Forum › Włocławek

Może trochę humoru ? http://www.voila.pl/359/8zyr0/
Może trochę humoru ? http://www.voila.pl/359/8zyr0/
Komentarzy0
Wyświetleń660
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Do Rządu RP w zwiaku z powodziom oraz tragicznych skutkach
Do Rządu RP w zwiaku z powodziom oraz tragicznych skutkach powstalych przez to wydarzenie żądam dla rodzin ofiar ktorych najblizsi stracili życie o wyplacenie z budżetu panstwa pomocy finansowej 40tys zl oraz przyznanie specjalnych rent wdową i ich dzieciom !!!!
Komentarzy4
Wyświetleń970
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PiotrWłocławek
Materiał TVN o włocławskiej tamie
Materiał TVN o włocławskiej tamie http://www.tvn24.pl/2338920,28377,0,1,1,czy-tama-wytrzyma,wideo.html
Komentarzy3
Wyświetleń952
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~xWłocławek
Kiedy zobaczymy ciąg dalszy listy zarobków włocławskich
Kiedy zobaczymy ciąg dalszy listy zarobków włocławskich nicnierobiących prezesów i dyrektorów jednostek samorządowych.Dla kontrastu -80% szeregowych pracowników samorządowych zarabia najniższa krajową .
Komentarzy0
Wyświetleń597
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Kiedy wreszcie nasi dycydenci i miejscowi dygnitarze
Kiedy wreszcie nasi dycydenci i miejscowi dygnitarze zainteresuja sie melioracja w Polsce, umacnianiem walow, oczyszczaniem rowow i zbiornikow wodnych. Wszystko stoi w wodzie a jasnie panowie zadowoleni sa z siebie chelpiac sie nowymi drogami, przy budowie ktorych zabetonowano odplywy wody, studzienki mielioracyjne...Ile jeszcze musi byc szkod...
Komentarzy2
Wyświetleń806
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Miał powstać Aquapark wykonany przez Wielkiego Bosa G. 4
Miał powstać Aquapark wykonany przez Wielkiego Bosa G. 4 lata temu obiecał i.... pustynia na ul. Barskiej. Panie Prezydencie, rozumiem że sponsora innego pan na wybory nie będzie miał ale wyborcy też są potrzebni do zwycięstwa. Proszę zacząć myśleć już od wykonaniu drugiego basenu z prawdziwego zdarzenia na naszym największym...
Komentarzy1
Wyświetleń802
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WłocławiannnniuniuśWłocławek
Wszystkim sympatyczkom PO, PIS, SLD, PSL oraz innych opcji,
Wszystkim sympatyczkom PO, PIS, SLD, PSL oraz innych opcji, polecam http://www.youtube.com/watch?v=8wpQwDPJJtI, luzik..
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ananasWłocławek
- Okazało się, że wyniki sondaży podawane w mediach są
- Okazało się, że wyniki sondaży podawane w mediach są gigantycznym oszustwem, przez to są narzędziem manipulacji - zakomunikował na antenie Radia Maryja prof. Rafał Broda, wykładowca w szkole ojca Rydzyka. Za http://nadblog-wszystkich-blogow.blog.onet.pl/1,DA2010-05-06,index.html Kapitalne spostrzeżenie, wygłoszone na antenie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ananasWłocławek
Jestem rozczarowana budową kolejnego basenu.Włocławianie
Jestem rozczarowana budową kolejnego basenu.Włocławianie potrzebują więcej miejsc rekreacji i wypoczynku,czyli AQUAPARKU.Zwykły basen nie jest dobrym rozwiązaniem.Aquapark przyciągnąłby z pewnością więcej turystów do Włocławka,a to mogłoby mieć pozytywny wpływ na rozwój naszego miasta. Jestem przekonana,że zwykły basen nie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Agnieszka KucińskaWłocławek
Witam. Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego elektronika do
Witam. Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego elektronika do naprawy telewizora?
Komentarzy3
Wyświetleń981
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~anonim1Włocławek
TVP Kujawy informuje,że zalewa Kowal.Dlaczego burmistrz nie
TVP Kujawy informuje,że zalewa Kowal.Dlaczego burmistrz nie ogłasza jeszcze zagrożenia powodziowego???? Może czeka ,aż wały przed tamą puszczą.
Komentarzy1
Wyświetleń820
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~egoWłocławek
Coraz bardziej wymyślne fryzury prezentują lokalni politycy
Coraz bardziej wymyślne fryzury prezentują lokalni politycy ostatnio fryzurą "na żel"zaszokował były poseł "Samoobrony"-obecnie Włocławskie Forum Rozwoju,ale to co pokazała p.poseł PO to już totalny kicz. A mamy we Włocławku tyle zakładów fryzjerskich-czyżby to reklama któregoś z nich?
Komentarzy0
Wyświetleń624
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~egoWłocławek
Czy Tama Pęknie jakie będą Skutki nadciągającej Fali
Czy Tama Pęknie jakie będą Skutki nadciągającej Fali Kulminacyjnej Czy grozi nam katastrofa Nasza Tama "staruszka" Nie Wytrzyma Takiego Naporu Wody..
Komentarzy3
Wyświetleń964
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Co ma do pwiedzenia mieszkańcom Grodzkiej Sztab Kryzysowy
Co ma do pwiedzenia mieszkańcom Grodzkiej Sztab Kryzysowy we Włocławku -nabrał wody w usta ?
Komentarzy0
Wyświetleń627
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Grodzka Włocławek
kilka dni temu napisałam ,że firma budowlana z ul
kilka dni temu napisałam ,że firma budowlana z ul Toruńskiej nie wywiązuje się na czas ze swych zobowiązań wobec pracowników .Teraz kiedy poznałam realia całej sprawy jestem gotowa przeprosic właściciela Pana DK .Mam nadzieję ,że sprawa do końca będzie pomyślnie załatwiona z pożytkiem dla obu stron .
Komentarzy0
Wyświetleń666
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wyjaśnienie Włocławek
Niezależna pl.-Ekperci od nawigacji satelitarnej-TO BYŁ
Niezależna pl.-Ekperci od nawigacji satelitarnej-TO BYŁ ZAMACH.
Komentarzy2
Wyświetleń840
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~platformersWłocławek
Witam wszystkich serdecznie i proszę zorientowanych o pomoc.
Witam wszystkich serdecznie i proszę zorientowanych o pomoc. Moje dziecko w tym roku kończy Szkołę Podstawową (do tej pory, corocznie kończyło z wyróżnieniem, ma b. dobre wyniki w nauce), problem tkwi w wyborze Gimnazjum. Może ktoś zorientowany w temacie podpowie które wybrać. Proszę o poważne wpisy i z góry dziękuję.
Komentarzy3
Wyświetleń906
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~rodzicWłocławek
Oczy bolą patrzeć jak byliśmy przygotowani do powodzi. W
Oczy bolą patrzeć jak byliśmy przygotowani do powodzi. W telewizji widać tylko straż i miejscową ludność, a gdzie jest wojsko, czy siedzi w koszarach?,kto zarządza wojskiem ,czy wszyscy są na misjach zagranicznych? Pytanie może głupie ale u nas wszystko jest możliwe, kraj tonie w błocie a oni gdzie?Nikt stołków nie straci no i aby...
Komentarzy1
Wyświetleń693
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~alexWłocławek
Powódź pokazuje dokładnie ,co przez te wszystkie lata
Powódź pokazuje dokładnie ,co przez te wszystkie lata robili dla naszego bezpieczeństwa ZA NASZE PIENIADZE nasi wybrańcy . Nie cieszcie się ,że we Włocławku jeszcze nie ma powodzi ,gdyby była, oni pierwsi by się ewakuowali ,a do was by apelowali o samopomoc tak jak to jest np. w Tarnobrzegu.Jakich wybieramy -takich mamy!
Komentarzy3
Wyświetleń890
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Obraz władzy Włocławek
Pan Prezes lubi dzieci.Hehehehe Cyt...Chłopiec był
Pan Prezes lubi dzieci.Hehehehe Cyt...Chłopiec był zaskoczony i nieśmiały, ale gdy prezes szepnął mu coś do ucha, najwyraźniej coś bardzo śmiesznego, Jasiek zaczął się serdecznie śmiać... Pardon / Artykuł „Jarosław rozdaje dzieciom iPody!”
Komentarzy0
Wyświetleń647
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA