Forum › Włocławek

Pogrzeby ofiar katastrofy smoleńskiej, o poglądach
Pogrzeby ofiar katastrofy smoleńskiej, o poglądach lewicowo-komunistycznych odbywają się w obrządku katolicko-chrzescijańskim .Niczego nie ujmując tragicznie zmarłym ,czy to nie jest sprzeczność ? Oni całe życie odcinali się od chrześcijaństwa .
Komentarzy1
Wyświetleń700
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Sprzeczność ?Włocławek
"Szczepionki" - Artykuł ten powinni przeczytać najbardziej
"Szczepionki" - Artykuł ten powinni przeczytać najbardziej Ci którzy mówią że są one konieczne i nieszkodliwe.A także Ci którzy nie wierzą jeśli wypowiada się ktoś bez doświadczenia. http://www.autyzm-szczepienia.eu/uploads/List_do_wakcynologow_poprawiony%5B3%5D%20adobe.pdf Więc proszę macie profesjonalne zdanie doświadczonego...
Komentarzy0
Wyświetleń632
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Mr.BetterKnowWłocławek
Do osób które zamieszczają ogłoszenia typu :dam prace
Do osób które zamieszczają ogłoszenia typu :dam prace "Kochani pracodawcy czy na prawdę wydaje się wam że prosząc o cv ze zdjęciem będziecie miec pełen obraz osoby która stara się o pracę .Ogólnie takie fotografie są nie ładne ,zamazane ,albo jest ktoś nie fotogeniczny i co na podstawie tego już na wstępie jest odrzucony .?czy...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~maja Włocławek
Jeden ważny wniosek się nasuwa co do wydarzeń tego i
Jeden ważny wniosek się nasuwa co do wydarzeń tego i innych tygodni: http://demotywatory.pl/1440788/Teraz-bez-ogrodek-mozna-powiedziec Zastanówcie się i pomyślcie zanim powtarzacie bezmyślnie słowa "przyjaciele", że mamy "przyjaciół" itd.
Komentarzy2
Wyświetleń845
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pomyśl !!!Włocławek
Marszałek Komorowski przedłużył misję Polaków w
Marszałek Komorowski przedłużył misję Polaków w Afganistanie Marszałek Sejmu Bronisław Komorowski podpisał postanowienie o przedłużeniu użycia polskiego kontyngentu wojskowego w Afganistanie o kolejne pół roku. Marszałek podjął tę decyzję jako pełniący obowiązki głowy państwa po tragicznej śmierci prezydenta Lecha...
Komentarzy1
Wyświetleń733
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KOMOROWSKI INNI "WIELCY"Włocławek
By nie obudziły nas syreny. Nigdy nie byłem z tych
By nie obudziły nas syreny. Nigdy nie byłem z tych którzy panikują,często byłem sceptykiem w różnego rodzaju aferach. To co widzę w ostatnich latach przestaje być małym problemem i co najgorsze dla systemu to niezależni obiektywni ludzie są teraz małym problemem który można zniszczyć na wiele sposobów...jak widać. Spytam...
Komentarzy2
Wyświetleń846
Śledzących1
Ocena3
Przy ul Wroniej ze względu na stan nawierzchni powinno się
Przy ul Wroniej ze względu na stan nawierzchni powinno się natychmiast zamknąć .Chyba ,że musi tu dojść do tragedii by ,,wladza ''dostrzegła problem .
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Wiadukt Włocławek
Jestem zbulwersowana nie sprawiedliwością i kpiną w żywe
Jestem zbulwersowana nie sprawiedliwością i kpiną w żywe oczy z Nas obywateli tego kraj .Powstaje fundacja na rzecz dzieci katastrofy w Smoleńsku .Dla tych dzieci będzie wszystko .A jak zwykły człowiek umiera i nie jedno krotnie zostawia dzieci nawet bez małej renty ?Bo np ;był młody i nie miał wymaganego okresu pracy .Wiem coś na...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~alutka Włocławek
Czyz słowa wypowiedziane przez pisarza żydowskiego Artura
Czyz słowa wypowiedziane przez pisarza żydowskiego Artura Sandauera nie mijaja sie z prawdą: "W czasie wojny ginęli prości Żydzi i wybitni Polacy. Uratowali sie wybitniŻydzi i prości Polacy. Dzisiejsze społeczeństwo to żydowska głowa nałozona na polski tułów.Żydzi stanowia inteligencję,a Polacy masy pracujące" Słowa te...
Komentarzy11
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~cyklista-wylogowanyWłocławek
witam poproszę niech ktoś poleci mi jakiegoś instruktora
witam poproszę niech ktoś poleci mi jakiegoś instruktora jazdy... muszę wykupić dodatkowe godz. a nie mam pojecia kto może wzionąć tanio:):)
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~monikaWłocławek
Ksero kolorowe we Włocławku gdzie jest?
Ksero kolorowe we Włocławku gdzie jest?
Komentarzy9
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ktosWłocławek
Co Wy na to drodzy internauci
Co Wy na to drodzy internauci http://www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20100416&typ=tk&id=tk21.txt bo mnie to już też zaczyna zastanawiać. Widziałem owy filmik z wieloma komentarzami i sam nie wiem co o tym sądzić. Może rzeczywiście powinna powstać niezależna, międzynarodowa komisja techniczna dla zbadania przyczyn katastrofy pod...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez pamarWłocławek
Witam, gdzie we włocławku można znaleźć pracę dla
Witam, gdzie we włocławku można znaleźć pracę dla informatyka ? Administracja siecią komputerową, serwis sprzętu, strony internetowe, etc.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~miastowy ;)Włocławek
Ciekawi mnie dlaczego na ogrodzeniu boiska należącego do
Ciekawi mnie dlaczego na ogrodzeniu boiska należącego do OSiR wisi wielka reklama sklepu, w którym sprzedawane są tzw. dopalacze.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez profek412Włocławek
A jednak Zakłady Azotowe Puławy kupią Anwil S.A. PKN
A jednak Zakłady Azotowe Puławy kupią Anwil S.A. PKN Orlen wybrał Puławy z pośród trzech kupców.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~młodyWłocławek
Wszystkim wypowiadającym się za i przeciw L. Wałęsie na
Wszystkim wypowiadającym się za i przeciw L. Wałęsie na tym forum polecam ten film, no comment. http://www.youtube.com/watch?v=yIKCeLuKsWA&feature=player_embedded#!
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~aBcWłocławek
Żałoba żałobą... ale nie bądźmy aż tak sterowani i
Żałoba żałobą... ale nie bądźmy aż tak sterowani i popatrzmy na to jak inteligentni ludzie... http://wolnemedia.net/?p=21271 http://wolnemedia.net/?p=21253 http://wolnemedia.net/?p=21228 Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy. Jeszcze My nie zginiemy póki prawda żyje.
Komentarzy2
Wyświetleń824
Śledzących1
Ocena2
Czy nie zauważyliście ,że już dziś zaczynają sie
Czy nie zauważyliście ,że już dziś zaczynają sie odzywać w mediach szczekajace mordy ,tłumacze wszelkiej maści ,wyjaśniacze i wyraziciele myśli ,którzy udowadniają narodowi polskiemu ,że to co widzieliśmy na własne oczy pod Pałacem Prezydenckim i pod Wawelem to jest niekoniecznie to co widzieliśmy.Teraz będzie czas prawdy -czy...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PytanieWłocławek
A skąd ten milicjant wie kogo werbowało SB ?Kto mu pokazał
A skąd ten milicjant wie kogo werbowało SB ?Kto mu pokazał teczkę personalną TW? Ludzie trochę pomyślunku. Przecież to dwie odrębne służby. Co za kretynizm. Czytam czasem to forum i uważam ,że myśleć to tu tylko potrafi szanowny cyklista.
Komentarzy0
Wyświetleń678
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~SB a MOWłocławek
Idąc po prąd na okrzei do energomatu jak zwykle był nie
Idąc po prąd na okrzei do energomatu jak zwykle był nie czynny, Ci z duninowskiej tylko podnoszą cenę prądu i nic w zamian nie dają.Ostatnio wszystkie(znaczy 3)energomaty były nie czynne.parodia!!!
Komentarzy0
Wyświetleń714
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~elektrykWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA