Forum › Włocławek

Ulica Kapitulna jest remontowana tak jak Chopina.
Ulica Kapitulna jest remontowana tak jak Chopina. Zmodernizowano ją o jeszcze jeden pas. Ale tu wszyściutko będzie nowe. Tam mała ingerencja Pałuckiego i już lepiej się jeździ.
Komentarzy1
Wyświetleń761
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~adaśWłocławek
Na to warto
Na to warto spojrzeć! http://wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97905,7858569,Defilada_z_okazji_Dnia_Zwyciestwa.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
sprawa jest tego typu ostatnio miałem wątpliwą
sprawa jest tego typu ostatnio miałem wątpliwą przyjemnośc dostać mandat od strazy miejskiej okej źle zrobiłem należało mi się i tu nie mam żalu ale co ciekawe mandat pisał mi znany z widzenia straznik który się biedny przewrócił na rowerze byłem swięcie przekonany że takich ludzi już nie ma w straży ale widzę że to osoba...
Komentarzy1
Wyświetleń822
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~sssssssssssssWłocławek
Oglądałem w jednej z włocławskich tv relację z
Oglądałem w jednej z włocławskich tv relację z piątkowej Parady Schumana. Zastanawia mnie dlaczego część dzieci uczestniczącej w niej wyglądały jak reklamy browarów. Czy tak teraz wygląda edukacja w naszych szkołach? Dlaczego nauczyciele do tego doprowadzili?
Komentarzy1
Wyświetleń762
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez profek412Włocławek
Kler to już chyba oszalał.To się w głowie nie mieści.A
Kler to już chyba oszalał.To się w głowie nie mieści.A co z królową ? http://wyborcza.pl/1,75248,7857682,Chca_Jezusa_Krolem_Polski__Biskupi_zacznijci e_myslec_.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dlaczego Poczta Polska/listonosze/ i banki nie pracują w
Dlaczego Poczta Polska/listonosze/ i banki nie pracują w soboty,czyżby w Polsce obowiązywał szabas?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~krosWłocławek
Dlaczego ekipy najpierw naprawiają I etap Królowej Jadwigi
Dlaczego ekipy najpierw naprawiają I etap Królowej Jadwigi straszliwie się grzebiąc i używając "złomu" a nie sprzętu. Kiedy wreszcie rozpoczną II etap Alei Królowej Jadwigii. Od ulicy Kruszyńskiej do Toruńskiej, w standardzie 2x2 (2 pasy w każdym kierunku), ze ścieżkami rowerowymi i chodnikami, drzewkami, zielenią. Czas brać się...
Komentarzy1
Wyświetleń662
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Aleja Królowej JadwigiiWłocławek
Pewna lokalna gazeta zorganizowała sondaż sms dot.
Pewna lokalna gazeta zorganizowała sondaż sms dot. nadchodzących wyborów. Cyt.: "W naszej sondzie sms-owej sensacja. Na pierwszym miejscu znalazł się J. Kaczyński! Murowany faworyt (według sondaży) - B. Komorowski - daleko z tyłu. Przed kandydatem PO znalazł się W. Pawlak. Na grafice wyniki z godz. 18.00 z 7 maja. Zakończyliśmy I...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Prawda jest jedna. "Zwycięstwo PiS byłoby zwycięstwem
Prawda jest jedna. "Zwycięstwo PiS byłoby zwycięstwem Polski konserwatywnej. Polski katolickiej. Polski dbającej o to, by wszystkim żyło się lepiej - pod warunkiem że noszą sutannę albo habit."
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Zastanawiam się w jaki sposób wysadzono ten wulkan, żeby
Zastanawiam się w jaki sposób wysadzono ten wulkan, żeby zepsuć ceremonię na Wawelu?/podobno Pospieszalski/buhahaha.
Komentarzy0
Wyświetleń741
Śledzących0
Ocena3
Zgubiłam kota o imieniu Pali koło miesiąca temu, czy ktoś
Zgubiłam kota o imieniu Pali koło miesiąca temu, czy ktoś go widział?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JaroWłocławek
A gdzie podział się pazdzioch?
A gdzie podział się pazdzioch?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pamarWłocławek
Apel do osób poszukujących pracy -kochani wiem że jest wam
Apel do osób poszukujących pracy -kochani wiem że jest wam ciężko ale zacznijcie walczyc z plaga nie uczciwych pracodawców .Miejcie swoją godnośc .To co teraz się nam proponuje woła o pomstę do nieba .praca na czarno ,dużo godzin ,a wypłata nie wiadomo kiedy i ile .Wiem że jest bezrobocie i oni też wiedzą dlatego robią z nas...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~alutka Włocławek
Mam pytanie kiedy pracodawcy w naszym mieście przyjda po
Mam pytanie kiedy pracodawcy w naszym mieście przyjda po rozum do głowy i zaczną zatrudniac ludzi kompetentnych ,tych którzy coś do firmy wnoszą nie tylko kumoterstwo .To co się dzieje na rynku pracy jest straszne ,ludzie którzy maja ogromne doświadczenie zawodowe nie moga się przebic przez tłumy pociotków .Ludzie młodzi...
Komentarzy2
Wyświetleń865
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~alutka Włocławek
lokalna gazeta ponownie zamieszała w " lokalnym kociołku" ,
lokalna gazeta ponownie zamieszała w " lokalnym kociołku" , w sprawie enigmatycznych rad osiedlowych . Skreśliłem parę słów pod tym artykułem , nie tylko ja , bo i inni znani komentatorzy z tego forum.Przytaczam tutaj moje myśli w tej sprawie cyt: "A na podstawie jakiego prawa , nawiedzeni "działacze" chcą powoływać tzw.rady...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~nieco starszyWłocławek
miasto zatkane. który z tych naszych wielkich zarządców,
miasto zatkane. który z tych naszych wielkich zarządców, planistów i urbanistów jest odpowiedzialny za te tragedie na drogach? przecież to jest skandal! Nie dość, że robi się wszystko naraz (rok wyborczy, trzeba w koncu cos zaczac robic i nadrobic 4 stracone lata) to jeszcze w godzinach szczytu! Panie fachowiec hjeden z drugim - takie...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mabWłocławek
Całemiasto rozkopane, ale ja juz nie mogę sie doczekac
Całemiasto rozkopane, ale ja juz nie mogę sie doczekac kiedy wreszcie będzie można odpocząć na zielonym Rynku!. Ładnie Panowie układają kostkę Teraz dopiero widać jak szybko idą prace. Wreszcie jakaś inwestycja się nam urzeczywistnia - szkoda że w poprzedniej kadencji Skrzypek niewiele robił.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~agaWłocławek
Aquapark - Od jakiegoś czasu panuje cisza w tym temacie i
Aquapark - Od jakiegoś czasu panuje cisza w tym temacie i nie zanosi się, by to się zmieniło. Ci co się znają twierdzą, że radny nie wybuduje Aquaparku, ani galerii na terenach po byłej jednostce wojskowej, chociaż wszystkie decyzje już ma i w tej sprawie działać. Któryś z dziennikarzy mógłby to sprawdzić, czy faktycznie już...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~skyscraperWłocławek
Muszę w pewnym sensie przeprosić aBc ponieważ nie tylko
Muszę w pewnym sensie przeprosić aBc ponieważ nie tylko Watykan ukrywał molestowania i inne jeszcze większe świństwa dla dobra swojego państwa/kasa/. USA do dzisiaj siedzi cichutko i nic nie piśnie ,że dla swojego dobra/kasa/ ukrywało i popierało mord w Katyniu.Czy zna ktoś historię powstania nazwy tej wioski.
Komentarzy2
Wyświetleń893
Śledzących1
Ocena0
Dla kogo pracuje Saniko? Przedsiebiorstwo Gospodarki
Dla kogo pracuje Saniko? Przedsiebiorstwo Gospodarki Komunalnej "Saniko" Sp. z o.o. uprzejmie informuje, że w związku z dniem wolnym od pracy tj. 03.05.2010 roku (poniedziałek), w niektórych rejonach miasta, w okresie od 4 do 7 maja 2010 roku może nastąpić przesunięcie wywozu nieczystości stałych o jeden dzień. Za powstałe...
Komentarzy3
Wyświetleń922
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~krosWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA