyć jak "hrabiego"przyjmują poddani z
Proszę zobaczyć jak "hrabiego"przyjmują poddani z Włocławka.A często piszecie ,że u nas to komuna. Pracownik/podaj ,zanieś,pozamiataj / delegatury UW strasznie na pewno uśliniło.Przyszywany hrabia jaki zadowolony.Hahahaha ale numer. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4fd582261bf6765f.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Pracownicy zakładu B...... we Włocławku spędzają
Pracownicy zakładu B...... we Włocławku spędzają większość czasu pracy przy komputerze. Ja jako informatyk mogę to potwierdzić. to już lekka przesada żeby przesiadywać na naszej klasie, na stronie Radia Gra - fotoleracje z imprez włocławkich, allegro, otomoto itp. Sprawą chyba powinien zająć się Pan dyrektor D. proponuje po...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Piotr LagierowskiWłocławek
Kto dba o place zabaw???? TEN W PARKU ŁOKIETKA WOŁA O
Kto dba o place zabaw???? TEN W PARKU ŁOKIETKA WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA!!! pREZYDENT POWINIEN ZWOLNIĆ OSOBĘ CO TAK BEZNADZIEJNIE WYKONUJE SWOJĄ PRACĘ. !!!!!!!! żEBY ŚLIGAFKA OD DOŁU ŚRUBKI MIAŁA POURYWANE!!!!!! LUDZIE SZOK!!!!! A ten zdewastowany małpi gaj!!! zwolnić
Komentarzy2
Wyświetleń890
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mamaWłocławek
TO ZA KACZYNSKIEGO, NIBY SOCJALISTY OBNIZONO SKLADKE ZUS,
TO ZA KACZYNSKIEGO, NIBY SOCJALISTY OBNIZONO SKLADKE ZUS, CZESC RENTOWA Z 13 procent do 6 % !!!!!!! TO ZA KACZyNSKIEGO OBNIZONO PODATEK DOCHODOWY Z 3 progów do 2, 32 % z 40 % i 30 %, oraz z 19 do 18 %, jednocześnie podnosząc progi, co sprawiło, że dostanie się do pułapu 32 % było trudniejsze. To rząd kaczyńskiego podniósł płace...
Komentarzy2
Wyświetleń872
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PiotrWłocławek
Wyborco jeśli Komorowski zostanie wybrany na prezydenta,
Wyborco jeśli Komorowski zostanie wybrany na prezydenta, zostaniesz pozbawiony prawa wyboru prezydenta. Projekt zmian konstytucyjnych proponowany przez premiera Donalda Tuska zakłada, że prezydenta będzie wybierał parlament, bez udziału społeczeństwa. Wszystko zatem wskazuje, że politycy PO chcą przy pomocy kandydata polityków PO,...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ASWłocławek
Czy wy wiecie jak kierownictwo koncernu, który spowodował
Czy wy wiecie jak kierownictwo koncernu, który spowodował największą na Świecie katastrofę ekologiczną w Zatoce Meksykańskiej nazywa ten fakt - jest to "wyciek" ropy. Tysiące zwierząt, ptaków i ryb a także ssaków zginęło przez zachłanność i gry rynkowe tego brytyjskiego giganta. Dziwne że za tego typu morderstwo nikt nie...
Komentarzy1
Wyświetleń818
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~BPWłocławek
Wojewódzki PiS do lamusa. Czas na zmiany na stołkach
Wojewódzki PiS do lamusa. Czas na zmiany na stołkach PiSowskiej karuzeli za tak tandetny i marny wynik wyborczy we Włocławku w porównaniu z innymi miastami naszego regionu. Winnymi takiej sytuacji jest poseł Zbonikowski i Chmielewski i ich bezustanne szczucie ludzi na siebie i hamowanie wszelkich działań w naszym mieście. Tym Panom...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Czas zmienić władzę PiSWłocławek
W wyborach prezydenckich najważniejszy jest pojedyńczy
W wyborach prezydenckich najważniejszy jest pojedyńczy człowiek .a nie partia.Najlepszym wyjściem byłoby odcięcie się kandydatów od partyjnych doradców i prowadzenie kampanii samodzielnie. I w tym przypadku kandydat moherów padł by w I turze. Przecież ludzie ze sztabu Jarka nawet wiążą mu krawaty.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~collWłocławek
Czy pan poseł Zbonikowski chce przekupić podarkami
Czy pan poseł Zbonikowski chce przekupić podarkami mieszkańców Włocławka.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~BogdanWłocławek
Platforma śpiewa i tańczy :-) Fajnie tańczą, ciekawe czy
Platforma śpiewa i tańczy :-) Fajnie tańczą, ciekawe czy po 4 lipca będą szli dalej z uśmiechem czy w kondukcie smętnym http://www.platformaspolecznosciowa.pl/index.php?link=wiecej&id=35
Komentarzy2
Wyświetleń845
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~surferWłocławek
Witam!, w niedzielę trochę mi sie przysnęło ale nie
Witam!, w niedzielę trochę mi sie przysnęło ale nie myslałem że to spanie tak mi się przeciągnie. Mam pytanko, bo jak widzę wypadłem trochę z obiegu: I tura wyborów to się odbyła? Bo czytam i słyszę że ma być debata " we czterech", a o ile się orientuję to do II tury przechdzi tylko dwóch kandydatów, no bo ordynacji to chyba...
Komentarzy0
Wyświetleń659
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wieśniakWłocławek
Ta... Pan Horąziak przypomina mi z występu na dniach
Ta... Pan Horąziak przypomina mi z występu na dniach włocławka Henia Lermaszewskiego z filmu "DOM". Wszystko ok jak dla mnie jest ok. Henio to niezły cwaniak!!! A sztuczne ognie proszę Pana nie wyskakują z wody hehehehe Co prawda tylko zastępca - ale takie głupstawa mówi ze sceny. Na koniec pytanko - od kiedy Grunwald przeniesiono do...
Komentarzy2
Wyświetleń885
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~agata Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA