Forum › Włocławek

Delegecja marszałka Komorowskiego pojawiła się na
Delegecja marszałka Komorowskiego pojawiła się na pogrzebie legendy "Solidarności" Anny Walentynowicz. Dwóch panów - rzecznik Bronisława Komorowskiego Jerzy Smoliński i Waldemar Strzałkowski - mieli wypić "lampkę wina" na stypie "u biskupa". Problem w tym, że biskup nazywał się Sławoj Leszek Głódź. Ten sam, który "lampkę...
Komentarzy2
Wyświetleń821
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
1,65 mln podpisów przyniósł dziś sztab Jarosława
1,65 mln podpisów przyniósł dziś sztab Jarosława Kaczyńskiego do Państwowej Komisji Wyborczej.Postawiłem na dobrego konia. Platforma Obywatelska, która chwaliła się swoimi cyferkami później, zebrała ich zaledwie 769 tysięcy. Niecałe dwa razy więcej niż wyśmiewany przez wszystkich Grzegorz Napieralski.Bój to będzie Wasz ostatni...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Papierowa pamiątka po czasach"wspaniałych i godnego życia"
Papierowa pamiątka po czasach"wspaniałych i godnego życia" w ówczesnym PRL-u.W jednej ze swoich książek znalazłem kilka zapomnianych i nie zrealizowanych kartek "dobrobytu" życia w socrealizmie.Z 1978r -kartkę na cukier,z 1981 kartki na mięso,przetwory mięsne,masło,mąkę,ryż,kaszę,olej.Z 1982 roku kartkę na mydło,proszek do...
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
czy ktos moze wie kiedy wypłaty stypendium
czy ktos moze wie kiedy wypłaty stypendium
Komentarzy1
Wyświetleń748
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~iza chwała Włocławek
Czy ryży to koniecznie musi być wredny i donosić na
Czy ryży to koniecznie musi być wredny i donosić na kolegów, z którymi siedzi w pokoju .Do niedawna byłem przeciwny tej teorii ,ale w zetknięciu z takim rudzielcem zmieniłem zdanie .Czy ktoś ma podobne doświadczenia?
Komentarzy14
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Jak myslicie ?Włocławek
To jest dopiero
To jest dopiero demotywator!!!!!!!!!!!!!!!! http://wiadomosci.onet.pl/2165523,11,korwin-mikke_prawo_glosu_powinna_miec_tylko_jedna_osoba,item.html
Komentarzy3
Wyświetleń987
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
witam wszystkich .czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie we
witam wszystkich .czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie we włocławku można wypożyczyć odkurzacz piorący.dzięki za info .pozdrawiam
Komentarzy3
Wyświetleń937
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sirBWłocławek
Dla tych co są ogłupiani przez media. Głosujcie na Janusza
Dla tych co są ogłupiani przez media. Głosujcie na Janusza Korwina-Mikke. Tu macie odpowiedzi na wiele pytań, nie dajcie się zwariować, nie dawajcie głosów na tych, którzy już zostali "wybrani" przez "wielkich" i wedle modły mediów tylko na nich macie głosować. http://partiawip.pl/abc-wip/ Dziękuje !
Komentarzy3
Wyświetleń952
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JKMWłocławek
Propagownie przez media gry w Painbala/w lesie/ czy jazdy po
Propagownie przez media gry w Painbala/w lesie/ czy jazdy po lasach quadami to nieporozumienie.Stwarza to zagrożenie nie tylko dla zwierząt ale równiez dla ludzi. Tego typu sporty ekstermalne powinny być uprawiane wyłącznie na terenie zamkniętym.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~IGLOOWłocławek
Cholera, nie jestem sentymentalnym typem, a wręcz odwrotnie,
Cholera, nie jestem sentymentalnym typem, a wręcz odwrotnie, jednak kiedy przeczytałem materiał i zobaczyłem zdjęcia z rzeczami osób, które poniewierają się w błocie jak jakieś śmieci poczułem się bardzo źle. Niesmak pasqdny, wyjątkowo pasqdny qrde. Co za flejtuchy z tych, którzy zajmowali się oczyszczaniem terenu, tfu. Wiecie,...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
czy mi sie wydaje czy co nie ktorzy mlodzi policjanci w
czy mi sie wydaje czy co nie ktorzy mlodzi policjanci w naszym miescie pomylili profesje bo jak juz kopia skutego do tylu kajdankami to chyba cos z nimi nie tak zaznacze ze to zaden grozny bandyta tylko zwykly malolat po paru glebszych byl ofiara policjantow
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PiotrWłocławek
Jak myślicie do ilu spadnie złoty w stosunku do euro ?
Jak myślicie do ilu spadnie złoty w stosunku do euro ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
"Mężowie stanu" o Lechu
"Mężowie stanu" o Lechu Kaczyńskim. http://www.wykop.pl/ramka/359784/autorytety-o-lechu-kaczynskim/
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AutorytetWłocławek
Ranking: Proponuję przeprowadzić następujący ranking
Ranking: Proponuję przeprowadzić następujący ranking włocławskich klubów. DO KTÓREGO Z WŁOCŁAWSKICH LOKALI/KLUBÓW/DYSKOTEK PRZYCHODZĄ NAJLEPSZE DUPECZKI? Myślę, że klasyfikacja ta pozwoli wielu osobą.....po prostu pomoże wielu osobą. Tak więc głosujmy Panowie!
Komentarzy4
Wyświetleń953
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RANKINGWłocławek
I to jest to ,zobacz aBc ! Ciekawe jestem ,czy Ty i podobni
I to jest to ,zobacz aBc ! Ciekawe jestem ,czy Ty i podobni Tobie na tym forum coś zrozumieli? http://pl.tinypic.com/r/juik38/5
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Nie wiem kiedy ten materiał był nagrywany, ale
Nie wiem kiedy ten materiał był nagrywany, ale rzeczywiście wypowiedź B.Komorowskiego w 1min.44sek. trochę mnie zastanowiła. http://www.facebook.com/komorowskiemu.nie?v=wall A Wy jak się do tego odnosicie? Czy rzeczywiście "coś jest na rzeczy"?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez pamarWłocławek
Pierwszego maja kolega był na Bulwarach ,mówi że widział
Pierwszego maja kolega był na Bulwarach ,mówi że widział dużo starego betonu -o co mu chodziło ?
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PytanieWłocławek
Witam Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego diagnostyka
Witam Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego diagnostyka mechanika?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~SylwekWłocławek
Zatrzymałem się na Placu Wolności,popatrzyłem w okół i
Zatrzymałem się na Placu Wolności,popatrzyłem w okół i zobaczyłem całą prawdę.Ten plac nie pasuje do naszego miasta.Samo w sobie miasto jest piękne/trochę wad ma/ale ten plac jest tak szkaradny ,że aż go żal za jego brzydotę.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
WŁOCŁAWEK MIASTO NOWYCH MOŻLIWOŚCI. Hasło tej treści
WŁOCŁAWEK MIASTO NOWYCH MOŻLIWOŚCI. Hasło tej treści wykleili panowie na rurze MPEC ciągnącej się po kładce przy skrzyżowaniu ulic CHopina i Cmentarnej. Hasło doskonale dopasowało się do włocławskich realiów. Następnego dnia po naklejeniu folii na rury napis zaczął się odklejać. Skojarzył mi się od razu ten fakt z dziwnymi...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez observerWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA