Forum › Włocławek

Jak ci nasi kandydaci na prezydenta się nie wstydzą latac
Jak ci nasi kandydaci na prezydenta się nie wstydzą latac do Londynu po głosy rodaków ,ktorch wypędzono za chlebem na obczyznę .Już obecny premier miał sprawic cud i stworzyc miejsca pracy dla powracających do kraju .Nie udało się (bo i nie mogło ).Co Ci Panowie mogą zrobic dla tych ludzi ? Przynajmniej mogli im zawieśc trochę...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~alutka Włocławek
http://nasza-klasa.pl/profile/14207072 zaginął 29.05
http://nasza-klasa.pl/profile/14207072 zaginął 29.05 jeśli ktoś widział Łukasza proszę o kontakt numer na stronie nk
Komentarzy0
Wyświetleń689
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~aWłocławek
"... koniec wojny polsko-polskiej , czas na zgodę ,budujmy
"... koniec wojny polsko-polskiej , czas na zgodę ,budujmy społeczeństwo solidarne, miłujmy się , czy też kochajmy , Polska jest najważniejsza..." i jeszcze wiele innych chwytliwych słówek .To tylko słowa , słowa... Fałsz na fałszu i fałszem pogania.Oto dowód :przy ul.Chopina nieopodal baraku zwanego kwiaciarnią w pobliżu...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
Sprawdz z ktorym kandydatem na prezia jest Ci po drodze
Sprawdz z ktorym kandydatem na prezia jest Ci po drodze :-) http://www.test-wyborczy.pl/
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~testWłocławek
Znalazłem na dzisiejszy dzień ciekawy ale i prawdziwy
Znalazłem na dzisiejszy dzień ciekawy ale i prawdziwy wiersz. http://forum.pomorska.pl/W-czwartek-uroczystosc-swieta-Bozego-Ciala-t60830.html Jerzy Andrzej Masłowski "Alleluja" Chwalcie łąki umajone I obejścia zagracone Przekazujcie znak pokoju Stojąc po kolana w gnoju Wznoście hostię co niedziela I samogon na...
Komentarzy0
Wyświetleń648
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~GWłocławek
Z pewnością urzędnik lub urzędnicy odpowiedzialni za
Z pewnością urzędnik lub urzędnicy odpowiedzialni za ewentualne uniemożliwienie skrętu w prawo z ulicy Okrzei w Kaliską powinni być ukarani za swoją głupotę. Od wielu lat władze wykazują wyjątkową uległość wobec PKP które blokuje otwarcie przejazdu przez tory dla samochodów.W skali wielu lat mieszkańcy ponoszą duże...
Komentarzy0
Wyświetleń727
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez observerWłocławek
Dębczyński ten radny od siedmiu boleści, co on tam w tej
Dębczyński ten radny od siedmiu boleści, co on tam w tej swojej głowie znowu wymyślił, odnośnie nowej bazy dla saniko? Co on wyprawia w tej radzie to ja wiem , ale kurde pojąć nie mogę , że znalazło się tylu, aby dostał się do rady.
Komentarzy2
Wyświetleń807
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~LolekWłocławek
MPEC toleruje funkcjonowanie różnych firm pośredniczących
MPEC toleruje funkcjonowanie różnych firm pośredniczących w usługach na rzecz wspólnot i osób prywatnych korzystających z ciepła dostarczanego za jej pośrednictwem. Jako spółka miejska powinna być wyłącznym i jedynym pośrednikiem w sprzedaży i świadczeniem usług z tym związanych/nawet w przypadku kiedy węzeł cieplny nie...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~korwinWłocławek
Piszecie w koronkach policyjnych,że pobito dwóch
Piszecie w koronkach policyjnych,że pobito dwóch strazników włocławskich. A o tym że w niedziele 23 maja przy ulicy Torunskiej 47 skatowano dwóch młodych ludzi to ani słowa. Ciekawe czy włocławska policja robi coś w tej sprawie czy jak zwykle sprawa ucichnie........?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mieszkankaWłocławek
Nie wdając się w ocenę sytuacji zadam kilka pytań. 1.
Nie wdając się w ocenę sytuacji zadam kilka pytań. 1. Czy w Saniko są jakieś osoby, które analizują na bieżąco (np. codziennie) ilość wywożonych odpadów na wysypisko? - każda tona to koszt dla firmy i klientów, 2. Czy ktoś prowadzi w Saniko lokalną analizę zjawiska wyrzucania przez mieszkańców odpadów do pojemników...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Saniko potrzebny managerWłocławek
Osobom zainteresowanym gdzie znajduje się w danej chwili w
Osobom zainteresowanym gdzie znajduje się w danej chwili w powietrzu interesujący ich samolot (łącznie z danymi dot. rejsu przebytą trasą itd) polecam to: http://www.flightradar24.com/
Komentarzy1
Wyświetleń818
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Odstąpię salę weselną na 25 września 2010r w Osięcinach
Odstąpię salę weselną na 25 września 2010r w Osięcinach koło włocławka
Komentarzy1
Wyświetleń762
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Magda W.Włocławek
Kaloryferze ,czy stąd się bierze Twój bunt i
Kaloryferze ,czy stąd się bierze Twój bunt i frustracja: Gazeta Pomorska Wybory prezydenckie 2010 * Jarosław Kaczyński (nr 2) sonda 65.39%, 1362 głosy, SMS pod nr 71051 o treści prez.2 * Bronisław Komorowski (nr 3) sonda 15.27%, 318 głosów, SMS pod nr 71051 o treści prez.3 ...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez kortyzolWłocławek
Jest dla mnie bardzo dziwne i jest rzeczą przejmującą i
Jest dla mnie bardzo dziwne i jest rzeczą przejmującą i smutną, ale na którą trzeba zwrócić uwagę, to sprawa ostatnich słów pilotów. Rosjanin twierdził, iż Polacy krzyczeli: Jezu! Jezu! Lecz, jak wiemy, stenogramy kończą się wykrzyczanym przekleństwem: K...aaaaa...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
Witam! Mam pytanie, czy orientuje się ktoś może gdzie we
Witam! Mam pytanie, czy orientuje się ktoś może gdzie we Włocławku są jakieś szkoły szkolenia psów? Wiem, że kiedyś szkolenia odbywały się w pobliżu Szkoły Samochodowej ale adresu szkoły nie pamiętam. Proszę o poważne odpowiedzi i o ewentualne komentarze byłych i obecnych właścicieli czworonogów biorących udział w takim...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Robert Włocławek
mam pytanie: kiedyś za Wisłą była szkoła pielęgniarska,
mam pytanie: kiedyś za Wisłą była szkoła pielęgniarska, czy może ktoś z Państwa orientuje się, gdzie może teraz znajdować się dokumentacja z tej szkoły? Zależy mi na "wyciągnięciu" paru papierków, ale nie mam pojęcia skąd można je uzyskać? jeśli ktoś wie to bardzo proszę o jakąś podpowiedź! z góry dziękuję za każdą...
Komentarzy3
Wyświetleń980
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~dawna szkołaWłocławek
kochani jestem w szoku dostałam pracę ,jednak jak się
kochani jestem w szoku dostałam pracę ,jednak jak się człowiek uprze to coś wskóra .
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~szczęśliwa Włocławek
Nie wiem czy to zwykłe niechlujstwo służb odpowiedzialnych
Nie wiem czy to zwykłe niechlujstwo służb odpowiedzialnych za ustawianie znaków drogowych ? czy to tylko zwykłe ale świadome kuszenie kierowców do popełniania wykroczenia drogowego ? Otóż jadąc trasą Okrzei w kierunku cmentarza na wysokości dawnego przytułku widać znaki informujące o kierunku jazdy w tym o skręcie w lewo czyli w...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jadziaWłocławek
Nie jestem jasnowidzem z kujawsko-pomorskiego , nie jestem
Nie jestem jasnowidzem z kujawsko-pomorskiego , nie jestem Wernyhorą , ale wiem , czuję to ,że ten człowiek ,przechodzący propagandową metamorfozę na oczach nas wszystkich, jeżeli wygra wybory to na nas , na nasz kraj zaczną spadać wielkie nieszczęścia.
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cud nr.1Włocławek
Orkiestrowy problem. W ostatnim punkcie dzisiejszej sesji
Orkiestrowy problem. W ostatnim punkcie dzisiejszej sesji Rady Miasta, radna Olga Krut-Horonziak (koło Blok Troski o Włocławek)poinformowała o problemach związanych z obchodami 90. rocznicy wojny polsko-bolszewickiej. Jednym z nich jest problem z orkiestrą, bo szkolna ZSS będzie na wakacjach. Podobno Komendant Straży Pożarnej ma...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~DionizyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA